Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gece uyurken uyku tulumumu gıydırıyorsunuz, var mı onerı marksnızmemnunum dedıgınız, bi de kac tog almak lazım

Ara öğün ve akşam öğünü saatine bayıldım ya:)))

1.5 yıldır Almanyadayim. Hosbuldumm
anladim canim
insallah istedigin kg ya ulasirsin:)

İyki buraya geldim . Şimdiden bir kılo gitti bile cok mutluyum,, cunku dogru beslenmeyı bılıyorum,tek ihtiyacım motivasyon ve gaz:))
aynen canim genelde oyle
herkes kg yapan herseyi biliyo ama motivasyon eksik oluyo
onuda burda hallediyoruz:))

Listeye girmeden kendini çok kasmana gerek yok canım, sonra fırsat vermeyeceğiz zaten
oylede yinede listeyi beklemeyim ne kadar eksi olursa okadar iyi hissedicem:)

Süppersin masallah sana , offf ben spor yapmayı cok ozledım ama cok enerjısız hıssedıyorum kendımı, yasagın bitmesıne 1-2 ay kaldı
Ne yasağı canım? Bu arada spor yapmak için enerji gelmesini beklersen hiç gelmez
Spor yaptıkça enerji toplarsın

Gece uyurken uyku tulumumu gıydırıyorsunuz, var mı onerı marksnızmemnunum dedıgınız, bi de kac tog almak lazım
Bizimkinin bu yılki uyku tulumu bu canım

Süppersin masallah sana , offf ben spor yapmayı cok ozledım ama cok enerjısız hıssedıyorum kendımı, yasagın bitmesıne 1-2 ay kaldı
Bebeğini koy bebek arabasını yürüyüşe çık, spor yapman gereken zamanı bekleme bence
Bebek arabasını iteleme hareketi göğüslerin sarkmasını da engelliyor

Uyku tulumu kullanmıyorum canım, bizim bura sıcak, yatarken ince pijama takımı giydirip yatırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…