Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dip dibe yaşam benim için de cazip değil. Koloni gibi yaşamak keyifli değil tabi ki. Ancak arada 1 2 günlük hasret gidermeler keyiflidir.çok kurcalamadan tadını çıkarmak lazım
Çok yorulunca tad felan çıkaramıyorum.
Hala dinlenme modundayım
En güzeli zoom'dan hasret gidermek

Kızlar büyük olunca çocuk demiyorlar beklentiye giriyorlar, çocuklarımla ilgilenin diye..
Onlar zevkle yapıyorlar bunu ama benim de canımı sıkıyor bu durum..
Aşırı korumacı bir anneyim galiba

Uyku saatim geçmeden ben yatayım kızlar.
Menülerin paylaşım saati en geç 21:00
Umarım kaçamaklar yoktur.
Yarın Pazar diye kaçamak yapmayın sakın, Pazartesi tartısı var.
Pazartesi artı gelenler Cumaya toparlayamıyor...
Pazartesi eksi olmanın hayalini kurarak diyetinize dikkat edin...

Korona nın tek faydası bebek gormeye kimseyi almadık ve kızıma ayırcagım vakitten olmadım , sacma sapan pasta borek işlerıyle iki tulum için ugrasmadım , haaa bisürü yere altın takmıstık ,onlardan olduk 1 yaş dogumgunu kutlaması yapıp koparayım bari onları işin şakası hiç umrumda degıl saglık olsun ywterkiiii

Allahımmm benden daha tavuklar da varmışşş ben şokkk,

KASIM AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(30 Ekim-27 Kasım) (4 haftalık)

Handandandan (
@Beyazkugu87 (
Pnrrr-12 (69) - - - (66)
@hadikonusalim (63.7)--------(59.7)
strontium (
Ucmelekannesi (
I Ilyusa 62.4 (.............59
@bi prenses annesi (90)---------(87)
U UcanSupurge (68 civarı) - 65
@Furha63 (
papatya_2014 (74.6) - - - (70)
TemelinSafinazi .................(58)
M Manolya15 - - - 70
Listede olanları ben ekledim, hedef belirlemek isteyenler de kendilerini eklesin kızlar

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

Iyi akşamlar herkese bugün tüm gün elektrik kesintisi vardi ve telefonumun da şarjı yoktu gelemedim hos gelsem de mesajları zor okuyorum yazamıyorum pek.
Ben de durumlar iyi olacak inşallah aralıklı oruç yapıyorum fakat pek güzel şeyler yediğim sayılmaz.
Yarin da kv lere gidiyorum orada durumlar nasıl olur bilmem ama kilo veririm gibi
I Ilyusa duyurulur
Bu arada Jasminium84 canim seni en son bıraktığımda benimle yarışıyordun sanki 57 58 din ne ara 70 lere çıktın ne yaptın sen böyle

Dün ve bugün akşam yemeklerine gerek bile yoktu aslında, açlık hissetmediğim halde boşu boşuna yedim
Zaman zaman oluyor kuzum öyle önemli olan alışkanlık haline getirmemek

Sorma kuzum 2 ay için çoğunluğu da son 3 haftasında olmak üzere feci saldım kendimi
Tabii öğün yerine cips kola çikolata dondurma yiyince az bile almışım

Sabahki borek fazla olmus yada ekmek miktari azaltilabillrdi afiyet olsun cnm

31 Ekim Cumartesi

Kahvaltı 12:00
10 zeytin
1 kase yoğurt
2 el kadar haşhaşlı ekmek
Çay

Ara 15:00
1 elma
3 badem

Akşam 18:00
1 kase şehriye çorbası

Su 2.5 lt geçer
Spor yok
Neden aksam okadar az tum gece emziriyoran acikirsn :/
Afiyet olsun cnm aslinda fena degl ama ekmek galeta makarna hepsini toplayinca karbon miktarı gun icinde fazla gibi
Afiyet olsun cnm guzel menu spor harika

Ayy ben de deli oluyorum 2 kg almışım diye iyi cesaret etmişsin canim ama çabuk da verirsin insallah dikkat et emeklerine üzülür insan ya

31.10.2020 Cumartesi

10.00
Kıymalı yumurta
1 dilim peynir
1 havuç
1 salatalık
5 fıstık
2 ceviz
1 elma
1 mandalina

17.30
1 kase yoğurt çorbası
2 tavuk but

Su: 1 lt
Gayet guzel cnm suyu da artırirsan daha da iyi olu, afiyet olsun. Azicik kacamak yap yarin pazar

Ben 1 ay süt artırma aldım online diyetısyenden. Araogun bol yapmak gerekıyor yani 2 saati geçirmeden ceviz de olsa galeta da olsa meyve de olsa bi yemekgerekıyo, hoş koştırmadan cok uzun agzımıza bişey sokmayı unutuyoruz

Hayırlı geceler hanımlar

Kızım biraz toparlandı şükür.
Bugün kayınvalidem gildeydim gorumcem koyden geldi. Biraz kalabalıktı yoruldum. Buraya gelemedim.

Bu kilo işi canımı sıkiyor. Kendimde kilo vereçek guć bulamiyorum nedense . nasıl olacak bilmiyorum. Artık yeteeeeerr yaa bıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…