- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.001
Pizza olsa iyi envai çeşit tatlı vardıGömdüler tabi pizzayı
Aynen acı biber bende de çok işe yarıyorKızlar dün sabah menemem yemiştim ya biber cok acıydı , aglayarak yedim nerdeyse , işte aksam da bol sarımsaklı yogurtlu makarna yemıstım , acı biber ve sarımsak benım metabolizmayı coşturdu , büyük wc ye zar zor cıkam ben üç kere cıktım bi günde , tafsiye ederim :)))))
Abov iyi ki orayı izlememişimPizza olsa iyi envai çeşit tatlı vardı
1 yaşından önce inek sütü önerilmediği için ben başta mandıradan keçi sütü alıp yapıyordum sevmiyordu sonra inek sütüne geçtim anne sütünden yoğurt hiç yapmadım ama kuzenim hazır satılan toz probiyotiklerle mayaladığını söylemişti o kalmış aklımdaKızlar bebiş için anne sütünden yogurt yapan varsa bana bi anlatabilir mi ,bir de diyelım normal sütten yogurt yapcam , gunluk pastorize süt mü almalıyım keçi sütü mü almalıyım,yoksa normal tam yaglı pastorize süt flnmı
Sürpriz olmasaydi bende uzunca bir zaman düşünmezdimGünaydın kızlar kızım da üşüttü
gece uyudum desem yalan olur kustu bi kere burnu tıkalı hafif hafif öksürüyor çok çok huysuzdenizbenimadim seni çok iyi anlıyorum biri bile beni bu derece yıpratmışken bi de ikinci düşünüyorum neyime güveniyorsam
Canim ek gidaya 180 günü dolunca başlayın diyorlar. Bir de arkadaslarin da dediği gibi mümkün olduğunca meyve vermemeye çalış(hangi meyveyi verdiginide merak ettim), meme reddinde cocuk ısrarla memeyi iter meme pozisyonunda emmek istemez diye düşünüyorum sizde daha çok emerken etrafa bakma var gibi anladim, pek meme reddi gibi değil sanki. Bir de çorbanın suyu çok doyurucu olmaz zaten. Bence şu an için sık sık emzirmeye çalış.Kızlar nabıyorsunuz kızım 5 aylık olmak uzre , biz hafiften ek gudaya basladık, gunde 1 yemek kasıgı meyvesuyy, 1 yemek kasıgı corba verıyorum bu hafta buna ek olarak bir yemek kasıgı yogurt eklemcek . Amaç sadexe tadıma alıştırmak
Bebegım emerken süreklı ıkıde bir arkasınu dönup etrafı gozlemlıyor , saatlerce meme başındayız ama emdiği sanki iki yudum bişey . Bu ay meme reddımı yasıyoruz acaba napcam bılmıyorum az once sinir geldi bana , şimdi uyutmaya calısıyorum uyku saatı geldı ama muhtemelen aç ..
Kızlar hedef belirlemiyenler yazsın.
KASIM AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(30 Ekim-27 Kasım) (4 haftalık)
Handandandan (
@Beyazkugu87 (
@Pnrrr-20 (69) - - - (66)
denizbenimadim (63.7)--------(59.7)
strontium (
Ucmelekannesi (
@medine66 62.4 (.............59
@bi prenses annesi (90)---------(87)
U UcanSupurge (
@Furha63 (
papatya_2014 (74.6) - - - (70)
@Zeycan123.................(58)
Listede olanları ben ekledim, hedef belirlemek isteyenler de kendilerini eklesin kızlar
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
Ohhhh kiskandimmmm. Benim kizceme de şimdiden vereyim de oda öğrensinKahvaltiydi, kucuk kizin odevleriydi derken bu saati ettik.
Sabahtan kizcemle ev islerini yaptik ben supurdum o sildi
Simdi minnosumu gunduz uykusuna yatirip bir kahve icecegim varmidir eslik edecek olankimseler yok hafta sonu gezmesindemisiniz
Ayni düşünce bende de oluyor. Misafire hazirlik yaparken onun zamanindan çalışıyorum gibi oluyor üzülüyorum. Neyse ki cok misafirim de gelmiyor.Misafirler gitti, mutfağı toparladım.
Çok yoruldum, biraz uzanacağım.
Kendi ailem bile olsa iç içe dip dibe yaşam bana göre değilmiş.
İki gündür çocuklarla hiç ilgilenmedim, sanki benim çocuklarım değil
Kendi dünyamda çok mutluyum ben
Amann düzen tamamen gitmis. Bugün nasil kızın.Canlar çok giremedim , ilgilenemedim yarın dönüyorum evime nasipse pazartesi yine buralardayım iyi geceler hepinize uykusuzluktan bitmiş durumdayım ama bizimkinin uyumaya niyeti yok gibi
Kesinlikle katiliyorum. Ben de pek uğraşmam aman sütüm var mi yok mu diye pek bakmam. Sadece o hafta diyeti sıkı tuttuysam kontrol ederim azaldığını hissedince hemen takviye yaparim. Ama öyle yetmeyecek aman bitecek düşüncesine girince biter.Cnm sütü düşüncelerimiz de etkiliyor bence sütüm var yetiyor bebeğimi doyuracak kadar geliyor diye düşünmek baya fark ediyor bende yok dedikçe sanki dhaa da yetmiyor gibi benimde öyle çok çok aşırı sütüm olmuyor ama doyuracak kadar geliyor şükür güzel düşünelim ki güzel olsun sabah çok daha pozitif bı güne uyanirsn uyaniriz insAllah
Cok geçmiş olsun yaa,,nasil olduuuKızlar fırında elimi yaktım giremedim menüyü yazdım çıktım sol elle çok zor oluyor sağ elim yandı kremli kımıldatamıyorıö
Yeşil sogan cok tehlikeli zarının bigaza yapışması durumunda Alallah korusunAllah kolaylık versin canım.
Eline yeşil soğan yada yeşil sarımsak verirsen çocuk ağrı acı hissetmez, kendi kendine çıkar dişleri.
KASIM AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(30 Ekim-27 Kasım) (4 haftalık)
Handandandan (72.2)----------(69.3)
@Pnrrr-20 (69.0)----------(66.0)
denizbenimadim (63.7)----------(59.7)
strontium (64.6)----------(62)
Ucmelekannesi (
@medine66 (62.4)------------(59)
@bi prenses annesi (90)----------(87)
U UcanSupurge (68 civarı)-----------(65)
@Furha63 (65.6)----------(63.0)
papatya_2014 (74.6)----------(70)
@Zeycan123 (61.0)----------(58)
M Manolya15 (74.5)----------(70)
E ela_2019 (73.9)----------(
masal3487 (77.4)----------
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
Bizim ki her gün 7 de ayakta hem de ikisi birdenBakalım valla çok sıkıldım. Sabahın 7 sinde yine ayaktaydı.sağ Kolum omuzdan itibaren acaip ağrıyor. Uykusuzluktan sinirim çok bozuk. Allah kötü günler sebebiyle uykusuz bırakmasın ne diyim
Şimdi belirledim canim.
Bende keçi sütünden yapmıştım canim. Anne sütünden hiç denemedimKızlar bebiş için anne sütünden yogurt yapan varsa bana bi anlatabilir mi ,bir de diyelım normal sütten yogurt yapcam , gunluk pastorize süt mü almalıyım keçi sütü mü almalıyım,yoksa normal tam yaglı pastorize süt flnmı
Doktorlar günlük tavsiye ediyor bebek için mümkünse AOÇKızlar bebiş için anne sütünden yogurt yapan varsa bana bi anlatabilir mi ,bir de diyelım normal sütten yogurt yapcam , gunluk pastorize süt mü almalıyım keçi sütü mü almalıyım,yoksa normal tam yaglı pastorize süt flnmı
Benimki Dr hergün 7 de kalkıyor ama 2 gecedir uyumuyor bari bugün sabah uyusun diye bekledim ama yok zıpkın gibi ayaktaydıBizim ki her gün 7 de ayakta hem de ikisi birden
Haftasonu odayi karartmayi deniycem bakalim işe yarayacak mi.
Anlamiyorum biz bu kadar dayanamazken onlar nasil dayanıyorBenimki Dr hergün 7 de kalkıyor ama 2 gecedir uyumuyor bari bugün sabah uyusun diye bekledim ama yok zıpkın gibi ayaktaydıgözüm kapanıyor uykusuzluktan
Gündüz karartma diyorsan yapma bence canım. Bu sefer gece gündüz karışır. Ben de anlamıyorum ki nasıl dayanıyorlar. Ama uykusuzluk beni psikolojik ve bedensel mahvediyorAnlamiyorum biz bu kadar dayanamazken onlar nasil dayanıyorsende mi karartsan odayı. Benim kızım gözünü açtığında etrafta en ufak bir uyarıcı görse bi daha uyumaz. Ama karanliksa ve bir şey yoksa uyumaya devam eder o yüzden bi denemek istiyorum bakalim.
Yok canim gündüzü değil sadece geceden gündüze geçişte. Biraz geceleri uzatacagim yaniGündüz karartma diyorsan yapma bence canım. Bu sefer gece gündüz karışır. Ben de anlamıyorum ki nasıl dayanıyorlar. Ama uykusuzluk beni psikolojik ve bedensel mahvediyor
İnşallah canım başladım bakalımAyy ben de deli oluyorum 2 kg almışım diye iyi cesaret etmişsin canimama çabuk da verirsin insallah dikkat et emeklerine üzülür insan ya
Vaaaayyyyy çakaaalllGayet guzel cnm suyu da artırirsan daha da iyi olu, afiyet olsun. Azicik kacamak yap yarin pazar
Evdeyken su içmiyorum niyeyseAfiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun cnm güzel bence
Afiyet olsun canım güzel menü
Bi iki gündür çok uyanmiyor gece cnm ondan bugünlük öyle olsun dedim acikmadim bı de ondan
Su çok az olmuş cnm afiyet olsun
Kız bu ne hiç yemeseydim afiyet olsun
Meyveyi kaçamak yerine koyuyorum şu anda canımsabah hem 2dlm ekmek hemde borek ayni anda olmamis
aksam ogundede borek yemissin
gun icinde hashasli ekmegi telafi etmissin gibi ama 2 el kadar cok geldi gozume
bence guzel:)
sabahki simit ve ekmek ayni anda olmasaydi
tatlida 1 catal cok degil
patates kizarrmasi azmis zaten
onun disinda guzel bence:)
su cok az
bide sabah 2 meyveyi ayni anda yemesemiydin sanki meyve cok olmus gibi
ben menu goremiyorum
cok cok azzz
nasil dayandin
Geçmiş olsun canımKızlar fırında elimi yaktım giremedim menüyü yazdım çıktım sol elle çok zor oluyor sağ elim yandı kremli kımıldatamıyorıö
Günaydın canımmGünaydın kızlar
Hepinize iyi Pazarlar
Ben normalde izmirde yaşıyorum her şey online diye annemın babamın yanına ankaraya geldim arkadaslarım ablam eniştem izmirde aklım onlarda iştah falan kalmadı oyle olunca
Ahhhh canımm benim çok geçmiş olsunŞükür iyiler ama kacan kedılerdemızden bırı öldü onun dışında sureklı sallanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?