- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.101
O aylarda hala gaz oluyor muKaydediyorum dinliycem mutlaka. Kizim uyandı şimdi gazi var galiba. Uyuyamiyor. Karnabahar graten yedimmm galiba gaz yaptı ona
İçine biraz da az.yağı ve altına yağlı kağıt canım.malzemeleri arttırabilirsin Hafif bi kek sen de yiyebilirsin bir dilimGuzelmis bende ogluma yapsammi seviyor kek pogaca vs ama bende yiyorm diye yapmiyorm :/
Güle güle giy canım, benimde giymek için sabırsızlandıgım kıyafetlerim varKızlar bugün bı tane sweetshirt aldım kendime hoşuma gitti xl beden tam oturuyor üstüme insAllah bollasacak o sweet bana bol giymeyi sevdiğim için şimdi giyemem ama hirslanayim diye aldım bklm
Daha bitmedi valla. Gidip kızımı aldım doyurdum şimdi uyuttum gerisini yapıcamKolay gelsin insallah.. bitmistir coktan
Masaj yapıp biraz sıcak tutsaydın canımKaydediyorum dinliycem mutlaka. Kizim uyandı şimdi gazi var galiba. Uyuyamiyor. Karnabahar graten yedimmm galiba gaz yaptı ona
Canım acıkmadan yemek istemiyorumCanım 16.30 a kadar hiçbirşey yemedin mibiraz saglıksız geldi bana , araogunlere yaysan daha iyi olabilir . Ornek 1 avuc fıstıgı 18.30 gıbı , 1 elmayı 22.00 de yemek gibi vs ,afiyet olsun
Sağol cnm. Çok şükür evimi çok sevdim. Annemlere de yakınım gidip geliyoruz.Hoşbulduk canım sen napıyorsun alışabildin mi yeni evine sevdin mi evini ?
Of of of fena yakmışsın canımMerhaba kızlar bugün giremedim elim çok kötüydü biraz iyi olmaya başladı. Fırındaki teli soğuk zannedip parmak geçirerek avuçladım dalgınlıklaparmak aralarım çok kötüydü kremler iyi gelmeye başladı çok şükür. Menümü yazacağım şimdi
Aynen canım şimdi daha mutlusun ne güzel Ben de çok seviyorum komşuluk ilişkilerini ama baktım ki fikrimiz zikrimiz tutmuyor artık çok az görüşüyorumSağol cnm. Çok şükür evimi çok sevdim. Annemlere de yakınım gidip geliyoruz.
Bundan önceki oturduğum yerde çok sıkılıyordum. Elit kesimdi oralar da hiç komşuluk yoktu sokakta bile hiç kimseyi görezdik. Şimdiki oturduğum yer şen.
Elit yerler bana göre değil onu anladım.
Ahmet kaya'yı çok severim,bu şarkısını ilk defa dinliyorum,çok guzelmisAzerice güzel bi şarkı
Off geçmiş olsun kuzum ben de aynısını fırındaki borcama yaptım geçenlerde. Bunlar hep yorgunluktanMerhaba kızlar bugün giremedim elim çok kötüydü biraz iyi olmaya başladı. Fırındaki teli soğuk zannedip parmak geçirerek avuçladım dalgınlıklaparmak aralarım çok kötüydü kremler iyi gelmeye başladı çok şükür. Menümü yazacağım şimdi
Ben de severim Azerice söylediği şarkıları daha bi seviyorum sankiAhmet kaya'yı çok severim,bu şarkısını ilk defa dinliyorum,çok guzelmis
Geçmiş olsun canım,yanık ağrısı çok fena olur,ben biraz sakar olduğum için elimi kolumu çok yakiyorum,hatta her yaktigim da aklıma şu gelir bu ağrı bu kadar dayanilmazsa cehennem kim bilir nasıldır diyeMerhaba kızlar bugün giremedim elim çok kötüydü biraz iyi olmaya başladı. Fırındaki teli soğuk zannedip parmak geçirerek avuçladım dalgınlıklaparmak aralarım çok kötüydü kremler iyi gelmeye başladı çok şükür. Menümü yazacağım şimdi
Azerbaycanli misin?Ben de severim Azerice söylediği şarkıları daha bi seviyorum sanki
Enerjine hayranımArada uyanan bebemle beraber mutfakta işim bitti
şimdi kuruyan çamaşırları toplayıp yenileri sericem
İnş spora vaktim kalır
Malum yarın da okul var
Ahhhhh canımm ya çok geçmiş olsunMerhaba kızlar bugün giremedim elim çok kötüydü biraz iyi olmaya başladı. Fırındaki teli soğuk zannedip parmak geçirerek avuçladım dalgınlıklaparmak aralarım çok kötüydü kremler iyi gelmeye başladı çok şükür. Menümü yazacağım şimdi
Yok canım değilim ığdırlıyım herhangi bir göçmenliğimiz yok azeriyizAzerbaycanli misin?
Gerçi aynı milletteniz farkimiz yokYok canım değilim ığdırlıyım herhangi bir göçmenliğimiz yok azeriyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?