- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.021
Günaydın canım nabersinGünaydın kızlar
Ahhhh aradığım kan bulunduKızlar dün sabah menemem yemiştim ya biber cok acıydı , aglayarak yedim nerdeyse , işte aksam da bol sarımsaklı yogurtlu makarna yemıstım , acı biber ve sarımsak benım metabolizmayı coşturdu , büyük wc ye zar zor cıkam ben üç kere cıktım bi günde , tafsiye ederim :)))))
Bayaaaaa biGünaydın canım nabersin
Ahhhh aradığım kan bulundu
Gerçi ben hep acılı yerim ama epey acı olmalı heralde
Bizde cok işe yaradı odayı karartma diş donemi vs degilse 9-10 arası uyaniyor hatta bugun 9bucuk aksam uyudu 9bucuk sabah kalkti aralarda emmeye kalktı tabiki hatta bi ara delirtti ama olsun şükur duzene giriyor yavas yavas uyukularimiz.Anlamiyorum biz bu kadar dayanamazken onlar nasil dayanıyorsende mi karartsan odayı. Benim kızım gözünü açtığında etrafta en ufak bir uyarıcı görse bi daha uyumaz. Ama karanliksa ve bir şey yoksa uyumaya devam eder o yüzden bi denemek istiyorum bakalim.
gecmis olsun canimKızlar fırında elimi yaktım giremedim menüyü yazdım çıktım sol elle çok zor oluyor sağ elim yandı kremli kımıldatamıyorıö
insallah iyilerdir diye alintilamaistimBen normalde izmirde yaşıyorum her şey online diye annemın babamın yanına ankaraya geldim arkadaslarım ablam eniştem izmirde aklım onlarda iştah falan kalmadı oyle olunca
nende kendime iskence olsun diye youtube yemek tariflerine bakiyom yatmadanKalktım 1-2 saat aktivite yaptık şimdi bebiş uyutmaca :)) sonra biraz daha yatış gece hiç uyuyamadım, masterchef gördüm rüyamda hep kabus dolu bi geceydi :))))
ben ilkkez duyyorum anne sutunden yogurt yapildiginiKızlar bebiş için anne sütünden yogurt yapan varsa bana bi anlatabilir mi ,bir de diyelım normal sütten yogurt yapcam , gunluk pastorize süt mü almalıyım keçi sütü mü almalıyım,yoksa normal tam yaglı pastorize süt flnmı
bendede cok ise yariyo aci:)Kızlar dün sabah menemem yemiştim ya biber cok acıydı , aglayarak yedim nerdeyse , işte aksam da bol sarımsaklı yogurtlu makarna yemıstım , acı biber ve sarımsak benım metabolizmayı coşturdu , büyük wc ye zar zor cıkam ben üç kere cıktım bi günde , tafsiye ederim :)))))
ne siparis verdin merak ettim:)Günaydın kızlar
Gün çok erken başladı ama ancak fırsat bulabildim yazmaya
Kızlar kahvaltısını yaptı mutfağı topladım siparişlerimizi verdim şimdi biraz oturup kahve içeceğim
Sonra da evi toparlamam gerek
Bi de tabii büyük bıdığımın dersleri
Cok az ama sebebni yazmissin afyt olsun cnm ve cok gecmis olsun31.10.2020
12:30
Tarcınlı süt
17:30
6 kaşık et sote
3 kasık suzme yogurt
Su2, 5lt
Tabiki yap cnm araogun ama herdefasinda ekmek veya galeta yerine badem kuru kayisi hurma incir meyve sut vs de olabillr onu demek ist3dmBen 1 ay süt artırma aldım online diyetısyenden. Araogun bol yapmak gerekıyor yani 2 saati geçirmeden ceviz de olsa galeta da olsa meyve de olsa bi yemekgerekıyo, hoş koştırmadan cok uzun agzımıza bişey sokmayı unutuyoruz
Onemli olan kararli olmak istikrarlu bir sekilde devam edince veriluyor cnmHayırlı geceler hanımlar
Kızım biraz toparlandı şükür.
Bugün kayınvalidem gildeydim gorumcem koyden geldi. Biraz kalabalıktı yoruldum. Buraya gelemedim.
Bu kilo işi canımı sıkiyor. Kendimde kilo vereçek guć bulamiyorum nedense . nasıl olacak bilmiyorum. Artık yeteeeeerr yaa bıktım.
Allah kolaylik versn gercktn dis dönemu zorBugün sıkıntılıydı kızlar. Benim tospiğin köpek dişler patlamadan bana rahat yok. Gece 4 buçukta uyandı akşam 10 a kadar tepemdeydi. Uyudu mutfağı falan toplayım dedim defalarca uyandı. Spor yapmaya yeltendim yine defalarca uyandı. Baktım gidip gelmekten bi şey anlamıyorum sporu da bıraktım geldim yatağa aldım. Şimdi ara ara uyanıp beni kontrol edip tekrar uyuyor 5 dk da bir
Velhasıl ben yine pert.
Ne yedim içtim valla bilmiyorum. Şu saat oldu hala 3 saatlik uykuyla duruyorum
İnşallah tam dalarsa uyucam ben de
Cok grcmis olsn cnm yanik kremi kullanirsan cabuk gecerKızlar fırında elimi yaktım giremedim menüyü yazdım çıktım sol elle çok zor oluyor sağ elim yandı kremli kımıldatamıyorıö
Beni kandiramazsinnn yedigni hic sanmiyormİnşallah canım başladım bakalım
Vaaaayyyyy çakaaalll
Ben yedim yedim ohhhhh çok güzeldi kaçamaklar sen de denemelisin bence
Evdeyken su içmiyorum niyeyse
Ancak yemek için oturunca su geliyor aklıma
Bütün gün başka bişeye fırsat bulamadığım için heralde aklıma gelmiyor su içmek
Meyveyi kaçamak yerine koyuyorum şu anda canım
Şekerli bişe istediğinde meyve yiyorum ki kessin beni
Ama tabii yavaş yavaş onu da azaltacağım
Geçmiş olsun canım
Günaydın canımm
Ahhhh canımm benim çok geçmiş olsun
Kedin için çok çok üzgünüm
buzlukta pizza varKizlar kahvalti sonrasi oglani parka cikardm smdi geldk eve corbasni icircem 1 saate falan uyur diye dusunuyorm sonra sporumu yapicm insallah. Aksma ne yemek yapsm bilemiyorm dunden birz kapuska da var ama patlicnim var firinda patlican yemegi mi yapsam acaba yada kozleyip de vs ayy sizde neler var aksam yemegi
Dünden kalan çorbaya devamKizlar kahvalti sonrasi oglani parka cikardm smdi geldk eve corbasni icircem 1 saate falan uyur diye dusunuyorm sonra sporumu yapicm insallah. Aksma ne yemek yapsm bilemiyorm dunden birz kapuska da var ama patlicnim var firinda patlican yemegi mi yapsam acaba yada kozleyip de vs ayy sizde neler var aksam yemegi
Çocuğun yanında duracaksın, başı boş bırakmayacaksın ki...Yeşil sogan cok tehlikeli zarının bigaza yapışması durumunda Alallah korusun
İnşallah canım Allah şifa versin inşallahSürpriz olmasaydi bende uzunca bir zaman düşünmezdimcok geçmiş olsun canimm, cocuklarin başka yerde hasta olmasi ayri bir sıkıntı. Kiyamam bu yavrruslara yaaaa benim oglum da usuttu. Sabah etkenden uyanmış gitmiş oyuncaklariyla oynarken uyuya kalmış üstü açık serum fizyoloji, viks falan aldirdim insallah faydasi olur.
Daha iyi şükür canımAmann düzen tamamen gitmis. Bugün nasil kızın.
Daha iyi canım ateşi yok bugün dün hafiften ateşliydi şurup içirmedimU UcanSupurge kızın nasıl oldu canım
Çok şükür canım sen nasılsın iyi misin? Adapte olabildin mi diyete güzel kilo vermiştin cuma günüGünaydın canım nabersin
Hic düşünmeye fırsatım olmayacak kv ye gidiyorum yoldayızbu hafta listeye girdim
sen dusun artik kara kara:)
Hadi başarılar canimİnşallah canım başladım bakalım
Vaaaayyyyy çakaaalll
Ben yedim yedim ohhhhh çok güzeldi kaçamaklar sen de denemelisin bence
Evdeyken su içmiyorum niyeyse
Ancak yemek için oturunca su geliyor aklıma
Bütün gün başka bişeye fırsat bulamadığım için heralde aklıma gelmiyor su içmek
Meyveyi kaçamak yerine koyuyorum şu anda canım
Şekerli bişe istediğinde meyve yiyorum ki kessin beni
Ama tabii yavaş yavaş onu da azaltacağım
Geçmiş olsun canım
Günaydın canımm
Ahhhh canımm benim çok geçmiş olsun
Kedin için çok çok üzgünüm
Aynen cnmPozitif düşünce krsinlikle cok onemli sütte
Evet cnm kaçtı ayar birazgun icinde hashasli ekmegi telafi etmissin gibi ama 2 el kadar cok geldi gozume
Çok zor vala cnm bı an önce düzene girer insAllahBugün sıkıntılıydı kızlar. Benim tospiğin köpek dişler patlamadan bana rahat yok. Gece 4 buçukta uyandı akşam 10 a kadar tepemdeydi. Uyudu mutfağı falan toplayım dedim defalarca uyandı. Spor yapmaya yeltendim yine defalarca uyandı. Baktım gidip gelmekten bi şey anlamıyorum sporu da bıraktım geldim yatağa aldım. Şimdi ara ara uyanıp beni kontrol edip tekrar uyuyor 5 dk da bir
Velhasıl ben yine pert.
Ne yedim içtim valla bilmiyorum. Şu saat oldu hala 3 saatlik uykuyla duruyorum
İnşallah tam dalarsa uyucam ben de
Geçmiş olsun canımKızlar fırında elimi yaktım giremedim menüyü yazdım çıktım sol elle çok zor oluyor sağ elim yandı kremli kımıldatamıyorıö
Aynen cnmKesinlikle katiliyorum. Ben de pek uğraşmam aman sütüm var mi yok mu diye pek bakmam. Sadece o hafta diyeti sıkı tuttuysam kontrol ederim azaldığını hissedince hemen takviye yaparim. Ama öyle yetmeyecek aman bitecek düşüncesine girince biter.
İNŞALLAH AGİZ TADIYLA YERSİNZ CNMHaftasonu yine konserve yaptim insallah bu seferr bozulmazzz yaaresmen korku yapti
bu bende
Esinin menusu guzelms kendinede bulursn hafif birseybuzlukta pizza var
esime onu pisirecem
kendim icinde bilmiyorum napsam
Afiyet olsun ozaman size cnmDünden kalan çorbaya devam
Çocuklar seviyor, eşimde evde olmayınca yeni bir yemek yapmak istemedim
En iyisi tarcinli süt ic canim Yoksa frenlemek zor oluyor,, yada hurman varsa ye bitanecikCanım şekerli birşeyler istiyor, ne yapsam da yesem acaba
Yada ne yapıp bu isteği geçirebilirim
HurmaCanım şekerli birşeyler istiyor, ne yapsam da yesem acaba
Yada ne yapıp bu isteği geçirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?