Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senle aynı fikirdeyim Allah daha iyi bilir tabi de içten içe üzülüyorum onlar için
Onlari görünce içim parçalanıyor yaa. Şimdi bu kadar zorluktan sonra annelerini istemeyecekler mi ilk anne diyecekler ama anne yok asıl yıkım o zaman olacak

Afiyet olsun
Allahım affetsin ama annesi babası ölüp kendi kurtulan bebeklere sevinemiyorum sanırım babamı çok erken kaybedip zorluğunu yaşadığım için
Allah rahmet eylesin canım
Bende üzülüyorum ama yiyecek ekmekleri varmış o canların allahım onlara uzun ömürler versin inşallah
Haklısın canım zaten ne geliyorsa başımıza şu doyumsuLuktan geliyor

Abur cubur benim sikintimda o aslinda.

Ama sen halledersin bir duzene sok kendini yine
Benimmmmdeeee cok seviyorum ama yiyemiyorum. Artık bir an önce istediğim kiloya gelsem de her şeyden kontrollu tatsammm

Allahım affetsin ama annesi babası ölüp kendi kurtulan bebeklere sevinemiyorum sanırım babamı çok erken kaybedip zorluğunu yaşadığım için
Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun babacığının

Onlari görünce içim parçalanıyor yaa. Şimdi bu kadar zorluktan sonra annelerini istemeyecekler mi ilk anne diyecekler ama anne yok asıl yıkım o zaman olacak
ben de çok kötü oldum, kızcağıza çok sevindim yavrum nasıl da güzel ama annesiz kaldı küçüğüm bu yaşında

Benim Dr toplam 275 var canım
Tamam cnm ekledm
Senide hic kandiramiyorum yav
2 dilim tb ekmekle yapiyorm ben bazen ama cuma odulu olark da guzel fikir :)
bi kac gundur yemeklerden sonra bi agirlik cokuyo,halsizlesiyorum sanki kemiklerim sizliyo
Aman insallah hasta olmazsin
Evet ya biri bitiyor biri başlıyor inşallah tez zamanda kurtuluruz
Amin insallah canım

Alıntılarım duruyor, akşam kızımı uyuturken cevaplayacağım.. Bugün çok kötüydü her şeye saldırmak istiyordum, iyi ki helva ve tahin pekmeze yemin etmiştim yoksaaa doymak bilmezdim. Cok zor tuttum kendimi cokkk. Smoothie durdurdu biraz. Akşama da dolma vardı yememek için 2 yumurta kırdım ama hala açım

İyi ki yemin etmişsin eloşum

Kan Şekerinde sıkıntı olabilir canım. Uzun süre açlıktan sonra aniden yenen yemek kan şekerinde ani yükseliş ve halsizlik yapabilir
seker olabilirmiki acaba
basin sagolsun canim
kac yasindaydin vefat ettiginde
bende onu dusundum.3 yasindaki cocuk 4 gun ac susuz durduysa biz niye duramiyoruzku
cok severdim bu sarkiyi

Benm oglum da içmiyor yaa. Bal koydum ilmadi mandalina sıktım olmadi. Cok zor gercekten

Inşallah bu gece rahat uyuruz canim. Allahim şifa versin hepsine
Yok canım hala aynı sen [ ] işaret olan yere bastıysan ondan eski hali gözüküyordur

Şifa olsun insAllah

Ohh MaşAllah afiyet olsun
Tamam canim ona bi bakayim bu alintilardan sonra. Basma ihtimalim yüksek.
Aynen degistiricem baklm olucakmi sabah mama vermiyorm kahvalti sonra corba o yuzden neye karisdirirm onlari bilmem sade yogurt da yemiyor anca ayran olark :/

Hayirlisi olsun hakkinda cnm :)

Cok gecmis olsun cnm biturlu tamamen iyilesemediniz
Canim pekmezi yogurtla verme. Gündüz bi meyve rendeleyip ona karıştırabilirsin.
Gecmis olsun canim.
Dun gece bizde hic uyumadik desem yeridir. Oksurukten ne kendi uyudu ne beni uyuttu cadi kizim.

Kolay gelsin canim
Senin kız mi hasta. Oğlun anladim bende. Cok geçmiş olsun. Nasil şimdi
Ben sevmiştim aslında ama duzeltebilirsem duzeltiyim.
Daha dur canimmm. Daha gelip ayağına yapışacak. Elini tutup içeri cekeecek
Oo dersler süper olmuş. Baya rahatlarsin böyle.
Bu ara da sayenizde müzik dinlemiş oluyoum yoksa pek aram yok
Olur ama dediğim gibi yaparsan tadı güzel oluyor, gerek bile kalmıyor
Maalesef içmedi.
İyi ki yemin etmişsin eloşum
Sorma canim . Yoksa doymak bilmiyorum. Kendimi frenleyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…