Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yelkenleri suya indirmek yok... Daha yeni başladık.... Sporada yazılmışşsın ne güzel işte... Ya olacak ya olacak demiş atalarımız....

no no..söyleyememm..:18:.....

hopiş taziyeye gelenler var adanadan adıyamandan giremiyorum c tesi kaynanamla kocası geliyor hepten giremicem topige beni idare edersiniz inşallah
kaynananın kocası senin neyin oluyorkine bacım??hadi bakalım çabuk dön..

kızlar herkese güzel bir gün olsun..ben daha kahvaltımı bile etmedim, size bir merhaba deyip çıkıyorum..ölçülermi alıp dönerim birazdan..

pazar kaçamağı bana pahalıya patladı... pazartesi ++ lardaydım 66.8 oluvermiştim gene.... nasıl üzüldüm anlatamam.... neyseki bu sabah normale döndü.... inmem lazııım hadi 65 hadi 65 hadiiiiii... tam zamaaanı tam zamanııı şimdiiiii..... 65.9 u gördüüm hatta.. ama bu günkü köfteler beni artıya taşıyabilir.... pis boğaz et oburum ben....

akşam başka tesisatçı gelecek.... gene erken kaçıcam.... yalancı tesisatçı bunlar....

şimdi tepine tepine ağlıcam... canım manyak derecede sütlü tatlı istiyor.... kendim bir şeyler yapayım diyorum en lightından tarifi olan var mı?

benle ilgilenmiyonuz küstüm bende size gidiyom kardeş takımı karıştırmaya....

benle ilgilenmiyonuz küstüm bende size gidiyom kardeş takımı karıştırmaya....

duuuuur!!!..gitme betül..ben ve ölçülerim geldi..evet, ses veriyorum...göğüs:114, bel:100, kalça:122 ..gel vatandaş gelll, ölçüye gellllllllll...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben +kaçla dönücem biliyomusun??..şükret ..

şimdi tepine tepine ağlıcam... canım manyak derecede sütlü tatlı istiyor.... kendim bir şeyler yapayım diyorum en lightından tarifi olan var mı?

light pudingler var onlardan al yağsız sütle yapp ohh miss dukandan kalma bilgidir :)
bu arada betüş ben ölçülerimir regl sonrası versem olur mu şuan hiç doğru olmaz verdiğim ölçüler

ben +kaçla dönücem biliyomusun??..şükret ..

artı yok artık.... bol bol su iç at o artıları..... dayan yeşil çaya....

benim isyanım iştahım açılmaya meylediyor o açıldıkça dayıyorum yeşil çayı ... . yani töbe töbee dönercilere neyim yan yan bakar oldum... ha daldım ha dalacam.... sakaat çok sakaat....

light pudingler var onlardan al yağsız sütle yapp ohh miss dukandan kalma bilgidir :)
bu arada betüş ben ölçülerimir regl sonrası versem olur mu şuan hiç doğru olmaz verdiğim ölçüler

no problemo.... istediğin zaman süle yazarık.... light puding aliiim bari bu akşam... gerçi şimdi kaçtı hevesim ama bulunsun :)))) teşekkürler beybi.....

Betüşüm körteden zarar gelmez yanında ekmek yok yağlıda değilse hiç korkma aksine diyette protein almalısın..

Bu arada vucudum beni şaşırtmaya devam ediyor adetime 5 gün var dün sabah vermiş olduğum 800 gr bu sabah geri geldi.. Anlamadığım 1 günde 800 gr nasıl geri gelir bu nasıl şişkinliktir.. İnşallah dahada şişmem.. Yeşil çay içeyim bari..

Bende geldim benimde ölçüler şöyle...
Göğüs: 93 cm.
Bel: 80 cm.
Simit : 89 cm.
Kalça: 96 cm.
Üst bacaklar: 53 cm.

bayanlarrr... spor için yardımcı olabilirim demiştim noraaa spor salonuna yazıldı ama yinede paylaşayım dedim :) sonunda resim olarak şey ettim :):):)

Eki Görüntüle 556994

Canımcım bende ölçülerimi yazdım okula hafta içi hergün yürüyerek gidip geliyorum toplam 40 dk. Boyum 173 cm.Yüzüm kollar bacaklar zayıf ama doğumdan sonra karnım kaldı. Yemek yiyince hoop çıkıveriyor Senden ricam karın bölgesine yönelik tavsiyede bulunman. Şimdiden teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…