- 7 Ekim 2008
- 1.160
- 0
- 156
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.301
Selam,
alçak pöskevit diskalifiye olduğumu bi unutmadı gitti :)))) çok zalım çıktı.... senin benim gibi katılımcıyı bul öpte başına koygetmicem işteee banane bananee....
çizelge hazır diğerlerininkini bulamadım aaa olmamış diyen doğrusunu desin bana :))))
Eki Görüntüle 554613
800 gr vermişsin wuuuwww.... tebikler.... :92::92::92::92:
İYİ AKŞAMLAR BUGÜN YOĞUN BİR GÜN KAÇAMAK YAPIP YENİ YAZABİLDİM. kİLOM 85,700 HEDEF 65 BUGÜNKİ MENÜME GELİNCE
SABAH YARIM BARDAK YOĞURT 1 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEK
ÖĞLEN:MERCİMEK ÇORBASI 1 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ
AKŞAM:BİRAZ ET SOTE YARIM BARDAK YOĞURT 1 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ
bayanlar nerelerdesiniz kimse uğramıyormu topic e???
ben burdayım canım nasılsın.
Merhaba sevgili kardeş takım...
5. takım olarak bundan sonra sizin kardeş takımınız biz olacağız; eski 5. takım kaptanı Ece'nin takımına kardeş olmak da bizim için mutluluk verici bir olaydır. :) Kağıt üzerinde değil, gönülden kardeş olduğumuza inanıyorum.Kapımız sizlere her zaman açıktır; sohbet etmeye ya da takıldığınız bir şeyi sormaya her zaman gelebilirsiniz.
Ayrıca kilo verenleri tebrik ederim.
Haftalardır sürdürdüğü istikrarla yarışma kurallarını yıkıp da diskalifiyeden kurtulup üye olan btlbetul'ü tebrik ederim.
Ve son olarak da hepinizi bu takımı tekrar kurduğunuz ve paylaşımlı hale getirdiğiniz için tebrik ederim, kendi adıma da teşekkür ederim.
Görüşmek üzere...
teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın?? :) pek kimse yok gibi topicte niçin pek kimse olmuyor canım??
Merhaba sevgili kardeş takım...
5. takım olarak bundan sonra sizin kardeş takımınız biz olacağız; eski 5. takım kaptanı Ece'nin takımına kardeş olmak da bizim için mutluluk verici bir olaydır. :) Kağıt üzerinde değil, gönülden kardeş olduğumuza inanıyorum.Kapımız sizlere her zaman açıktır; sohbet etmeye ya da takıldığınız bir şeyi sormaya her zaman gelebilirsiniz.
Ayrıca kilo verenleri tebrik ederim.
Haftalardır sürdürdüğü istikrarla yarışma kurallarını yıkıp da diskalifiyeden kurtulup üye olan btlbetul'ü tebrik ederim.
Ve son olarak da hepinizi bu takımı tekrar kurduğunuz ve paylaşımlı hale getirdiğiniz için tebrik ederim, kendi adıma da teşekkür ederim.
Görüşmek üzere...
canım malum cuma günü. Cuma günü ve haftasonu klasik bir sessizlik olur. Ama 1 hafta sonra don oku bunları çokta az gelmeyeceklere insaniz ilgilenmemiz gereken şeyler çıkıyor. Evde neti olmayan ya da fırsat bulamayanlar oluyor. Bu hafta artık bizimlesin canım. Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?