Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya su ara bendede var o kudurgunluk ama hayirlisi.
Hadi sen yazifsinda kuduruyon ben neyime guveniyorsam

Yapmadim canim. Sanirim belli bir surede yapmayacagim.
Fazla uzatma canim Yoksa alip basini gidiyor kilo

Kızlar fırında elimi yaktım giremedim menüyü yazdım çıktım sol elle çok zor oluyor sağ elim yandı kremli kımıldatamıyorıö
Cok gecmis olsun canim yanik Cok kötü ya

Nice güzel yaşlara inşallah canım
Gecmis olsun canim kizcene U UcanSupurge tam hastalik dönemi havalara aldanmamak lazim
Sağolasın canım annemlere geldik hava değişiminden oldu muhtemelen

Doktora gittin mi
Gitmedim ilacimi attim uzaniyorum
Nice güzel yaşlara inşallah canım

Sağolasın canım annemlere geldik hava değişiminden oldu muhtemelen
Sagol canim
Tez vakit iyilesir insallah
Bizimkilerinde burunlari akmaya basladi bu corona zamani bide insan tedirgin oluyor ama anaokulunda sogukta bile disari cikiyorlsr ondan oluyorlar böyle

Canım şekerli birşeyler istiyor, ne yapsam da yesem acaba
Yada ne yapıp bu isteği geçirebilirim
Hurma, tarcinli sut, incir, pekmezli süt olabillr cnm
Nice yaslara kuzuna insallah cnm :)
Hafta ici hafif gecirirsen eksi bile gelirsn cnm. Iyi dinlenmeler
Kac gündür Haber kanallari hep acik bakmadan duramiyorum bi can daha kurtardilarmi acaba diye.. 58 can kaybi var
Allah yardımcıları olsun cok zor

KASIM AYI HEDEFLERİMİZ
(30 Ekim-27 Kasım) (4 haftalık)

Handandandan (72.2)----------(70.0)
Pnrrr-12 (69.0)----------(66.0)
denizbenimadim (63.7)----------(59.7)
strontium (64.6)----------(62)
@medine66 (62.4)------------(59)
@bi prenses annesi (90)----------(87)
U UcanSupurge (68 civarı)-----------(65)
@Furha63 (65.6)----------(63.0)
papatya_2014 (74.6)----------(70)
@Zeycan123 (61.0)----------(58)
M Manolya15 (74.5)----------(70)
E ela_2019 (73.9)----------(68.9)

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

Canım şekerli birşeyler istiyor, ne yapsam da yesem acaba
Yada ne yapıp bu isteği geçirebilirim
Canım kızıma dün bi kek yaptım 2 muz Püresi 1 elma rendesi tarçın 1 yumurta karbonat ceviz 1 su bardağı tam buğday unu 180 derece önceden ısıtılmış fırında 40 dk çok lezzetli oldu bence

Açıklama yapildihi halde beceremedim

Canım kızıma dün bi kek yaptım 2 muz Püresi 1 elma rendesi tarçın 1 yumurta karbonat ceviz 1 su bardağı tam buğday unu 180 derece önceden ısıtılmış fırında 40 dk çok lezzetli oldu bence
Tüm malzemeler bu kadar mı canım

Selam kizlar,nasilsiniz?önce yazayım sonra geçmişi okuyayım.Bugun memleketten bir sürü malzeme geldi,annem ve kayınvalidem sağolsunlar evlerinde ne var ne yok bizede yollamislar onları yerleştir,temizlik yap,bir de ufak çaplı bir sakarlık sonucu çamaşır makinam bozuldu,uğraş uğraş Allah'tan eşim az çok anlıyor tamir etti şimdi de pazara yolladım balık alacak,gerçi ben pek istemedim temizlik yaptim balık alma diye ama eşim çok ısrar edince al dedim zaten fırına girecek kapı pencere açarım artik.Bu arada kayınvalidem kömbe göndermiş (börek gibi bir şey ) bir dilim yiyiverxim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…