- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.941
Çok yorulunca tad felan çıkaramıyorum.Dip dibe yaşam benim için de cazip değil. Koloni gibi yaşamak keyifli değil tabi ki. Ancak arada 1 2 günlük hasret gidermeler keyiflidir.çok kurcalamadan tadını çıkarmak lazım
Kızlar büyük olunca çocuk demiyorlar beklentiye giriyorlar, çocuklarımla ilgilenin diye..Ben misafir için hazırlık yaparken ya da evde temizlik yaparken kızımdan çaldığım için çok huzursuz oluyorum. Çünkü paçama yapışıyor. Ancak seninkiler o devreyi geçmiş ve misafirden keyif alacak dönemdeler. Bence boşa kaygılanıyorsun
Oooo olmadı kaptanım:)) ama nasılçekti canım , evde tuzsuz var ya olsa şuan çitlerdim:))))Detaycı senituzlu tabiki
Korona nın tek faydası bebek gormeye kimseyi almadık ve kızıma ayırcagım vakitten olmadım , sacma sapan pasta borek işlerıyle iki tulum için ugrasmadım , haaa bisürü yere altın takmıstık ,onlardan oldukDip dibe yaşam benim için de cazip değil. Koloni gibi yaşamak keyifli değil tabi ki. Ancak arada 1 2 günlük hasret gidermeler keyiflidir.çok kurcalamadan tadını çıkarmak lazım
Ben misafir için hazırlık yaparken ya da evde temizlik yaparken kızımdan çaldığım için çok huzursuz oluyorum. Çünkü paçama yapışıyor. Ancak seninkiler o devreyi geçmiş ve misafirden keyif alacak dönemdeler. Bence boşa kaygılanıyorsun
Allahımmm benden daha tavuklar da varmışşş ben şokkk,Uyku saatim geçmeden ben yatayım kızlar.
Menülerin paylaşım saati en geç 21:00
Umarım kaçamaklar yoktur.
Yarın Pazar diye kaçamak yapmayın sakın, Pazartesi tartısı var.
Pazartesi artı gelenler Cumaya toparlayamıyor...
Pazartesi eksi olmanın hayalini kurarak diyetinize dikkat edin...
Zaman zaman oluyor kuzum öyle önemli olan alışkanlık haline getirmemekDün ve bugün akşam yemeklerine gerek bile yoktu aslında, açlık hissetmediğim halde boşu boşuna yedim
Sorma kuzum 2 ay için çoğunluğu da son 3 haftasında olmak üzere feci saldım kendimiIyi akşamlar herkesebugün tüm gün elektrik kesintisi vardi ve telefonumun da şarjı yoktu gelemedim hos gelsem de mesajları zor okuyorum yazamıyorum pek.
Ben de durumlar iyi olacak inşallah aralıklı oruç yapıyorum fakat pek güzel şeyler yediğim sayılmaz.
Yarin da kv lere gidiyorum orada durumlar nasıl olur bilmem ama kilo veririm gibi
I Ilyusa duyurulur
Bu aradaJasminium84 canim seni en son bıraktığımda benimle yarışıyordun sanki 57 58 din ne ara 70 lere çıktın ne yaptın sen böyle
Sabahki borek fazla olmus yada ekmek miktari azaltilabillrdi afiyet olsun cnm31 Ekim Cumartesi
09:00 >>> 1 dilim maydonozlu peynirli börek
1 yıl lor peyniri
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
13:00 >>> 2 fincan kabak çekirdeği
10 fındık
15:00 >>> 1 dilim maydanozlu peynirli börek
1 kase tarhana çorbası
2 kase salata
Su >>> 2 lt
Spor >>> 60 dk orta tempolu yürüyüş
60*2=120 puanPnrrr-12
(belki akşam olmadan bir tur daha yürür gelirim)
Neden aksam okadar az tum gece emziriyoran acikirsn :/31 Ekim Cumartesi
Kahvaltı 12:00
10 zeytin
1 kase yoğurt
2 el kadar haşhaşlı ekmek
Çay
Ara 15:00
1 elma
3 badem
Akşam 18:00
1 kase şehriye çorbası
Su 2.5 lt geçer
Spor yok
Afiyet olsun cnm aslinda fena degl ama ekmek galeta makarna hepsini toplayinca karbon miktarı gun icinde fazla gibi31 Ekim Cumartesi
09.00
1 tane Haslanmıs yumurta
İki dilim tam bugday ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
13.00
1 kucuk tava menemen
1 dilim tam bugday ekmek
15.00
1 muz 2 galeta
17.00
Sütlü Türk kahvesi
19.00
1 kepce sarımsaklı yogurtlu tam bugday makarna
Spor yok
Su 3 litre
Afiyet olsun cnm guzel menu spor harika31 Ekim menü
Kahvaltı 12.30
3 patates kızartmadı
Bir yk Menemen
Bir haşlanmış yumurta
2 zeytin
Fındık ceviz
akiam yemeği 18.30
Bir kase çorba
2 yk pilav
Minik 1 adet karnuyarık
Cacik
Salata
su 2 litre
Spor: 60 dakika Leslie 180 puan
28 dakika jillian 112 puan toplam 292Pnrrr-12
Yazdım canım
Ayy ben de deli oluyorum 2 kg almışım diye iyi cesaret etmişsin canimZaman zaman oluyor kuzum öyle önemli olan alışkanlık haline getirmemek
Sorma kuzum 2 ay için çoğunluğu da son 3 haftasında olmak üzere feci saldım kendimi
Tabii öğün yerine cips kola çikolata dondurma yiyince az bile almışım
Gayet guzel cnm suyu da artırirsan daha da iyi olu, afiyet olsun. Azicik kacamak yap yarin pazar31.10.2020 Cumartesi
10.00
Kıymalı yumurta
1 dilim peynir
1 havuç
1 salatalık
5 fıstık
2 ceviz
1 elma
1 mandalina
17.30
1 kase yoğurt çorbası
2 tavuk but
Su: 1 lt
Ben 1 ay süt artırma aldım online diyetısyenden. Araogun bol yapmak gerekıyor yani 2 saati geçirmeden ceviz de olsa galeta da olsa meyve de olsa bi yemekgerekıyo, hoş koştırmadan cok uzun agzımıza bişey sokmayı unutuyoruzSabahki borek fazla olmus yada ekmek miktari azaltilabillrdi afiyet olsun cnm
Neden aksam okadar az tum gece emziriyoran acikirsn :/
Afiyet olsun cnm aslinda fena degl ama ekmek galeta makarna hepsini toplayinca karbon miktarı gun icinde fazla gibi
Afiyet olsun cnm guzel menu spor harika
İyigeceler tatlı ruyalar canımCanlar çok giremedim , ilgilenemedim yarın dönüyorum evime nasipse pazartesi yine buralardayım iyi geceler hepinize uykusuzluktan bitmiş durumdayım ama bizimkinin uyumaya niyeti yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?