Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

800 gr vermişsin wuuuwww.... tebikler.... :92::92::92::92:

Teşekkürler Betüşcüm bende inanamadım ama hergün okula yürüyerek gidip geliyorum (günde 40 dk) ve artık tatlı neredeyse yemiyorum ki ben her akşam tatlı yerdim şimdi eşimde diyette ona destek olurken kalan kilolarımıda vereceğim inşallah..

Bu arada eline sağlık çok güzel olmuş listen. Benim bilgilerimde doğru aslında 65 kilo ile başladım burada ama bu hafta ama bildirim yapmadığımız için geçen haftaki kilomuz geçerliymiş.. Bu arada 2 haftada 1600 gr vermişim yuppiiii İnşallah cozutmadan devam ederim

Merhaba arkadaşlar bugün menümü yazayım oğlumu doktora götüreceğim..

Sabah: 1 kase nesfit gevrek ve yarım su bardağı süt ve 1 mandalina

Ara: 2 kayısı 2 ceviz

Öğlen: 1 yağsız kaşarlı tost ve şekersiz çay

Ara yok
Akşamda belli değil doktor dönüşü yeriz mecburen kabak dolmam var ama salata yapıp yemeyi düşünüyorum.. Görüşürüz..

Son düzenleme:
bu günkü menüm
1 kaşık çörekotu,1 b sirkeli ballı su
1 saat yürüyüş 500 ml su
kahvaltı 2 yumurta beyezı,1 kupa çay,6 zeytin ,1 d ç ekmegi,dereotu maydonoz
ara 1ufak şişe su,1 armut,1 b ayran
ögle 1 k mercimek çorbası 4 k yogurt,1 portakal,
ara 1 elma
akşam balı, salata ,1 b diyet kola,1 d ç ekmegi
7 otlu çay içerim 1 armut yerim

bu günkü menüm;domates yani

sabah
1 tabak fırınlanmış sebze kabak ve
1 b form çayı

ara
1 avuç nohut
1 b nescafe

öğle
1 elma
1 b form çayı

ara
1 avuç nohut - beyaz leblebi...
1 b yeşil çay

akşam
1 elma...
3 kayısı

finiş....

midemi çok şiş hissediyorum nohut mu yaptı acep... sankii böyle içime hava basılmış gibi...

İYİ AKŞAMLAR BUGÜN YOĞUN BİR GÜN KAÇAMAK YAPIP YENİ YAZABİLDİM. kİLOM 85,700 HEDEF 65 BUGÜNKİ MENÜME GELİNCE
SABAH YARIM BARDAK YOĞURT 1 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEK
ÖĞLEN:MERCİMEK ÇORBASI 1 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ
AKŞAM:BİRAZ ET SOTE YARIM BARDAK YOĞURT 1 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ

bende menümü yazayım :)

sabah: (07:00)
2 bardak sıcağa yakın ılık su
3 mile leslie sansone
50 mekik
10 dk bacak hareketleri

kahvaltı (11:00)
1 yeşil elma

ara:
1 kinder pinqui

öğlen:
1 tadelle

ara:
1 elma

akşam:
tavuk köftesi

ara:
mandalina

spor:
3 mile leslie (sabahtan olan)
2 mile leslie(birazdan yapıcam)
1 saat yürüyüş(okuldan eve topuklularla)
50 mekik + 50 yine çekeceğim :)
10 dk bacak hareketleri + 10 dk daha yapacağım :):):):)

canım aklıma gelmişken uyarayım.forumda büyük harf yasak.yanlış anlama lütfen

Merhaba sevgili kardeş takım...
5. takım olarak bundan sonra sizin kardeş takımınız biz olacağız; eski 5. takım kaptanı Ece'nin takımına kardeş olmak da bizim için mutluluk verici bir olaydır. :) Kağıt üzerinde değil, gönülden kardeş olduğumuza inanıyorum. Kapımız sizlere her zaman açıktır; sohbet etmeye ya da takıldığınız bir şeyi sormaya her zaman gelebilirsiniz.

Ayrıca kilo verenleri tebrik ederim.
Haftalardır sürdürdüğü istikrarla yarışma kurallarını yıkıp da diskalifiyeden kurtulup üye olan btlbetul'ü tebrik ederim.
Ve son olarak da hepinizi bu takımı tekrar kurduğunuz ve paylaşımlı hale getirdiğiniz için tebrik ederim, kendi adıma da teşekkür ederim.

Görüşmek üzere...

aaa bende bizi tebrik ederim :) ne güzel olmuş :) hadi hayırlısıyla bolca bolca kilolardan kurtulalım inşallahhh :):):)

teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın?? :) pek kimse yok gibi topicte niçin pek kimse olmuyor canım??

canım malum cuma günü. Cuma günü ve haftasonu klasik bir sessizlik olur. Ama 1 hafta sonra don oku bunları çokta az gelmeyecekler e insaniz ilgilenmemiz gereken şeyler çıkıyor. Evde neti olmayan ya da fırsat bulamayanlar oluyor. Bu hafta artık bizimlesin canım. Hayırlı olsun

teşekkürler canım. Bende mutluyum 5. Takımla kardeş takım olduğumuz için. Biliyorsun ben iletişimim o takım sayesinde yükseldi lstesemde unutamam yani :)

evet canım :) tekrardan başladım kilo vermeye çok mutluyum sorma varya :) birde arkadaş buldum kendime kendi topiğime yazan bir arkadaşım avrdı o :) onlada konuşuyoruz telefondan falan baya motive oldum yani :):):)

Günaydınnnnnnn, herkese iyi haftasonları.

dünkü menümü paylaşayım hemen.

Sabah
1 dilim kaşar peyniri
2-3 çatal lor peyniri
2 dilim kepek ekmeği

Öğle
1 kase çorba
2 kaşık kadar et döner

Ara: 2 eti form bisküvi

Akşam
Domates+salata
3 kaşık patates salatası
3 kaşık yoğurt

Ara: 2 mandalina.

Spor: 45 dk yürüyüş.

Bugün düne göre 400 gr gitmiş.. Pazartesi spora başlıyorum

Kızlar ben bu hafta çok iddialıyımmmm kesinlikle dereceye girmeye çalışacağımmm en az 1,5 kilo vermem lazımmmm bu hafta

Önemli Duyuru:

Her etap bitimini takiben, paylaşım alanımızda yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve ilgili takımın 3 ceza puanına ulaşması durumunda ilgili takım kırmızı kart alacaktır.
Kırmızı kart alan takımların bugün ve gelecekteki üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır.
Ceza puanı durumları etap raporunda paylaşılacaktır.
Bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…