- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.321
Hemen bakıyorum teşekkür ederim canımDediğim masadan bu hafta yine geliyor Bime, pembe ve sarı olarak 2 renk
İnşallah canımdenizbenimadim geçen haftaki artıyı da eksiye çevirdiğin için sana güveniyorum, iyi bir eksi gelecek inşallah
Çok şükür kuzumŞükürler olsun, internet sorunu akşam üstü çözüldü...
İnternet bu zamnsat ekmek gibi su gibi önemli gerçekten
Gayet hafif ve güzel olmuş canım afiyet olsun2 Kasım Pazartesi
08:00 >>> 3 haşlama yumurta
3 adet ceviz
10 'ar adet badem ve fındık
14:30 >>> 2 kase salata
2 kepçe yoğurt
Su >>> 2 lt
Spor >>> 40 dk hızlı tempolu yürüyüş
40*3=120 puanPnrrr-12
Simit ekmek bisküvi hepsi birarada çok olmuş canım2 kasim pazartesi
11.00
Yarim simit
1 kase yogurt
1yk acili sos
5 zehtin
Yrm dlm peynir
15.00
Yesillikli salata
17.00
Sade kahve
3 tane kremali biskuvi
19.00
3yk koz patlican
Salata
1 kase sehriye corbasi
1 dlm ekmek
10 tane uzum
Su 2ltr olmustur
1 saat orta tempolu yuruyus 120Pnrrr-12
Pilav çok olmuş kuzum afiyet olsun2 kasım pazartesi
09.00 haslanmıs yumurta , 2 dilim tam bugday ekmegi, 1 dilim peynir, 5 zeytin
13.00 menemen 1 yumurtalı minik tava, 1 dilim tam bugday ekmek
15.00 1 mandalina
19.00 5 kaşık kuru fasulye , 5 kaşık pirinc pilavı( 3 minik yuvarlak biber tursusu ,1 kuru sogan:))
21.00 sütlü kahve içerim
Spor : tüm gun ayaktaydım ütü çamaşır :))ama saymıonus bence kalori yakıyorum onemli olan bu
Su : 2 litre
Bi gün hafif ateşliydi İshal olmadı şükür burnu tıkalı çekiyorum arada bi öksürüyor
Kızlar çok geçmiş olsunBizimkilerin burnu cok akıyor gözler kızarık çok şükür ateş yüksek değil. Yüksek olsa enfeksiyon belirtisi . Öksürük için de ihlamur kekik içir canim. Oğluma iyi geldi
Allah rahatlık versin canımBurda da hafiften yağmur yağmaya başladı, gök gürültüsü eşliğinde.
Bayıldığım havalar geldi
Yağmur sesi eşliğinde uyumaya geçeyim ben.
Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir güne uyanmak umuduyla
Güzel canım afiyet olsun2 Kasım Pazartesi
Kahvaltı 10:30
2 kk Beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta ile bol yesillikli salata
1 kupa rezene
Öğle 14:30
2 kepçe şehriye çorbası
Bol salata
1 kase yoğurt
Akşam 19:00
5 kepçe tarhana çorbası
Bol salata
2 kaşık yoğurt
Ara 21:00
1 avuç leblebi
1 elma
Su 3lt
Spor yok
Rakibem çok iyi gidiyorsun fark atacaksın bu hafta bana sanki2 kasım MENUM:
10:30 2 dilim cavdar, 1 yumurta beyazı, 5 zeytin, domates, 1tk krem peynir, 2 dilim hindi fume salam
11:30 kahve 1 kare bitter
15:30 3yk yogurt, 3 yk yulaf, 1ck keten tohumu, 10 Badem, yarım yesil elma, tarcın
19:00 1 Cupra, 2 dilim patates, yarim sogan, yarım domates, biber (hepsi fırında), 1 kase Salata, no on torku icecek
2.5 lt Su
Spor 20dk leslie 60p
600 hoplama 60p
210 mekik 42p =toplam 162p
Mideni bulandirmiyor mu çok sıcak su? Ben de bir ara deneyeyim dedim ama midem çok bulandi bir bardaktan fazla icemedim.Ilık su yada normal suyun bağırsak çalıştırıcı etkisini görmüyorum ben canım..
Ya bir çaydanlık çayı kaynar sıcaklıkta içeceğim yada kaynar su
Kolay gelsin canım. Bebekli bir kadının evden çalışması çok zor cidden. Allah işlerinin bereketini arttırsın inşallahKızlar benim bebe uyandı şimdi yine emiyor uyuyarak insAllah emince geri uyur bı iki sipariş var onları hallederim fırsattan istifade akşam dikiyordum bı ara eşim bakarken falan şimdi öyle de durmuyor her uyudugunda fırsat biliyorum artık bende alt açma siparişi var kestim bekliyor bklm ne zmn dikerim daha supla takımını bitiremedimseneye bitecek insAllah yanlız evi toparlayıp süpürmek içimi açtı içeride güneş vuruyor sıcacık artık güneşligi açma vakti gelmiş
Çocuktan sonra hayat öyle bir kısır döngüye giriyor. Ben de halamın sürece alışmaya çabalıyorumOff nasillll yoğunum yaaa, yok mu bana yardim edecek bu hayırsever yaaaa
Çocuklar hasta oldu mu her şey bir birine giriyor yaaa. Topla süpür yemek bi daha toola süpür mutfak bulaşık akşam nasil oluyor anlamiyorum. Çamaşır bilr atamiyorum ya yikanacak bir sürü çamaşır var.
Aşık olduysa demek@strontium senin kilo bildirimini göremedim canım
Hiç ihmal etmezdin, iyisindir İnşaallah
Canım karbonhidrat kilo yapıyor bende. Niran’ın dediği gibi protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum
Aynen. Dikkatliyiz maşallahProtein ağırlıklı besleniyor canım, bence onun etkisi
doktora gittin mi hiçSabahtan beri 20 yi geçmiştir WC yolu tuttum, iyi ödem attım diye düşünüp tartılayım dedim, iyi artıyım, nasıl bir metabolizmaya sahipsem
Canım yatmadan önce için fazla kalorili bence de daha hafif bi şeylere geçmen daha faydalı olabilirKizlar hic gelemedm ya kosturmali gecti ogleden sonram disardaydk esim pazara gitti bizde oglanla yuruduk arkasina eve gelip cocugu doyur baligi firina at piserken salata vs yaptm. Mutfagi topla cay vs derken oglana mama falan yedirdm. Smdi uyumasni bekliyorm ama zıpkın gibi kosuyor acaba yatmadan once verdigm mama enerji mi veriyor icine ceviz keciboynuzu muz koyuyorm cunki
Olabilir canımKizlar hic gelemedm ya kosturmali gecti ogleden sonram disardaydk esim pazara gitti bizde oglanla yuruduk arkasina eve gelip cocugu doyur baligi firina at piserken salata vs yaptm. Mutfagi topla cay vs derken oglana mama falan yedirdm. Smdi uyumasni bekliyorm ama zıpkın gibi kosuyor acaba yatmadan once verdigm mama enerji mi veriyor icine ceviz keciboynuzu muz koyuyorm cunki
Insallah cnm guzel sonuc bekliyorum bu haftaPnrrr-12 sabit olman eksi olacağının garantisi canım, istikrarla gideceksin gibi duruyor.
Cok zor biliyorm ama enazindan bikacgun birak evi supurme mesela veyatta camasir biriksin kendini harab etme yani.Off nasillll yoğunum yaaa, yok mu bana yardim edecek bu hayırsever yaaaa
Çocuklar hasta oldu mu her şey bir birine giriyor yaaa. Topla süpür yemek bi daha toola süpür mutfak bulaşık akşam nasil oluyor anlamiyorum. Çamaşır bilr atamiyorum ya yikanacak bir sürü çamaşır var.
Afiyet olsun cok erken kapatmissin gunu cnm masallah2 Kasım Pazartesi
3 adet ceviz
2 kepçe yoğurt
Su >>> 2 lt
40*3=120 puanPnrrr-12
Baslangic iicin guzel bence cnm2 kasim pazartesi
11.00
Yarim simit
1 kase yogurt
1yk acili sos
5 zehtin
Yrm dlm peynir
15.00
Yesillikli salata
17.00
Sade kahve
3 tane kremali biskuvi
19.00
3yk koz patlican
Salata
1 kase sehriye corbasi
1 dlm ekmek
10 tane uzum
Su 2ltr olmustur
Afiyet olsn cnm pilav miktari disinda guzel olms menun2 kasım pazartesi
15.00 1 mandalina
19.00 5 kaşık kuru fasulye , 5 kaşık pirinc pilavı( 3 minik yuvarlak biber tursusu ,1 kuru sogan:))
21.00 sütlü kahve içerim
Spor : tüm gun ayaktaydım ütü çamaşır :))ama saymıonus bence kalori yakıyorum onemli olan bu
Bende severim yagmur sesinde uyumayi :)Burda da hafiften yağmur yağmaya başladı, gök gürültüsü eşliğinde.
Bayıldığım havalar geldi
Yağmur sesi eşliğinde uyumaya geçeyim ben.
Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir güne uyanmak umuduyla
Afiyet olsun cnm corba detoksu gbi olmus bence hafif gecirmissin2 Kasım Pazartesi
Kahvaltı 10:30
2 kk Beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta ile bol yesillikli salata
1 kupa rezene
Öğle 14:30
2 kepçe şehriye çorbası
Bol salata
1 kase yoğurt
Akşam 19:00
5 kepçe tarhana çorbası
Bol salata
2 kaşık yoğurt
Ara 21:00
1 avuç leblebi
1 elma
Su 3lt
Spor yok
Çok şükür kuzum
Gayet hafif ve güzel olmuş canım afiyet olsun
Simit ekmek bisküvi hepsi birarada çok olmuş canım
Afiyet olsun
Pilav çok olmuş kuzum afiyet olsun
Kızlar çok geçmiş olsunçocuklar hiç hastalanmasalar keşke
Allah rahatlık versin canım
Güzel canım afiyet olsun
Rakibem çok iyi gidiyorsun fark atacaksın bu hafta bana sanki
Aynen belki donusumlu verebilrm hepsini karisitrmaktansa :)Canım yatmadan önce için fazla kalorili bence de daha hafif bi şeylere geçmen daha faydalı olabilir
Afiyet olsun rakibem aslinda gayet hafif ama lokumlar az olmus bence2.11.2020 pazartesi
Bugün çok saçma bi menüm oldu menü bile denemez aslında
13.00
1 elma
1 avuç kabak çekirdeği
16.00
1 elma
20.30
1 kase yoğurt çorbası
2 haşlanmış yumurta
Fırında kereviz
2 tane lokum
Su: 3 lt
papatya_2014 direnci kırdın canım, tebrik ederim
Sut mevzuna gelince süt hemen kesilmez, emerse gelir canım, süt yok diyip emzirmemezlik yapma yeterki, bebeklerin emmesi güçlü olduğu için yavaş yavaş artar
canım süt yapacak şeyleri yiyorum zaten bilmiyorum kafam çok karışık şuan hiç yok gelir mi gelmez mi bilmiuorum belki de çok yoruldum bu süreçtenofff sormaaa ya. Bugün çok zor durumdaydim. Şansa yemeğim de yok tu.
Ben de bir işe başlayınca bitirmeden duramam. Ama bu ara hiç bir işe baslayamiyorum yaa ev aldı başını gidiyor.
Cok geç degil mi. Bebeğin uyuyunca sende uyu. Zaten gece uyaniyor.
Geçmiş olsun cokkk. Bizim ki de cok huysyz.
Canim sen beni dinle. Izne ayril. Biraz yemene bak. Sütünü toparla. Birde kemikli et haslama ve suyunu denedin mi. Çoğu kişiye fayda ediyor.
Kiyamam yaa. Sen yine de sürekli emzir. Emzirmek sütü cok arttiriyor.
denizbenimadim sen ne yaptin da cevirdin acaba.
Ben her sabah limonlu ılık su iciyorum bu sabah ta sıcak içtim. Beslenmeden kaynakli degil ya. Regl ve uykusuzluk.
2 kiloyu eksiye çevirip üstüne 700 gr vermek süper bence.
Ben de hiç beğenmedim canim. Cok dikkat ediyorum ama bi değişiklik olmuyor. Yarin emzirenler için olan bi ödem atıcı su yapacağım bakalim belki faydasi olur.
AhahahaaaAfiyet olsun rakibem aslinda gayet hafif ama lokumlar az olmus bence
Anlıyorum canim ödemin olup olmadığını. Ellerim gözlerim burnum hemen ele veriyorElini tam olarak kapatamıyorsan ödem vardır
Ödemin gidip kilonun gitmemesine daha çok takıldım benDüşüne düşüne buldum sebebini
Sabah taze biberiye otu yedim biraz, akşam da salataya koydum.
Şimdi baktım, idrar söktürücü etkisi varmış meğer
Perşembe öğünlerinde kullanırım artık :))
Yap yap şifa olsun inşallahİyi hatırlattın valla evde var yapayım hemen ıhlamuru
Ben hiç sevmiyorum kapalı havaları iyi uykular sana canım
Yok canım Iğdır’a gittik kaldı öyle unuttum daha doğrusu
Hepsi de enerji veren şeyler bence. Sen onlari sabah ver. Akşam sadece mama ver benceKizlar hic gelemedm ya kosturmali gecti ogleden sonram disardaydk esim pazara gitti bizde oglanla yuruduk arkasina eve gelip cocugu doyur baligi firina at piserken salata vs yaptm. Mutfagi topla cay vs derken oglana mama falan yedirdm. Smdi uyumasni bekliyorm ama zıpkın gibi kosuyor acaba yatmadan once verdigm mama enerji mi veriyor icine ceviz keciboynuzu muz koyuyorm cunki
Gelir inşallah, şu yorgunluğun stresin her şey cok etkiliyor yaaMeme reddi başladı aldığım an çığlık çığlığa
canım süt yapacak şeyleri yiyorum zaten bilmiyorum kafam çok karışık şuan hiç yok gelir mi gelmez mi bilmiuorum belki de çok yoruldum bu süreçten
Canım bu aylarda normal. Ben 1.5 ay koltukta zıplarsak amuda kalkarak emzirdim tabiri caizseMeme reddi başladı aldığım an çığlık çığlığa
Bacakların kapanmıyorsa şişkosun ellerin kapanmıyorsa ödemli bacağın suçu neElini tam olarak kapatamıyorsan ödem vardır
Senin ilk beben kaç yaşında canımAnlıyorum canim ödemin olup olmadığını. Ellerim gözlerim burnum hemen ele veriyor
Ödemin gidip kilonun gitmemesine daha çok takıldım ben
Yap yap şifa olsun inşallah
Hepsi de enerji veren şeyler bence. Sen onlari sabah ver. Akşam sadece mama ver bence
Gelir inşallah, şu yorgunluğun stresin her şey cok etkiliyor yaa
WC sorunum var gibi aslında ama nasıl cozucem bilemedm bugün su içtim yeteri kadar başka ne yapabilirim kiFit mutlu anne ekside olsan çok iyi olurdu, bugünden itibaren çok dikkat et canım, WC sorunun varsa Cumaya bırakmadan çözmeye çalış
Yok kız şu an baya rahatszm aslnda aynadaki görüntümden@Ucmelekannesi canımFit mutlu anne 'nin denetimini sana bırakıyorum, kemiğim kalın kilomu göstermiyorum diyip diyeti sallıyor galiba
Afiyet olsun kaptanım hafif olmuş2 Kasım Pazartesi
3 adet ceviz
2 kepçe yoğurt
Su >>> 2 lt
40*3=120 puanPnrrr-12
Başlangıç için fena sayılmaz cnm Afiyet olsun2 kasim pazartesi
11.00
Yarim simit
1 kase yogurt
1yk acili sos
5 zehtin
Yrm dlm peynir
15.00
Yesillikli salata
17.00
Sade kahve
3 tane kremali biskuvi
19.00
3yk koz patlican
Salata
1 kase sehriye corbasi
1 dlm ekmek
10 tane uzum
Su 2ltr olmustur
Afiyet olsun canım güzel menü bence2 kasım pazartesi
15.00 1 mandalina
21.00 sütlü kahve içerim
Saol cnmGüzel canım afiyet olsun
Aynen cnm amin cümlemizinKolay gelsin canım. Bebekli bir kadının evden çalışması çok zor cidden. Allah işlerinin bereketini arttırsın inşallah
Evet biraz öyle oldu cnmAfiyet olsun cnm corba detoksu gbi olmus bence hafif gecirmissin
Şu sıra bende şekilden şekile girerek emziriyorum ya sıpa emecek ama eli ayağı durmuyor normal mi kiCanım bu aylarda normal. Ben 1.5 ay koltukta zıplarsak amuda kalkarak emzirdim tabiri caizse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?