- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.061
Biraz da zeytin yağı koy içine canım inşallah yapmamışsındır daha onu unutmuşum istersen. Miktarı arttırabilirsin. Yağlı kağıt koy altına da. Kafa dağınık olduğundan unuttum kusura bakmaTüm malzemeler bu kadar mı canım
Valla kizlari bilemiyorum onlar kiyamayorlar pek bisey demiyorlar ama su ara esim alttan altta laf carptiriyor.Ucmelekannesi dün bildirim yapmamışsın canım.
Hedefte belirlememişsin
Diyete gönlün yok herhalde.
Senin kızlar "anne şişkosun" deyip seni kendine getirmiyor galiba
Belirledim canim. Kilo bildirimide yapmis oldum kimse farketmez belki
Bizde bu sene birlikte yapmaya basladik canim. Seninkide buyur yaparsiniz birlikte canimOhhhh kiskandimmmm. Benim kizceme de şimdiden vereyim de oda öğrensin
Aynen kuzum bu haftam felaketti heralde en uc noktayi gordum bu hafta dikkat ederim insFazla uzatma canim Yoksa alip basini gidiyor kilo
Benden kaçmadıBelirledim canim. Kilo bildirimide yapmis oldum kimse farketmez belki
Eşten duymak kırıcı olabilir.Valla kizlari bilemiyorum onlar kiyamayorlar pek bisey demiyorlar ama su ara esim alttan altta laf carptiriyor.
Sanirim kendime gelmem gerek ins bu hafta o haftadir
Dolap dök, dolap yerleştir ile geçti günümKizlar nasilsiniz bugun ugrayamadim.
Sabah eltimgille kahvalti yaptik acik havada. Sonra kv ye geldik falan derken ugrayamadim .
Kizlarr haftasonu cok yoğun geçti oğlum da hasta
Yarin da kilo bildirimi varne durumda siniz
Sağol canım. Üşüttu ya sabah yatagindan çıkmış oyun oynarken uyuya kalmış beni uyandirir normalde uyandirmamis. Öyle üstü açık uyumuş.Geçmiş olsun canım, neyi var oğluşunun
Senin tartı pek iyi değil galiba :))
Ben de adet ödemi başladı galiba
Kolay gelsin canım bugün takım baya sessizKızlar pek giremiyorum. Kızımı babaanneye gönderdim kışlık ve yazlıkları yer değiştiriyorum temizlik yapıyorum
Kaçar mı hiç ne ara 77 oldun HaticemmmmBelirledim canim. Kilo bildirimide yapmis oldum kimse farketmez belki
Allah şifa versin canım şimdi nasılsın?Dolap dök, dolap yerleştir ile geçti günüm
Şimdide dişim ve başım ağrıyor
Ben baya kötü yedim annemlerde yarın gümbür gümbür kilolarım gün yüzüne çıkacak çocuklar hasta olmasın yaKizlarr haftasonu cok yoğun geçti oğlum da hasta
Yarin da kilo bildirimi varne durumda siniz
Afiyet olsun canım güzel menü31 ekim
10.30
2dlm ekmek
1tk bal ve tereyag
1yumurtadan kasarli omlet
15.00
1hurma
1 kare bitter
5 6 tane cig findik
18.30
yarim haslanmis patates
avuc ici kadar mangalda tavuk
avuc ici kadar mangalda et
3dlm peynir
su 2.5 lt
spor yok
Şişe taşımak gerek yanında bence öyle olunca gördükçe içiliyorEvdeyken su içmiyorum niyeyse
Ancak yemek için oturunca su geliyor aklıma
Bütün gün başka bişeye fırsat bulamadığım için heralde aklıma gelmiyor su içmek
Hg cnm evine afiyet olsunBen döndüm evime şükür anca ortalığı toparla yerleştir vs derken çay koyup yeni oturdum özledim sizi kaç gündür kaynatamadık hele gelin bi hasret giderelim
Hemen dikkat etmeye başlarsan daha kolay olur canim. Ya işte böyle zamanlat için insan bir kaç kilo fazladan verecek, diyet moduna girince. Valla cok zorr hasta olmaları. Benim oğlum cok nazlı, iki de bir annr ben cok hastayim dediginde içim gidiyoKolay gelsin canım bugün takım baya sessiz
Kaçar mı hiç ne ara 77 oldun Haticemmmm
Allah şifa versin canım şimdi nasılsın?
Ben baya kötü yedim annemlerde yarın gümbür gümbür kilolarım gün yüzüne çıkacak çocuklar hasta olmasın ya
Kuzum benim kıyamam bizimkinin de rengi soldu gözlerinden bile belli hasta olduğuHemen dikkat etmeye başlarsan daha kolay olur canim. Ya işte böyle zamanlat için insan bir kaç kilo fazladan verecek, diyet moduna girince. Valla cok zorr hasta olmaları. Benim oğlum cok nazlı, iki de bir annr ben cok hastayim dediginde içim gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?