Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen acı biber bende de çok işe yarıyor

1 yaşından önce inek sütü önerilmediği için ben başta mandıradan keçi sütü alıp yapıyordum sevmiyordu sonra inek sütüne geçtim anne sütünden yoğurt hiç yapmadım ama kuzenim hazır satılan toz probiyotiklerle mayaladığını söylemişti o kalmış aklımda

Sürpriz olmasaydi bende uzunca bir zaman düşünmezdim cok geçmiş olsun canimm, cocuklarin başka yerde hasta olmasi ayri bir sıkıntı. Kiyamam bu yavrruslara yaaaa benim oglum da usuttu. Sabah etkenden uyanmış gitmiş oyuncaklariyla oynarken uyuya kalmış üstü açık serum fizyoloji, viks falan aldirdim insallah faydasi olur.
Canim ek gidaya 180 günü dolunca başlayın diyorlar. Bir de arkadaslarin da dediği gibi mümkün olduğunca meyve vermemeye çalış(hangi meyveyi verdiginide merak ettim), meme reddinde cocuk ısrarla memeyi iter meme pozisyonunda emmek istemez diye düşünüyorum sizde daha çok emerken etrafa bakma var gibi anladim, pek meme reddi gibi değil sanki. Bir de çorbanın suyu çok doyurucu olmaz zaten. Bence şu an için sık sık emzirmeye çalış.

Kahvaltiydi, kucuk kizin odevleriydi derken bu saati ettik.
Sabahtan kizcemle ev islerini yaptik ben supurdum o sildi

Simdi minnosumu gunduz uykusuna yatirip bir kahve icecegim varmidir eslik edecek olan kimseler yok hafta sonu gezmesindemisiniz
Ohhhh kiskandimmmm. Benim kizceme de şimdiden vereyim de oda öğrensin
Ayni düşünce bende de oluyor. Misafire hazirlik yaparken onun zamanindan çalışıyorum gibi oluyor üzülüyorum. Neyse ki cok misafirim de gelmiyor.

Canlar çok giremedim , ilgilenemedim yarın dönüyorum evime nasipse pazartesi yine buralardayım iyi geceler hepinize uykusuzluktan bitmiş durumdayım ama bizimkinin uyumaya niyeti yok gibi
Amann düzen tamamen gitmis. Bugün nasil kızın.
Kesinlikle katiliyorum. Ben de pek uğraşmam aman sütüm var mi yok mu diye pek bakmam. Sadece o hafta diyeti sıkı tuttuysam kontrol ederim azaldığını hissedince hemen takviye yaparim. Ama öyle yetmeyecek aman bitecek düşüncesine girince biter.
Kızlar fırında elimi yaktım giremedim menüyü yazdım çıktım sol elle çok zor oluyor sağ elim yandı kremli kımıldatamıyorıö
Cok geçmiş olsun yaa,,nasil olduuu
Allah kolaylık versin canım.
Eline yeşil soğan yada yeşil sarımsak verirsen çocuk ağrı acı hissetmez, kendi kendine çıkar dişleri.
Yeşil sogan cok tehlikeli zarının bigaza yapışması durumunda Alallah korusun

Bakalım valla çok sıkıldım. Sabahın 7 sinde yine ayaktaydı.sağ Kolum omuzdan itibaren acaip ağrıyor. Uykusuzluktan sinirim çok bozuk. Allah kötü günler sebebiyle uykusuz bırakmasın ne diyim
Bizim ki her gün 7 de ayakta hem de ikisi birden
Haftasonu odayi karartmayi deniycem bakalim işe yarayacak mi.

KASIM AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(30 Ekim-27 Kasım) (4 haftalık)

Handandandan (72.2)----------(69.3)
@Pnrrr-20 (69.0)----------(66.0)
denizbenimadim (63.7)----------(59.7)
strontium (64.6)----------(62)
Ucmelekannesi (
@medine66 (62.4)------------(59)
@bi prenses annesi (90)----------(87)
U UcanSupurge (68 civarı)-----------(65)
@Furha63 (65.6)----------(63.0)
papatya_2014 (74.6)----------(70)
@Zeycan123 (61.0)----------(58)
M Manolya15 (74.5)----------(70)
E ela_2019 (73.9)----------(68.9)
masal3487 (77.4)----------

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

Bende keçi sütünden yapmıştım canim. Anne sütünden hiç denemedim

Doktorlar günlük tavsiye ediyor bebek için mümkünse AOÇ

Bizim ki her gün 7 de ayakta hem de ikisi birden
Haftasonu odayi karartmayi deniycem bakalim işe yarayacak mi.
Benimki Dr hergün 7 de kalkıyor ama 2 gecedir uyumuyor bari bugün sabah uyusun diye bekledim ama yok zıpkın gibi ayaktaydı gözüm kapanıyor uykusuzluktan

Benimki Dr hergün 7 de kalkıyor ama 2 gecedir uyumuyor bari bugün sabah uyusun diye bekledim ama yok zıpkın gibi ayaktaydı gözüm kapanıyor uykusuzluktan
Anlamiyorum biz bu kadar dayanamazken onlar nasil dayanıyor sende mi karartsan odayı. Benim kızım gözünü açtığında etrafta en ufak bir uyarıcı görse bi daha uyumaz. Ama karanliksa ve bir şey yoksa uyumaya devam eder o yüzden bi denemek istiyorum bakalim.

Gündüz karartma diyorsan yapma bence canım. Bu sefer gece gündüz karışır. Ben de anlamıyorum ki nasıl dayanıyorlar. Ama uykusuzluk beni psikolojik ve bedensel mahvediyor

Gündüz karartma diyorsan yapma bence canım. Bu sefer gece gündüz karışır. Ben de anlamıyorum ki nasıl dayanıyorlar. Ama uykusuzluk beni psikolojik ve bedensel mahvediyor
Yok canim gündüzü değil sadece geceden gündüze geçişte. Biraz geceleri uzatacagim yani

Ayy ben de deli oluyorum 2 kg almışım diye iyi cesaret etmişsin canim ama çabuk da verirsin insallah dikkat et emeklerine üzülür insan ya
İnşallah canım başladım bakalım

Gayet guzel cnm suyu da artırirsan daha da iyi olu, afiyet olsun. Azicik kacamak yap yarin pazar
Vaaaayyyyy çakaaalll
Ben yedim yedim ohhhhh çok güzeldi kaçamaklar sen de denemelisin bence

Evdeyken su içmiyorum niyeyse
Ancak yemek için oturunca su geliyor aklıma
Bütün gün başka bişeye fırsat bulamadığım için heralde aklıma gelmiyor su içmek

Meyveyi kaçamak yerine koyuyorum şu anda canım
Şekerli bişe istediğinde meyve yiyorum ki kessin beni
Ama tabii yavaş yavaş onu da azaltacağım

Kızlar fırında elimi yaktım giremedim menüyü yazdım çıktım sol elle çok zor oluyor sağ elim yandı kremli kımıldatamıyorıö
Geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar
Hepinize iyi Pazarlar
Günaydın canımm

Ben normalde izmirde yaşıyorum her şey online diye annemın babamın yanına ankaraya geldim arkadaslarım ablam eniştem izmirde aklım onlarda iştah falan kalmadı oyle olunca

Şükür iyiler ama kacan kedılerdemızden bırı öldü onun dışında sureklı sallanıyorlar
Ahhhh canımm benim çok geçmiş olsun
Kedin için çok çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…