- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.081
Teşekkür ediyorum canım sen napıyorsun?Hg cnm evine afiyet olsun
Hoşgeldin canım evineBen döndüm evime şükür anca ortalığı toparla yerleştir vs derken çay koyup yeni oturdum özledim sizi kaç gündür kaynatamadık hele gelin bi hasret giderelim
Napim cnm bugün bizde bı kp gittik ordan avm ye gittik saat geç olunca dışarda yedik annemlere çaya geldik oturuyoruzTeşekkür ediyorum canım sen napıyorsun?
İnşallah canım bollasacak hatta daha küçük bedenleri alacaksın.Kızlar bugün bı tane sweetshirt aldım kendime hoşuma gitti xl beden tam oturuyor üstüme insAllah bollasacak o sweet bana bol giymeyi sevdiğim için şimdi giyemem ama hirslanayim diye aldım bklm
Afiyet olsun size de canım ben de yoruldum bi çay içsem kendime geleceğim sanırsamNapim cnm bugün bizde bı kp gittik ordan avm ye gittik saat geç olunca dışarda yedik annemlere çaya geldik oturuyoruz
Market siparişi kuzumgecmis olsun canim
iz kalmamasi icin elmeyi ezip onuda surebilirsin
insallah iyilerdir diye alintilamaistim
cok sukur iylermis
nende kendime iskence olsun diye youtube yemek tariflerine bakiyom yatmadan
aslinda denk geliyo bende acip bakiyom
ben ilkkez duyyorum anne sutunden yogurt yapildigini
daha neler ogrenicem burda:)))
bendede cok ise yariyo aci:)
ne siparis verdin merak ettim:)
Yaaaa teşekkür ederim
AhahahaaaCok az ama sebebni yazmissin afyt olsun cnm ve cok gecmis olsun
Tabiki yap cnm araogun ama herdefasinda ekmek veya galeta yerine badem kuru kayisi hurma incir meyve sut vs de olabillr onu demek ist3dm
Onemli olan kararli olmak istikrarlu bir sekilde devam edince veriluyor cnm
Allah kolaylik versn gercktn dis dönemu zor
Cok grcmis olsn cnm yanik kremi kullanirsan cabuk gecer
Beni kandiramazsinnn yedigni hic sanmiyorm
İyiyim kuzum çok şükürİnşallah canım Allah şifa versin inşallah
Daha iyi şükür canım
Daha iyi canım ateşi yok bugün dün hafiften ateşliydi şurup içirmedim
Çok şükür canım sen nasılsın iyi misin? Adapte olabildin mi diyete güzel kilo vermiştin cuma günü
Sağol canımHic düşünmeye fırsatım olmayacak kv ye gidiyorum yoldayız
Hadi başarılar canim
Ben böyle anlar için incir uyutması ya da incir dolması düşünüyorumCanım şekerli birşeyler istiyor, ne yapsam da yesem acaba
Yada ne yapıp bu isteği geçirebilirim
Ahhhh yaaa, Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallahKac gündür Haber kanallari hep acik bakmadan duramiyorum bi can daha kurtardilarmi acaba diye.. 58 can kaybi var
Geçmiş olsun canımKizlarr haftasonu cok yoğun geçti oğlum da hasta
Yarin da kilo bildirimi varne durumda siniz
Afiyet olsun canım1 kasım
09.00 haslanmıs yumurta, ıkı dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin
12.00 1 galeta
13.00 activefry ıkı kasık zeytınyagı ile havuc
15.00 aptamil ve humana çay
16.00 muz
18.00 karnıbahar 1 kepce
21.00 sütlü kahve içerım
Spor yok
Su :2 litre
Luppo olmamış canım ya1 Kasım Pazar
Kahvaltı 12:00
Avuç içi kadra bazlama
1 kk peynir
5 zeytin
1 kase yoğurt
Çay
Ara 15:30
1 bardak süt
1 tane luppo
Akşam 18:30
1 porsiyon tavuk döner
3 kaşık pilav
Kuru soğan
Maydanoz
1 bardak ayran
Su 2 lt
Spor yok
Evet aslında bi şişe taşımak gerekAfiyet olsun canım güzel menü
Şişe taşımak gerek yanında bence öyle olunca gördükçe içiliyor
Hg cnm evine afiyet olsun
Hoşbulduk canım sen napıyorsun alışabildin mi yeni evine sevdin mi evini ?Hoşgeldin canım evine
Sagol canimHurma, tarcinli sut, incir, pekmezli süt olabillr cnm
Nice yaslara kuzuna insallah cnm :)
Hafta ici hafif gecirirsen eksi bile gelirsn cnm. Iyi dinlenmeler
Allah yardımcıları olsun cok zor
Kolay gelsin insallah.. bitmistir coktanKızlar pek giremiyorum. Kızımı babaanneye gönderdim kışlık ve yazlıkları yer değiştiriyorum temizlik yapıyorum
A.selam canim cok sükür sen nasilsin?Selam kizlar,nasilsiniz?önce yazayım sonra geçmişi okuyayım.Bugun memleketten bir sürü malzeme geldi,annem ve kayınvalidem sağolsunlar evlerinde ne var ne yok bizede yollamislaronları yerleştir,temizlik yap,bir de ufak çaplı bir sakarlık sonucu çamaşır makinam bozuldu,uğraş uğraş Allah'tan eşim az çok anlıyor tamir etti şimdi de pazara yolladım balık alacak,gerçi ben pek istemedim temizlik yaptim balık alma diye ama eşim çok ısrar edince al dedim zaten fırına girecek kapı pencere açarım artik.Bu arada kayınvalidem kömbe göndermiş (börek gibi bir şey ) bir dilim yiyiverxim
Fark etmedimBelirledim canim. Kilo bildirimide yapmis oldum kimse farketmez belki
Bende yapayim dedim Ama bu yeni seyde nasil siliniyor alinti kodlariKASIM AYI HEDEFLERİMİZ
(30 Ekim-27 Kasım) (4 haftalık)
Handandandan (72.2)----------(70.0)
Pnrrr-12 (69.0)----------(66.0)
@hadikonusalim (63.7)----------(59.7)
@strontium (64.6)----------(62)
@medine66 (62.4)------------(59)
Fit mutlu anne (90)----------(87)
U UcanSupurge (68 civarı)-----------(65)
@Furha63 (65.6)----------(63.0)
@papatya_2014 (74.6)----------(70)
@Zeycan123 (61.0)----------(58)
M Manolya15 (74.5)----------(70)
E ela_2019 (73.9)----------(68.9)
@Ucmelekannesi (77)----------(75)
masal3487 (76.9)----------(73.0)
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
Desene yarin ayni kaderi paylascazBen baya kötü yedim annemlerde yarın gümbür gümbür kilolarım gün yüzüne çıkacak çocuklar hasta olmasın ya
Insallah bollasmis giydigin günleride görceksinKızlar bugün bı tane sweetshirt aldım kendime hoşuma gitti xl beden tam oturuyor üstüme insAllah bollasacak o sweet bana bol giymeyi sevdiğim için şimdi giyemem ama hirslanayim diye aldım bklm
Akşamki makarna olmasaymış iyiymiş canımMENUM:
10:30 yarım simit, 1 yumurta beyazı, 5 zeytin, domates, 1tk krem peynir, kahve
14:00 kahve 1 kare bitter
16:00 3yk yogurt, 3 yk yulaf, 7 Badem, 1 yesil elma, tarcın
19:00 1 kepce mantar corbası, 1 tabak kabak sote domatesli, 2yk makarna, 1 kase Salata, 2 yk yogurt
2.5 lt Su
Spor 30dk leslie 90p
1000 hoplama 100p
230 mekik 46p =toplam 236p
Amin insallah canimAhhhh yaaa, Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
Guzelmis bende ogluma yapsammi seviyor kek pogaca vs ama bende yiyorm diye yapmiyorm :/Canım kızıma dün bi kek yaptım 2 muz Püresi 1 elma rendesi tarçın 1 yumurta karbonat ceviz 1 su bardağı tam buğday unu 180 derece önceden ısıtılmış fırında 40 dk çok lezzetli oldu bence
Kolay gelsin cnmKızlar pek giremiyorum. Kızımı babaanneye gönderdim kışlık ve yazlıkları yer değiştiriyorum temizlik yapıyorum
Oh miss gibi malzemeler de gelmis afiyetle yiyin insallah cnmSelam kizlar,nasilsiniz?önce yazayım sonra geçmişi okuyayım.Bugun memleketten bir sürü malzeme geldi,annem ve kayınvalidem sağolsunlar evlerinde ne var ne yok bizede yollamislaronları yerleştir,temizlik yap,bir de ufak çaplı bir sakarlık sonucu çamaşır makinam bozuldu,uğraş uğraş Allah'tan eşim az çok anlıyor tamir etti şimdi de pazara yolladım balık alacak,gerçi ben pek istemedim temizlik yaptim balık alma diye ama eşim çok ısrar edince al dedim zaten fırına girecek kapı pencere açarım artik.Bu arada kayınvalidem kömbe göndermiş (börek gibi bir şey ) bir dilim yiyiverxim
Iyi cnm nolsun sende 77 gormussun artik bi dur demelisin yoksa sonu yok gider yani 80 90 diyeKizlar nasilsiniz bugun ugrayamadim.
Sabah eltimgille kahvalti yaptik acik havada. Sonra kv ye geldik falan derken ugrayamadim .
Gecmis olsun cnmKizlarr haftasonu cok yoğun geçti oğlum da hasta
Afiyet olsn guzel menu cnm1 kasım
09.00 haslanmıs yumurta, ıkı dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin
12.00 1 galeta
13.00 activefry ıkı kasık zeytınyagı ile havuc
15.00 aptamil ve humana çay
16.00 muz
18.00 karnıbahar 1 kepce
21.00 sütlü kahve içerım
Spor yok
Su :2 litre
Afiyet olsn cnm luppo mu sen oyle seyler yemezdn noldu saliyormusun yoksa diyeti1 Kasım Pazar
Kahvaltı 12:00
Avuç içi kadra bazlama
1 kk peynir
5 zeytin
1 kase yoğurt
Çay
Ara 15:30
1 bardak süt
1 tane luppo
Akşam 18:30
1 porsiyon tavuk döner
3 kaşık pilav
Kuru soğan
Maydanoz
1 bardak ayran
Su 2 lt
Spor yok
Hosgeldin cnm ne guzel hasret giderdin :)Ben döndüm evime şükür anca ortalığı toparla yerleştir vs derken çay koyup yeni oturdum özledim sizi kaç gündür kaynatamadık hele gelin bi hasret giderelim
Çok mantıklı bi alışveriş yapmışsın canım bir aya kalmaz istediğin kıvamda olurKızlar bugün bı tane sweetshirt aldım kendime hoşuma gitti xl beden tam oturuyor üstüme insAllah bollasacak o sweet bana bol giymeyi sevdiğim için şimdi giyemem ama hirslanayim diye aldım bklm
Geçmiş olsun canım.Kizlarr haftasonu cok yoğun geçti oğlum da hasta
MalesefDesene yarin ayni kaderi paylascaz
Aynen iyi oldu da çocuğun hastalığı olmasa daha iyi olurdu da nasipHosgeldin cnm ne guzel hasret giderdin :)
Çok iyi yapmışsın canım,güle güle giymek nasip olsunKızlar bugün bı tane sweetshirt aldım kendime hoşuma gitti xl beden tam oturuyor üstüme insAllah bollasacak o sweet bana bol giymeyi sevdiğim için şimdi giyemem ama hirslanayim diye aldım bklm
Haftasonu 9 10 da uyansalarr var ya süper olur benim için. Bi deneyeceğim bakalım. Bu akdam her saat başı uyaniyor, belli bir sıkıntı var miBizde cok işe yaradı odayı karartma diş donemi vs degilse 9-10 arası uyaniyor hatta bugun 9bucuk aksam uyudu 9bucuk sabah kalkti aralarda emmeye kalktı tabiki hatta bi ara delirtti ama olsun şükur duzene giriyor yavas yavas uyukularimiz.
Kiz yapışıp kalıyor ogurmeyle çıkmaz bence. neyse çok şükür bir şey olmamis.Çocuğun yanında duracaksın, başı boş bırakmayacaksın ki...
Çocuklarda öğürme refleksi çok kuvvetli, bir iki öğürüp çıkarırlar.
3 çocuğumdada denedim, dişlerini ne zaman çıkardıklarını anlamadım bile
Sağolcanım. InsallahAynen cnm
Evet cnm kaçtı ayar biraz
Çok zor vala cnm bı an önce düzene girer insAllah
Geçmiş olsun canım
Aynen cnm
İNŞALLAH AGİZ TADIYLA YERSİNZ CNM
Böyle durumlarda beni sütlü kahve 1 çay kaşığı bal la fena kurtariyor. Bundan sonra aklinda olsunCanım şekerli birşeyler istiyor, ne yapsam da yesem acaba
Yada ne yapıp bu isteği geçirebilirim
Geçmiş olsun canim. Yormaman gerektiği ni biliyorsun aslinda, dikkat et biraz. En fazla 56 oluyorsun bence sonra dengeliyorsun.Bitti gecmis sükür
Herkese hayirli pazarlar olsun ins
Su son iki gün yogundum yine kendimi cok yordum agrim var..
Kücük kizcemin Dogum günüydü Cuma günü dün ailecek toplasip oturduk yedik ictik diyeyim kendi adima(kudurdum diyim).
Bugun bisey yapmayi düsünmüyorum dinlenmem lazim
Ohhh ohhh yalniz başına misafirliklere de gider mişKızlar pek giremiyorum. Kızımı babaanneye gönderdim kışlık ve yazlıkları yer değiştiriyorum temizlik yapıyorum
Insallahhh insallahBizde bu sene birlikte yapmaya basladik canim. Seninkide buyur yaparsiniz birlikte canim
Zaten gözler hemen kızarıyor, Allah im şifa versin inşallah.Kuzum benim kıyamam bizimkinin de rengi soldu gözlerinden bile belli hasta olduğu
Cok iyi yapmissin. Ben de bana cok dar gelen bi gomlek denemistim kilo verecegim zaman farkı goreyim diye, geçen bi giydimm baya bollasmis cok mutlu oldum.Kızlar bugün bı tane sweetshirt aldım kendime hoşuma gitti xl beden tam oturuyor üstüme insAllah bollasacak o sweet bana bol giymeyi sevdiğim için şimdi giyemem ama hirslanayim diye aldım bklm
Hosgeldin bu ara da canim. Ozledik seni. Gozlerim seni arıyoAfiyet olsun size de canım ben de yoruldum bi çay içsem kendime geleceğim sanırsam
Sağol canımMarket siparişi kuzum
Kendime de kazak beğendim ama yarın sipariş edeceğim
Yaaaa teşekkür ederim
Ben de çok beğendim, kendimi o kadın gibi olacağımı düşünerek motive etmek istedim
Ahahahaaa
İyiyim kuzum çok şükür
İyi gidiyor diyet
Daha doğrusu pek diyet gibi değil benimki sadece şekeri ekmeği çıkardım
Bi de acıkmadan bişe yememeye çalışıyorum katı kurallar olmadığı için de zorlamıyor beni
Sağol canım
Ben böyle anlar için incir uyutması ya da incir dolması düşünüyorum
Yarın incir alacağım elimin altında bulunsun canım çok tatlı çektiğinde bunları yerim diye düşündüm
Ahhhh yaaa, Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Luppo olmamış canım ya
Evet aslında bi şişe taşımak gerek
Bennn maalesef artı hemde baya biGuzelmis bende ogluma yapsammi seviyor kek pogaca vs ama bende yiyorm diye yapmiyorm :/
Kolay gelsin cnm
Oh miss gibi malzemeler de gelmis afiyetle yiyin insallah cnm
Iyi cnm nolsun sende 77 gormussun artik bi dur demelisin yoksa sonu yok gider yani 80 90 diye
Gecmis olsun cnm
Ben en kotu sabit bekliyorm arti olunca toparlamak zor oluyor hele benm icin
Afiyet olsn guzel menu cnm
Afiyet olsn cnm luppo mu sen oyle seyler yemezdn noldu saliyormusun yoksa diyeti
Hosgeldin cnm ne guzel hasret giderdin :)
Sagol canim.Geçmiş olsun canım.
Azerice güzel bi şarkıHosgeldin bu ara da canim. Ozledik seni. Gozlerim seni arıyo
Kaydediyorum dinliycem mutlaka. Kizim uyandı şimdi gazi var galiba. Uyuyamiyor. Karnabahar graten yedimmm galiba gaz yaptı onaAzerice güzel bi şarkı
Canım 16.30 a kadar hiçbirşey yemedin mi1 Kasım 2020 Pazar
16.30
Kıymalı yumurta (2 yumurta ile)
1 tabak fırında havuç kereviz
1 avuç fıstık
20.30
1 kase çilek
1 elma
Su: 1,5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?