- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.301
Gece olunca ben de yorgunluktan bitiyorum. Hiç halim kalmıyor kiGündüz bi şey yaptırmıyor ki canımGece yapmak zorunda kalıyorum. Sporu da hep gece yapıyorum maalesef
Misafirlerle biraz kaçırmissan belki ondandir. Ya da yağlı yağlı yediğin kuruyemistenSabahtan beri 20 yi geçmiştir WC yolu tuttum, iyi ödem attım diye düşünüp tartılayım dedim, iyi artıyım, nasıl bir metabolizmaya sahipsem
Bende belirgin şişlik var. Elimi kapatinca parmaklarım şişiyorSabahtan beri 20 yi geçmiştir WC yolu tuttum, iyi ödem attım diye düşünüp tartılayım dedim, iyi artıyım, nasıl bir metabolizmaya sahipsem
Hadi insallah
Yarın sabah belli olur kaptanım ozmn tartılSabahtan beri 20 yi geçmiştir WC yolu tuttum, iyi ödem attım diye düşünüp tartılayım dedim, iyi artıyım, nasıl bir metabolizmaya sahipsem
Bi gün hafif ateşliydi İshal olmadı şükür burnu tıkalı çekiyorum arada bi öksürüyorAteş te olmadı demi bi daha. Burun akıntısı ishal falan yoktur insallah
Kaptanım 3 yumurtayı birden yemek yerıne araara yesen daha iyi olabilir mi , cunku sonraki saatlerde cok ac kalıyosundur gibi gelıyo, agır bi menü,tebrikler afiyet olsun2 Kasım Pazartesi
08:00 >>> 3 haşlama yumurta
3 adet ceviz
10 'ar adet badem ve fındık
14:30 >>> 2 kase salata
2 kepçe yoğurt
Su >>> 2 lt
Spor >>> 40 dk hızlı tempolu yürüyüş
40*3=120 puan @Pnrrr-20
Emziriyor muydun? Yesıllıklı salataua balık yada tavuk katsan daha iyi olurdiye düşündum.2 kasim pazartesi
11.00
Yarim simit
1 kase yogurt
1yk acili sos
5 zehtin
Yrm dlm peynir
15.00
Yesillikli salata
17.00
Sade kahve
3 tane kremali biskuvi
19.00
3yk koz patlican
Salata
1 kase sehriye corbasi
1 dlm ekmek
10 tane uzum
Su 2ltr olmustur
1 saat orta tempolu yuruyus 120 @Pnrrr-20
Bizimkilerin burnu cok akıyor gözler kızarık çok şükür ateş yüksek değil. Yüksek olsa enfeksiyon belirtisi . Öksürük için de ihlamur kekik içir canim. Oğluma iyi geldiBi gün hafif ateşliydi İshal olmadı şükür burnu tıkalı çekiyorum arada bi öksürüyor
Elini tam olarak kapatamıyorsan ödem vardırBende belirgin şişlik var. Elimi kapatinca parmaklarım şişiyor
Yok canim emzirmiyorum.Emziriyor muydun? Yesıllıklı salataua balık yada tavuk katsan daha iyi olurdiye düşündum.
Ekmegi de aksam yerine sabah yada oglen yesen cok harika olur , afiyet olsun canım
Düşüne düşüne buldum sebebiniMisafirlerle biraz kaçırmissan belki ondandir. Ya da yağlı yağlı yediğin kuruyemisten
İki öğün dışında yemiyorum canım, birde yemeklerden 1 saat öncesi su içmeyi bırakıyorum yemekten 2 saat sonraya kadar su ve sıvı almıyorum.Kaptanım 3 yumurtayı birden yemek yerıne araara yesen daha iyi olabilir mi , cunku sonraki saatlerde cok ac kalıyosundur gibi gelıyo, agır bi menü,tebrikler afiyet olsun
Simit yerine ekmek yemen daha iyi olur canım, susamdan kaynaklı kalorisi yüksek simitin...2 kasim pazartesi
11.00
Yarim simit
1 kase yogurt
1yk acili sos
5 zehtin
Yrm dlm peynir
15.00
Yesillikli salata
17.00
Sade kahve
3 tane kremali biskuvi
19.00
3yk koz patlican
Salata
1 kase sehriye corbasi
1 dlm ekmek
10 tane uzum
Su 2ltr olmustur
1 saat orta tempolu yuruyus 120 @Pnrrr-20
İyi hatırlattın valla evde var yapayım hemen ıhlamuruBizimkilerin burnu cok akıyor gözler kızarık çok şükür ateş yüksek değil. Yüksek olsa enfeksiyon belirtisi . Öksürük için de ihlamur kekik içir canim. Oğluma iyi geldi
Ben hiç sevmiyorum kapalı havaları iyi uykular sana canımBurda da hafiften yağmur yağmaya başladı, gök gürültüsü eşliğinde.
Bayıldığım havalar geldi
Yağmur sesi eşliğinde uyumaya geçeyim ben.
Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir güne uyanmak umuduyla
Yok canım Iğdır’a gittik kaldı öyle unuttum daha doğrusuU UcanSupurge kızına masa aldın mı canım
Dediğim masadan bu hafta yine geliyor Bime, pembe ve sarı olarak 2 renkYok canım Iğdır’a gittik kaldı öyle unuttum daha doğrusu
Hımmm değişikmiş, daha hızlı mı kilo verdırıyor bu yontem kaptanİki öğün dışında yemiyorum canım, birde yemeklerden 1 saat öncesi su içmeyi bırakıyorum yemekten 2 saat sonraya kadar su ve sıvı almıyorum.
Senin dediğin gibi yaparsam yeteri kadar sıvı tüketemem
Hızlı verdiğim söylenemez ama bu şekilde beslenmek daha sağlıklıHımmm değişikmiş, daha hızlı mı kilo verdırıyor bu yontem kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?