- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.361
Aaciddimi , ya ben tek cıkamadım hiç dahabebekle , hem bebek arabasını hem bebegı nasıl tasıyorsunuz sizler,apartmwndan cıkarken?Bebeğini koy bebek arabasını yürüyüşe çık, spor yapman gereken zamanı bekleme bence
Bebek arabasını iteleme hareketi göğüslerin sarkmasını da engelliyor
Sen kendini yine de zorlama bence. Kilo verilir. Sağlık geri gelmez. Bak ben doğumdan beri 23 kilo verdim. 6. Aydan sonra 4 ayda nerdeyse 16 kilo verdim. Kilo zorluyor ama veriliyor. Önceliğin sütünün kalitesi ve sağlığın olsun canım. Birkaç ay tombik gezmek dünyanın sonu değil kiSezeryan dogum , 6 ay yasak dedi de, leslie fln yapabılırım bence
Aaa çok iyimişUyku tulumu kullanmıyorum canım, bizim bura sıcak, yatarken ince pijama takımı giydirip yatırıyorum
İlk sayfa ilk mesajdaki kurallara uyma konusunda disiplinli olman şart canım :))Ben ne zmn girecegım listeye ya :))))
Bebeği arabaya koyunca itiyorsun o kadarAaciddimi , ya ben tek cıkamadım hiç dahabebekle , hem bebek arabasını hem bebegı nasıl tasıyorsunuz sizler,apartmwndan cıkarken?
Yok canım üstünü çok açıyor bi de burası serin memleket çok kalın da sayılmazOoo2.8 tog cok terletmıyormu
Evt canım cok zprlamıyorum , saglıklı beslenmek hedefSen kendini yine de zorlama bence. Kilo verilir. Sağlık geri gelmez. Bak ben doğumdan beri 23 kilo verdim. 6. Aydan sonra 4 ayda nerdeyse 16 kilo verdim. Kilo zorluyor ama veriliyor. Önceliğin sütünün kalitesi ve sağlığın olsun canım. Birkaç ay tombik gezmek dünyanın sonu değil ki
Ayrıntıları farkediyorsunAra öğün ve akşam öğünü saatine bayıldım ya:)))
Yok binmeden once , :)))) araba cok agır , arabayı ındırıp kurup bi yere koyupmubebegı alıyorsunız anlamında , apartmandan cıkarkenBebeği arabaya koyunca itiyorsun o kadar
Sen emziriyorsun ama :))Nasıl acıkmadın kız ben kesin açlıktan bayılırdım bu saate kalsam
Bu bana + puan kazandırır kaptanım beni al beni al :))))Ayrıntıları farkediyorsun
Bebek arabası kapımın önünde zaten, bebeği içine koyup asansör ile inip, binanın rampasından da koşa koşa indim mi yürüyüşteyim...Aaciddimi , ya ben tek cıkamadım hiç dahabebekle , hem bebek arabasını hem bebegı nasıl tasıyorsunuz sizler,apartmwndan cıkarken?
Canım hadi sabah işyerinden çağırdılar poğaça yedin yanına vişne suyu içmeseydin keşke28 Ekim menüm
Kahvaltı 09.00
Bir adet poğaça
Vişne suyu
(İş yerinden çağırdılar mecbur kahvaltı böyle oldu )
ara öğün 14.39
1 adet kandil simidi
Türk kahvesi
akşam yemeği 18.39
1 adet lahmacun
su:2 litre
Spor: yok
Oo supersin kaptanımBen yürüyüşteyim kızlar
Bugün süper puan yapacağım İnşaallah
Ohh miss en iyisini yapmissin cnm indirimde almak cok mantıklı zaten bi giydiklerni bidhaki kış giyemiyorlar. Biz şanslıyız gorumce veriyor bu kış icin ufak tefek biseyler almistm bursaya gittigmizde gorumce 1 poşet verdi suan eksik tek corap ve uyku tulumu :)Canım LCW nin internet sitesinden indirime düşünce toplu alıyorum (hamile iken ciddi bir indirim gördüm, 5 yaşa kadar aldım)
Alırken de her bedeni almadım...
9-12,, 24-36 ay ve 4-5 yaş olarak 3 grup aldım kışlıkları..
9-12 'ler 6 aylıktan 1.5 yaşa kadar oldu (6 ay ve 18 ay aramız kışa geldi zaten)
Bu yıl onları kaldırdım, 24-36 aylık olan takımları çıkardım, bu kış ve gelecek kışta onları giyer muhtemelen.
Bence yuruyus yapabillrsn cnm gerisini zorlama kendini bekle biraz dhaSüppersin masallah sana , offf ben spor yapmayı cok ozledım ama cok enerjısız hıssedıyorum kendımı, yasagın bitmesıne 1-2 ay kaldı
Bizimki kurulu duruyor kapının onunde cocugu koyup asansörle iniyorm. Sende kurulu bırak. Topla kur ugrasmasi zor olur öyle.Yok binmeden once , :)))) araba cok agır , arabayı ındırıp kurup bi yere koyupmubebegı alıyorsunız anlamında , apartmandan cıkarken
Ben kapattım kuzum yarın öğlene kadarMutfaklar kapandı mı kızlar
Malesefff eşim ilac iciyor 6 da antibiyotik 7 de yiycez mecburen 2 hafta böyle :/ ayri gayrı da yapmak istemiyorm aclıktan gebermis gibiMutfaklar kapandı mı kızlar
Ben genelde yapmaya calisiyorm ama cok yorgun veyatta zaman bulamazsam bikacgun salabiliyorm.Kızlar ya ben mi yanlış düşünüyorum yoksa menüler herkes tarafından, düzenli yorumlanmıyor mı
Handandandan düşündüğüm gibiyse bu konuyu bi ele alsak, menüler daha sıkı takip edilse ve yorum yapsak
Benim gibi free takılanlar da dahil
Valla ben kilo verene kadar ayrı gayrı takılacağımMalesefff eşim ilac iciyor 6 da antibiyotik 7 de yiycez mecburen 2 hafta böyle :/ ayri gayrı da yapmak istemiyorm aclıktan gebermis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?