- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.401
aaaneden kara listedeyim ben
ama ama amöa ağlayacağım şimdi yaa kendimi dışlanmış hissettimkızlar neden beni saymıyorsunuz bir çok kere giriyorum yani topic e niçin beni kara listelere yada burda olmayanlara sayıyorsunuz [/QUOTE..] ..Allah iyiliğini versin..o liste topiğe giren-girmeyenlerle alakalı değil..ben bir link atıp oradaki mesajımı beğenin demiştim..destek babından yani..mesajımı beğenenler nagiş,fulya,betül..beğenmeyenleri kara listeye aldım dedim..olay bu yani
zehracım çok geçmiş olsun cnm bu geçiş mevsimlerinde ummuzinc yada umca yı öneririm epey faydalı
ilk 3 yada 1.lik bizi motive edp fitili ateşlesin yeter :) bu hafta seziyorum çok çok iyi olacağız geçen hafta kilonuz 2ye bölünmüştü onunda azizliği vardı ama bu hafta hep birlikte azimle çalışalım.. kızlar 1 hafta nedirki diye diye vericez bu kilocuklarııı :)
canımcım geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir yavrucağın :) mevsim geçişi tehlikelidir bende şifayı kaptım sanırım sabahtan beri burnumu çekip çekip duruyorumcumaya daha çooook var tamamlarsın bence :)
ama ama amöa ağlayacağım şimdi yaa kendimi dışlanmış hissettimkızlar neden beni saymıyorsunuz bir çok kere giriyorum yani topic e niçin beni kara listelere yada burda olmayanlara sayıyorsunuz [/QUOTE..] ..Allah iyiliğini versin..o liste topiğe giren-girmeyenlerle alakalı değil..ben bir link atıp oradaki mesajımı beğenin demiştim..destek babından yani..mesajımı beğenenler nagiş,fulya,betül..beğenmeyenleri kara listeye aldım dedim..olay bu yani
aman ne bilem ben yaakara liste falan deyince birde ardından noraaa paylaşmış bir liste o da beni yazmamış topicte olanlara çok bozuldum
ama ama amöa ağlayacağım şimdi yaa kendimi dışlanmış hissettimkızlar neden beni saymıyorsunuz bir çok kere giriyorum yani topic e niçin beni kara listelere yada burda olmayanlara sayıyorsunuz
gelen giidiyo ama birileri okur diye yazıyorum kızlar..bugün nihayet spor salonuna kaydımı yaptırdım..fakat sabah tartıda gördüğüm rakamberbattı..bu hafta takımı bayağı bir geriye çekicem gibime geliyo
Ben liste mi paylaşmışımyok cnmm ben liste paylaşmadımm hopiş abla ile konuşuyorduk, tanışıyordukk
Kızlar spordan geldimm duşu aldım ve topice geldimçok memun kaldımm gerçekten eğer haftanın 4-5 günü gidersem çok kısa zamanda iyi sonuçlar alacağıma inanıyorum
Bugünkü Menüm
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2-3 çatal lor peyniri
Ara: 2'si bir arad nescafe
Öğle
1 kase çorba
2-3 kaşık kuru fasulye
Ara: 2'si bir arada nescafe+1 eti form bisküvi
Akşam
1 tabak salata
Yarım avuç fındık-fıstık
Ara: 1 elma
Spor: 1 saat yürüyüş+30 dk fitness
sondan 2. olmayız en azındangelen giidiyo ama birileri okur diye yazıyorum kızlar..bugün nihayet spor salonuna kaydımı yaptırdım..fakat sabah tartıda gördüğüm rakamberbattı..bu hafta takımı bayağı bir geriye çekicem gibime geliyo
9:..Allah iyiliğini versin..o liste topiğe giren-girmeyenlerle alakalı değil..ben bir link atıp oradaki mesajımı beğenin demiştim..destek babından yani..mesajımı beğenenler nagiş,fulya,betül..beğenmeyenleri kara listeye aldım dedim..olay bu yani [/B]
fadimeeeee nereye gittin bacım..insan arada sırada uğrar be ya
Kızlar ben yarın ofiste olamayacağım için uğrayamayacağım buraya. Ama yarın akşam girer bakarım mesajlara
Herkese iyi akşamlar
Bu arada ölçümlerimi yaptırdım yazayım hemen
Göğüs: 97
Göğüs alt: 84
Bel: 76
Karın: 94
Kalça: 105
Basen: 111
Sol Üst bacak: 41
Sağ üst bacak: 40
Sol bacak alt: 65
Sağ bacak alt: 64
Sağ üst kol: 30
Sol üst kol: 30
bsrmhmmt, canım bugünkü spordan memnun kaldım açıkcası, sistem şu şekilde yuvarlak şekilde aletler ve step tahtaları var müzik açıyorlar müzik eşliğinde hocaya uyuyorsun şimdi bir alette çalışıyorsun diyelim bipp sesi çalıncastep tahtasına geçiyorsun hoca hareket gösteriyor onu yapıyorsun diğer bipp sesinde aletlere geçiyorsun böyle o yuvarlağı4 kere dönmüşüzdür ve yarım saat hiç dinlenmeden baya terledik, daha sonra da 5-10 dk esneme hareketleri yaptık. Şimdilik memnun kaldım bakalım devaıda güzel olur inşallah.
Ücret kısmına gelince 1 aylık 115 tl öğrenci indirimi ile 92 tl, 3 aylık üyelik 92 tl'ye geliyor aylık öğrenci indirimi ile 72 tl civarında biz 1 aylık yaptırdık kuzenimle şimdilik memnun kalırsak 3 aylığa çeviricez ve 1 aylık parasını 3 aylık gibi alacaklar
Bu arada boyle yazıyorum ama reklama falan girmiyor değil misonra uyarı almayayımda
Herkese çok teşekkür ederim. Evet mevsim geçişi malesef ne kadar korusakta hastalıktan kurtulamıyoruz. Şimdilik keyfimiz iyi ama burnumuz akıyor ve öksürük var..
Yağızın sayesine zayıflıyoruz vallaO yeterki iyi olsunda..
Nagieymen canım bu ilaçlar soğuk algınlığı içinmi yoksa vitamin mi? Teşekkürler bu arada..
kulagima soyle bakiim neymis o rakam
olsun bak en azindan spora kayit yaptirmissin hoppisim gerisi gelir
ben de regl olamadim 6 gun gecikti. bu sabah test yaptim ama negatif yani korkmayin henuz teyze olmuyorsunuz :26: siskinlikten hamile gibi gorunuyorum gerci... kilom da gram eksilmiyor olsa bitse de kurtulsam artik
günaydınnn evde hiç sebze kalmadığı için durum içler acısı ama bugün pazar var mahallede iş çıkışı uğrucam kızmayın emi hemen dünki berbat menümü paylaşayım ;
sabah 2 bardak su
1 kase k fleks
ara
1 fincan kahva sütle yapılmış(tatlandırıcılı)
1 saat kadar sonra 3 mandalina
öğle
ev yapımı 3 minik poğaça
ara
1 küçük muz
akşam
1 tabak makarna
ara
5-6 çatal pasta
unutmadan 50 tanede mekik çektim ya benim oğlum bana spor yaptırmıyo yıkıyo ortalığı ne yapıcam bilemedim aralığın 1inde annemler gelecek acaba fırsat bu fırsat 1 ay spor salonuna mı gitsem dicem ama bu işte süreklilik ister 1 ayla olur mu ki
bayanlarrr... spor için yardımcı olabilirim demiştim noraaa spor salonuna yazıldı ama yinede paylaşayım dedim :) sonunda resim olarak şey ettim :):):)
Eki Görüntüle 556994
btlbetül ister yarın başla ölçülerle falan istersen cumadan başla haftadan haftaya kendi ölçülerinle devam et canım :) eksik yada fazla olursa mesaj atarsan yine düzenleriz bir liste :)
Sen iyisimi onuda örgütle, onada yaptır... Bak böyle yapıcaz güçlü olucaz diye diye yor onu... Bir süre sonra kaçar gider zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?