Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar diyete başlarken ilk 1-2 gün bende durum şöyle oluyor:sabah az ye, öğlen az ye, ara öğünleri ye, akşam ne bulursan ye..valla dün bugün aynen durum böyle..akşama kadar diyetimi güzel uyguluyorum ama akşam artık Allah ne verdiyse

çok yoruldum eltime yardıma gittim 6 tane misafir geldi hemen panik yaptı neyseki ben yetiştim yemeklerini yaptık misafirlerin yarısı gitti yarısı orda .bu arada bugün diyet yapmadım çok kötü beslendim,ne bitki çayı ne kahve nede normal çay
birazdan yine kalabalık misafirleri gelicek üst kata çıkıp güzel bir çay içerim yani ben hakkettim sanırsam:26:

öhhö öhhöö "neyseki ben yetiştim" he...süpper elti fadimee..arada burayada uğra bacım..

Herkese iyi akşamlar kızlarrrr, bugün dışarıda olduüğum için bütün gün yoktum dışarıda canım çıktı resmen önce Kadıköy--Eminönü-Fatih-Taksim-Bostancı ve Pendik'e geldim sonunda O yorgunlukla sporada gittim çok şükür

Bugünkü Menüm,

Sabah
1 tabak ev yoğurdu
2 dilim kepek ekmeği

Ara: 3 eti form limonlu bisküvi

Öğle
3 eti form bisküvi
2'si bir arada nescafe

Akşam
3-4 kaşık yoğurt
2 elma.

Spor: 1,30 saat yürüyüş+40 dk fitness.. Eminim yarın tartıda çok iyi rakam göreceğim

Teşekkür ederim canım... Bakalım yapabilcek miyim :)

bence yaparsınn :):):) hareketler zorlayıcı değil özellikle dikkat ettim canım bölgesele yönelik :) bnmde bacaklarım problemli ve 15 günde bir artıcak hareketler dikkatli ve düzgün yap mutlaka..

duuuuur!!!..gitme betül..ben ve ölçülerim geldi..evet, ses veriyorum...göğüs:114, bel:100, kalça:122 ..gel vatandaş gelll, ölçüye gellllllllll...

ayyy ölçü bildirim şekline çok güldüm yaa :) geeelll geeelll ölçüye geeell :) ama haklısın bu ölçülerimizi satışa çıkartıp olmayanlara verelim bizden gitsinlerde :):):):):):):)

canım bolca mekik çek ve sana önerim nivea body ile dinamik sabhalar diye bir program var onun ısınma ve karın egzersizlerini mutlaka dene. çok iyi çalıştırıyor. mesela güzelce ısın ısın ısın ardından bir güzel mekik çek..

merhaba canlarrr.. bugünki menümm

sabah:
2 bardak su

kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
20 gr. peynir

öğlen:
bugün uluslar arası mutfak dersim vardı :) mecbur pişirdiklerimizi yedik :)

özbek pilavı 1 kaşık
tavuklu noodle çeyrek porsiyon
yosunlu noodle 3 4 çatal
çin usulü sebzeli tavuk çeyrek porsiyon
borş çorbası 1 kaşık
wonton çorbası mantısnının 1 tanesinin yarısı

akşam:
0.5 porsiyon tavuklu buldur pilavı
2 bardak ev yapımı ayran

spor:
2.5 saat voleybol idmanı
leslie sansone 3000 adım
100 mekik
25 dk yürüyüş

birde bütün gün topuklularla koşturdum mutfakta oda spordan sayılmazmı :):):)

eve daha yeni geldim kizlarr yprgunluktan bayilabilirim her an isyerinde calisanlara ozel 20% indirim gunu yaptilar kaynanator de hemen geldi tabi indirim olunca is cikisi 3.5 saat alisveris yaptik neyse ki yarin bos gunum dinlenicem

listede hata varsa söyleyin düzelteyim beybiler,,

Eki Görüntüle 557377

ben de vereyim bari :26:

kol: 33
gogus: 110
bel: 87.5
gobek: hic olcmedim simdiye kadar :44: bir ara olcerim
kalca: 114
bacak: 64.5

ayy hopiş beni mi anlattın ne ben aynen öyleyim bu sefer toparlayamıyorum kendimi daha zor geldi reglim 2 gün gecikti her zaman gecikir gerçide bu sefer gelecekmiş gibi bütün belirtilerim oluştu 1 hafta çektim şimdi hepsi geçti yaşlanıyorum galiba vücut garip reaksiyonlar veriyo

Günaydın beybiler,

ayyyhhh hasta oldum ben ama yaaaaaa....

sabah;

2 yumurta
koca parça peynir
1 b yeşil çay

ara
3 kayısı
1 b yeşil çay

öğle
1 elma
1 b y çay

ara
3 kayısı
1 b yeşil çay

akşam
1 elma
1 b y çay

finiş..

iştahım bir açık bir açık.... yemek sitelerinde geziniyorum Allah selamet versin.... Allah tan rejim dolayısıyla eve bir şey almıyorum da yemiyorum yoksaaaa.... var yaaa ne bulsam birbirine katar bişi yapar yerim ben.....

betüş nasıl hasta??her neyse , her durumda geçmiş olsun..

benim kızımda ıspanaklı pasta yap diye tutturdu , bende ona bakıyorum..ama benim iştah günün bu saatlarinde makul derecede oluyor..akşam altıdan sonra bir sapıtma söz konusu

ayrıca benim kızım ve doğumgünü olan yeğenlerim için toplam 3 tane tütü yapıcam..daha önce yaptınmı derseniz yoo yapmadım ama yapımını netten izledim, kolay gibi geldi..

benim kızımda ıspanaklı pasta yap diye tutturdu , bende ona bakıyorum..ama benim iştah günün bu saatlarinde makul derecede oluyor..akşam altıdan sonra bir sapıtma söz konusu

selam hopiş bir öneride bulunayım agzını japon yapıştırıcısıyla yapıştır azıcık yer bırak sadece sıvı tüket nasıl fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…