- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.021
De gitsin kız kime ne zarari varHayirli aksamlar diyim en iyisi
Yoruldu mu bugün neden 2 uyku uyudu. Gece uykusuz kaldiysa belki ondandir. Kaç yasindaydi. Acaba 2 yaş sendromu falan mi pinarUzun zaman sonra oglum 2 uyku yapti ve suan 4 den beri hala uyuyor acaba geceye yattignimi sandi bilmiyorm ama bugn gec uyuycaz belli oldu :)
bu ara acayip huysuz disten ve surekli memedeyiz herseye kiziyor asabi aglamaklı. Arabayla oynarken istedigni yapamayinca bile basliyor aglamaya. Zatem ufak ufak hep vardı bu ara arttı bu huyları cıldırtıyor bazen benisag olsunda inşallah gecer bu zamanlarda
Valla grupsuz olmuyor arkadaşım. Ben 3 ay ayrildim kesin zayifliycam şöyledir böyledir dedim yok kilo aldim ve boşa zaman kaybı. Şimdi bir an once zayiflamak istiyorum görüntümden cok sıkıldım. sende zaman kaybetmeden başlaMerhaba Zehra'cım memnun oldum bende ahsen
Evet arkadas alıntı yapmıştı iyide oldu
Daha önce bu grupta bende vardım izne çıktım çıkış o çıkış birdaha geri gelemedim
Kesinlikle yansiyor. Aslinda şöyle oluyor. Cocuk aynı hareketleri yapsa bile biz gerginsek o esnada tahammul edemiyoruz. Biz tahammul edemedikce onlar da gerginlesiyor. Tamamen bizden kaynakli benceBenim kızın koliği başladı,sanırım benim stresim yansıyor çocuğa,eşim evdeyken gayet sakin,baş başa kalinca başlıyor aglamaya
Zehroşum ne yaptiniz var diniz mi ?Evet canım Azeriyim teşekkür ederim
Napıyo bu zalım kedi hele ben de bi bakayım
Bu hafta Benim durum vahim Belki Su son günler dikkat edersem kurtaririmNerdesinizz yahuuu. Sporrrr yaptinizz mi. Son 2 günümüz insallah 1.lik gelir.
Şu iki gün cokkk dikkat edelim.
sende gunluk acmissin
hayirli olsun:)
Çıkın çıkın gelin bir acı kayfe içmeye beklerimEvet canım Azeriyim teşekkür ederim
Napıyo bu zalım kedi hele ben de bi bakayım
Hoşgeldin canımHandandandan özledim sizi burayı
Neler yedinnnn söyle bakimmmBu hafta Benim durum vahim Belki Su son günler dikkat edersem kurtaririm
Kötü örnek olmak istemiyorumNeler yedinnnn söyle bakimmm
Söylemesin, motivasyonumuz bozulurNeler yedinnnn söyle bakimmm
Bence deKötü örnek olmak istemiyorum
Canim geçen haticekubra tongar bdv de konu açmıştı dedin ya neydi merak ettim. Ne demiştiHoşgeldin canımiyi ki geldin
Nasılsın, çocukların nasıllar
Kilondan haberler nasıl
Annelere gideceksin diye izne ayrılmıştın
75.5 ile ayrıldın diye hatırlıyorum.
Takımın en fitisin ayol, neyi kurtarıyonBu hafta Benim durum vahim Belki Su son günler dikkat edersem kurtaririm
Bizim böyle her yiyeni gördüğümüzde motivasyonumuz düşerse oooo işimizvar senleSöylemesin, motivasyonumuz bozulur
Evliliği ile ilgiliydi canım ya...Canim geçen haticekubra tongar bdv de konu açmıştı dedin ya neydi merak ettim. Ne demişti
Zehra senin gözünü mü bağlayalım diyordu zatenBizim böyle her yiyeni gördüğümüzde motivasyonumuz düşerse oooo işimizvar senle
Offf benim de gelse şu koruma donemleri de kötü örnek olAcam diye yazmasamKötü örnek olmak istemiyorum
AnladimmmEvliliği ile ilgiliydi canım ya...
Belkide reklamın iyisi kötüsü olmaz diye düşündü, ne bileyim.
Vaktim olsa arar bulurum senin için ama yok
Bir daha izinde izin diye tutturmazsan gelecek İnşallahOfff benim de gelse şu koruma donemleri de kötü örnek olAcam diye yazmasam
Artıracağım zaten.Özellikle Karin bölgesine Cok faydali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?