- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.121
Enerji değil kız mecburiyetEnerjine hayranım
Takarım bandanamı yaparım işlerimi dıyosun :)) ( profil foton) :)Enerji değil kız mecburiyet
Önünde sonunda ben yapıcam
insAllah canımİnşallah canım bollasacak hatta daha küçük bedenleri alacaksın.
Ay çay baya rahatlatıyor insanı ya ciddenAfiyet olsun size de canım ben de yoruldum bi çay içsem kendime geleceğim sanırsam
Aynen yedikten sonra pişman oldum ama yemiş bulundumLuppo olmamış canım ya
Evet aslında bi şişe taşımak gerek
insAllah canımInsallah bollasmis giydigin günleride görceksin
Yok canım ne bilim yedim öyle kızım yerken ama sonrasında pişman oldum bı daha olmayacakAfiyet olsn cnm luppo mu sen oyle seyler yemezdn noldu saliyormusun yoksa diyeti
insAllah canımÇok mantıklı bi alışveriş yapmışsın canım bir aya kalmaz istediğin kıvamda olur
İnşAllah canım saolasinÇok iyi yapmışsın canım,güle güle giymek nasip olsun
Yaa ne güzel canım bende bollasmis dediğim günü görürüm insAllahCok iyi yapmissin. Ben de bana cok dar gelen bi gomlek denemistim kilo verecegim zaman farkı goreyim diye, geçen bi giydimm baya bollasmis cok mutlu oldum.
Saol canım insAllah hepimiz giyeceğiz her istediğimiziGüle güle giy canım, benimde giymek için sabırsızlandıgım kıyafetlerim var
Şifa olsun canım insAllah bı an önce geçerMerhaba kızlar bugün giremedim elim çok kötüydü biraz iyi olmaya başladı. Fırındaki teli soğuk zannedip parmak geçirerek avuçladım dalgınlıklaparmak aralarım çok kötüydü kremler iyi gelmeye başladı çok şükür. Menümü yazacağım şimdi
Hamdolsun. Daha iyiyim.Aynen canım şimdi daha mutlusun ne güzel Ben de çok seviyorum komşuluk ilişkilerini ama baktım ki fikrimiz zikrimiz tutmuyor artık çok az görüşüyorum
Ben kimseyi kimseden ayırmadım kim çağırdıysa giderdim veya evime çağırdıysam kimseyi ayırmadan çağırırdım herkes dediğin gibi kendine yakın hissettiği ile gidip geliyor şu an bana kimse gelmiyor ve ben kimseye gitmiyorum herkesin ortak kümesi gibiyimHamdolsun. Daha iyiyim.
Evet ya komşuluk ilişkileri olmayınca yalnız hissediyor insan kendini. Tabi anlaştığim bir iki komşum olsun yeterli. Fazlası iyi değil canm
Gecmis olsun canim yanik acisi zorKızlar fırında elimi yaktım giremedim menüyü yazdım çıktım sol elle çok zor oluyor sağ elim yandı kremli kımıldatamıyorıö
Allah yardimcilari olsun canim.Ben normalde izmirde yaşıyorum her şey online diye annemın babamın yanına ankaraya geldim arkadaslarım ablam eniştem izmirde aklım onlarda iştah falan kalmadı oyle olunca
Kacmasi mumkunmu acabaBenden kaçmadı
Aynı kilodaydık 1 ay önce, benim ibre aşağıya inmeye başlarken seninki yukarı çıkmaya başlamış
İstersen kendini listede gibi düşünüp motivasyonunu toparla ve bir an evvel başla canım.
Her geçen gün bir kayıp..
Haftada yarım kilo bile versen kâr...
Evet yaEşten duymak kırıcı olabilir.
O duruma getirmemek lazım
Yarından itibaren başla, tabi menü yazmaya da :))
oo baya is yapmissin canim. Gecmis olsun ins sabaha guzel kalkarsinDolap dök, dolap yerleştir ile geçti günüm
Şimdide dişim ve başım ağrıyor
Benimde bugunum baya yogundu canim.Kizlarr haftasonu cok yoğun geçti oğlum da hasta
Yarin da kilo bildirimi varne durumda siniz
Gecmis olsun canim.Sağol canım. Üşüttu ya sabah yatagindan çıkmış oyun oynarken uyuya kalmış beni uyandirir normalde uyandirmamis. Öyle üstü açık uyumuş.
Bak sen söyleyince aklima geldi. Ben de diyorum bu ellerim ayaklarim neden bu kadar sis. Benim de regl haftam, ama benim ki cok duzensizz dogumdan sonra düzene girmedi daha. Bakalim şu an çok kötü cuma ya ne olur bilmiyorum
Bu hafta yediklerimle normal bir insan 2 hatta 3 hafta doyabilirdi(normal bir insan)Kaçar mı hiç ne ara 77 oldun Haticemmmm
İns cikmadan dururum ne diyim.Iyi cnm nolsun sende 77 gormussun artik bi dur demelisin yoksa sonu yok gider yani 80 90 diye
Merhaba kızlar bugün giremedim elim çok kötüydü biraz iyi olmaya başladı. Fırındaki teli soğuk zannedip parmak geçirerek avuçladım dalgınlıklaparmak aralarım çok kötüydü kremler iyi gelmeye başladı çok şükür. Menümü yazacağım şimdi
İyi seyirler canım ben de çamaşırımı serdim son bi bakayım dedim yatıyorum ben deEve geldik . kizlar yatti. Ama bende uyku yok actim kirmizi odanin ilk bolumunu izliyorum . bugun yalniz vakit geciremedim iyi geldi.
Sabah guzel bir gun olur eksileriniz guzel olur ins
Malesef biz normal değilizBu hafta yediklerimle normal bir insan 2 hatta 3 hafta doyabilirdi(normal bir insan)
İyi uykular canimİyi seyirler canım ben de çamaşırımı serdim son bi bakayım dedim yatıyorum ben de
Evet çok kullanıyorumTakarım bandanamı yaparım işlerimi dıyosun :)) ( profil foton) :)
Hele ben bıraksan bi öğünde bi haftalık yerim yaMalesef biz normal değiliz
bende isim oldukca babaannesine yolluyom:)Kızlar pek giremiyorum. Kızımı babaanneye gönderdim kışlık ve yazlıkları yer değiştiriyorum temizlik yapıyorum
bence guzel sık sık yemissin emzirdiginden dolayi galiba:)1 kasım
09.00 haslanmıs yumurta, ıkı dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin
12.00 1 galeta
13.00 activefry ıkı kasık zeytınyagı ile havuc
15.00 aptamil ve humana çay
16.00 muz
18.00 karnıbahar 1 kepce
21.00 sütlü kahve içerım
Spor yok
Su :2 litre
ara ogundeki luppo olmamis1 Kasım Pazar
Kahvaltı 12:00
Avuç içi kadra bazlama
1 kk peynir
5 zeytin
1 kase yoğurt
Çay
Ara 15:30
1 bardak süt
1 tane luppo
Akşam 18:30
1 porsiyon tavuk döner
3 kaşık pilav
Kuru soğan
Maydanoz
1 bardak ayran
Su 2 lt
Spor yok
yarim simit cok degil aslindaMENUM:
10:30 yarım simit, 1 yumurta beyazı, 5 zeytin, domates, 1tk krem peynir, kahve
14:00 kahve 1 kare bitter
16:00 3yk yogurt, 3 yk yulaf, 7 Badem, 1 yesil elma, tarcın
19:00 1 kepce mantar corbası, 1 tabak kabak sote domatesli, 2yk makarna, 1 kase Salata, 2 yk yogurt
2.5 lt Su
Spor 30dk leslie 90p
1000 hoplama 100p
230 mekik 46p =toplam 236p
menunu aciklamissin zaten canim ama dayandiysan iyi:)1 Kasım 2020 Pazar
16.30
Kıymalı yumurta (2 yumurta ile)
1 tabak fırında havuç kereviz
1 avuç fıstık
20.30
1 kase çilek
1 elma
Su: 1,5 lt
patates kizartmasi cok degilmis ama kurabiye yerine daha saglikli bisey yeseydin1 Kasım pazar menüm
Kahvaltı 10.30
4 patates kızartması
Bir haşlanmış yumurta
Çeri domatesi kıl biber
Bir dilim ekmek
ara öğün15.30
Sade Türk kahvesi
Küçük bir adet Elmalı kurabiye
akşam yemeği 18.30
4 kaşık patlıcan oturtma
Bir kase cacık
Yarın dilim ekmek
Salata
su: 2 litre
Spor: yok
gozleme olmamis1 kasım
11.00
1 gözleme
Domates
Salatalık
16.00
1 kase tavuk çorbası
1 avuç çiğ kuruyemiş
19.00
1 ızgara levrek
su 2 lt olmuştur sanırım
Spor işim biterse ve kızım uyanmasa yapıcam inş
Luppo için yarışacak pek bişey yok tekrarı olmaz insAllahara ogundeki luppo olmamis
doneride ekmeksiz yediysen guzel
Afiyet olsun canım gayet güzel menü benceMENUM:
10:30 yarım simit, 1 yumurta beyazı, 5 zeytin, domates, 1tk krem peynir, kahve
14:00 kahve 1 kare bitter
16:00 3yk yogurt, 3 yk yulaf, 7 Badem, 1 yesil elma, tarcın
19:00 1 kepce mantar corbası, 1 tabak kabak sote domatesli, 2yk makarna, 1 kase Salata, 2 yk yogurt
2.5 lt Su
Spor 30dk leslie 90p
1000 hoplama 100p
230 mekik 46p =toplam 236p
Afiyet olsun canım değişik bı menü olmuş1 Kasım 2020 Pazar
16.30
Kıymalı yumurta (2 yumurta ile)
1 tabak fırında havuç kereviz
1 avuç fıstık
20.30
1 kase çilek
1 elma
Su: 1,5 lt
Elmalı kurabiye dışında güzel canım afiyet olsun1 Kasım pazar menüm
Kahvaltı 10.30
4 patates kızartması
Bir haşlanmış yumurta
Çeri domatesi kıl biber
Bir dilim ekmek
ara öğün15.30
Sade Türk kahvesi
Küçük bir adet Elmalı kurabiye
akşam yemeği 18.30
4 kaşık patlıcan oturtma
Bir kase cacık
Yarın dilim ekmek
Salata
su: 2 litre
Spor: yok
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş bence1 kasım
11.00
1 gözleme
Domates
Salatalık
16.00
1 kase tavuk çorbası
1 avuç çiğ kuruyemiş
19.00
1 ızgara levrek
su 2 lt olmuştur sanırım
Spor işim biterse ve kızım uyanmasa yapıcam inş
Afiyet olsun canım çok fazla değil aslında sabah çeşit çok sadece bence kötü değil1 kasim
11.00
1 kozde patlican
1dlm ekemek
1dlm peynir
2wasa
2yk tavuk sote
1 kare bitter
14.00
1cennet hurmasi
1avuc findik
18.00
4yk et sote
salata
1el kadar yufka
20.00
1hurma
su 2lt spor yok
bu ara canim hep tatli istiyo menum biraz fazlami oldu ne bugun
Sefan olsunEve geldik . kizlar yatti. Ama bende uyku yok actim kirmizi odanin ilk bolumunu izliyorum . bugun yalniz vakit geciremedim iyi geldi.
Sabah guzel bir gun olur eksileriniz guzel olur ins
Arada işe yarıyorlarbende isim oldukca babaannesine yolluyom:)
Ben de yarın için kıyafet ayarlarken dur bi eski pantolonlarımdan birini daha deneyim dedim veee içine girdimCok iyi yapmissin. Ben de bana cok dar gelen bi gomlek denemistim kilo verecegim zaman farkı goreyim diye, geçen bi giydimm baya bollasmis cok mutlu oldum.
Bedenini tanımış olman çok güzel canımCanım acıkmadan yemek istemiyorum
Bir de ben bu şekilde daha güzel kilo veriyorum
Sık ara öğün yaptığım diyetlerden pek verim alamadım bu zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?