Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menulerimi yazmaya basliyorum bugun canim.
Ama seviye isi zor. Kati kurallari istemiyorum sonrasi daha zor oluyor.
Menulerimi bi yaziyim bakalim bu hafta nasil olacak
En azından aşağıdaki genel kurallara uymaya çalış canım

ALTIN KURALLAR:
1- Akşam yemekten kalktığınızda açlık hissi olmayacak yani karnınızı doyurun. Şişirin demiyorum doyurun.
2- Yemek ağızda sıvı olana kadar iyice çiğnenecek. Löp Löp yutmak kesinlikle yok. İsterseniz en sağlıklı besini yiyin, güzel çiğnemediğiniz taktirde vücudunuzun daha çok insülin salgılanmasına sebep olacaktır. Kısacası iyi çiğnemeden ne yerseniz yiyin vücudunuzda tıpkı yasaklı listesindeki bir şey yemişsiniz etkisi oluşacak. Düşünsenize tatlı yememek için mücadele ediyorsunuz ama yediğiniz yemekleri iyice çiğnemeden yuttuğunuz için tatlı yemiş gibi etkileniyorsunuz. Bunu kim ister?
3- Uyku ile yemek arasında minimum 4 saat olacak ideali 5 saattir.
4- Her gün mutlaka en az 30 dk yürüyüş yapılacak. Akşam yemeğinden bir süre sonra olursa harika olur ama bu zamanlama olmazsa olmaz bir kural değildir. Olmazsa olmaz günde 30 dakika yürüyüş yapmak. Gün içinde evinde çalışan hanımların yaptıkları işlerle bu 30 dakikanın bir ilgisi yok. Bunu ayrıca yapmak zorundalar.
5- Tecrübeler gösterdi ki, yemekler ne kadar lezzetli olursa doygunluk hissi o kadar fazla oluyor. Bu bağlamda her türlü baharat kullanmak serbest.

6- Ne zaman açlık hissi oluşursa hareket edin, hareket açlığı bastıran yegane sistemdir. Buna şaşacaksınız. Kalkın hemen azıcık, bir 5-10 dk yürüyün.

tok karna tartildiysan arti olman normal:)
kolay gelsin canim
I Ilyusa senin eksin de çok iyiydi diye hatırlıyorum canım, Cumaya bireyselde derece bile alabilirsin
insallah bakalim:) bu arada eksi 500 du
ask olsun hic unutulacak kadar degil
insaalh bi an once iylesirler
allah kolaylik versin canim
Şükürler olsun, internet sorunu akşam üstü çözüldü...
İnternet bu zamnsat ekmek gibi su gibi önemli gerçekten
hadi gozun aydin:)

Aman zaten biri hasta olsa öteki olmasa şaşarım inşallah çabucak toparlasınlar canım
offf sormaaa ya. Bugün çok zor durumdaydim. Şansa yemeğim de yok tu.
Maalesef Aşırı geriliyorum plansızım bi şey aksayınca

Ben zaten hep o saatlerde yatabiliyorum ancak

Geçmiş olsun canım
Ben de bir işe başlayınca bitirmeden duramam. Ama bu ara hiç bir işe baslayamiyorum yaa ev aldı başını gidiyor.
Cok geç degil mi. Bebeğin uyuyunca sende uyu. Zaten gece uyaniyor.
Geçmiş olsun cokkk. Bizim ki de cok huysyz.
Canim sen beni dinle. Izne ayril. Biraz yemene bak. Sütünü toparla. Birde kemikli et haslama ve suyunu denedin mi. Çoğu kişiye fayda ediyor.
Kiyamam yaa. Sen yine de sürekli emzir. Emzirmek sütü cok arttiriyor.
Daha iyi çok şükür canım sağolasın

Öyle tabi. Çok istiyordum emzirmeyi
Ama biraz daha denicem

Bende duydum ama kullanmamıştım bugğn başlıcam

denizbenimadim geçen haftaki artıyı da eksiye çevirdiğin için sana güveniyorum, iyi bir eksi gelecek inşallah
denizbenimadim sen ne yaptin da cevirdin acaba.
Ben her sabah limonlu ılık su iciyorum bu sabah ta sıcak içtim. Beslenmeden kaynakli degil ya. Regl ve uykusuzluk.
2 kiloyu eksiye çevirip üstüne 700 gr vermek süper bence.
Ben de hiç beğenmedim canim. Cok dikkat ediyorum ama bi değişiklik olmuyor. Yarin emzirenler için olan bi ödem atıcı su yapacağım bakalim belki faydasi olur.

tok karna tartildiysan arti olman normal:)

kolay gelsin canim

insallah bakalim:) bu arada eksi 500 du
ask olsun hic unutulacak kadar degil

insaalh bi an once iylesirler
allah kolaylik versin canim

hadi gozun aydin:)
Sağol canım insallah

Ben her sabah limonlu ılık su iciyorum bu sabah ta sıcak içtim. Beslenmeden kaynakli degil ya. Regl ve uykusuzluk.
2 kiloyu eksiye çevirip üstüne 700 gr vermek süper bence.
Ilık su yada normal suyun bağırsak çalıştırıcı etkisini görmüyorum ben canım..
Ya bir çaydanlık çayı kaynar sıcaklıkta içeceğim yada kaynar su

2 Kasım Pazartesi

08:00 >>> 3 haşlama yumurta
3 adet ceviz
10 'ar adet badem ve fındık

14:30 >>> 2 kase salata
2 kepçe yoğurt

Su >>> 2 lt

Spor >>> 40 dk hızlı tempolu yürüyüş
40*3=120 puan @Pnrrr-20
Baya hafif bir menu canim.

offf sormaaa ya. Bugün çok zor durumdaydim. Şansa yemeğim de yok tu.
Çocuklara şifa niyetine güzel bi çorba yapsan yeterdi herhalde iştahları da yoktur şimdi

Protein ağırlıklı besleniyor canım, bence onun etkisi
bu akşam et haşlama 2 kaşık bulgur, sabahta 1 yumurta bil yeşillik ama değişen bir şey yok
Ilık su yada normal suyun bağırsak çalıştırıcı etkisini görmüyorum ben canım..
Ya bir çaydanlık çayı kaynar sıcaklıkta içeceğim yada kaynar su
Bundan sonra sicak deneyeyim bakayim
Çocuklara şifa niyetine güzel bi çorba yapsan yeterdi herhalde iştahları da yoktur şimdi
Kızıma tarhana yaptim. Oğlum hiç sevmez. Ona da kemikli et haşladım suyuyla bulgurla yedi. Kaç gündue doğru düzgün bir şey yememişti, bugün yedi cok şükür

Ben de bir işe başlayınca bitirmeden duramam. Ama bu ara hiç bir işe baslayamiyorum yaa ev aldı başını gidiyor.
Cok geç degil mi. Bebeğin uyuyunca sende uyu. Zaten gece uyaniyor.
Gündüz bi şey yaptırmıyor ki canım Gece yapmak zorunda kalıyorum. Sporu da hep gece yapıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…