- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.281
En azından aşağıdaki genel kurallara uymaya çalış canımMenulerimi yazmaya basliyorum bugun canim.
Ama seviye isi zor. Kati kurallari istemiyorum sonrasi daha zor oluyor.
Menulerimi bi yaziyim bakalim bu hafta nasil olacak
Gozun aydin canimŞükürler olsun, internet sorunu akşam üstü çözüldü...
İnternet bu zamnsat ekmek gibi su gibi önemli gerçekten
tok karna tartildiysan arti olman normal:)Herkese hayirli günler
Evden bi ciktim öglede geldim, Therapie vardi Birde Isim vardi orda Cok bekledim Ama isimi halledemedim
kilom 57.5 cikti
Bu kadar degildir diye düsünüyorum
Aksam cips yedim yarim paket, Birde iki haslanmis misir bide o yetmemis demekki saat 9 da prynirli yumurta yapip yedim ekmekle
kolay gelsin canimKızlar benim bebe uyandı şimdi yine emiyor uyuyarak insAllah emince geri uyur bı iki sipariş var onları hallederim fırsattan istifade akşam dikiyordum bı ara eşim bakarken falan şimdi öyle de durmuyor her uyudugunda fırsat biliyorum artık bende alt açma siparişi var kestim bekliyor bklm ne zmn dikerim daha supla takımını bitiremedimseneye bitecek insAllah yanlız evi toparlayıp süpürmek içimi açtı içeride güneş vuruyor sıcacık artık güneşligi açma vakti gelmiş
insallah bakalim:) bu arada eksi 500 du
insaalh bi an once iylesirlerOff nasillll yoğunum yaaa, yok mu bana yardim edecek bu hayırsever yaaaa
Çocuklar hasta oldu mu her şey bir birine giriyor yaaa. Topla süpür yemek bi daha toola süpür mutfak bulaşık akşam nasil oluyor anlamiyorum. Çamaşır bilr atamiyorum ya yikanacak bir sürü çamaşır var.
hadi gozun aydin:)Şükürler olsun, internet sorunu akşam üstü çözüldü...
İnternet bu zamnsat ekmek gibi su gibi önemli gerçekten
offf sormaaa ya. Bugün çok zor durumdaydim. Şansa yemeğim de yok tu.Aman zaten biri hasta olsa öteki olmasa şaşarım inşallah çabucak toparlasınlar canım
Ben de bir işe başlayınca bitirmeden duramam. Ama bu ara hiç bir işe baslayamiyorum yaa ev aldı başını gidiyor.MaalesefAşırı geriliyorum plansızım bi şey aksayınca
Ben zaten hep o saatlerde yatabiliyorum ancak
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun cokkk. Bizim ki de cok huysyz.Oksuruk ve burun akintisi var canim. Tabi akabinde de bolca huysuzluk
Bizim baglattigimiz internet catiya bi veeici yerlestiriliyor canak gibi. Ve o canaktan eve modeme kablo cekiyorlar. Bu kurulum icin 450 tl verdik. Aylik 50 tlye de internet kullanimi var. Telefona tl yukler gibi yuklersek kullanacagiz yuklemezsek internet yok. Sadece hizi biraz dusuk su anda onuda yulseltebiliiyormussun .
Turktelekomu baglatamadik canim mahallede port mudur nedir yokmus. Dolu yogunluktan. Baglayamiyorlar
Ah ya kizlar nasil girecek canli derslere peki
Canim sen beni dinle. Izne ayril. Biraz yemene bak. Sütünü toparla. Birde kemikli et haslama ve suyunu denedin mi. Çoğu kişiye fayda ediyor.büyük kızın hastalığından sonra sütüm tamamen gitti öyle çok üzüldüm ki anlatamam çok emek verdim bu süt için. Şimdi tekrar pompa kiraladım 2 saate bir sağmaya başladım ibşallah tekrar gelir
Kiyamam yaa. Sen yine de sürekli emzir. Emzirmek sütü cok arttiriyor.Hayırlısı deyim artık elimden geleni yaptım. İlk kızım bu kadar bile emmesi onda hiç gelmedi sütüm
İlk kızım hiç emmedi benim annesinde sütü yokmuş galiba aileden gelen bişey. Ben iki çocuğumda bunu yıkmak için çok uğraştım ama bu kadarmış. Hayırlısı be deyim artık
Canım onu Doğumdan sonra denedim. Erken doğdu kızım. Beslenme düzenini felan ama o zaman da artmadı iki memeden 15-20 cc çıkıyordu. Benim sütüm gitti dediğim bu zaten. Öyle şakır şakır hiç gelmedi. Ben o 20 cc yi alabilmek için hem mamadan önce emziriyprdum hem de sağıyordum. Şimdi emsin siye uğraşıyorum emerse gelir belki diye meme reddi başladı zaten sütte yok emmiyorda pompa ile eğleniyorum resmen gelen giden yok anca meme ucum sızlıyor
Daha iyi çok şükür canım sağolasın
Öyle tabi. Çok istiyordum emzirmeyi
Ama biraz daha denicem
Bende duydum ama kullanmamıştım bugğn başlıcam
denizbenimadim geçen haftaki artıyı da eksiye çevirdiğin için sana güveniyorum, iyi bir eksi gelecek inşallah
Ben her sabah limonlu ılık su iciyorum bu sabah ta sıcak içtim. Beslenmeden kaynakli degil ya. Regl ve uykusuzluk.Canım benim 10 gün boyunca bağırsaklarım hiç çalışmadı
Bende günlük 2-3 saat kadar yürüdüm, sırf bağırsaklarım hareket etmenin etkisi ile çalışsın diye.
Tartıya 3 gün kala da baktım ki sorunu çözemiyorum, günlük içmem gereken su miktarını kaynatarak içtim, sıcak sıcak(özellikle sabah aç karnına, akşam yatarken)
Son gün de kahvaltıda salata, akşam öğününe de bol yağlı kabaklı yoğurt yedim.
Eğer bunları yapmak için bir gün daha bekleseydim Cuma günü kesin artı gelirdim, zaten eksimde muhteşem ötesi değildi, -700 ile %1 bile yapamadım
Ben de hiç beğenmedim canim. Cok dikkat ediyorum ama bi değişiklik olmuyor. Yarin emzirenler için olan bi ödem atıcı su yapacağım bakalim belki faydasi olur.
hafif bi menu olmus2 Kasım Pazartesi
08:00 >>> 3 haşlama yumurta
3 adet ceviz
10 'ar adet badem ve fındık
14:30 >>> 2 kase salata
2 kepçe yoğurt
Su >>> 2 lt
Spor >>> 40 dk hızlı tempolu yürüyüş
40*3=120 puan @Pnrrr-20
Sağol canım insallahtok karna tartildiysan arti olman normal:)
kolay gelsin canim
insallah bakalim:) bu arada eksi 500 du
ask olsun hic unutulacak kadar degil
insaalh bi an once iylesirler
allah kolaylik versin canim
hadi gozun aydin:)
Protein ağırlıklı besleniyor canım, bence onun etkisisen ne yaptin da cevirdin acaba.
Ilık su yada normal suyun bağırsak çalıştırıcı etkisini görmüyorum ben canım..Ben her sabah limonlu ılık su iciyorum bu sabah ta sıcak içtim. Beslenmeden kaynakli degil ya. Regl ve uykusuzluk.
2 kiloyu eksiye çevirip üstüne 700 gr vermek süper bence.
Baya hafif bir menu canim.2 Kasım Pazartesi
08:00 >>> 3 haşlama yumurta
3 adet ceviz
10 'ar adet badem ve fındık
14:30 >>> 2 kase salata
2 kepçe yoğurt
Su >>> 2 lt
Spor >>> 40 dk hızlı tempolu yürüyüş
40*3=120 puan @Pnrrr-20
Off nasillll yoğunum yaaa, yok mu bana yardim edecek bu hayırsever yaaaa
Çocuklar hasta oldu mu her şey bir birine giriyor yaaa. Topla süpür yemek bi daha toola süpür mutfak bulaşık akşam nasil oluyor anlamiyorum. Çamaşır bilr atamiyorum ya yikanacak bir sürü çamaşır var.
Çocuklara şifa niyetine güzel bi çorba yapsan yeterdi herhalde iştahları da yoktur şimdiofff sormaaa ya. Bugün çok zor durumdaydim. Şansa yemeğim de yok tu.
Protein ağırlıklı besleniyor canım, bence onun etkisi
Bundan sonra sicak deneyeyim bakayimIlık su yada normal suyun bağırsak çalıştırıcı etkisini görmüyorum ben canım..
Ya bir çaydanlık çayı kaynar sıcaklıkta içeceğim yada kaynar su
Kızıma tarhana yaptim. Oğlum hiç sevmez. Ona da kemikli et haşladım suyuyla bulgurla yedi. Kaç gündue doğru düzgün bir şey yememişti, bugün yedi cok şükürÇocuklara şifa niyetine güzel bi çorba yapsan yeterdi herhalde iştahları da yoktur şimdi
Şifa olsun inşallah canım bizimkinin de pek iştahı yok dahaKızıma tarhana yaptim. Oğlum hiç sevmez. Ona da kemikli et haşladım suyuyla bulgurla yedi. Kaç gündue doğru düzgün bir şey yememişti, bugün yedi cok şükür
Ateş te olmadı demi bi daha. Burun akıntısı ishal falan yoktur insallahŞifa olsun inşallah canım bizimkinin de pek iştahı yok daha
Bugün çok gergindim, herkesi haşladım :))insallah bakalim:) bu arada eksi 500 du
ask olsun hic unutulacak kadar degil
Gündüz bi şey yaptırmıyor ki canımBen de bir işe başlayınca bitirmeden duramam. Ama bu ara hiç bir işe baslayamiyorum yaa ev aldı başını gidiyor.
Cok geç degil mi. Bebeğin uyuyunca sende uyu. Zaten gece uyaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?