- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.441
Senle aynı fikirdeyimAllahım affetsin ama annesi babası ölüp kendi kurtulan bebeklere sevinemiyorumsanırım babamı çok erken kaybedip zorluğunu yaşadığım için
Ben deSenle aynı fikirdeyimAllah daha iyi bilir tabi de içten içe üzülüyorum onlar için
Onlari görünce içim parçalanıyor yaa. Şimdi bu kadar zorluktan sonra annelerini istemeyecekler miSenle aynı fikirdeyimAllah daha iyi bilir tabi de içten içe üzülüyorum onlar için
Afiyet olsunBen sabah yedim
Allah rahmet eylesin canımAllahım affetsin ama annesi babası ölüp kendi kurtulan bebeklere sevinemiyorumsanırım babamı çok erken kaybedip zorluğunu yaşadığım için
Haklısın canım zaten ne geliyorsa başımıza şu doyumsuLuktan geliyorBenim fikrimi sorarsan evet canım ciddi bir sağlık problemi yoksa şifa için denenebilir 91 saat enkaz altında aç susuz kalan çocuğu gördük hepimiz açlık şifadır hastalıklarımızın çoğu bilinçsizce yememizden
Abur cubur benim sikintimda o aslinda.Evet canım dizginlemem laZım.. benim sorunum akşamdan sonra yemek ve abur cubur çok seviyorum
Benimmmmdeeee cok seviyorum ama yiyemiyorum. Artık bir an önce istediğim kiloya gelsem de her şeyden kontrollu tatsammmAbur cubur benim sikintimda o aslinda.
Ama sen halledersin bir duzene sok kendini yine
İnşallah canım hep birlikteAbur cubur benim sikintimda o aslinda.
Ama sen halledersin bir duzene sok kendini yine
Bende öyle düşünüyorumda sonradan niyeyse bi kudurukluk geliyorBenimmmmdeeee cok seviyorum ama yiyemiyorum. Artık bir an önce istediğim kiloya gelsem de her şeyden kontrollu tatsammm
Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun babacığınınAllahım affetsin ama annesi babası ölüp kendi kurtulan bebeklere sevinemiyorumsanırım babamı çok erken kaybedip zorluğunu yaşadığım için
ben de çok kötü oldum, kızcağıza çok sevindim yavrum nasıl da güzel ama annesiz kaldı küçüğüm bu yaşındaOnlari görünce içim parçalanıyor yaa. Şimdi bu kadar zorluktan sonra annelerini istemeyecekler miilk anne diyecekler ama anne yok asıl yıkım o zaman olacak
MalesefOnlari görünce içim parçalanıyor yaa. Şimdi bu kadar zorluktan sonra annelerini istemeyecekler miilk anne diyecekler ama anne yok asıl yıkım o zaman olacak
Tamam cnm ekledmBenim Dr toplam 275 var canım
Senide hic kandiramiyorum yavevet akşamı biraz geç hazırladım canım
sağol canımm :)
bana da aksine dün sanki çok yemişim gibi hissediyorum :)
sağol kuzumm
yok yaaaaaa, pışşşşkkkkk
benim yakıtım kahve, şekerli şeyler hiç bi işime yaramaz
2 dilim tb ekmekle yapiyorm ben bazen ama cuma odulu olark da guzel fikir :)Kizlaaaar kızıma tost yaptım nasıl güzel koktu bu hafta iyi sıkıcam eğer güzel bı kilo verirsem pazar günü eşimle pazar kahvaltisinfa beyaz ekmekten çıtır çıtır sucuklu kaşarlı tost yapicam insAllahşimdilik yumurtalı saltaya talim
Aman insallah hasta olmazsinbi kac gundur yemeklerden sonra bi agirlik cokuyo,halsizlesiyorum sanki kemiklerim sizliyo
Amin insallah canımEvet ya biri bitiyor biri başlıyor inşallah tez zamanda kurtuluruz
Tamam cnm ekledm
Senide hic kandiramiyorum yav
2 dilim tb ekmekle yapiyorm ben bazen ama cuma odulu olark da guzel fikir :)
Aman insallah hasta olmazsin
Amin insallah canım
İyi ki yemin etmişsin eloşumAlıntılarım duruyor, akşam kızımı uyuturken cevaplayacağım.. Bugün çok kötüydü her şeye saldırmak istiyordum, iyi ki helva ve tahin pekmeze yemin etmiştim yoksaaa doymak bilmezdim. Cok zor tuttum kendimi cokkk. Smoothie durdurdu biraz. Akşama da dolma vardı yememek için 2 yumurta kırdım ama hala açım
seker olabilirmiki acabaKan Şekerinde sıkıntı olabilir canım. Uzun süre açlıktan sonra aniden yenen yemek kan şekerinde ani yükseliş ve halsizlik yapabilir
basin sagolsun canimAllahım affetsin ama annesi babası ölüp kendi kurtulan bebeklere sevinemiyorumsanırım babamı çok erken kaybedip zorluğunu yaşadığım için
bende onu dusundum.3 yasindaki cocuk 4 gun ac susuz durduysa biz niye duramiyoruzkuBenim fikrimi sorarsan evet canım ciddi bir sağlık problemi yoksa şifa için denenebilir 91 saat enkaz altında aç susuz kalan çocuğu gördük hepimiz açlık şifadır hastalıklarımızın çoğu bilinçsizce yememizden
cok severdim bu sarkiyi
Ben 15basin sagolsun canim
kac yasindaydin vefat ettiginde
Kardeşine destek konusunda, sebebini şimdi daha iyi anladımBen 15
Bi kardeşim 13
Biri 6
En küçüğümüz 9 aylıktı
Anlatsam roman olurKardeşine destek konusunda, sebebini şimdi daha iyi anladımAllah im mekanını cennet eylesin
Benm oglum da içmiyor yaa. Bal koydum ilmadi mandalina sıktım olmadi. Cok zor gercektenBüyük iyileşti çok şükür ama kekik hiç denememiştim bi deneyim. Benim büyük çok cins çok yemek ayırır herşeyi yediremiypeum inşallah içirebilirim
Geçmiş olsun sana da canım. O ter mahvediyor değiştirmesen olmuyor bende kaç gündür ter nöbetindeydim büyük iyileşti küçük başladı. Ama şükür bugün daha iyi
Geçmiş olsun sana sa canım bende ilaç hiç sevmiyorum kendim de içmem. Buhar makinasına viks attım biraz oda iyi geldi odada. Küçüle sadece serumfizyoloji yapıyorum bugün daha iyi çok şükür
Tamam canim ona bi bakayim bu alintilardan sonra. Basma ihtimalim yüksek.Yok canım hala aynı sen [ ] işaret olan yere bastıysan ondan eski hali gözüküyordur
Şifa olsun insAllah
Ohh MaşAllah afiyet olsun
Canim pekmezi yogurtla verme. Gündüz bi meyve rendeleyip ona karıştırabilirsin.Aynen degistiricem baklm olucakmi sabah mama vermiyorm kahvalti sonra corba o yuzden neye karisdirirm onlari bilmem sade yogurt da yemiyor anca ayran olark :/
Hayirlisi olsun hakkinda cnm :)
Cok gecmis olsun cnm biturlu tamamen iyilesemediniz
Senin kız mi hasta. Oğlun anladim bende. Cok geçmiş olsun. Nasil şimdiGecmis olsun canim.
Dun gece bizde hic uyumadik desem yeridir. Oksurukten ne kendi uyudu ne beni uyuttu cadi kizim.
Kolay gelsin canim
Ben sevmiştim aslında ama duzeltebilirsem duzeltiyim.evet kuzum lokuma ben de üzüldüm zaten dün saçma sapan bi menü oldu benimki yemiş olmak için bişeler yedim canım sadece lokum çekti ama bugün kaldığım yerden devam
valla ben kötü bir örnek olabilirim ama iş yaparken kızlarımın eline oyalanacak bişe veriyorum, ya tablet telefon ya da boyama kitapları koyuyorum önlerine onlar oyalanırken ben de hızlı hızlı işimi bitiriyorum yoksa özellikle küçüğüm çok ayağıma dolandığı için iş yapamam
ama pertim çıkıyor tabii motor takmış gibi hızla bütün işleri yapmaya çalışırken
geçmiş olsun canım
benimki aynı gibi
keşke dönse eski usule be sevmedim yeni sistemi
Daha dur canimmm. Daha gelip ayağına yapışacak. Elini tutup içeri cekeecekYa gecen ay oyun halısında anakucagında fln kemdıkemdıne az da olsa oyalanıyordu , bu ay sapıttı hep benı yanında istıyor , kapıdan cıktıgımı gordugu an mızmızlanıyo hatta yanındaysam da mızmızlanıuo 7-24 kucagımda olcakmış :)) oyuncakla degıl benle oynamayı sevuo bu ay , habıre onla konusayım falan , oyuzden gunduzler ben iptal :))))
Oo dersler süper olmuş. Baya rahatlarsin böyle.Yok canımbiraz da o çıldırsın ne yapayım
Dersim az zaten Sadece 5 ve 6lara sınıf birleştirme olayı da var 5ler 4 şube 2şer 2şer birleştirdim 6lar 3 şube onların hepsine de bir yapacağım 2 saat filan sürecek aralarla
Biz kombiyi açtık + battaniye ile uyuyoruz
Ben de dinleyeyim
Oh ne güzel ben daha yatakta debeleniyorum
Maalesef içmedi.Olur ama dediğim gibi yaparsan tadı güzel oluyor, gerek bile kalmıyor
Sorma canim . Yoksa doymak bilmiyorum. Kendimi frenleyemiyorum.İyi ki yemin etmişsin eloşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?