- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.421
iyi dersler:)Elektrikler gitmişti, haliyle nette gitti, şimdi geldi, birazdan canlı derslerim başlayacak
Meyve konusunda bende zor dizginliyorum kendimi ya çok seviyorum gün içinde telafi edersin canımkahvaltimi yaptim
hemn arkasindan meyve yedim
keske yemeseydim pusman oldum
kahvaltimi yaptim
hemn arkasindan meyve yedim
keske yemeseydim pusman oldum
Hasta mı olacaksın acaba canım meyve + yemek kan şekerini ani mi yükseltti acababi kac gundur yemeklerden sonra bi agirlik cokuyo,halsizlesiyorum sanki kemiklerim sizliyo
aksam hafif gecirrim artikMeyve konusunda bende zor dizginliyorum kendimi ya çok seviyorum gün içinde telafi edersin canım
meyve yemzdigim zamanlarda biyle oluyoHasta mı olacaksın acaba canım meyve + yemek kan şekerini ani mi yükseltti acaba
Şeker-insülin direnci olabilir mi acaba ?meyve yemzdigim zamanlarda biyle oluyo
hastalanicamida zannetmiyorum soguk algiligi gibi felanda degil
sanki kronik gibi
arada bi iac gun boyle olup geciyo
kan aldiriyorum surekli demir eksikligi yada troiddenmi diye ama bisey cikmiyo
havalar biraz daha sogdugunde bende 3 gunluk yapmak istiyorumKızlar 10 günlük su orucuna başlamış bi arkadaşımızı takip ediyorumHandandandan oruçtan sonra diyete devam etmek isterse diye takıma davet ettim izninle E Ess8
Su orucu ile arınıp, hafifleyelim
Şimdi nasılsın canım? Şuan için bir sıkıntı yok şükür 😂 inşaallah böyle sürer gider. Birazdan tartılıp tartı güncelini de paylaşacağım ✨www.kadinlarkulubu.com
dr u arayip randevu aliyim en iyisiŞeker-insülin direnci olabilir mi acaba ?
Bana da cesaret verdi ama ne fayda gözüm kesmedihavalar biraz daha sogdugunde bende 3 gunluk yapmak istiyorum
hic olmazsa 1bucuk gunluk
Çok üzücüberlerde gordum bugun kurtarilan beebgin annesinin cansiz bedenine ulasmislar
cok uzuldum
allah rahmet eyslesin
Evet ya biri bitiyor biri başlıyor inşallah tez zamanda kurtuluruzAynen degistiricem baklm olucakmi sabah mama vermiyorm kahvalti sonra corba o yuzden neye karisdirirm onlari bilmem sade yogurt da yemiyor anca ayran olark :/
Hayirlisi olsun hakkinda cnm :)
Cok gecmis olsun cnm biturlu tamamen iyilesemediniz
bakalim bende bi cesaretimi toplarsam yaparim insallah:)Bana da cesaret verdi ama ne fayda gözüm kesmedi
Aynen canım için rahat ederdr u arayip randevu aliyim en iyisi
Oh spor harika sen bir duzen oturtdun.bende kizimi okula birakmadan yaptim sporumu
2 saate yakin bekleyip kahvaltimi yapicam:)
kolay gelsin:)
Evet canım dizginlemem laZım.. benim sorunum akşamdan sonra yemek ve abur cubur çok seviyorumYemenin bir siniri olmuyor bazen. Bak 60 gorecen az kaldi
Amin canim sagol
Belki dikkat edersem canım etmezsem zor
Yok canım tok değildimtok karna tartildiysan arti olman normal:)
Sürekli haber izliyorum bunalıma gircem ama çokta güzel haber değilmi Allah’a çok şükürCok şükür bende cok sevindim :)
Gunaydın cnm nasıl oldu belin
Tam buğday ekmeğiylede çok güEl oluyor canım dene istersenKizlaaaar kızıma tost yaptım nasıl güzel koktu bu hafta iyi sıkıcam eğer güzel bı kilo verirsem pazar günü eşimle pazar kahvaltisinfa beyaz ekmekten çıtır çıtır sucuklu kaşarlı tost yapicam insAllahşimdilik yumurtalı saltaya talim
Evet canım sabahbugunmu cikarttilar
Sağlıklımıki canımKızlar 10 günlük su orucuna başlamış bi arkadaşımızı takip ediyorumHandandandan oruçtan sonra diyete devam etmek isterse diye takıma davet ettim izninle E Ess8
Su orucu ile arınıp, hafifleyelim
Şimdi nasılsın canım? Şuan için bir sıkıntı yok şükür 😂 inşaallah böyle sürer gider. Birazdan tartılıp tartı güncelini de paylaşacağım ✨www.kadinlarkulubu.com
Evetberlerde gordum bugun kurtarilan beebgin annesinin cansiz bedenine ulasmislar
cok uzuldum
allah rahmet eyslesin
Kan Şekerinde sıkıntı olabilir canım. Uzun süre açlıktan sonra aniden yenen yemek kan şekerinde ani yükseliş ve halsizlik yapabilirbi kac gundur yemeklerden sonra bi agirlik cokuyo,halsizlesiyorum sanki kemiklerim sizliyo
Ben sabah yedimTam buğday ekmeğiylede çok güEl oluyor canım dene istersen
Allahım affetsin ama annesi babası ölüp kendi kurtulan bebeklere sevinemiyorumEvet canım dizginlemem laZım.. benim sorunum akşamdan sonra yemek ve abur cubur çok seviyorum
Belki dikkat edersem canım etmezsem zor
Yok canım tok değildim
Sürekli haber izliyorum bunalıma gircem ama çokta güzel haber değilmi Allah’a çok şükür
Daha iyi canım belim sağol
Tam buğday ekmeğiylede çok güEl oluyor canım dene istersen
Evet canım sabah
Sağlıklımıki canım
EvetAllah rahmet eylesin
ceset kokusuna yoğunlaşmışlar sanırım o annesiydi ordan ses duydular güzel yavru o şekilde kurtuldu
Benim fikrimi sorarsan evet canım ciddi bir sağlık problemi yoksa şifa için denenebilir 91 saat enkaz altında aç susuz kalan çocuğu gördük hepimiz açlık şifadır hastalıklarımızın çoğu bilinçsizce yememizdenSağlıklımıki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?