- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.981
Bugün toparlayacağım İnşallahsabah hem 2dlm ekmek hemde borek ayni anda olmamis
aksam ogundede borek yemissin
Akşam 5-6 dan sonra hiçbirsey yemezsen kendi kendine gider kiloların.Canım niyetim kesinlikle Tok karına ve kıyafetle 62 ler de olmak. Yani bunun kaçarı yok ama çok uzun süre çok çok yavaş verdiğim için sıkıldım güç bulamıyorum kendimde. Azıcık tok yatsam sabahina artı geliyor bu ne yaa. Gece aç yattığım için sütüm hiç gelmiyor moralim bozuluyor.
Yav yine depresyona girdim. En iyisi ben gidiyim yatayım.
Hayırlı geceler
Bakalım valla çok sıkıldım. Sabahın 7 sinde yine ayaktaydı.sağ Kolum omuzdan itibaren acaip ağrıyor. Uykusuzluktan sinirim çok bozuk. Allah kötü günler sebebiyle uykusuz bırakmasın ne diyimAllah kolaylık versin canım.
Eline yeşil soğan yada yeşil sarımsak verirsen çocuk ağrı acı hissetmez, kendi kendine çıkar dişleri.
Ben normalde izmirde yaşıyorum her şey online diye annemın babamın yanına ankaraya geldim arkadaslarım ablam eniştem izmirde aklım onlarda iştah falan kalmadı oyle oluncaben menu goremiyorum
cok cok azzz
nasil dayandin
İyilerdir İnşallah canımBen normalde izmirde yaşıyorum her şey online diye annemın babamın yanına ankaraya geldim arkadaslarım ablam eniştem izmirde aklım onlarda iştah falan kalmadı oyle olunca
Çok gecmiş olsun canımKızlar fırında elimi yaktım giremedim menüyü yazdım çıktım sol elle çok zor oluyor sağ elim yandı kremli kımıldatamıyorıö
Şükür iyiler ama kacan kedılerdemızden bırı öldü onun dışında sureklı sallanıyorlarİyilerdir İnşallah canım
Canım ben bunun basını sonunu sılemedım tum alıntı gidiyorKASIM AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(30 Ekim-27 Kasım) (4 haftalık)
Handandandan (72.2)----------(69.3)
@Pnrrr-20 (69.0)----------(66.0)
denizbenimadim (63.7)----------(59.7)
strontium (64.6)----------(62)
Ucmelekannesi (
@medine66 (62.4)------------(59)
@bi prenses annesi (90)----------(87)
U UcanSupurge (68 civarı)-----------(65)
@Furha63 (65.6)----------(63.0)
papatya_2014 (74.6)----------(70)
@Zeycan123 (61.0)----------(58)
M Manolya15 (74.5)----------(70)
E ela_2019 (73.9)----------(
masal3487 (77.4)----------
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
Hayvanlar depremi önceden hissesip kaçıyorlar, muhtemelen ondan kaçtı kedicikŞükür iyiler ama kacan kedılerdemızden bırı öldü onun dışında sureklı sallanıyorlar
Ben düzenlerim canımCanım ben bunun basını sonunu sılemedım tum alıntı gidiyor
Kalktık kalktımHerkes Pazar uykusunda galiba
Bende biraz işlere bakayım
1 saat sonra kahveye gelirim
Geçmiş olsun canım kötü olmuş geçti mi biraz acısı ?Kızlar fırında elimi yaktım giremedim menüyü yazdım çıktım sol elle çok zor oluyor sağ elim yandı kremli kımıldatamıyorıö
Kalktım 1-2 saat aktivite yaptık şimdi bebiş uyutmaca :)) sonra biraz daha yatış gece hiç uyuyamadım, masterchef gördüm rüyamda hep kabus dolu bi geceydi :))))Herkes Pazar uykusunda galiba
Bende biraz işlere bakayım
1 saat sonra kahveye gelirim
Gömdüler tabi pizzayıKalktım 1-2 saat aktivite yaptık şimdi bebiş uyutmaca :)) sonra biraz daha yatış gece hiç uyuyamadım, masterchef gördüm rüyamda hep kabus dolu bi geceydi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?