- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.141
Sen daha uyumadın miiiiBen de yarın için kıyafet ayarlarken dur bi eski pantolonlarımdan birini daha deneyim dedim veee içine girdim
Biraz butluyum ama olsun inşallah onları da eritirim
Azerice şarkıları olduğunu bilmiyordum, arada paylaşırsan dinleriz canım.Ben de severim Azerice söylediği şarkıları daha bi seviyorum sanki
Ooo Süper tebriklerBen de yarın için kıyafet ayarlarken dur bi eski pantolonlarımdan birini daha deneyim dedim veee içine girdim
Biraz butluyum ama olsun inşallah onları da eritirim
Belki de bu yüzden bCanım acıkmadan yemek istemiyorum
Bir de ben bu şekilde daha güzel kilo veriyorum
Sık ara öğün yaptığım diyetlerden pek verim alamadım bu zamana kadar
Bunu herkes bilmez, diline hayran kaldımÖnünde sonunda
Herkesin ortak kümesi isen dedikodu bilmiyor olabilirsinBen kimseyi kimseden ayırmadım kim çağırdıysa giderdim veya evime çağırdıysam kimseyi ayırmadan çağırırdım herkes dediğin gibi kendine yakın hissettiği ile gidip geliyor şu an bana kimse gelmiyor ve ben kimseye gitmiyorum herkesin ortak kümesi gibiyim
Herkesten kastın ben miyim yoksaAyyu herkes uyanik mi
Şimdi uyucam ancak yıkanıp paklandımSen daha uyumadın miiii
Cokkk mutluluk verici
Şu bır kaç kilonu verse olay bitiyor
Dili doğru kullanmaya azami özen göstermeye çalışıyorum. Bilenlerden biri de senmişsinBunu herkes bilmez, diline hayran kaldım
Hep birlikte butlarımızdan göbüşlerimizden tez zamanda kurtulalım yareppim aminOoo Süper tebrikler
Akşam ki pilav ne pilavı1 Kasım Pazar
Kahvaltı 12:00
Avuç içi kadra bazlama
1 kk peynir
5 zeytin
1 kase yoğurt
Çay
Ara 15:30
1 bardak süt
1 tane luppo
Akşam 18:30
1 porsiyon tavuk döner
3 kaşık pilav
Kuru soğan
Maydanoz
1 bardak ayran
Su 2 lt
Spor yok
Maşaallah diyeyimMENUM:
10:30 yarım simit, 1 yumurta beyazı, 5 zeytin, domates, 1tk krem peynir, kahve
14:00 kahve 1 kare bitter
16:00 3yk yogurt, 3 yk yulaf, 7 Badem, 1 yesil elma, tarcın
19:00 1 kepce mantar corbası, 1 tabak kabak sote domatesli, 2yk makarna, 1 kase Salata, 2 yk yogurt
2.5 lt Su
Spor 30dk leslie 90p
1000 hoplama 100p
230 mekik 46p =toplam 236p
Kurabiyelerden vazgeçme vaktin geldi bence1 Kasım pazar menüm
Kahvaltı 10.30
4 patates kızartması
Bir haşlanmış yumurta
Çeri domatesi kıl biber
Bir dilim ekmek
ara öğün15.30
Sade Türk kahvesi
Küçük bir adet Elmalı kurabiye
akşam yemeği 18.30
4 kaşık patlıcan oturtma
Bir kase cacık
Yarın dilim ekmek
Salata
su: 2 litre
Spor: yok
20:00 daki hurma olmamalıydı1 kasim
11.00
1 kozde patlican
1dlm ekemek
1dlm peynir
2wasa
2yk tavuk sote
1 kare bitter
14.00
1cennet hurmasi
1avuc findik
18.00
4yk et sote
salata
1el kadar yufka
20.00
1hurma
su 2lt spor yok
bu ara canim hep tatli istiyo menum biraz fazlami oldu ne bugun
Bilsem de kullanıma dökemiyorum amaDili doğru kullanmaya azami özen göstermeye çalışıyorum. Bilenlerden biri de senmişsinteşekkür ederim canım
Aynı canım eskisi gibiBende yapayim dedim Ama bu yeni seyde nasil siliniyor alinti kodlari
Herşeyin küçüğüne nazar olur, insanın da aynı..Bu sabah eşimin aile akraba whatsup grubuna ve benımkıne kızımın fotosunu gondrrmiştık, ya fenomenlık dusuncelerı fln senın neyine , bi foto gondermeyle kızın sapıttu, nazar mı oldu nedir , bugun cok huysuz uyumuyor emmesi kötü , garip garip haller, sinir gelmek uzre..bidaha köşe bucak saklayacam ya bu ne , nazar oldu kesin .foto İsteyipduruyolar..
Of of of fena yakmışsın canım
Off geçmiş olsun kuzum ben de aynısını fırındaki borcama yaptım geçenlerde. Bunlar hep yorgunluktan
Geçmiş olsun canım,yanık ağrısı çok fena olur,ben biraz sakar olduğum için elimi kolumu çok yakiyorum,hatta her yaktigim da aklıma şu gelir bu ağrı bu kadar dayanilmazsa cehennem kim bilir nasıldır diye
Ahhhhh canımm ya çok geçmiş olsun
Aloe veran varsa yanığa çok iyi gelir
Çok sağolun kızlar. Çok kabardı parmaklarımı açamıyorum pek sürekli krem sürüyorumGecmis olsun canim yanik acisi zor
Allah yardimcilari olsun canim.
Kacmasi mumkunmu acaba
Sozler veremeyorum ancak ins diyebiliyorum
Evet ya
oo baya is yapmissin canim. Gecmis olsun ins sabaha guzel kalkarsin
Benimde bugunum baya yogundu canim.
Tarti bana bu sabah diyecegini dedi
Gecmis olsun canim.
Benim minnos ta hafif oksuruyor bugun ins sabaha guzel kalkar
Bu hafta yediklerimle normal bir insan 2 hatta 3 hafta doyabilirdi(normal bir insan)
İns cikmadan dururum ne diyim.
AminHep birlikte butlarımızdan göbüşlerimizden tez zamanda kurtulalım yareppim amin
Pirincti canımAkşam ki pilav ne pilavı
Luppoya hiç gerek yoktu
Oy kıyamam kuzuya bol bol okumaktan başka seçenek yok sanki başkasını geç en çok anne babanın nazarı değermişBu sabah eşimin aile akraba whatsup grubuna ve benımkıne kızımın fotosunu gondrrmiştık, ya fenomenlık dusuncelerı fln senın neyine , bi foto gondermeyle kızın sapıttu, nazar mı oldu nedir , bugun cok huysuz uyumuyor emmesi kötü , garip garip haller, sinir gelmek uzre..bidaha köşe bucak saklayacam ya bu ne , nazar oldu kesin .foto İsteyipduruyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?