- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.381
Evet canım farkındayım sen yapmaya çalışıyorsunBen genelde yapmaya calisiyorm ama cok yorgun veyatta zaman bulamazsam bikacgun salabiliyorm.
Doğru tesbit etmişsin canım.Kızlar ya ben mi yanlış düşünüyorum yoksa menüler herkes tarafından, düzenli yorumlanmıyor mı
Handandandan düşündüğüm gibiyse bu konuyu bi ele alsak, menüler daha sıkı takip edilse ve yorum yapsak
Benim gibi free yakılanlar da dahil
Etkiliyor mu ciddenSen emziriyorsun ama :))
Haklısın canım ama ben kendi adıma az önce kötü hissettim kendimi,Doğru tesbit etmişsin canım.
Hepimiz 30 yaş üstü yetişkin kadınlarız..
Uyarmak hoşuma gitmiyor, istiyorum ki herkes sorumluluğunu bilsin.
Umarım herkes kendini toparlar...
Aynı ben işteee, ruh eşimi buldumEtkiliyor mu ciddenben önceden beri kronik açım valla kilo almayacağıma garanti versinler 24 saat uyku dahil yiyecek bir şey bulabilirim
Di mi yaa aslında ne kadar zor bişe ip atlamak bence de ip atlamanın puanı artırılmalıEşim geçenlerde bana ip almış atlamam için bugün kızımın karşısında oyun olsun da hareket de etmiş olayım diye bi atladım. 100 tane yaptım ama perişan oldum. Neden 5 tanesi 1 puan tanesi 5 puan olmalı
Çok zor yaDi mi yaa aslında ne kadar zor bişe ip atlamak bence de ip atlamanın puanı artırılmalı
Helva ve bazlamayı sabah yeseydın dehşet olurmus, cok iyi bir menu, afıyet olsun canım
Pamukseker keşke her iki sayfanın da ilk mesajlarını tam olarak okusan canım :))Atayım canım
Beğenmiyorsanız yenileyebilirizÇok zor yahangi vicdansız yapmış o puanlamayı kendisini ip atlamaya davet ediyorum
Bıloyorum o kuralı da arada kaçıo:)))Pamukseker keşke her iki sayfanın da ilk mesajlarını tam olarak okusan canım :))
Menü sayfasında yorum yapmaya devam ediyorsun
Çarşamba menüsünde kek ve şehriye olmamış canım...28 Ekim Çarşamba
Kahvaltı 11:00
1 kase yoğurt + 3 kaşık yulaf ezmesi+ 5 badem
Öğle 14:00
1 kase bol yeşillikli şehriye salatası
2 çatal kek
Çay
Akşam 19:30
4 zeytin
1 kk Beyaz peynir
Domates
1 kk helva
Avuç içi kadar bazlama
Su 2 lt
Spor yok
Sevgili rakibem sen neyin peşindesin bi deyiver bakayım :)29 Ekim Perşembe
09:00 >>> 2 kase salata
3 adet ceviz
14:30 >>> 2 kabak püresi
1 kase yoğurt
3 adet ceviz
18:00 >>> 1 fincan kabak çekirdeği
Su >>> 2 lt
Spor >>> 210 dk orta tempolu yürüyüş
210*2=420 puanPnrrr-12
Haklısın canım. Bızım apartman yuksek giriş ,Oo supersin kaptanım
Ohh miss en iyisini yapmissin cnm indirimde almak cok mantıklı zaten bi giydiklerni bidhaki kış giyemiyorlar. Biz şanslıyız gorumce veriyor bu kış icin ufak tefek biseyler almistm bursaya gittigmizde gorumce 1 poşet verdi suan eksik tek corap ve uyku tulumu :)
Bence yuruyus yapabillrsn cnm gerisini zorlama kendini bekle biraz dha
Bizimki kurulu duruyor kapının onunde cocugu koyup asansörle iniyorm. Sende kurulu bırak. Topla kur ugrasmasi zor olur öyle.
Emzirmek acıktırır yada bende acıktırıyordu diyeyimEtkiliyor mu ciddenben önceden beri kronik açım valla kilo almayacağıma garanti versinler 24 saat uyku dahil yiyecek bir şey bulabilirim
Bende ilk aylar çok acıktırıyordu ya da ben 4 kişilik yemeye alıştığım için hep açtımEmzirmek acıktırır yada bende acıktırıyordu diyeyim
Sonuç alıp motivasyonumu artırmak istiyorum canım.Sevgili rakibem sen neyin peşindesin bi deyiver bakayım :)
valla şahane bir menü olmuş tam perşembe menüsü
hadi bakalım yarına güzel bi eksi getirsin inşallah
Tabi o seçenekte var :))Bende ilk aylar çok acıktırıyordu ya da ben 4 kişilik yemeye alıştığım için hep açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?