- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.361
selam takımım..misafirim gitti ,bu hafta hep buradayım inşallah..
oo beybi beyi ne misafirmiş bunlar yaaa aaaaa,
dedikodunu yaptıık :))) yarın kolunu bacağını bilmem nereni ölçmeyi unutma boyutlarıda tutucaz.....
haftasonları oluyor öyleiyi akşamlar arkadaşlar bugün misafirlerim vardı braz kaçamak yaptım çok üzgünümdiyet yaparken ne misafir gelecek nede misafirliğe gideceksin ucundan da olsa yiyorsun tadına bakayım diye
bugün menümü yazmaya bile yüzüm yok kendime ceza vereceğim.
bilmem nereni derken betüşş.....koca totoşumu pardın kalçamı kastettin herhalde..:44:
iyi akşamlar arkadaşlar bugün misafirlerim vardı braz kaçamak yaptım çok üzgünümdiyet yaparken ne misafir gelecek nede misafirliğe gideceksin ucundan da olsa yiyorsun tadına bakayım diye
bugün menümü yazmaya bile yüzüm yok kendime ceza vereceğim.
açılmış zaten canımcım.Arkadaşım gidecekti ama vazgeçti.Sözlü kendisi :) güya nişan için para biriktirecekmiş.Öyle diyor ama hiç bir hareketi yok :) 3aylık 250 mi demişti ne.. bir daha sorayım bak merak ettim şinciPendik'te oturuyorum sengcimyoğsammm sizin orda da mı b-fit açılıyor
neeeeeeeeeeeeee..yıldızlı diskalifiyemi????vay anam vay..fulyaaaaaaaaaaaa napiciz netciz????
kızlar mesajıma beğeni rekoru istiyorum, yoksa hoppiş gidiyo elden ..haydin 9.takım..http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-693.html#post27361638
ayyy odaları düzenledim, dahada bi dünya iş var, ama cibrem çıktı.... şu lanet dolabın gene altında kalıyodum nerdeyse.... her şey ters gidiyor gibi gibi.... grup priz aldım delikleri tıkalı.... hangi aklı evvel, hangi akla hizmetle yapmış acep.... efenim mutfak lavabomdan alt kata su sızıyormuş (!), arkadaş bana bir kağıt döşenmiş kapıma selebantla yapıştırmış, bir daha söylemezmiş pazartesi gerekeni yap demiş... sanki daha önce söylemiş yapmamışım.... ali kıran başkesen kesildi başımıza... neyse... çok söylendim demi... sabaha kadar devam edebilirim.... homur homur homur.....
neyse... bu günkü menümden bahsetmek bile istemiyorum.... çaklıtın dibine vurdum..... yarın toparlayıp salıya bomba gibi girmeyi düşünüyorum..... bakıcaz...
ahanda ölçüler katılmak isteyen, ölçünüp yazarsa yarın akşam geç saatte eklemeyi yapabilirim,
Eki Görüntüle 556169
bu arada işler biraz yoğunlaşacak gibi.... ben azcık performans yapıcam... bakalım nasıl etkilencek performansım.. bakak görek....
arkandayım dostuuum..... gözüm üzerinde.... bende 1 kilo vermeye çalışçam.... bakarsın 2 kg verip seni geçerimşaka şaka 1 kilo verebilme gayretinde olucam....64 ü görür müyüm acaba.....
Kızlar bu arada birşey sorucam şu b-fitle ilgili bilgisi olan var mı bizim burda yeni açılıyor aradım sordum ama hiçbirşey anlamadım
Hoca eşliğinde hareketler yapılmıyormuş bir alet varmış sadece o aleti yarım saat kullanacakmışız hiç kafama yatmadı yaa, ben terleyene kadar spor yapmak istiyorum amayarım saatcik neye yeter yahuuu.
senin arkanda da ben varım hedefim 500grama regl haftam davul gibi şiştim
ben sana yazmıştım kuzu bie işe yaramıyoama bu kadar kafaya koydun git bir dene
Günaydın bayanlarrr nasılsınız? noraaa sana rakip olmak isterdim ama 1.5 kg fln ancak çıkar benden. Ama takımca 1 e yakın kg ler versek bu hafta 1.oluruz.. :):) kızlar bu hafta güzel bir performansla şaşırtalım herkesi. geçen hafta 9.yduk bu hafta 1.olalımmm :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?