Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bugün bı tane sweetshirt aldım kendime hoşuma gitti xl beden tam oturuyor üstüme insAllah bollasacak o sweet bana bol giymeyi sevdiğim için şimdi giyemem ama hirslanayim diye aldım bklm
İnşallah canım bollasacak hatta daha küçük bedenleri alacaksın.

Market siparişi kuzum
Kendime de kazak beğendim ama yarın sipariş edeceğim

Jasminium84 yazamadım bir türlü ama avartarın güzel olmuş çok beğendim
Yaaaa teşekkür ederim
Ben de çok beğendim, kendimi o kadın gibi olacağımı düşünerek motive etmek istedim

Ahahahaaa

İyiyim kuzum çok şükür
İyi gidiyor diyet
Daha doğrusu pek diyet gibi değil benimki sadece şekeri ekmeği çıkardım
Bi de acıkmadan bişe yememeye çalışıyorum katı kurallar olmadığı için de zorlamıyor beni

Hic düşünmeye fırsatım olmayacak kv ye gidiyorum yoldayız

Hadi başarılar canim
Sağol canım

Canım şekerli birşeyler istiyor, ne yapsam da yesem acaba
Yada ne yapıp bu isteği geçirebilirim
Ben böyle anlar için incir uyutması ya da incir dolması düşünüyorum
Yarın incir alacağım elimin altında bulunsun canım çok tatlı çektiğinde bunları yerim diye düşündüm

Kac gündür Haber kanallari hep acik bakmadan duramiyorum bi can daha kurtardilarmi acaba diye.. 58 can kaybi var
Ahhhh yaaa, Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah

Kizlarr haftasonu cok yoğun geçti oğlum da hasta
Yarin da kilo bildirimi var ne durumda siniz
Geçmiş olsun canım

Afiyet olsun canım

Luppo olmamış canım ya

Afiyet olsun canım güzel menü

Şişe taşımak gerek yanında bence öyle olunca gördükçe içiliyor

Hg cnm evine afiyet olsun
Evet aslında bi şişe taşımak gerek

Hurma, tarcinli sut, incir, pekmezli süt olabillr cnm

Nice yaslara kuzuna insallah cnm :)
Hafta ici hafif gecirirsen eksi bile gelirsn cnm. Iyi dinlenmeler

Allah yardımcıları olsun cok zor
Sagol canim
Amin insallah yükseldi sayi
Kızlar pek giremiyorum. Kızımı babaanneye gönderdim kışlık ve yazlıkları yer değiştiriyorum temizlik yapıyorum
Kolay gelsin insallah.. bitmistir coktan
A.selam canim cok sükür sen nasilsin?
Afiyetle yiyin insallah
Kömbe Bende Cok severim benim dün yedigimin yaninda senin bi dilimin Cok Cok masum

Belirledim canim. Kilo bildirimide yapmis oldum kimse farketmez belki
Fark etmedim
Bende yapayim dedim Ama bu yeni seyde nasil siliniyor alinti kodlari
Ben baya kötü yedim annemlerde yarın gümbür gümbür kilolarım gün yüzüne çıkacak çocuklar hasta olmasın ya
Desene yarin ayni kaderi paylascaz
Kızlar bugün bı tane sweetshirt aldım kendime hoşuma gitti xl beden tam oturuyor üstüme insAllah bollasacak o sweet bana bol giymeyi sevdiğim için şimdi giyemem ama hirslanayim diye aldım bklm
Insallah bollasmis giydigin günleride görceksin

Akşamki makarna olmasaymış iyiymiş canım
Afiyet olsun

Canım kızıma dün bi kek yaptım 2 muz Püresi 1 elma rendesi tarçın 1 yumurta karbonat ceviz 1 su bardağı tam buğday unu 180 derece önceden ısıtılmış fırında 40 dk çok lezzetli oldu bence
Guzelmis bende ogluma yapsammi seviyor kek pogaca vs ama bende yiyorm diye yapmiyorm :/
Kızlar pek giremiyorum. Kızımı babaanneye gönderdim kışlık ve yazlıkları yer değiştiriyorum temizlik yapıyorum
Kolay gelsin cnm
Oh miss gibi malzemeler de gelmis afiyetle yiyin insallah cnm
Kizlar nasilsiniz bugun ugrayamadim.
Sabah eltimgille kahvalti yaptik acik havada. Sonra kv ye geldik falan derken ugrayamadim .
Iyi cnm nolsun sende 77 gormussun artik bi dur demelisin yoksa sonu yok gider yani 80 90 diye
Kizlarr haftasonu cok yoğun geçti oğlum da hasta
Yarin da kilo bildirimi var ne durumda siniz
Gecmis olsun cnm
Ben en kotu sabit bekliyorm arti olunca toparlamak zor oluyor hele benm icin
Afiyet olsn guzel menu cnm

Afiyet olsn cnm luppo mu sen oyle seyler yemezdn noldu saliyormusun yoksa diyeti
Ben döndüm evime şükür anca ortalığı toparla yerleştir vs derken çay koyup yeni oturdum özledim sizi kaç gündür kaynatamadık hele gelin bi hasret giderelim
Hosgeldin cnm ne guzel hasret giderdin :)

Çok mantıklı bi alışveriş yapmışsın canım bir aya kalmaz istediğin kıvamda olur

Çok iyi yapmışsın canım,güle güle giymek nasip olsun

Haftasonu 9 10 da uyansalarr var ya süper olur benim için. Bi deneyeceğim bakalım. Bu akdam her saat başı uyaniyor, belli bir sıkıntı var mi
Kiz yapışıp kalıyor ogurmeyle çıkmaz bence. neyse çok şükür bir şey olmamis.
Aynen cnm

Evet cnm kaçtı ayar biraz

Çok zor vala cnm bı an önce düzene girer insAllah

Geçmiş olsun canım

Aynen cnm

İNŞALLAH AGİZ TADIYLA YERSİNZ CNM
Sağolcanım. Insallah
Canım şekerli birşeyler istiyor, ne yapsam da yesem acaba
Yada ne yapıp bu isteği geçirebilirim
Böyle durumlarda beni sütlü kahve 1 çay kaşığı bal la fena kurtariyor. Bundan sonra aklinda olsun bi ara dene.
Geçmiş olsun canim. Yormaman gerektiği ni biliyorsun aslinda, dikkat et biraz. En fazla 56 oluyorsun bence sonra dengeliyorsun.
Ohhh ohhh yalniz başına misafirliklere de gider miş kolayyy gelsinnn sana daa.
Bizde bu sene birlikte yapmaya basladik canim. Seninkide buyur yaparsiniz birlikte canim
Insallahhh insallah
Kuzum benim kıyamam bizimkinin de rengi soldu gözlerinden bile belli hasta olduğu
Zaten gözler hemen kızarıyor, Allah im şifa versin inşallah.
Cok iyi yapmissin. Ben de bana cok dar gelen bi gomlek denemistim kilo verecegim zaman farkı goreyim diye, geçen bi giydimm baya bollasmis cok mutlu oldum.
Afiyet olsun size de canım ben de yoruldum bi çay içsem kendime geleceğim sanırsam
Hosgeldin bu ara da canim. Ozledik seni. Gozlerim seni arıyo
Sağol canım
Bennn maalesef artı hemde baya bi
Geçmiş olsun canım.
Sagol canim.

1 Kasım 2020 Pazar

16.30
Kıymalı yumurta (2 yumurta ile)
1 tabak fırında havuç kereviz
1 avuç fıstık

20.30
1 kase çilek
1 elma

Su: 1,5 lt
Canım 16.30 a kadar hiçbirşey yemedin mi biraz saglıksız geldi bana , araogunlere yaysan daha iyi olabilir . Ornek 1 avuc fıstıgı 18.30 gıbı , 1 elmayı 22.00 de yemek gibi vs ,afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…