Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

teşekkür ederiiim pöskevit sağ olsun sonunda farketti beni :))))

Kızlar ben bu hafta çok iddialıyımmmm kesinlikle dereceye girmeye çalışacağımmm en az 1,5 kilo vermem lazımmmm bu hafta

arkandayım dostuuum..... gözüm üzerinde.... bende 1 kilo vermeye çalışçam.... bakarsın 2 kg verip seni geçerim şaka şaka 1 kilo verebilme gayretinde olucam....64 ü görür müyüm acaba.....

selamlaar,

bu günkü menüm;

sabah
3,5 köfte
yarım pişmiş domates
1 b 7 otlu çay --- böğğk rezene kokuyo buuuu

ara
1 avuç paşa çerezi
1 b yeşil çay

öğle
1 b muzlu süt

ara
1 b yeşil çay
1 portakal

akşam
1 elma
1b form çayı

finiş....

millet kardeş takıma gittim geldim,

onlar vücut ölçülerinide tutuyorlar kol, basen, bacak, göğüs vs.... hadi bizde tutalım mıııı.... her kez önümüzdeki hafta pazartesi ölçüp gelsin listeyi ben hazırlıcam yine var mısınıııız?

coşkuyla eveeeeeet dediğinizi duyar gibiyiim :))))

gunaydin kizlar gerci orada ogle olmus ama neyse

bugun de benim resmi tartilma gunum. 1 saat sonra diyetisyenin ofisinde olmam gerek. 12 gun oldu en son goruseli cunku pazartesiyken cumartesiye aldik benim isim dolayisiyla. ben de 12 gunde acayip kilo veririm kadin da sasirir falan diye dusunuyordum kendi capimda ama o is oyle olmadi malesef sali gununden beri 1 gram eksilmedim normalde haftada 1 - 2 kg gidiyor.. regl olamadigimdan oluyor bunlar 4 gun gecikti ustelik yakinda olacak gibi de hissetmiyorum sadece siskinlik var belim de 3-4 cm kalinlasmis

kadin olmak ne zor yahu

kulaklarina bir baktir sen betul olmadik seyler duyuyorsun

Merhaba ben Neslihan,87 kilo ile başladığım diyet yolculuğunda kk sayesinde 11 kilo verdim 76,4 oldum ancak yaklaşık 6 ay önce 14.takımdan kendi isteğimle(işlerimin çok yoğun oluşu sebebiyle) ayrıldım,verdiğim kiloları ramazan bayramına kadar korudum ama bayramdan sonra yavaş yavaş gevşedim ve şuan 80 kiloyum kk'ya geri dönmek istiyorum burası bana kesinlikle çok iyi geliyor.Takımınızda hala yer varsa ben de aranıza katılmak isterim.daha önce kendim isteyerek ayrıldığım için beklemem gereken 6 aylık süre 1 aralıkta dolacak ama ben o tarihe kadar daha fazla kilo almak istemiyorum,kalan 15 günlük süreyi affedebilirseniz veya bu süreyi deneme olarak geçirebilirsem çok sevinirim.Sevgiler Neslihan...

Baaayyyaaaannnnlaaaarrr güüünnnaaaayyyddddıııınnn :) sabah yine kahvaltı yapamadım 10 30da olan sınava saat 10 da kalkınca evden çıktım hemen amaaa bugün 3 defa spor yapmış olacağım :) saat 4 te idmnım var voleybol oynuyorum koçluk yapıyorum aynı zamanda. Bu arada spor yapma isteyenler için özel mesajla yaş boy kilo hedef doğum durumu spora ayıracağı vakit sigara içme durumu daha önceki spor geçmişi ve çalışma durumuyla inceltmek istediği bölgeyi yazanlar olursa sporlarını takip ederek onlara düzgün bir program hazırlayabilirim :) hatta herkese hazırlayalım :)

Bu arada ölçülerden bahsedilmiş telefondan girdiğim için alıntılayamadım doğru düzgün kusura bakmayın ama kesinlikle destekliyorum yapılmalı yani. Ben verdiğim kilo 3.5 olmasına rağmen 42 den 38e beden likralıya düştüm ve kilomu geri aldığım halde beden aynı kaldı o yüzden motive edici olması açısından hemde kilo vermesek bile vücut takibi açısından çok yararlı olacağına inanıyorum :)

Menümü yazayım:)
Sabah:
1 adet poğaça
1 coco star

Ara:
1 bardak yeşilçay

Öğlen:
Ton balıklı salata / evden çıkmadan bir elma yersem salata yemeyeceğim:)

Akşam:
Yağsız sebzeli kıyma kavurma
Kayısı kompostosu

Ara:
Mandalina

Spor:
3 mile leslie plates bandı ile
100 mekik
2 saat voleybol
3 mile leslie (her akşam annemle birlikte yapıyorum bunu mutlaka)

canım deneme süresini bizimle geçirmeni çok isterim. Bu arada takimdaki kişi sayısıda kesinleşir. Şimdi deneme süresinde olanlar falan var. Bence bu konuyu takımın geneli konuşmalı

süpersin sen yaaaaaaaa..... işte bu.... hemen sana özel mesaj atıyorum ilgilenebilirsen acayip sevindirik olurum.... bu spor şeyisiyle ilgili.... ben ölçüleri listede tutucam paylaşan olursa tabiki... kimse paylaşmazsa bende sadece kendiminkini tutarım :))

mesajını gördüm canım bugün içerisinde hazırlayacağım sna program olurmu? benimde boyum 160 civarında 159 da denilebilinir :) 72 kiloyum ama sıkıyım o yüzden sallanmıyor etlerim :) sanırım kilo almama sebepte o yani nasılsa sarkmam yok diye yiyordum hep :) şimdi vermeye başladım işte :) sana akşam ayrıntılı bir şekilde gün içerisine yayılmış olarak mesajını atarım:) ve isteğe göre tablo oluşturmak istiyorum 15 günde 1 değişecek olan ve burada paylaşacxağım birşey. ölçülerinde tablosu tutulursa sporla diyetle ilişkisini görürüz mutlaka :)

Kıskandımm şimcikkk bende bendeeee istiyorummm Ben de özel mesaj atayım cnmm müsait olduğun zaman bana da yazabilirsen sevinirim :) ben en son yaklaşık 12-13 kilo kadar verdim etlerim çok sallanıyordu zaten sonrasını da sanırım o yüzden getiremedimm, veriyorum evet vucudüm hoşuma gidiyor ama kalcalarım hamur gibi oldu aşağı düştü gibi kalça dediğin kalkık olur hafif benimki aşağıya doğru düştü velhasıl amacım aslında sadece sıkılaşmakkkk

Kızlar bu arada birşey sorucam şu b-fitle ilgili bilgisi olan var mı bizim burda yeni açılıyor aradım sordum ama hiçbirşey anlamadım

Hoca eşliğinde hareketler yapılmıyormuş bir alet varmış sadece o aleti yarım saat kullanacakmışız hiç kafama yatmadı yaa, ben terleyene kadar spor yapmak istiyorum ama yarım saatcik neye yeter yahuuu.

Kızlar herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları ben gidiyorummmm.

Yarın fırsat bulunca girerim inşallah.. Görüşürüz

sabah çörekotu ,1 b sirkeli ballı ılık su
kahvaltı 6 zeytin ,bol yeşillik 2 d yapılmış çavdarlı tost,1 kupa tatlandırıcılı çay
ara 1 minacık bitter,kahve
ögle 4 k mantar sote ,1 yumurta ,1 k semizotlu yogurt,2 k domatesli bulgur pilavı salata
ara 1 çay
ara 1 portakal ,3 k yogurt
akşam yogurtlu biber 1 d çavdar ekmegi
1 meyve
7 otlu çay
1.5 saat yürüyüş

bayanlar ölçü tutanlar için ölçülerimi yazayım ::):)):)) spor için mesaj atanlara geri döneceğim :) ama birazdan spor yapıcam bugn idmandan döndüm yemek yedim ancak midem rahatladı

bel: 80
sağ-sol bacak: 51 (2 gün önce ölçtüm 53 tü diyete ilk başladıımda 57 idi)
simit: 90 (ilk başladıımda 93 tü)
göğüs: 90 (ilk 95 ti) bütün hepsi kk sayesindeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…