Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım kabıxlık sorunumu ? Ben kabızlıkiçin bi kür tarifi atmıstım onu dene bence işe yarıyı

İçecek olmamış sanki canım onun dışında güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü lokum olmasa olurmuş tabi
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Afiyet olsun canım çeşitli bı menü olmuş
Canım kabıxlık sorunumu ? Ben kabızlıkiçin bi kür tarifi atmıstım onu dene bence işe yarıyı
Tam kabız değilim gibi ama tamamen rahatlayamiyorum canım görmüşümdr ama hiç aklıma yok canım
Senınkı kac aylıktı ya insallah ıkıncı kez sormuyorumdur ,netlescek zamanlabende :)) hadikonusalımınki 10 aylıktı sanırım
12sinde 4 aylık olacak canım
Banyoyu sürttum gece gece , ocagı aspiratoru temızledım oh miss , bu saatte yaptım yaptım gunduz bebiş alıkoyuyo full
Ohh eline sağlık canım benim mutfak var toparlancak ama ben yattım valla yarına kaldı

Ayyy siz bizden de küçükünüz biz de 9 unda 5 aylık olcaz

1 kuru incir
2 kuru kayısı
2 kuru erik
Hepsini 1,5 çay bardağı suda haşla.
Üzerine 1 tatlı kaşığı keten tohumu ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekle karıştırıp blendardan geçir
Bu karışımı 3’e bölüp her sabah 2 bardak ılık su ile 3 gün boyunca aç karnına tüket

Canlı dersler Cumartesi günü de yapılabiliyor gün yetmiyor ve yoğunluk oluşuyor

Sağlıcakla kirletin dinlenseydin keşke
Haftasonunakadar yorgunluk ve uykusuzluktan tükenip ,sonra eşime cocugu satıp ıkı gun uyuyabıldıgım kadar uyuyup toparlancam inşş , evı b.k goturcek yoksa :)) yetişemıyorum. Hiçbişeye. Ya ıkı cıcuklular işe başlayanlar nasılyetısıyosunuz herseye, sorun bende mi

Ben huniyi takarım herhalde

Ya sana sordummu senınkı kac aylık, ev hanımısın kac cocugun var :))) kimse yokken tanıyıverıyım seni , sen neden uyymadın:))
Ben takımın zombisiyim geceler Takımın ışığını ben kapatırım
ben Zehra canım öğretmenim bi kızım var 2 buçuk yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…