Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam hopiş bir öneride bulunayım agzını japon yapıştırıcısıyla yapıştır azıcık yer bırak sadece sıvı tüket nasıl fikir

bende gözlerime japon bağlıyayım... yoksa ne görsem istiyom çok arsız olduum.... ayyy pizza mı o ham hammm hammm ayyyy pasta nasılda yenir şimdi bu aaaa bıktım kendimden valla :))) bir şehirde adım başı fırın kebapçı pastane olurmu arkadaş... bu sektöre atılıp light cafe mi açsam napsam...

bizim buraya taşın ne market var yakında ne kasap ne pastane hiç birşey yok ilerimizde küçük bir bakkal var kiptaştakiler bile şikayetçi ,yoksa benmi bir markezler zinciri kurayım buraya:26:

teşekkür ederiim :) grip oldum... mendil fabrikaları bana çalışıyor zaten... yazın alerji kışın grip... burnumu aldırıp bu olaydan kurtulmayı düşünüyorum :)))
grip dinlenmeden geçmiyor, azıcık istirahat et diyecem (diyecem diye bir kelime varmı literatürümüzde) ama çalışıyorsun değilmi betüş??hoş çalışmasnda bayanlar için istirahat diye birşey sözkonusu olmuyor..heleki birde çocuk varsa bakacak kimsede yoksa durum feci ötesi oluyor..

şu an çocuğum saksısının dibindeki toprakları yere boşaltmakla meşgul

Son düzenleyen: Moderatör:

betül nurafen diye haf var iç gribe iyi geliyor

napim kız kadın resmen yalvardı yardıma gel diye .bu gün çagırsada gidemem spor salonu için ekg çektiricem servis bizi 1 de alıcak
6 ay gittim hiç tık yok bende ne incelme ne kilo
valla sağolsun (mu olmasınmı bilmiyorum) bizim doktor ne ekg çektirdi ne de bir tahlil yaptırdı..sağlık raporu istiyorum dedim , "bir rahatsızlığın var mı" dedi ..bende yok deyince bilgisayardan çıkardı verdi raporu..halbuki benim ailemde genetik şeker hastalığı var, insulin kullanmayan kimse yok..bende kansızlık var..ne bileyim işte..ben yok desemde doktor bazı tetkikler yaptırmadan vermemeliydi gibime geliyor raporu..

bencede nasıl böyle birşey yapar anlamadım ALLAH KORUSUN başına birşey gelse ne olucak

kıss bekarım ben.... evde kalmışta diyebilirsin.... bi köpüşüm var bi de ben varım ama işteyim.... Allah a şükür ben çabuk atlatıyorum.... şimdi nane limon yaptım misss... 2-3 güne bişiciğim kalmaz ama çok soğuk bellide olmaz yani bu işler... benim ev derin dondurucu gibi.... elentürük sobasıyla zerre ısınmıyorum... halılarıda yıkamacıya göndercem diye topladım resmen donuyorum evde olacağı buydu.....

sizce 3 aralıga kadar 95 olurmuyum ben

neden üç aralık.... artı olursun 2.5 kg kalmış... tut boğazını.... bende 2.5 kg versen waaw süper olur 65 in altına inebilmiş olurum ama bu gıcık 66 yapıştı bana.... daha öncedende yapıştıydı çok seviyor beni canım :)))

Betüşş bizde de annem inat etmiş kombiyi açmıyor donuyoruz evde ama hava daha iyi bir sürü fatura gelır diyor o yüzden bende her akşam sıcak su ısıtıp kola şişesine koyuyorum yorganın altına koyuyorum ayaklarımın altında oluyor şişe çok güzel ısınıyorum

Öğle yemeğimi yedim diğer günlere göre abarttım sankimmm ((

Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2-3 çatal lor peyniri

Ara: 1 eti form bisküvi

Öğle
1 kase çorba
3-4 kaşık bezelye yemeği
3-4 kaşık bulgur pilavı
2-3 kaşık yoğurt

Ara: 2'si bir arada nescafe

Akşam: 1 elma

Spor: 85 dk yürüyüş
45 dk fitness.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…