Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Son düzenleyen: Moderatör:
zehracım çok geçmiş olsun cnm bu geçiş mevsimlerinde ummuzinc yada umca yı öneririm epey faydalı

Herkese çok teşekkür ederim. Evet mevsim geçişi malesef ne kadar korusakta hastalıktan kurtulamıyoruz. Şimdilik keyfimiz iyi ama burnumuz akıyor ve öksürük var..
Yağızın sayesine zayıflıyoruz valla O yeterki iyi olsunda..

Nagieymen canım bu ilaçlar soğuk algınlığı içinmi yoksa vitamin mi? Teşekkürler bu arada..

Menümün güncellenmiş hali

Kahvaltıda:

yarım kk peynir
3 yeşil zeytin
1 çay kaşığı kadar bal
1 fincan mate çayı
1 dilim kızarmış ekmek

Ara: 2 kayısı

Öğlen: 2 mücver 2 kaşık yoğurt

Ara: yapamadım.

Akşam: 1 tane ısırgan ve ıspanaklı gözleme ve ayran..Sanırım benim midem küçüldü normalde 2. gözlemeyi affetmezdim ama doydum. Bu arada gözlemeler ev yapımı ufaklar yani..

Ben liste mi paylaşmışım yok cnmm ben liste paylaşmadımm hopiş abla ile konuşuyorduk, tanışıyordukk

Kızlar spordan geldimm duşu aldım ve topice geldim çok memun kaldımm gerçekten eğer haftanın 4-5 günü gidersem çok kısa zamanda iyi sonuçlar alacağıma inanıyorum

Bugünkü Menüm
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2-3 çatal lor peyniri

Ara: 2'si bir arad nescafe

Öğle
1 kase çorba
2-3 kaşık kuru fasulye

Ara: 2'si bir arada nescafe+1 eti form bisküvi

Akşam
1 tabak salata
Yarım avuç fındık-fıstık

Ara: 1 elma

Spor: 1 saat yürüyüş+30 dk fitness

kulagima soyle bakiim neymis o rakam

olsun bak en azindan spora kayit yaptirmissin hoppisim gerisi gelir

ben de regl olamadim 6 gun gecikti. bu sabah test yaptim ama negatif yani korkmayin henuz teyze olmuyorsunuz :26: siskinlikten hamile gibi gorunuyorum gerci... kilom da gram eksilmiyor olsa bitse de kurtulsam artik

beğendinmi cnm b-fit i yararını görmüş gibisin. inşallah kısa zamanda bitirir bu kilo problemini canım sormasıayıp ama kilo kontrolünde diyet olayına el atıyorlar mı? birde ne kadara kayıt oldun ?? özel değilse söyleyebilir mis,in?

bayanlarrr... spor için yardımcı olabilirim demiştim noraaa spor salonuna yazıldı ama yinede paylaşayım dedim :) sonunda resim olarak şey ettim :):):)

btlbetül ister yarın başla ölçülerle falan istersen cumadan başla haftadan haftaya kendi ölçülerinle devam et canım :) eksik yada fazla olursa mesaj atarsan yine düzenleriz bir liste :)

sondan 2. olmayız en azından

canım benim beğenmememdeki sebep kötü bir niyet değildi.Tabi ki desteklerim seni.Ama zaten olay çözülmüştü.9. takımın özel durumundan dolayı tüm üyelerimizle devam ediyoruz.

Kızlar ben yarın ofiste olamayacağım için uğrayamayacağım buraya. Ama yarın akşam girer bakarım mesajlara

Herkese iyi akşamlar

Bu arada ölçümlerimi yaptırdım yazayım hemen

Göğüs: 97
Göğüs alt: 84
Bel: 76
Karın: 94
Kalça: 105
Basen: 111
Sol Üst bacak: 41
Sağ üst bacak: 40
Sol bacak alt: 65
Sağ bacak alt: 64
Sağ üst kol: 30
Sol üst kol: 30

Canlarım kusuruma bakmayın ne olur.Çarşamba günü deneme sınavım var.Konuları tekrar ediyorum.Ödev testler var onları yetiştirmeye çalışıyorum..

bsrmhmmt, canım bugünkü spordan memnun kaldım açıkcası, sistem şu şekilde yuvarlak şekilde aletler ve step tahtaları var müzik açıyorlar müzik eşliğinde hocaya uyuyorsun şimdi bir alette çalışıyorsun diyelim bipp sesi çalınca step tahtasına geçiyorsun hoca hareket gösteriyor onu yapıyorsun diğer bipp sesinde aletlere geçiyorsun böyle o yuvarlağı4 kere dönmüşüzdür ve yarım saat hiç dinlenmeden baya terledik, daha sonra da 5-10 dk esneme hareketleri yaptık. Şimdilik memnun kaldım bakalım devaıda güzel olur inşallah.

Ücret kısmına gelince 1 aylık 115 tl öğrenci indirimi ile 92 tl, 3 aylık üyelik 92 tl'ye geliyor aylık öğrenci indirimi ile 72 tl civarında biz 1 aylık yaptırdık kuzenimle şimdilik memnun kalırsak 3 aylığa çeviricez ve 1 aylık parasını 3 aylık gibi alacaklar

Bu arada boyle yazıyorum ama reklama falan girmiyor değil mi sonra uyarı almayayımda

canım ölçülerinde hatamı var? sağ ve sol alt bacaktan kastın baldırmı yoksa bildiğimiz üst bacakmı? ters orantı olmuşta biraz :)

canım almasınlar yaa reklam değilki bu.. ama fiyatı beğendim. de gölbaşında nerdeeeeeeee bfit bulcam bende gitcemde.. annem oyar hem antrenörsün hem büyük odada bir spor salonun var ne halt etmeye gidicen diye :) o yüzden kalsın papaz olamayyım şimdi anacuuuğumla :)

zehracım immuzinc tamamen bitkisel bir vitamin ekinezya falan var ,umcada bitkisel bir ilaç grip olacağını anlayınca veriyorum zınk diye kesiyo doktorunuza bir danış istersen

aynı durumdayım yüz üstü yatamıyorum bile tosba gibi şiştim kilomda da artılar var olsada kurtulsam eskiden vücudum böyle tepkiler vermezdi yaa zaman ilerledikçe bir garip oluyo herşey

günaydınnn evde hiç sebze kalmadığı için durum içler acısı ama bugün pazar var mahallede iş çıkışı uğrucam kızmayın emi hemen dünki berbat menümü paylaşayım ;

sabah 2 bardak su
1 kase k fleks

ara
1 fincan kahva sütle yapılmış(tatlandırıcılı)
1 saat kadar sonra 3 mandalina

öğle
ev yapımı 3 minik poğaça

ara
1 küçük muz

akşam
1 tabak makarna

ara
5-6 çatal pasta

unutmadan 50 tanede mekik çektim ya benim oğlum bana spor yaptırmıyo yıkıyo ortalığı ne yapıcam bilemedim aralığın 1inde annemler gelecek acaba fırsat bu fırsat 1 ay spor salonuna mı gitsem dicem ama bu işte süreklilik ister 1 ayla olur mu ki

Son düzenleme:
Günayd5n beybiler,

Dün tesisatçı gelecek diye işten izin aldım... Erkenden eve gittim... Bekle Allah bekle gelen giden yok... Aradım geliyor musunuz dedim... İşim var gelmem mümkün değil dedi... laaa.... Ee sabah gelirim abla dedinya denyo.... Yarında gelemem yani bildiğin gibi değil çok yoğunum dedi bana... Tesisatçı mı olsaydık acep... İşler tıkır anlaşılan....

Bu Günkü Menüm;

Sabah
4 köfte
1 parça peynir

Ara
1 avuç badem
1 b yeşil çay

Öğle
1 elma
1 b yeşil çay

Ara
1 b y çay

Akşa
1 elma
1 b y çay

Kapanış.....

Sen iyisimi onuda örgütle, onada yaptır... Bak böyle yapıcaz güçlü olucaz diye diye yor onu... Bir süre sonra kaçar gider zaten

Teşekkür ederim canım... Bakalım yapabilcek miyim :)

Sen iyisimi onuda örgütle, onada yaptır... Bak böyle yapıcaz güçlü olucaz diye diye yor onu... Bir süre sonra kaçar gider zaten

zaten ona yapmak zor geliyo ondan banada yaptırmıyo dün sırtıma yatıyo karnıma yatıyo bak dedim kardeşin olursa böyle yatamazsın bir daha düşün istiyomusun önce vazgeçtim istemiyorum dedi sonrada o zaten hemen karnından çıkacak ki istiyorum ben dedi öldürüyo beni ya sabah kavga ettik ama okula gitmiceemmmmm kavgası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…