- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.381
Büyük iyileşti çok şükür ama kekik hiç denememiştim bi deneyim. Benim büyük çok cins çok yemek ayırır herşeyi yediremiypeum inşallah içirebilirimGeçmiş olsun canım
Çocuklara grip olunca nane-limon-kekik yapıyorum
Deneyebilirsin, çok iyi geliyor
Geçmiş olsun sana da canım. O ter mahvediyor değiştirmesen olmuyor bende kaç gündür ter nöbetindeydim büyük iyileşti küçük başladı. Ama şükür bugün daha iyiBenim de yapmam lazimakşam olunca gündüz yaparim diyorum, gündüz olunca akşam çocuklar uyuduktan sonra yaparim diyorum 1 haftadir kendimi böyle oyaliyorum
Bem yetişemiyorum. Benim ki o dediğin götürüyor
Offf bizim gibiiiii. Oğlum oldu kızıma bulaştı iki gündür uyku falan uyumuyorum. Akşamdan 9 kere üstünü değiştirdim kızımın. Terleme yapti hastalık.
Başka bir şey yok demi kekiği ihlamura koyuyordum şimdi bide nane limonla deniyim. Ihlamurla cok zor içiyor oglum
Geçmiş olsun sana sa canım bende ilaç hiç sevmiyorum kendim de içmem. Buhar makinasına viks attım biraz oda iyi geldi odada. Küçüle sadece serumfizyoloji yapıyorum bugün daha iyi çok şükürRabbim bağışlasın canım bı ay varmış aramızda
Keten tohumum yok onu bı alsam iyi olacak sanırım
Geçmiş olsun canım nane-kekik, ayva yaprağı varsa oda iyi oluyor ben bı de çörek otu attım içine büyüğe de küçüğe de faydası oldu ilaçsız atlattık gibi su an baya rahatladı küçük baya faydası oluyor
Ben kızıma koyarım canım o da çok sevmediği için
Ben kalktim mecbur. Kizimi okula biraktim geldim. Cayi koydum kahvalti yapicam simdiAynen ya
Bebeğim kalkalı çok oldu ama ben hala yataktayım
Yok canım hala aynı sen [ ] işaret olan yere bastıysan ondan eski hali gözüküyordurAlıntı da eski usüle dönmüşüz
Şifa olsun insAllahGeçmiş olsun sana sa canım bende ilaç hiç sevmiyorum kendim de içmem. Buhar makinasına viks attım biraz oda iyi geldi odada. Küçüle sadece serumfizyoloji yapıyorum bugün daha iyi çok şükür
Ohh MaşAllah afiyet olsunBen kalktim mecbur. Kizimi okula biraktim geldim. Cayi koydum kahvalti yapicam simdi
Aynen degistiricem baklm olucakmi sabah mama vermiyorm kahvalti sonra corba o yuzden neye karisdirirm onlari bilmem sade yogurt da yemiyor anca ayran olark :/Anlıyorum canim ödemin olup olmadığını. Ellerim gözlerim burnum hemen ele veriyor
Ödemin gidip kilonun gitmemesine daha çok takıldım ben
Yap yap şifa olsun inşallah
Hepsi de enerji veren şeyler bence. Sen onlari sabah ver. Akşam sadece mama ver bence
Gelir inşallah, şu yorgunluğun stresin her şey cok etkiliyor yaa
Hayirlisi olsun hakkinda cnm :)Harici canlı ders ataması gelmiş nasıl mutluyum bütün derslerimi Cumartesiye yığdım eşim evde olur çocukla ilgilenir ben de rahat rahat dersimi anlatırım
Cok gecmis olsun cnm biturlu tamamen iyilesemedinizİyi geceler kızlar büyük grip olmuştu küçüğe de bulaştırmış bütün gün ikisiyle uğraşmaktan helak oldum ve uyuyakalmışım .
Keten tohumsuz da yapabılırsın şimdilik ama ozelıkle her emziren annede bulunması gereken bişi oRabbim bağışlasın canım bı ay varmış aramızda
Keten tohumum yok onu bı alsam iyi olacak sanırım
Geçmiş olsun canım nane-kekik, ayva yaprağı varsa oda iyi oluyor ben bı de çörek otu attım içine büyüğe de küçüğe de faydası oldu ilaçsız atlattık gibi su an baya rahatladı küçük baya faydası oluyor
Ben kızıma koyarım canım o da çok sevmediği için
Gecmis olsun canim.Offf bizim gibiiiii. Oğlum oldu kızıma bulaştı iki gündür uyku falan uyumuyorum. Akşamdan 9 kere üstünü değiştirdim kızımın. Terleme yapti hastalık.
Kolay gelsin canimgünaydın kızlaaarrrr
çok yoğun bir gün beni bekliyor
toplantılar, işler bir sürü yapılacak şey
evet kuzum lokuma ben de üzüldüm zaten dün saçma sapan bi menü oldu benimki yemiş olmak için bişeler yedim canım sadece lokum çekti ama bugün kaldığım yerden devamİçecek olmamış sanki canım onun dışında güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü lokum olmasa olurmuş tabi
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Afiyet olsun canım çeşitli bı menü olmuş
Tam kabız değilim gibi ama tamamen rahatlayamiyorum canım görmüşümdr ama hiç aklıma yok canım
12sinde 4 aylık olacak canım
Ohh eline sağlık canım benim mutfak var toparlancak ama ben yattım valla yarına kaldı
valla ben kötü bir örnek olabilirim ama iş yaparken kızlarımın eline oyalanacak bişe veriyorum, ya tablet telefon ya da boyama kitapları koyuyorum önlerine onlar oyalanırken ben de hızlı hızlı işimi bitiriyorum yoksa özellikle küçüğüm çok ayağıma dolandığı için iş yapamamHaftasonunakadar yorgunluk ve uykusuzluktan tükenip ,sonra eşime cocugu satıp ıkı gun uyuyabıldıgım kadar uyuyup toparlancam inşş , evı b.k goturcek yoksa :)) yetişemıyorum. Hiçbişeye. Ya ıkı cıcuklular işe başlayanlar nasılyetısıyosunuz herseye, sorun bende mi
geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar büyük grip olmuştu küçüğe de bulaştırmış bütün gün ikisiyle uğraşmaktan helak oldum ve uyuyakalmışım .
benimki aynı gibiAlıntı da eski usüle dönmüşüz
sağol canımmGecmis olsun canim.
Dun gece bizde hic uyumadik desem yeridir. Oksurukten ne kendi uyudu ne beni uyuttu cadi kizim.
Kolay gelsin canim
afiyet olsun canım, gözüme kalabalık göründü menün ama aslında güzel olmuş2 ekim
08.00
yarim muz
1evuc findik
11.00
1dlm peynir
1 wasa
avuc ici kadar yufka
2 yumurtadan omlet
5 6 findik
16.00
sutlu kahve
1 hurma
1avuc karisik cerez
18.30
1 kase ton balikli salata
1 kepce corba
3 lahana sarmasi
su 2lt
spor 70dk tempolu turuyu 210 puanPnrrr-12
afiyet olsun canım2 kasım menüm
Kahvaltı 11.30
Haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates biber
Yarın dikim ekmek
Akşam yemeği 18.00
Bir kase çorba
3 tk pilav
3 yk patlıcan yemeği
Cacik
Salata
su:2 litre
Spor: yok
Ya gecen ay oyun halısında anakucagında fln kemdıkemdıne az da olsa oyalanıyordu , bu ay sapıttı hep benı yanında istıyor , kapıdan cıktıgımı gordugu an mızmızlanıyo hatta yanındaysam da mızmızlanıuo 7-24 kucagımda olcakmış :)) oyuncakla degıl benle oynamayı sevuo bu ay , habıre onla konusayım falan , oyuzden gunduzler ben iptal :))))evet kuzum lokuma ben de üzüldüm zaten dün saçma sapan bi menü oldu benimki yemiş olmak için bişeler yedim canım sadece lokum çekti ama bugün kaldığım yerden devam
valla ben kötü bir örnek olabilirim ama iş yaparken kızlarımın eline oyalanacak bişe veriyorum, ya tablet telefon ya da boyama kitapları koyuyorum önlerine onlar oyalanırken ben de hızlı hızlı işimi bitiriyorum yoksa özellikle küçüğüm çok ayağıma dolandığı için iş yapamam
ama pertim çıkıyor tabii motor takmış gibi hızla bütün işleri yapmaya çalışırken
geçmiş olsun canım
benimki aynı gibi
keşke dönse eski usule be sevmedim yeni sistemi
Kolay gelsin canımgünaydın kızlaaarrrr
Evet ya bende alayim diyorum unutuyorum hepKeten tohumsuz da yapabılırsın şimdilik ama ozelıkle her emziren annede bulunması gereken bişi o
Telafi edersin canımevet kuzum lokuma ben de üzüldüm zaten dün saçma sapan bi menü oldu benimki yemiş olmak için bişeler yedim canım sadece lokum çekti ama bugün kaldığım yerden devam
Öyle öyle, benim küçüğüm de aynı o şekil elinden gelse benimle yapışık yaşayacak, o yüzden ya o uyuduğunda işlerimi bitirmeye çalışıyorum ya da işim çoksa sadece uyku saati bana yetmeyecekse telefon veriyorum ya da ablasıyla boyama yaptırıyorum ancak o zamanlarda aklına ben gelene kadar yapabildiğimi yapıyorumYa gecen ay oyun halısında anakucagında fln kemdıkemdıne az da olsa oyalanıyordu , bu ay sapıttı hep benı yanında istıyor , kapıdan cıktıgımı gordugu an mızmızlanıyo hatta yanındaysam da mızmızlanıuo 7-24 kucagımda olcakmış :)) oyuncakla degıl benle oynamayı sevuo bu ay , habıre onla konusayım falan , oyuzden gunduzler ben iptal :))))
sağol canımmKolay gelsin canım
Evet ya bende alayim diyorum unutuyorum hep
Telafi edersin canım
Dün dilime düşmüştüŞöyle uyku kaçıracak güzel bir muzik yollayın benim için
Yok canımAdam çıldırmasın
Biz kombiyi açtık + battaniye ile uyuyoruzGece gece dondum ve kalkıp battaniye çıkardım.
Burada da hava soğuduysa kış gelmiş demektir
Ben de dinleyeyimNe güzel söylüyor yaaa
Oh ne güzel ben daha yatakta debeleniyorumBen kalktim mecbur. Kizimi okula biraktim geldim. Cayi koydum kahvalti yapicam simdi
biskuvi disinda baslangic icin iyi2 kasim pazartesi
11.00
Yarim simit
1 kase yogurt
1yk acili sos
5 zehtin
Yrm dlm peynir
15.00
Yesillikli salata
17.00
Sade kahve
3 tane kremali biskuvi
19.00
3yk koz patlican
Salata
1 kase sehriye corbasi
1 dlm ekmek
10 tane uzum
Su 2ltr olmustur
1 saat orta tempolu yuruyus 120Pnrrr-12
Bugün çok gergindim, herkesi haşladım :))
Eksinin iyi olduğunu hatırladığıma şükret
5 kasik pirinc pilavi sanki fazla gibi2 kasım pazartesi
09.00 haslanmıs yumurta , 2 dilim tam bugday ekmegi, 1 dilim peynir, 5 zeytin
13.00 menemen 1 yumurtalı minik tava, 1 dilim tam bugday ekmek
15.00 1 mandalina
19.00 5 kaşık kuru fasulye , 5 kaşık pirinc pilavı( 3 minik yuvarlak biber tursusu ,1 kuru sogan:))
21.00 sütlü kahve içerim
Spor : tüm gun ayaktaydım ütü çamaşır :))ama saymıonus bence kalori yakıyorum onemli olan bu
Su : 2 litre
guzel olmus afiyet olsun2 Kasım Pazartesi
Kahvaltı 10:30
2 kk Beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta ile bol yesillikli salata
1 kupa rezene
Öğle 14:30
2 kepçe şehriye çorbası
Bol salata
1 kase yoğurt
Akşam 19:00
5 kepçe tarhana çorbası
Bol salata
2 kaşık yoğurt
Ara 21:00
1 avuç leblebi
1 elma
Su 3lt
Spor yok
no on ne oluyo sekersizmi icecek2 kasım MENUM:
10:30 2 dilim cavdar, 1 yumurta beyazı, 5 zeytin, domates, 1tk krem peynir, 2 dilim hindi fume salam
11:30 kahve 1 kare bitter
15:30 3yk yogurt, 3 yk yulaf, 1ck keten tohumu, 10 Badem, yarım yesil elma, tarcın
19:00 1 Cupra, 2 dilim patates, yarim sogan, yarım domates, biber (hepsi fırında), 1 kase Salata, no on torku icecek
2.5 lt Su
Spor 20dk leslie 60p
600 hoplama 60p
210 mekik 42p =toplam 162p
degisik menu olmus2.11.2020 pazartesi
Bugün çok saçma bi menüm oldu menü bile denemez aslında
13.00
1 elma
1 avuç kabak çekirdeği
16.00
1 elma
20.30
1 kase yoğurt çorbası
2 haşlanmış yumurta
Fırında kereviz
2 tane lokum
Su: 3 lt
pogca disinda guzel menun2 kasım pzt
09.00
1 kahve
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates
Salatalık
10.00
1avuç çiğ kuruemiş
11.00
1 poğaça (arkadaşım yapıp okula getirmiş
15.00
6 yk etli nohut
2 yk pirinç pilavı
19.30
4 ızgara kanat
2 lt su
İşim biterse spor yapıcam inş
bende kizimi okula birakmadan yaptim sporumuBen kalktim mecbur. Kizimi okula biraktim geldim. Cayi koydum kahvalti yapicam simdi
kolay gelsin:)günaydın kızlaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?