Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun, Allah şifa versin şu an daha iyidir inşallah?

Kızlar tecrübelerime dayanarak söylüyorum eğer kilo vermek istiyorsak akşam yemeğini çok hafif geçirmeliyiz. Bir deneyin farkı sizde göreceksiniz
Mesela salata+çorba+meyve gibi olabilir, ben bu hafta sabah ve öğle menülerini aksatmayıp akşamı hafif geçirdim ve tartıda çok iyi rakamlar gördüm..

zehracım çok geçmiş olsun cnm bu geçiş mevsimlerinde ummuzinc yada umca yı öneririm epey faydalı

haftasonu korktuğum gibi olmadı çok diyet gibi olmasada deli gibide yemedim :) bugünki menümde şöyle ;

sabah
2 bardak su
1 kase kfleks

ara
sade sütten neskafe (tatlandırıcılı )
yaklaşık 1 saat sonra 3 mandalina

öğleni 1de yaptım
minik minik ev yapımı 3 adet poğaça

ara
1 minik muz

akşamada mercimek çorbam var
(salata malzemem kalmadı )

selmalar beybiler,

Zehra_S geçmiş olsun.... bebelere hastalık mevsimi geldi malesef....

Canlarım ciğerlerim ölçüleri atın akşama yüklücem.....

bu günkü menüm;

sabah
1 yumurta
1 parça light peynir
2 bardak 3in1 nescafe

ara
1 b form çayı
1 avuç badem

öğlen
1 elma
1 b 7 otlu çay

ara
1 elma
1 b y çay

akşam
1 elma
1 b y. çay

finiş....

Canım inşallah verdiğim kiloyu cumaya kadar korurum :) Evet ya bu hafta biz 1.olalım artık 1.olamasakta ilk 3'e girelimm..

ilk 3 yada 1.lik bizi motive edp fitili ateşlesin yeter :) bu hafta seziyorum çok çok iyi olacağız geçen hafta kilonuz 2ye bölünmüştü onunda azizliği vardı ama bu hafta hep birlikte azimle çalışalım.. kızlar 1 hafta nedirki diye diye vericez bu kilocuklarııı :)

canımcım geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir yavrucağın :) mevsim geçişi tehlikelidir bende şifayı kaptım sanırım sabahtan beri burnumu çekip çekip duruyorum cumaya daha çooook var tamamlarsın bence :)

evet ,ak listemi açıklıyorum:nagiş, betüş ve fulyasizleri kocamaaan öpüyorum...kara listemin en başında fadime varve takımın geri kalanları

Herkes nerdeee ya, bir ben bir de hopiş abla varrr forumda betül bir ara geldi sonra kaçtıı gelin artık yahu canımmm cok sıkılıyorrrrrrrrrrr

ivet kısa bi aradan sonra tekrar geldim bugünki menüm şu an okunan oruçla birlikte bi kase ve birazcık kurufasulye olacak iş yerinde bunlar var ama sonrasında bişey yemem

gelen giidiyo ama birileri okur diye yazıyorum kızlar..bugün nihayet spor salonuna kaydımı yaptırdım..fakat sabah tartıda gördüğüm rakam berbattı..bu hafta takımı bayağı bir geriye çekicem gibime geliyo

Hopiş abla inşallah en azından kilonu korursun bu hafta Bu arada hayırlı olsun, sporla birlikte bol kilo vermeler, bende bu akşam başlıyorum spora, sporla daha bir motive olacağım daha iyi olacak diye düşünüyorum inşallah öyle olur

noraa ben gitmeden önceden sen vardın değilmi??ya bendeki balık hafızası ,facemde kayıtlı olmayan herkesi delete yapmışım ..öğrencimiydin sen?

noraa ben gitmeden önceden sen vardın değilmi??ya bendeki balık hafızası ,facemde kayıtlı olmayan herkesi delete yapmışım ..öğrencimiydin sen?

Ben eskiden çok sessiz sakin bir üye olduğumdan hatırlamıyor olabilirsin hopiş abla ben de eski üyelerdenim, murshun kaptanlık yaptığı zamanlardan Yok öğrenci değilim ben 3 yıldır çalışma hayatının içerisindeyim

Hopiş abla kapak fotoğrafında filistinle ilgili yazı olan sen misin ekleyeyim seni biraz deşifre etmiş gibi oldum seni ama ismini söylemek istemedim burdan, ancak böyle tarif edebilirdim

evt, çok mesaj atan biri değilsin değilmi..evli- bekar ..çoluk-çocuk?...

evet ,ak listemi açıklıyorum:nagiş, betüş ve fulyasizleri kocamaaan öpüyorum...kara listemin en başında fadime varve takımın geri kalanları

aaa neden kara listedeyim ben

Herkes nerdeee ya, bir ben bir de hopiş abla varrr forumda betül bir ara geldi sonra kaçtıı gelin artık yahu canımmm cok sıkılıyorrrrrrrrrrr

ama ama amöa ağlayacağım şimdi yaa kendimi dışlanmış hissettim kızlar neden beni saymıyorsunuz bir çok kere giriyorum yani topic e niçin beni kara listelere yada burda olmayanlara sayıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…