- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.341
Maymuna dönüyordum emsin diyeŞu sıra bende şekilden şekile girerek emziriyorum ya sıpa emecek ama eli ayağı durmuyor normal mi ki
Canım kabıxlık sorunumu ? Ben kabızlıkiçin bi kür tarifi atmıstım onu dene bence işe yarıyıWC sorunum var gibi aslında ama nasıl cozucem bilemedm bugün su içtim yeteri kadar başka ne yapabilirim ki
Yok kız şu an baya rahatszm aslnda aynadaki görüntümden
Afiyet olsun kaptanım hafif olmuş
Başlangıç için fena sayılmaz cnm Afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Saol cnm
Aynen cnm amin cümlemizin
Evet biraz öyle oldu cnm
Oooo züpperrr gozunaydınn,uzaktan oluncahaftasonu da calısabılıyosunuz ha degısıkmısHarici canlı ders ataması gelmiş nasıl mutluyum bütün derslerimi Cumartesiye yığdım eşim evde olur çocukla ilgilenir ben de rahat rahat dersimi anlatırım
Senınkı kac aylıktı ya insallah ıkıncı kez sormuyorumdur ,netlescek zamanlabende :)) hadikonusalımınki 10 aylıktı sanırımŞu sıra bende şekilden şekile girerek emziriyorum ya sıpa emecek ama eli ayağı durmuyor normal mi ki
İçecek olmamış sanki canım onun dışında güzel afiyet olsun2 kasım MENUM:
10:30 2 dilim cavdar, 1 yumurta beyazı, 5 zeytin, domates, 1tk krem peynir, 2 dilim hindi fume salam
11:30 kahve 1 kare bitter
15:30 3yk yogurt, 3 yk yulaf, 1ck keten tohumu, 10 Badem, yarım yesil elma, tarcın
19:00 1 Cupra, 2 dilim patates, yarim sogan, yarım domates, biber (hepsi fırında), 1 kase Salata, no on torku icecek
2.5 lt Su
Spor 20dk leslie 60p
600 hoplama 60p
210 mekik 42p =toplam 162p
Afiyet olsun canım güzel menü lokum olmasa olurmuş tabi2.11.2020 pazartesi
Bugün çok saçma bi menüm oldu menü bile denemez aslında
13.00
1 elma
1 avuç kabak çekirdeği
16.00
1 elma
20.30
1 kase yoğurt çorbası
2 haşlanmış yumurta
Fırında kereviz
2 tane lokum
Su: 3 lt
Afiyet olsun canım güzel menü bence2 kasım pzt
09.00
1 kahve
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates
Salatalık
10.00
1avuç çiğ kuruemiş
11.00
1 poğaça (arkadaşım yapıp okula getirmiş
15.00
6 yk etli nohut
2 yk pirinç pilavı
19.30
4 ızgara kanat
2 lt su
İşim biterse spor yapıcam inş
Afiyet olsun canım çeşitli bı menü olmuş2 ekim
08.00
yarim muz
1evuc findik
11.00
1dlm peynir
1 wasa
avuc ici kadar yufka
2 yumurtadan omlet
5 6 findik
16.00
sutlu kahve
1 hurma
1avuc karisik cerez
18.30
1 kase ton balikli salata
1 kepce corba
3 lahana sarmasi
su 2lt
spor 70dk tempolu turuyu 210 puan @Pnrrr-20
Tam kabız değilim gibi ama tamamen rahatlayamiyorum canım görmüşümdr ama hiç aklıma yok canımCanım kabıxlık sorunumu ? Ben kabızlıkiçin bi kür tarifi atmıstım onu dene bence işe yarıyı
12sinde 4 aylık olacak canımSenınkı kac aylıktı ya insallah ıkıncı kez sormuyorumdur ,netlescek zamanlabende :)) hadikonusalımınki 10 aylıktı sanırım
Ohh eline sağlık canım benim mutfak var toparlancak ama ben yattım valla yarına kaldıBanyoyu sürttum gece gece , ocagı aspiratoru temızledım oh miss , bu saatte yaptım yaptım gunduz bebiş alıkoyuyo full
Ayyy siz bizden de küçükünüzİçecek olmamış sanki canım onun dışında güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü lokum olmasa olurmuş tabi
Afiyet olsun canım çeşitli bı menü olmuş
Tam kabız değilim gibi ama tamamen rahatlayamiyorum canım görmüşümdr ama hiç aklıma yok canım
12sinde 4 aylık olacak canım
Ohh eline sağlık canım benim mutfak var toparlancak ama ben yattım valla yarına kaldı
Canlı dersler Cumartesi günü de yapılabiliyor gün yetmiyor ve yoğunluk oluşuyorOooo züpperrr gozunaydınn,uzaktan oluncahaftasonu da calısabılıyosunuz ha degısıkmıs
Sağlıcakla kirletin dinlenseydin keşkeBanyoyu sürttum gece gece , ocagı aspiratoru temızledım oh miss , bu saatte yaptım yaptım gunduz bebiş alıkoyuyo full
İçecek olmamış sanki canım onun dışında güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü lokum olmasa olurmuş tabi
Afiyet olsun canım çeşitli bı menü olmuş
Tam kabız değilim gibi ama tamamen rahatlayamiyorum canım görmüşümdr ama hiç aklıma yok canım
12sinde 4 aylık olacak canım
Ohh eline sağlık canım benim mutfak var toparlancak ama ben yattım valla yarına kaldı
Nice 5 aylara, senelere inşallahAyyy siz bizden de küçükünüzbiz de 9 unda 5 aylık olcaz
Haftasonunakadar yorgunluk ve uykusuzluktan tükenip ,sonra eşime cocugu satıp ıkı gun uyuyabıldıgım kadar uyuyup toparlancam inşş , evı b.k goturcek yoksa :)) yetişemıyorum. Hiçbişeye. Ya ıkı cıcuklular işe başlayanlar nasılyetısıyosunuz herseye, sorun bende miCanlı dersler Cumartesi günü de yapılabiliyor gün yetmiyor ve yoğunluk oluşuyor
Sağlıcakla kirletin dinlenseydin keşke
İnsallah canım cok sagolNice 5 aylara, senelere inşallah
Ben huniyi takarım herhaldeHaftasonunakadar yorgunluk ve uykusuzluktan tükenip ,sonra eşime cocugu satıp ıkı gun uyuyabıldıgım kadar uyuyup toparlancam inşş , evı b.k goturcek yoksa :)) yetişemıyorum. Hiçbişeye. Ya ıkı cıcuklular işe başlayanlar nasılyetısıyosunuz herseye, sorun bende mi
Ya sana sordummu senınkı kac aylık, ev hanımısın kac cocugun var :))) kimse yokken tanıyıverıyım seni , sen neden uyymadın:))Ben huniyi takarım herhalde
Ben takımın zombisiyimYa sana sordummu senınkı kac aylık, ev hanımısın kac cocugun var :))) kimse yokken tanıyıverıyım seni , sen neden uyymadın:))
Masallah Allah bagıslasınBen takımın zombisiyimgeceler Takımın ışığını ben kapatırım
ben Zehra canım öğretmenim bi kızım var 2 buçuk yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?