- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.421
gelen giidiyo ama birileri okur diye yazıyorum kızlar..bugün nihayet spor salonuna kaydımı yaptırdım..fakat sabah tartıda gördüğüm rakamberbattı..bu hafta takımı bayağı bir geriye çekicem gibime geliyo
kulagima soyle bakiim neymis o rakam
olsun bak en azindan spora kayit yaptirmissin hoppisim gerisi gelir
ben de regl olamadim 6 gun gecikti. bu sabah test yaptim ama negatif yani korkmayin henuz teyze olmuyorsunuz :26: siskinlikten hamile gibi gorunuyorum gerci... kilom da gram eksilmiyor olsa bitse de kurtulsam artik
kaynananın kocası senin neyin oluyorkine bacım??hadi bakalım çabuk dön..hopiş taziyeye gelenler var adanadan adıyamandan giremiyorum c tesi kaynanamla kocası geliyor hepten giremicem topige beni idare edersiniz inşallah
kızlar herkese güzel bir gün olsun..ben daha kahvaltımı bile etmedim, size bir merhaba deyip çıkıyorum..ölçülermi alıp dönerim birazdan..
benle ilgilenmiyonuz küstüm bende size gidiyom kardeş takımı karıştırmaya....
ben +kaçla dönücem biliyomusun??pazar kaçamağı bana pahalıya patladı... pazartesi ++ lardaydım 66.8 oluvermiştim gene.... nasıl üzüldüm anlatamam.... neyseki bu sabah normale döndü.... inmem lazııım hadi 65 hadi 65 hadiiiiii... tam zamaaanı tam zamanııı şimdiiiii..... 65.9 u gördüüm hatta.. ama bu günkü köfteler beni artıya taşıyabilir.... pis boğaz et oburum ben....
akşam başka tesisatçı gelecek.... gene erken kaçıcam.... yalancı tesisatçı bunlar....
şimdi tepine tepine ağlıcam... canım manyak derecede sütlü tatlı istiyor.... kendim bir şeyler yapayım diyorum en lightından tarifi olan var mı?
ben +kaçla dönücem biliyomusun??..şükret ..
light pudingler var onlardan al yağsız sütle yapp ohh miss dukandan kalma bilgidir :)
bu arada betüş ben ölçülerimir regl sonrası versem olur mu şuan hiç doğru olmaz verdiğim ölçüler
pazar kaçamağı bana pahalıya patladı... pazartesi ++ lardaydım 66.8 oluvermiştim gene.... nasıl üzüldüm anlatamam.... neyseki bu sabah normale döndü.... inmem lazııım hadi 65 hadi 65 hadiiiiii... tam zamaaanı tam zamanııı şimdiiiii..... 65.9 u gördüüm hatta.. ama bu günkü köfteler beni artıya taşıyabilir.... pis boğaz et oburum ben....
akşam başka tesisatçı gelecek.... gene erken kaçıcam.... yalancı tesisatçı bunlar....
bayanlarrr... spor için yardımcı olabilirim demiştim noraaa spor salonuna yazıldı ama yinede paylaşayım dedim :) sonunda resim olarak şey ettim :):):)
Eki Görüntüle 556994
oo maaşallah beni geçebilen bir babayiğit çıkmadı
dimi dimi...burda kimseyle kıyaslama... kendini inceltmeye bak... her kezin ficut yapısı kilosu yaşantısı yaşı boyu farklı.... çalışcaz istediğimiz forma gelene kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?