Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayirli aksamlar diyim en iyisi
De gitsin kız kime ne zarari var sana da iyi aksamlar.
Yoruldu mu bugün neden 2 uyku uyudu. Gece uykusuz kaldiysa belki ondandir. Kaç yasindaydi. Acaba 2 yaş sendromu falan mi pinar
Merhaba Zehra'cım memnun oldum bende ahsen
Evet arkadas alıntı yapmıştı iyide oldu
Daha önce bu grupta bende vardım izne çıktım çıkış o çıkış birdaha geri gelemedim
Valla grupsuz olmuyor arkadaşım. Ben 3 ay ayrildim kesin zayifliycam şöyledir böyledir dedim yok kilo aldim ve boşa zaman kaybı. Şimdi bir an once zayiflamak istiyorum görüntümden cok sıkıldım. sende zaman kaybetmeden başla
Benim kızın koliği başladı,sanırım benim stresim yansıyor çocuğa,eşim evdeyken gayet sakin,baş başa kalinca başlıyor aglamaya
Kesinlikle yansiyor. Aslinda şöyle oluyor. Cocuk aynı hareketleri yapsa bile biz gerginsek o esnada tahammul edemiyoruz. Biz tahammul edemedikce onlar da gerginlesiyor. Tamamen bizden kaynakli bence

Hoşgeldin canım iyi ki geldin
Nasılsın, çocukların nasıllar
Kilondan haberler nasıl
Annelere gideceksin diye izne ayrılmıştın
75.5 ile ayrıldın diye hatırlıyorum.
Canim geçen haticekubra tongar bdv de konu açmıştı dedin ya neydi merak ettim. Ne demişti

Canim geçen haticekubra tongar bdv de konu açmıştı dedin ya neydi merak ettim. Ne demişti
Evliliği ile ilgiliydi canım ya...
Belkide reklamın iyisi kötüsü olmaz diye düşündü, ne bileyim.
Vaktim olsa arar bulurum senin için ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…