Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

seng cim tablo paylaşımını nasıl yapabilirim ben buradan??? sporlar için bir tablo oluşturdum da kızlarla paylaşmak istedim

Günaydın kızlar nasılınız kimsecikler uğramamış buraya hayırdır? Pazar diyemi kiii bende kahvaktı yaptım dershaneye gidicem şimdi bugn geç başlayacakmış dershanem :)
sabah:
2 bardak ılıksu

Kahvaltı:
Salatalık
Beyaz peynirli tam buğday tostu

Öğlen:
Dershanede olacağım ne yerim bilmiyorum ama elma alıcam yanıma

Akşam:
2 ızgara but
1 servis kaşığı pırasa
1 kase ayva kompostosu (şekersiz)

Spor:
3 mile leslie
50 mekik
Nivea bacak hareketleri
Leslie 500 adım * 4

seng cim tablo paylaşımını nasıl yapabilirim ben buradan??? sporlar için bir tablo oluşturdum da kızlarla paylaşmak istedim

canım benim bildiğim şu ki foto haline getirip, mesaj yazdığın bölümün aşağısında eklenti ekle kısmından yükleyebilirsin..

kızz sen nerde oturuyon yoğsam

evet canım pazar diye sessiz :) sen ne için dershaneye gidiyorsun :) merak ettim.. bu arada menü+spor süper..

canım benim bildiğim şu ki foto haline getirip, mesaj yazdığın bölümün aşağısında eklenti ekle kısmından yükleyebilirsin..

hımm spor programı düzenlemek isten 2 kişi vardı birde ben 3 :) tablo yapmıştım belki kızlarda görürler diyerekten :) ölçüler tutulacakmış :) bende hazır o tutuluyorken en azından hangi spor dah yararlı çözeriz diye yapayım dedim :)

canım b-fit i daha önce duydum birlikte çalıştığım antrenör arkadaşım vardı o orada hocalık yapmıştı bir zamanlar :) kendi üretimleri olduklarını savunan bir sistem var. yani fitness tarzı ancak yinede onlara özgü bir çok aksı aynı anda aktive eden bir sistem kurmuşlar. hareketler zor ve yorucu. 1 2 saatlik sporda yaktığın kaloriyi yaktırıyorlar ancak nedir ne değildir bilemiyorum tam olarak. birde maddi açıdan baaaayyyaaaa bi pahalıydı bi dönem şuanda nedir fiyatı bilemiyeceğim..

evet canım pazar diye sessiz :) sen ne için dershaneye gidiyorsun :) merak ettim.. bu arada menü+spor süper..

hımm ama oldukça sessiz yinede ya... ben kpss hazırlığı için gidiyorum dershaneye canım bu yıl son yılım nasipse öğretmen olacağım. teşekkür ederim canım menüme ek olarak öğlen 1 paket limonlu büsküvi ile coco star yedim birde akşam yemeğinde 4 tane baget yedim 2 değil çok acıkmıştım :) şimdide sporumu yapıcam :)

hoş geldin canım ,birazdan misafirim gelcek dinlenmek için pc nin başına geçtim

selam kizlar pazar gunleri topik cok sakin oluyor normalde ama yine bir iki kisi gelmis ben daha yeni isten geldim pazar calismak cok feci bir sey su anki isinizin/okulunuzun kiymetini bilin simdi aksam yemegi ve dizi izleme zamani yarin gorusuruz simdiden iyi geceler

iyi geceler canım :) çalışmıyorum okuyorum ama çalışmanın ne demek olduğunuda iyi biliyorum :)

Cnmm bilgiler için teşekkür ederim, çok merak ettim dün akşam gitttim görmeye yeri, hoca anlattı müzik eşliğinde spor yapılıyor hoca yönlendiriyor ve dediğin gibi 1-2 saatte yaktığın kaloriyi yarım saatte yaktırıyorlarmış, 10-15 dk'da esneme hareketli yapılıyormuş.
Fiyatı da merkezdeki çok pahalıydı ama bizim burda yeni açıldığı için merkeze göre daha iyi gibi. Yarın akşammm başlıyorum sonunda

İyi akşamlar herkeseeeeee

Bugün bütün gün dışardaydımm ve 1 saat kadar yürümüşümdür, pazar gününden korktuğum halde diyet açısında süper geçtiii hatta diğer günlere göre bile daha iyiydi bugün

Bugünkü Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar peyniri
1,5 dilim kepek ekmeği

Ara: 1 elma
Nescafe

Öğle
Yok

Akşam
1 elma ya da ayva
1 2'si bir arada.

Spor: 1 saat yürüyüş.

neeeeeeeeeeeeee..yıldızlı diskalifiyemi????vay anam vay..fulyaaaaaaaaaaaa napiciz netciz????

aaa hayırlı olsun canım :) hadi inşallahhh bolca bolca kilocuklar verirsin orada oranın kendine has hareketlerinden bize de gel anlatta bizde yapalım :):):)

vaaaaaaaayyy..etme-bulma dünyası hee..sen kimim ahını aldın diye sormazlarmı adama o zaman karrrrrdeşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…