Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gündüz bi şey yaptırmıyor ki canım Gece yapmak zorunda kalıyorum. Sporu da hep gece yapıyorum maalesef
Gece olunca ben de yorgunluktan bitiyorum. Hiç halim kalmıyor ki

Sabahtan beri 20 yi geçmiştir WC yolu tuttum, iyi ödem attım diye düşünüp tartılayım dedim, iyi artıyım, nasıl bir metabolizmaya sahipsem
Misafirlerle biraz kaçırmissan belki ondandir. Ya da yağlı yağlı yediğin kuruyemisten

Sabahtan beri 20 yi geçmiştir WC yolu tuttum, iyi ödem attım diye düşünüp tartılayım dedim, iyi artıyım, nasıl bir metabolizmaya sahipsem
Bende belirgin şişlik var. Elimi kapatinca parmaklarım şişiyor

2 Kasım Pazartesi

08:00 >>> 3 haşlama yumurta
3 adet ceviz
10 'ar adet badem ve fındık

14:30 >>> 2 kase salata
2 kepçe yoğurt

Su >>> 2 lt

Spor >>> 40 dk hızlı tempolu yürüyüş
40*3=120 puan @Pnrrr-20
Kaptanım 3 yumurtayı birden yemek yerıne araara yesen daha iyi olabilir mi , cunku sonraki saatlerde cok ac kalıyosundur gibi gelıyo, agır bi menü,tebrikler afiyet olsun
Emziriyor muydun? Yesıllıklı salataua balık yada tavuk katsan daha iyi olurdiye düşündum.
Ekmegi de aksam yerine sabah yada oglen yesen cok harika olur , afiyet olsun canım

Bi gün hafif ateşliydi İshal olmadı şükür burnu tıkalı çekiyorum arada bi öksürüyor
Bizimkilerin burnu cok akıyor gözler kızarık çok şükür ateş yüksek değil. Yüksek olsa enfeksiyon belirtisi . Öksürük için de ihlamur kekik içir canim. Oğluma iyi geldi

Emziriyor muydun? Yesıllıklı salataua balık yada tavuk katsan daha iyi olurdiye düşündum.
Ekmegi de aksam yerine sabah yada oglen yesen cok harika olur , afiyet olsun canım
Yok canim emzirmiyorum.

Ton baligi hic yemedim sevecegimi sanmiyorum. Tavuguda soguk yiyemiyorum. Belki peynir denerim salataya canim sagol

Misafirlerle biraz kaçırmissan belki ondandir. Ya da yağlı yağlı yediğin kuruyemisten
Düşüne düşüne buldum sebebini
Sabah taze biberiye otu yedim biraz, akşam da salataya koydum.
Şimdi baktım, idrar söktürücü etkisi varmış meğer
Perşembe öğünlerinde kullanırım artık :))

Kaptanım 3 yumurtayı birden yemek yerıne araara yesen daha iyi olabilir mi , cunku sonraki saatlerde cok ac kalıyosundur gibi gelıyo, agır bi menü,tebrikler afiyet olsun
İki öğün dışında yemiyorum canım, birde yemeklerden 1 saat öncesi su içmeyi bırakıyorum yemekten 2 saat sonraya kadar su ve sıvı almıyorum.
Senin dediğin gibi yaparsam yeteri kadar sıvı tüketemem

Simit yerine ekmek yemen daha iyi olur canım, susamdan kaynaklı kalorisi yüksek simitin...

Bisküvi olmamış, kremalı olması da katmerli olmuş, krema asla yememiz gerekenlerden...

Kahvenin yanına 1 kare bitter yada 1-2 kuş lokumu yada 1 adet hurma olabilir.

Bizimkilerin burnu cok akıyor gözler kızarık çok şükür ateş yüksek değil. Yüksek olsa enfeksiyon belirtisi . Öksürük için de ihlamur kekik içir canim. Oğluma iyi geldi
İyi hatırlattın valla evde var yapayım hemen ıhlamuru
Ben hiç sevmiyorum kapalı havaları iyi uykular sana canım
U UcanSupurge kızına masa aldın mı canım
Yok canım Iğdır’a gittik kaldı öyle unuttum daha doğrusu

Hımmm değişikmiş, daha hızlı mı kilo verdırıyor bu yontem kaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…