Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben genelde yapmaya calisiyorm ama cok yorgun veyatta zaman bulamazsam bikacgun salabiliyorm.
Evet canım farkındayım sen yapmaya çalışıyorsun
Yanlış anlaşılmasın bu eleştiri aynı zamanda kendime de, pamuk şeker yorum yapmasa papatyanın menüsünün farkında bile değildim

Doğru tesbit etmişsin canım.
Hepimiz 30 yaş üstü yetişkin kadınlarız..
Uyarmak hoşuma gitmiyor, istiyorum ki herkes sorumluluğunu bilsin.
Umarım herkes kendini toparlar da uyarmama gerek kalmaz

Doğru tesbit etmişsin canım.
Hepimiz 30 yaş üstü yetişkin kadınlarız..
Uyarmak hoşuma gitmiyor, istiyorum ki herkes sorumluluğunu bilsin.
Umarım herkes kendini toparlar...
Haklısın canım ama ben kendi adıma az önce kötü hissettim kendimi, Pnrrr-12 ye de yazdığım gibi alıntı yapılmasa papatyanın menüsünün farkında bile değilim ki kilo vermesi durduğu için aslında mutlu da değil
Eee bizler yorum yapmazsak motivasyonu ve disiplini elden kaçırırız gibime geliyor
Bu eleştiri aynı zamanda kendime de menümü yazıp yazıp çıktım diğer menülere dikkat bile etmedim
Bundan sonra biraz daha dikkatli olacağım bu konuda

Di mi yaa aslında ne kadar zor bişe ip atlamak bence de ip atlamanın puanı artırılmalı

Çok zor ya hangi vicdansız yapmış o puanlamayı kendisini ip atlamaya davet ediyorum
Beğenmiyorsanız yenileyebiliriz

Hatta puanlamada uygun görmediklerinizi, uygun gördüğünüz puanlama ile buraya yazın değerlendirelim.
Demokrasi hakim bu takımda

Çarşamba menüsünde kek ve şehriye olmamış canım...
Yine uğramaz oldun gözümden kaçmıyor haberin olsun

Sevgili rakibem sen neyin peşindesin bi deyiver bakayım :)
valla şahane bir menü olmuş tam perşembe menüsü
hadi bakalım yarına güzel bi eksi getirsin inşallah

Haklısın canım. Bızım apartman yuksek giriş ,
Yani dıs kapıyı zaten ılkı merdıven cıkıp acıuosun, 1 metre yürüyüp sonra 5 merdıven daha cıkınca asonser başlıyo, ondan , zorlamıyım tek amelıyat yerımı merdıvendem taşırken dedım ,az kaldı bakalım

Sevgili rakibem sen neyin peşindesin bi deyiver bakayım :)
valla şahane bir menü olmuş tam perşembe menüsü
hadi bakalım yarına güzel bi eksi getirsin inşallah
Sonuç alıp motivasyonumu artırmak istiyorum canım.
Artık sıkıldım bu kilolardan

Bende ilk aylar çok acıktırıyordu ya da ben 4 kişilik yemeye alıştığım için hep açtım
Tabi o seçenekte var :))
Karbonhidratlı beslenince de şeker dengesinin bozulmasına bağlı açlık ve şeker krizleri oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…