Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım
Çocuklara grip olunca nane-limon-kekik yapıyorum
Deneyebilirsin, çok iyi geliyor
Büyük iyileşti çok şükür ama kekik hiç denememiştim bi deneyim. Benim büyük çok cins çok yemek ayırır herşeyi yediremiypeum inşallah içirebilirim
Geçmiş olsun sana da canım. O ter mahvediyor değiştirmesen olmuyor bende kaç gündür ter nöbetindeydim büyük iyileşti küçük başladı. Ama şükür bugün daha iyi
Geçmiş olsun sana sa canım bende ilaç hiç sevmiyorum kendim de içmem. Buhar makinasına viks attım biraz oda iyi geldi odada. Küçüle sadece serumfizyoloji yapıyorum bugün daha iyi çok şükür

Alıntı da eski usüle dönmüşüz
Yok canım hala aynı sen [ ] işaret olan yere bastıysan ondan eski hali gözüküyordur
Geçmiş olsun sana sa canım bende ilaç hiç sevmiyorum kendim de içmem. Buhar makinasına viks attım biraz oda iyi geldi odada. Küçüle sadece serumfizyoloji yapıyorum bugün daha iyi çok şükür
Şifa olsun insAllah
Ben kalktim mecbur. Kizimi okula biraktim geldim. Cayi koydum kahvalti yapicam simdi
Ohh MaşAllah afiyet olsun

Aynen degistiricem baklm olucakmi sabah mama vermiyorm kahvalti sonra corba o yuzden neye karisdirirm onlari bilmem sade yogurt da yemiyor anca ayran olark :/
Harici canlı ders ataması gelmiş nasıl mutluyum bütün derslerimi Cumartesiye yığdım eşim evde olur çocukla ilgilenir ben de rahat rahat dersimi anlatırım
Hayirlisi olsun hakkinda cnm :)
İyi geceler kızlar büyük grip olmuştu küçüğe de bulaştırmış bütün gün ikisiyle uğraşmaktan helak oldum ve uyuyakalmışım .
Cok gecmis olsun cnm biturlu tamamen iyilesemediniz

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Niran nevra -- + 120 + -- + 120 + -- + -- + --
Medine66 250 + -- + -- + 210 + -- + -- + --
Papatya2014 356 + 292 + -- + -- + -- + -- + --
Bi prensesannesi -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Pnrr20 -- + 215 + 236 + 162 + -- + -- + --
Ucmelekannesi -- + -- + -- + 120 + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + --+ -- + --
Kızlar eksi varsa bildirin lütfen.​

Keten tohumsuz da yapabılırsın şimdilik ama ozelıkle her emziren annede bulunması gereken bişi o

Offf bizim gibiiiii. Oğlum oldu kızıma bulaştı iki gündür uyku falan uyumuyorum. Akşamdan 9 kere üstünü değiştirdim kızımın. Terleme yapti hastalık.
Gecmis olsun canim.
Dun gece bizde hic uyumadik desem yeridir. Oksurukten ne kendi uyudu ne beni uyuttu cadi kizim.
günaydın kızlaaarrrr
çok yoğun bir gün beni bekliyor
toplantılar, işler bir sürü yapılacak şey
Kolay gelsin canim

evet kuzum lokuma ben de üzüldüm zaten dün saçma sapan bi menü oldu benimki yemiş olmak için bişeler yedim canım sadece lokum çekti ama bugün kaldığım yerden devam

valla ben kötü bir örnek olabilirim ama iş yaparken kızlarımın eline oyalanacak bişe veriyorum, ya tablet telefon ya da boyama kitapları koyuyorum önlerine onlar oyalanırken ben de hızlı hızlı işimi bitiriyorum yoksa özellikle küçüğüm çok ayağıma dolandığı için iş yapamam
ama pertim çıkıyor tabii motor takmış gibi hızla bütün işleri yapmaya çalışırken

İyi geceler kızlar büyük grip olmuştu küçüğe de bulaştırmış bütün gün ikisiyle uğraşmaktan helak oldum ve uyuyakalmışım .
geçmiş olsun canım

Alıntı da eski usüle dönmüşüz
benimki aynı gibi
keşke dönse eski usule be sevmedim yeni sistemi

afiyet olsun canım, gözüme kalabalık göründü menün ama aslında güzel olmuş

2 kasım menüm
Kahvaltı 11.30
Haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates biber
Yarın dikim ekmek

Akşam yemeği 18.00
Bir kase çorba
3 tk pilav
3 yk patlıcan yemeği
Cacik
Salata

su:2 litre
Spor: yok
afiyet olsun canım

Ya gecen ay oyun halısında anakucagında fln kemdıkemdıne az da olsa oyalanıyordu , bu ay sapıttı hep benı yanında istıyor , kapıdan cıktıgımı gordugu an mızmızlanıyo hatta yanındaysam da mızmızlanıuo 7-24 kucagımda olcakmış :)) oyuncakla degıl benle oynamayı sevuo bu ay , habıre onla konusayım falan , oyuzden gunduzler ben iptal :))))

günaydın kızlaaarrrr
çok yoğun bir gün beni bekliyor
toplantılar, işler bir sürü yapılacak şey
Kolay gelsin canım
Keten tohumsuz da yapabılırsın şimdilik ama ozelıkle her emziren annede bulunması gereken bişi o
Evet ya bende alayim diyorum unutuyorum hep
evet kuzum lokuma ben de üzüldüm zaten dün saçma sapan bi menü oldu benimki yemiş olmak için bişeler yedim canım sadece lokum çekti ama bugün kaldığım yerden devam
Telafi edersin canım

Öyle öyle, benim küçüğüm de aynı o şekil elinden gelse benimle yapışık yaşayacak, o yüzden ya o uyuduğunda işlerimi bitirmeye çalışıyorum ya da işim çoksa sadece uyku saati bana yetmeyecekse telefon veriyorum ya da ablasıyla boyama yaptırıyorum ancak o zamanlarda aklına ben gelene kadar yapabildiğimi yapıyorum
aslında tek çocuk daha zor gibi
2 çocuk olunca birbirleriyle nadir zamanlarda da olsa vakit geçirdiklerinde kendine ait bi vaktin oluyor :)

Kolay gelsin canım

Evet ya bende alayim diyorum unutuyorum hep

Telafi edersin canım
sağol canımm

Adam çıldırmasın
Yok canım biraz da o çıldırsın ne yapayım
Dersim az zaten Sadece 5 ve 6lara sınıf birleştirme olayı da var 5ler 4 şube 2şer 2şer birleştirdim 6lar 3 şube onların hepsine de bir yapacağım 2 saat filan sürecek aralarla
Gece gece dondum ve kalkıp battaniye çıkardım.
Burada da hava soğuduysa kış gelmiş demektir
Biz kombiyi açtık + battaniye ile uyuyoruz
Ne güzel söylüyor yaaa
Ben de dinleyeyim
Ben kalktim mecbur. Kizimi okula biraktim geldim. Cayi koydum kahvalti yapicam simdi
Oh ne güzel ben daha yatakta debeleniyorum

biskuvi disinda baslangic icin iyi
Bugün çok gergindim, herkesi haşladım :))
Eksinin iyi olduğunu hatırladığıma şükret

5 kasik pirinc pilavi sanki fazla gibi
guzel olmus afiyet olsun
no on ne oluyo sekersizmi icecek
degisik menu olmus
ama sadece aksam.yemegi gec olmus
lokum olmasaydi guzelmis
pogca disinda guzel menun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…