Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bugün bı tane sweetshirt aldım kendime hoşuma gitti xl beden tam oturuyor üstüme insAllah bollasacak o sweet bana bol giymeyi sevdiğim için şimdi giyemem ama hirslanayim diye aldım bklm
Güle güle giy canım, benimde giymek için sabırsızlandıgım kıyafetlerim var

Canım 16.30 a kadar hiçbirşey yemedin mi biraz saglıksız geldi bana , araogunlere yaysan daha iyi olabilir . Ornek 1 avuc fıstıgı 18.30 gıbı , 1 elmayı 22.00 de yemek gibi vs ,afiyet olsun
Canım acıkmadan yemek istemiyorum
Bir de ben bu şekilde daha güzel kilo veriyorum
Sık ara öğün yaptığım diyetlerden pek verim alamadım bu zamana kadar

Hoşbulduk canım sen napıyorsun alışabildin mi yeni evine sevdin mi evini ?
Sağol cnm. Çok şükür evimi çok sevdim. Annemlere de yakınım gidip geliyoruz.
Bundan önceki oturduğum yerde çok sıkılıyordum. Elit kesimdi oralar da hiç komşuluk yoktu sokakta bile hiç kimseyi görezdik. Şimdiki oturduğum yer şen.
Elit yerler bana göre değil onu anladım.

Of of of fena yakmışsın canım

Aynen canım şimdi daha mutlusun ne güzel Ben de çok seviyorum komşuluk ilişkilerini ama baktım ki fikrimiz zikrimiz tutmuyor artık çok az görüşüyorum

Off geçmiş olsun kuzum ben de aynısını fırındaki borcama yaptım geçenlerde. Bunlar hep yorgunluktan

Geçmiş olsun canım,yanık ağrısı çok fena olur,ben biraz sakar olduğum için elimi kolumu çok yakiyorum,hatta her yaktigim da aklıma şu gelir bu ağrı bu kadar dayanilmazsa cehennem kim bilir nasıldır diye

Ahhhhh canımm ya çok geçmiş olsun
Aloe veran varsa yanığa çok iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…