- 9 Mayıs 2015
- 1.329
- 5.274
- 358
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.461
ıyı degılım canım ya aklım hep ablamlarda okuldan arkadasımızı kaybettık, sedayı , bıraz dagıldım ablamla telefonda konusuyorduk yıne sallandık yıne sallandık dedıkce panık atagım gelıyor
siz yine yuzunu felan hatirlarsiniz ama en kucugunuz hic bilemezBen 15
Bi kardeşim 13
Biri 6
En küçüğümüz 9 aylıktı
basin sagolsunıyı degılım canım ya aklım hep ablamlarda okuldan arkadasımızı kaybettık, sedayı , bıraz dagıldım ablamla telefonda konusuyorduk yıne sallandık yıne sallandık dedıkce panık atagım gelıyor
afiyet olsun cok guzel menu:)2 kasım menüm
Kahvaltı 11.30
Haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates biber
Yarın dikim ekmek
Akşam yemeği 18.00
Bir kase çorba
3 tk pilav
3 yk patlıcan yemeği
Cacik
Salata
su:2 litre
Spor: yok
guzel olmus afiyet olsun:)3 kasım MENUM:
9:30 kahve, ceyrek muz, 1 kare bitter
11:30 2 dilim cavdar, 1 hasl yumurta, 5 zeytin, domates, 1tk krem peynir, 2 dilim hindi fume salam
15:30 kahve, nesfit bar(89kalori)
17:15 büyuk tabak yogurt soslu tavuklu Salata (3 yk yogurt, parca tavuk gögus)
20:00 - 21:00 civari sütlu menengic kahvesi icebillirim
2.5 lt Su
Spor oglum uyuynca yapabillrm.
Başınız sağolsun canımıyı degılım canım ya aklım hep ablamlarda okuldan arkadasımızı kaybettık, sedayı , bıraz dagıldım ablamla telefonda konusuyorduk yıne sallandık yıne sallandık dedıkce panık atagım gelıyor
Eloş ortak olmayan özelliğimiz ben çok severim müzik dinlemeyi ama yenileri hiç dinlemiyorum hala lise zamanımda dinlediğim şarkıları dinliyorum İsmail yk hariçOo dersler süper olmuş. Baya rahatlarsin böyle.
Bu ara da sayenizde müzik dinlemiş oluyoum yoksa pek aram yok
Keşke şu artçılar geçene kadar toplanıp size gelseler ben de kayınvalidemlere söyledim ama kayınpeder ve kaynım çalışıyor diye gelmiyorlarıyı degılım canım ya aklım hep ablamlarda okuldan arkadasımızı kaybettık, sedayı , bıraz dagıldım ablamla telefonda konusuyorduk yıne sallandık yıne sallandık dedıkce panık atagım gelıyor
Eloş ortak olmayan özelliğimiz ben çok severim müzik dinlemeyi ama yenileri hiç dinlemiyorum hala lise zamanımda dinlediğim şarkıları dinliyorum İsmail yk hariç
Keşke şu artçılar geçene kadar toplanıp size gelseler ben de kayınvalidemlere söyledim ama kayınpeder ve kaynım çalışıyor diye gelmiyorlar
Hayır canım kızsiz yine yuzunu felan hatirlarsiniz ama en kucugunuz hic bilemez
en kucugunuz erkek olanmi
Polemiğe girmişpamulseker ban yemis
Ah keske ama ben yine beceremem gibi geliyoBenimmmmdeeee cok seviyorum ama yiyemiyorum. Artık bir an önce istediğim kiloya gelsem de her şeyden kontrollu tatsammm
İnşallah canım hep birlikte
Bende öyle düşünüyorumda sonradan niyeyse bi kudurukluk geliyor
Ah dolma varken yumurtada olmazki. Kucucuk bari yiyeydin yemedikce insanin akli orda kaliyorAlıntılarım duruyor, akşam kızımı uyuturken cevaplayacağım.. Bugün çok kötüydü her şeye saldırmak istiyordum, iyi ki helva ve tahin pekmeze yemin etmiştim yoksaaa doymak bilmezdim. Cok zor tuttum kendimi cokkk. Smoothie durdurdu biraz. Akşama da dolma vardı yememek için 2 yumurta kırdım ama hala açım
Allah rahmet eylesin canim.Ben 15
Bi kardeşim 13
Biri 6
En küçüğümüz 9 aylıktı
Kiz benim.oglum yokkiSenin kız mi hasta. Oğlun anladim bende. Cok geçmiş olsun. Nasil şimdi
Rabbim yardimcilari olsun canim.ıyı degılım canım ya aklım hep ablamlarda okuldan arkadasımızı kaybettık, sedayı , bıraz dagıldım ablamla telefonda konusuyorduk yıne sallandık yıne sallandık dedıkce panık atagım gelıyor
Çok küçükmüşsünüzBen 15
Bi kardeşim 13
Biri 6
En küçüğümüz 9 aylıktı
Merhaba canim.Merhaba arkadaslaar selam veriyim dedim nasilsinizozledim sizleri herkes fit ve mutludur insallah
Benim mezun rozetim tanimlandi bugün sizlerle basardim bunuhepinizi cok öpüyorum sevgiler
Elektrik kesintisi niye ki bilgi vermiyorlarmi. Dunde demistin sankiSaçma sapan bir gün geçirdim elektrik kesintileri yüzünden...
Defalarca ders erteledim durdum.
Dersler var diye evde işlere de bakamadım.
Şimdide bebeğimi uyutmaya çalışıyorum.
O beni uyutmazsa kalkıp mutfağı toparlayacağım
İyi yapmışsın canım.Kızlar 10 günlük su orucuna başlamış bi arkadaşımızı takip ediyorumHandandandan oruçtan sonra diyete devam etmek isterse diye takıma davet ettim izninle @Ess8
Su orucu ile arınıp, hafifleyelim
Şimdi nasılsın canım? Şuan için bir sıkıntı yok şükür 😂 inşaallah böyle sürer gider. Birazdan tartılıp tartı güncelini de paylaşacağım ✨www.kadinlarkulubu.com
Tüm şehirde kesildi canım.Elektrik kesintisi niye ki bilgi vermiyorlarmi. Dunde demistin sanki
İns hallederler bi an once.Tüm şehirde kesildi canım.
Son yangından sonra sıkıntı olmaya başladı.
Hayır canım kız. 21 sene oldusiz yine yuzunu felan hatirlarsiniz ama en kucugunuz hic bilemez
en kucugunuz erkek olanmi
40 yaşındaydı canım. Trafik kazasıÇok küçükmüşsünüz
Genç vefat etmiş, hastalık mıydı canım
Öyle oldu biraz.Evin en buyugu oluvermissin bi anda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?