Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oo betüşüm beğenmişsin bile..beyaz listemin en başındasın şu an..(evt, bu bir mahalle baskısıdır..)

iyi akşamlar arkadaşlar bugün misafirlerim vardı braz kaçamak yaptım çok üzgünümdiyet yaparken ne misafir gelecek nede misafirliğe gideceksin ucundan da olsa yiyorsun tadına bakayım diye
bugün menümü yazmaya bile yüzüm yok kendime ceza vereceğim.

haftasonları oluyor öylekonsantrasyonunu bozma sen..

ayyy odaları düzenledim, dahada bi dünya iş var, ama cibrem çıktı.... şu lanet dolabın gene altında kalıyodum nerdeyse.... her şey ters gidiyor gibi gibi.... grup priz aldım delikleri tıkalı.... hangi aklı evvel, hangi akla hizmetle yapmış acep.... efenim mutfak lavabomdan alt kata su sızıyormuş (!), arkadaş bana bir kağıt döşenmiş kapıma selebantla yapıştırmış, bir daha söylemezmiş pazartesi gerekeni yap demiş... sanki daha önce söylemiş yapmamışım.... ali kıran başkesen kesildi başımıza... neyse... çok söylendim demi... sabaha kadar devam edebilirim.... homur homur homur.....

neyse... bu günkü menümden bahsetmek bile istemiyorum.... çaklıtın dibine vurdum..... yarın toparlayıp salıya bomba gibi girmeyi düşünüyorum..... bakıcaz...

ahanda ölçüler katılmak isteyen, ölçünüp yazarsa yarın akşam geç saatte eklemeyi yapabilirim,

bu arada işler biraz yoğunlaşacak gibi.... ben azcık performans yapıcam... bakalım nasıl etkilencek performansım.. bakak görek....

haftanın bir günü serbest bırak, yani serbest derken Allah ne verdiyse götürme tabiki.... ben mesela sedece çaklıt konusunda coşuyorum onun dışında pek bozmuyorum kendimi.... misal bu gün ;

sabah;
sucuk

ara
bolca kuru üzüm vs

öğlen
fırında patates

ara
yarım paket bitter
1 3in1 nescafe

akşam
1 elma
1 portakal

4 parça bitter daha ( valla bunu yemicektim asabım bozulunca yedim....

yemeyeydim eyiydi ama getti gari....

hafta içi toparlarım...

Pendik'te oturuyorum sengcim yoğsammm sizin orda da mı b-fit açılıyor
açılmış zaten canımcım.Arkadaşım gidecekti ama vazgeçti.Sözlü kendisi :) güya nişan için para biriktirecekmiş.Öyle diyor ama hiç bir hareketi yok :) 3aylık 250 mi demişti ne.. bir daha sorayım bak merak ettim şinci
neeeeeeeeeeeeee..yıldızlı diskalifiyemi????vay anam vay..fulyaaaaaaaaaaaa napiciz netciz????

kızlar mesajıma beğeni rekoru istiyorum, yoksa hoppiş gidiyo elden ..haydin 9.takım..http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-693.html#post27361638

bebişim iyi de bizim takımdaki arkadaşlar için af çıktı.tabi sende dahil paylaşım alanında biraz gerilere gidersen anlarsın

canım eline sağlık çok güzel olmuş bende spor listesi yaptım ama paylaşamadım :S bu arada benm bel ölçüm 80 simir ölçüsü 90 yani senn hesaba göre göbek 80 bel 90 olacak

arkandayım dostuuum..... gözüm üzerinde.... bende 1 kilo vermeye çalışçam.... bakarsın 2 kg verip seni geçerim şaka şaka 1 kilo verebilme gayretinde olucam....64 ü görür müyüm acaba.....

senin arkanda da ben varım hedefim 500gr ama regl haftam davul gibi şiştim

ben sana yazmıştım kuzu bie işe yaramıyo ama bu kadar kafaya koydun git bir dene

sengcim bu msjım sana şekerim
artık şu gruba yeni üye kabülünü bir süre durdursak yaklaşık 13-15 kişi var yanılmıyosam önce bir kemik listemiz oluşsun gerek kalırsa yine çağırırız ne dersin

Günaydınnnn kızlarrrr Yine bir pazartesi ve yine işe gellmiş durumdayız, umarım sendromsuz bir pazartesi geçiririz hepimiz

Bu arada bu sabah tartıda çok iyi bir rakam gördüm yine, 71,9 cumadan beri 1,80 kg gitmişşş cumaya kadar en azından 2 ya da 2,50 kg vermeye çalışıcammm

senin arkanda da ben varım hedefim 500gr ama regl haftam davul gibi şiştim

ben sana yazmıştım kuzu bie işe yaramıyo ama bu kadar kafaya koydun git bir dene

Nagişim sağoll ben de bir denemek istiyorum zaten yediklerime dikkat ediyorum sadece sıkılaşmak istiyorum, dediğin gibi kafaya koydum bir kere hevesimi alana kadar gideyim bari

Bu arada kızlar hedefim 30 Kasım'a kadar 70 kilo olmaktı sanırım hedefimi gerçekleştireceğim kilo vermek insanı ne kadar mutlu ediyormuşşş

betüş ben vucüt ölçülerimi akşam spor salonunda aldıracağım akşam eve gelince yazarım hem de bakayım sporun faydası oluyor mu?

Günaydın bayanlarrr nasılsınız? noraaa sana rakip olmak isterdim ama 1.5 kg fln ancak çıkar benden. Ama takımca 1 e yakın kg ler versek bu hafta 1.oluruz.. :):) kızlar bu hafta güzel bir performansla şaşırtalım herkesi. geçen hafta 9.yduk bu hafta 1.olalımmm :):):)

Herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Kuzum hastaydı biliyorsunuz cuma günü doktora götürdük larenjit olmuş annesinden geçti kesin..
2 gecedir rahat uyuyamıyordu huysuzluğu vardı şükür bugün toparladı biraz..
Bende bu sabah tartıda 62.6 gördüm şimdiden 800 gr vermişim..
Bu hafta 1 kg tamamlarsam verdiğim kiloyu o bana yeter.. İnşallah bu hafta hepimiz güzel kg veririz ve ilk üçe gireriizz

Bugünkü menüm

Kahvaltıda:

yarım kk peynir
3 yeşil zeytin
1 çay kaşığı kadar bal
1 fincan mate çayı
1 dilim kızarmış ekmek

Ara: 2 kayısı

Öğlen: 1 elma, 1 mandalina

Ara: 1 avuç beyaz leblebi

Akşam belli değil henüz duruma göre tekrar güncellerim menümü..

Canım inşallah verdiğim kiloyu cumaya kadar korurum :) Evet ya bu hafta biz 1.olalım artık 1.olamasakta ilk 3'e girelimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…