- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.441
çok yoruldum eltime yardıma gittim 6 tane misafir geldi hemen panik yaptı neyseki ben yetiştim yemeklerini yaptık misafirlerin yarısı gitti yarısı orda .bu arada bugün diyet yapmadım çok kötü beslendim,ne bitki çayı ne kahve nede normal çay
birazdan yine kalabalık misafirleri gelicek üst kata çıkıp güzel bir çay içerim yani ben hakkettim sanırsam:26:
Teşekkür ederim canım... Bakalım yapabilcek miyim :)
duuuuur!!!..gitme betül..ben ve ölçülerim geldi..evet, ses veriyorum...göğüs:114, bel:100, kalça:122..gel vatandaş gelll, ölçüye gellllllllll...
Canımcım bende ölçülerimi yazdım okula hafta içi hergün yürüyerek gidip geliyorum toplam 40 dk. Boyum 173 cm.Yüzüm kollar bacaklar zayıf ama doğumdan sonra karnım kaldı. Yemek yiyince hoop çıkıveriyorSenden ricam karın bölgesine yönelik tavsiyede bulunman. Şimdiden teşekkür ederim..
kızlar diyete başlarken ilk 1-2 gün bende durum şöyle oluyor:sabah az ye, öğlen az ye, ara öğünleri ye, akşam ne bulursan ye..valla dün bugün aynen durum böyle..akşama kadar diyetimi güzel uyguluyorum ama akşam artık Allah ne verdiyse
selam canlar..hepimize güzel bir gün olsun inşallah....
betüş nasıl hasta??her neyse , her durumda geçmiş olsun..Günaydın beybiler,
ayyyhhh hasta oldum ben ama yaaaaaa....
sabah;
2 yumurta
koca parça peynir
1 b yeşil çay
ara
3 kayısı
1 b yeşil çay
öğle
1 elma
1 b y çay
ara
3 kayısı
1 b yeşil çay
akşam
1 elma
1 b y çay
finiş..
benim kızımda ıspanaklı pasta yap diye tutturdu , bende ona bakıyorum..ama benim iştah günün bu saatlarinde makul derecede oluyor..akşam altıdan sonra bir sapıtma söz konusuiştahım bir açık bir açık.... yemek sitelerinde geziniyorum Allah selamet versin.... Allah tan rejim dolayısıyla eve bir şey almıyorum da yemiyorum yoksaaaa.... var yaaa ne bulsam birbirine katar bişi yapar yerim ben.....
benim kızımda ıspanaklı pasta yap diye tutturdu , bende ona bakıyorum..ama benim iştah günün bu saatlarinde makul derecede oluyor..akşam altıdan sonra bir sapıtma söz konusu
betüş nasıl hasta??her neyse , her durumda geçmiş olsun..
o azıcık yerden ben neler yerim neler biliyonmu senselam hopiş bir öneride bulunayım agzını japon yapıştırıcısıyla yapıştır azıcık yer bırak sadece sıvı tüket nasıl fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?