- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.381
Herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Kuzum hastaydı biliyorsunuz cuma günü doktora götürdük larenjit olmuş annesinden geçti kesin..
2 gecedir rahat uyuyamıyordu huysuzluğu vardı şükür bugün toparladı biraz..
Bende bu sabah tartıda 62.6 gördüm şimdiden 800 gr vermişim..
Bu hafta 1 kg tamamlarsam verdiğim kiloyu o bana yeter.. İnşallah bu hafta hepimiz güzel kg veririz ve ilk üçe gireriizz
Geçmiş olsun, Allah şifa versin şu an daha iyidir inşallah?
Kuzum hastaydı biliyorsunuz cuma günü doktora götürdük larenjit olmuş annesinden geçti kesin..
Bu hafta 1 kg tamamlarsam verdiğim kiloyu o bana yeter.. İnşallah bu hafta hepimiz güzel kg veririz ve ilk üçe gireriizz
Canım inşallah verdiğim kiloyu cumaya kadar korurum :) Evet ya bu hafta biz 1.olalım artık1.olamasakta ilk 3'e girelimm..
gelen giidiyo ama birileri okur diye yazıyorum kızlar..bugün nihayet spor salonuna kaydımı yaptırdım..fakat sabah tartıda gördüğüm rakamberbattı..bu hafta takımı bayağı bir geriye çekicem gibime geliyo
noraa ben gitmeden önceden sen vardın değilmi??ya bendeki balık hafızası ,facemde kayıtlı olmayan herkesi delete yapmışım..öğrencimiydin sen?
Ben eskiden çok sessiz sakin bir üye olduğumdanhatırlamıyor olabilirsin hopiş abla ben de eski üyelerdenim, murshun kaptanlık yaptığı zamanlardan Yok öğrenci değilim ben 3 yıldır çalışma hayatının içerisindeyim
evt, çok mesaj atan biri değilsin değilmi..evli- bekar ..çoluk-çocuk?...
evet ,ak listemi açıklıyorum:nagiş, betüş ve fulyasizleri kocamaaan öpüyorum...kara listemin en başında fadime var ve takımın geri kalanları
Herkes nerdeee ya, bir ben bir de hopiş abla varrr forumda betül bir ara geldi sonra kaçtııgelin artık yahu canımmm cok sıkılıyorrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?