- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.341
Gece uyurken uyku tulumumu gıydırıyorsunuz, var mı onerı marksnızmemnunum dedıgınız, bi de kac tog almak lazımCanım LCW nin internet sitesinden indirime düşünce toplu alıyorum (hamile iken ciddi bir indirim gördüm, 5 yaşa kadar aldım)
Alırken de her bedeni almadım...
9-12,, 24-36 ay ve 4-5 yaş olarak 3 grup aldım kışlıkları..
9-12 'ler 6 aylıktan 1.5 yaşa kadar oldu (6 ay ve 18 ay aramız kışa geldi zaten)
Bu yıl onları kaldırdım, 24-36 aylık olan takımları çıkardım, bu kış ve gelecek kışta onları giyer muhtemelen.
Ben ne zmn girecegım listeye ya :))))Listeye girmeden kendini çok kasmana gerek yok canım, sonra fırsat vermeyeceğiz zaten
Ara öğün ve akşam öğünü saatine bayıldım ya:)))28 Ekim menüm
Kahvaltı 09.00
Bir adet poğaça
Vişne suyu
(İş yerinden çağırdılar mecbur kahvaltı böyle oldu )
ara öğün 14.39
1 adet kandil simidi
Türk kahvesi
akşam yemeği 18.39
1 adet lahmacun
su:2 litre
Spor: yok
anladim canim1.5 yıldır Almanyadayim. Hosbuldumm
aynen canim genelde oyleİyki buraya geldim . Şimdiden bir kılo gitti bile cok mutluyum,, cunku dogru beslenmeyı bılıyorum,tek ihtiyacım motivasyon ve gaz:))
oylede yinede listeyi beklemeyim ne kadar eksi olursa okadar iyi hissedicem:)Listeye girmeden kendini çok kasmana gerek yok canım, sonra fırsat vermeyeceğiz zaten
yeterli katilim saglarsan 2.hafta ama tabiki kaptan karar veriyoBen ne zmn girecegım listeye ya :))))
Nasıl acıkmadın kız ben kesin açlıktan bayılırdım bu saate kalsambende yuruyusumu yaptim daha hic bisey yemedim acikmadimda.aksam tavuk salatasi yapicam gunude erken kapatirim:)
Ne yasağı canım? Bu arada spor yapmak için enerji gelmesini beklersen hiç gelmezSüppersin masallah sana , offf ben spor yapmayı cok ozledım ama cok enerjısız hıssedıyorum kendımı, yasagın bitmesıne 1-2 ay kaldı
2 saat fark var cnmNasıl acıkmadın kız ben kesin açlıktan bayılırdım bu saate kalsam
sezeryan olmustu galibaNe yasağı canım? Bu arada spor yapmak için enerji gelmesini beklersen hiç gelmez
Spor yaptıkça enerji toplarsın
Hımm iyimiş gerçi ben 14 te de acıkıyorum2 saat fark var cnm
burda daha saat 14:)
ama saat 16 gibi yerim
bide dun aksaam biraz gec yemistim ondanda hic canim istemedi:)
Kaç aylık kisezeryan olmustu galiba
oyuzden galiba
bugunluk boyle olduHımm iyimiş gerçi ben 14 te de acıkıyorum
2bucuk aylik diye hirliyorum sankiKaç aylık ki
Çok küçükmüşbugunluk boyle oldu
zaten her zamn boyle olmuyom
genelde bende acikirim:)
2bucuk aylik diye hirliyorum sanki
ama emin degilim karistirmista olabilirim:)
Bizimkinin bu yılki uyku tulumu bu canımGece uyurken uyku tulumumu gıydırıyorsunuz, var mı onerı marksnızmemnunum dedıgınız, bi de kac tog almak lazım
Ooo2.8 tog cok terletmıyormuBizimkinin bu yılki uyku tulumu bu canım
Uyku Tulumu - LC WAIKIKI - 349,99 TL
Pembe 2.8 Tog Elyaflı Kız Bebek Uyku Tulumu size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0W5907Z1-LSZwww.lcwaikiki.com
Sezeryan dogum , 6 ay yasak dedi de, leslie fln yapabılırım benceNe yasağı canım? Bu arada spor yapmak için enerji gelmesini beklersen hiç gelmez
Spor yaptıkça enerji toplarsın
Bebeğini koy bebek arabasını yürüyüşe çık, spor yapman gereken zamanı bekleme benceSüppersin masallah sana , offf ben spor yapmayı cok ozledım ama cok enerjısız hıssedıyorum kendımı, yasagın bitmesıne 1-2 ay kaldı
Hadi hayırlısı ozmn, kpss gibi ya hak kazanmak ne zor:))yeterli katilim saglarsan 2.hafta ama tabiki kaptan karar veriyo
Uyku tulumu kullanmıyorum canım, bizim bura sıcak, yatarken ince pijama takımı giydirip yatırıyorumGece uyurken uyku tulumumu gıydırıyorsunuz, var mı onerı marksnızmemnunum dedıgınız, bi de kac tog almak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?