- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.341
seng cim tablo paylaşımını nasıl yapabilirim ben buradan??? sporlar için bir tablo oluşturdum da kızlarla paylaşmak istedim
Kızlar bu arada birşey sorucam şu b-fitle ilgili bilgisi olan var mı bizim burda yeni açılıyor aradım sordum ama hiçbirşey anlamadım
Hoca eşliğinde hareketler yapılmıyormuş bir alet varmış sadece o aleti yarım saat kullanacakmışız hiç kafama yatmadı yaa, ben terleyene kadar spor yapmak istiyorum amayarım saatcik neye yeter yahuuu.
Günaydın kızlar nasılınız kimsecikler uğramamış buraya hayırdır? Pazar diyemi kiiibende kahvaktı yaptım dershaneye gidicem şimdi bugn geç başlayacakmış dershanem :)
sabah:
2 bardak ılıksu
Kahvaltı:
Salatalık
Beyaz peynirli tam buğday tostu
Öğlen:
Dershanede olacağım ne yerim bilmiyorum ama elma alıcam yanıma
Akşam:
2 ızgara but
1 servis kaşığı pırasa
1 kase ayva kompostosu (şekersiz)
Spor:
3 mile leslie
50 mekik
Nivea bacak hareketleri
Leslie 500 adım * 4
canım benim bildiğim şu ki foto haline getirip, mesaj yazdığın bölümün aşağısında eklenti ekle kısmından yükleyebilirsin..
Kızlar bu arada birşey sorucam şu b-fitle ilgili bilgisi olan var mı bizim burda yeni açılıyor aradım sordum ama hiçbirşey anlamadım
Hoca eşliğinde hareketler yapılmıyormuş bir alet varmış sadece o aleti yarım saat kullanacakmışız hiç kafama yatmadı yaa, ben terleyene kadar spor yapmak istiyorum amayarım saatcik neye yeter yahuuu.
evet canım pazar diye sessiz :) sen ne için dershaneye gidiyorsun :) merak ettim.. bu arada menü+spor süper..
Günaydın kızlar nasılınız kimsecikler uğramamış buraya hayırdır? Pazar diyemi kiiibende kahvaktı yaptım dershaneye gidicem şimdi bugn geç başlayacakmış dershanem :)
sabah:
2 bardak ılıksu
Kahvaltı:
Salatalık
Beyaz peynirli tam buğday tostu
Öğlen:
Dershanede olacağım ne yerim bilmiyorum ama elma alıcam yanıma
Akşam:
2 ızgara but
1 servis kaşığı pırasa
1 kase ayva kompostosu (şekersiz)
Spor:
3 mile leslie
50 mekik
Nivea bacak hareketleri
Leslie 500 adım * 4
hoş geldin canım ,birazdan misafirim gelcek dinlenmek için pc nin başına geçtim
selam kizlar pazar gunleri topik cok sakin oluyor normalde ama yine bir iki kisi gelmisben daha yeni isten geldim pazar calismak cok feci bir sey su anki isinizin/okulunuzun kiymetini bilin simdi aksam yemegi ve dizi izleme zamani yarin gorusuruz simdiden iyi geceler
kızz sen nerde oturuyon yoğsam
canım b-fit i daha önce duydum birlikte çalıştığım antrenör arkadaşım vardı o orada hocalık yapmıştı bir zamanlar :) kendi üretimleri olduklarını savunan bir sistem var. yani fitness tarzı ancak yinede onlara özgü bir çok aksı aynı anda aktive eden bir sistem kurmuşlar. hareketler zor ve yorucu. 1 2 saatlik sporda yaktığın kaloriyi yaktırıyorlar ancak nedir ne değildir bilemiyorum tam olarak. birde maddi açıdan baaaayyyaaaa bi pahalıydı bi dönem şuanda nedir fiyatı bilemiyeceğim..
muuuuuuahhhh:13:hoppidicik te vaaar unutmayalım maazallahh....
vaaay..arkamdan dedikodu hee..dişın dişınnunut unutta yoluversin seniayırmam bak bilesin
neeeeeeeeeeeeee..yıldızlı diskalifiyemi????vay anam vay..fulyaaaaaaaaaaaa napiciz netciz????Betülcüm sen daha önce diskalifiye olduğun için listeye girememişsintruly ve hoppişte yıldızlı diskalifiye yani 6 ay izin süresini aştığı için diskalifiye olmuşlar. Tabi onlara ılımlı yaklaşılıyor. Paylaşım alanında sordum. Henüz cevap gelmedi...bir de cafe lightta da mi sorsam ki :/
Cnmm bilgiler için teşekkür ederim, çok merak ettim dün akşam gitttim görmeye yeri, hoca anlattı müzik eşliğinde spor yapılıyor hoca yönlendiriyor ve dediğin gibi 1-2 saatte yaktığın kaloriyi yarım saatte yaktırıyorlarmış, 10-15 dk'da esneme hareketli yapılıyormuş.
Fiyatı da merkezdeki çok pahalıydı ama bizim burda yeni açıldığı için merkeze göre daha iyi gibi. Yarın akşammm başlıyorum sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?