- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.681
Ben burdayımNerde bu millet
Yok bacım çocuklara çalışma vs hazırladım gönderdim yeni geldimSessiz takılıyorsun demek
Hoşgeldin ozamanYok bacım çocuklara çalışma vs hazırladım gönderdim yeni geldim
Epey toparlandı canım arada bi balgamlı öksürüyor çıkarmayı bilmiyor malum şükür ateşi huysuzluğu yokHoşgeldin ozamaniyisindir inşallah kızcen nasıl oldu?
Güzel canım afiyet olsun9:30 1 kahve, ceyrek muz
11:30 2 dilim cavdar, 1 tavada yumurta, 5 zeytin, domates, 1tk krem peynir, 1 dilim hindi fume salam
15:30 kahve, 2 kare cikolata
17:15 büyuk tabak yogurt soslu tavuklu Salata (3 yk yogurt, parca tavuk gögus)
20:00 civari sütlu türk kahvesi icebillirim (dün gece cok acıktım uyanik kalinca oglumla)
2.5 lt Su
Spor 30dk leslie 90p
1000 hoplama 100p
250 mekik 50p =toplam 240p
Gecmis olsun canim.Herkese hayırlı akşamlar
Sabah cıktım yeni geldim eve başım ağrıyorsizler nasılsınız
Hayallerimi yiktinBacım o hayal bidefa anne oldunmu bitti
Çok şükür canım, biraz sürer ama onlarda gececek inşEpey toparlandı canım arada bi balgamlı öksürüyor çıkarmayı bilmiyor malum şükür ateşi huysuzluğu yok
Sen nasılsın ?
Yıkarım ben böyle affetmemSanada iyi aksamlar
Hayallerimi yiktin( bir umut bekliyordum ben
Güzel geçsin inşallah sınavı canımBugun sersem gibi gecti kizlar.
Esim evde olunca hicbir isim bitmiyor.
Buyuk kizin yarin online sinavi var anne birliktr calislim dedi kafam gozum catladi. Feci agriyor .
Menumu unutmadan yaziyum hemen geliyorum kizlarr
Gayet hafif3 kasım
09.00 haslanmıs yumurta, 2 dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir
13.00 tonbalıklı salata
19.00 3 köfte ,salata,ayran
21.00 sütlü türk kahvesi
Spor yok
Su 3 litre
Güzel sen çikiletalarınlaMENUM:
9:30 1 kahve, ceyrek muz
11:30 2 dilim cavdar, 1 tavada yumurta, 5 zeytin, domates, 1tk krem peynir, 1 dilim hindi fume salam
15:30 kahve, 2 kare cikolata
17:15 büyuk tabak yogurt soslu tavuklu Salata (3 yk yogurt, parca tavuk gögus)
20:00 civari sütlu türk kahvesi icebillirim (dün gece cok acıktım uyanik kalinca oglumla)
2.5 lt Su
Spor 30dk leslie 90p
1000 hoplama 100p
250 mekik 50p =toplam 240p
Aboww ilk öğün Nefis4 Kasım Çarşamba
12.00
2 etli lahana sarması
1 etli kuru patlıcan dolması
2 yk fellah köftesi
3 hurma
3 erik
15.30
2 tane selanik kurusu
20.30
1 kase pul biberli limonlu yoğurt
su: 2 lt
2. Öğün feci acıktırır canım. O şekilde öğün yapmamanı öneririm. Çok canın çekerse at ağzına bi tane bi öğün4ekim carsamba
10.00
Kiymali 2 yumurta adet
1 kase yogurt
Yarim simit
15.30
1 mandalina
1 dlm kek
1 kurabiye
1 bardak limonata
19.00
1 yk aci sos
1 dlm tam bugday ekmegi
Su 2 litre
Telefonu bozulmuş en son annesindeydi canımPapatya nerelerde
Çok lezzetli değildi o yüzdenGayet hafif
MENUM:
Güzel sen çikiletalarınla
Aboww ilk öğün Nefisiyi durdurmuşsun kendini
2. Öğün feci acıktırır canım. O şekilde öğün yapmamanı öneririm. Çok canın çekerse at ağzına bi tane bi öğün
Sen de olmasan birbirimizi kaybediver vallaTelefonu bozulmuş en son annesindeydi canım
O zaman 1 tanede bıraksaydın ekstra kalori alacaksan değmeliÇok lezzetli değildi o yüzden
Bende büyük numara beş diyecektim ama ondan kaynaklı değilmiş şu an oğluma bimin bezini kullanıyorum kızımda da hep bim bezi kullandım pek öyle sıkıntımız olmazdı sanki tam da hatırlamıyorumKızlar birsey sorucam dogdugundan beri ayni marka bez kullaniyorm. Ve dün gece 2 kez genelde 3 gunde 1 gece sızdırma yaşıyoruz ve bi ara daha böyle sorun oldugunda bi degistirdm sonra geri döndum aynisina olmadiydi ki degistirdigimde oteki markadada oldu o yuzden bende oglana bagladım cnkz gercekten cok su icen bir bebek. Genelde 3 kez alt degistiriyoruz gece ama bazen uyuyakaliyorm ve direk sızma oluyor dun 8bucuk uyudu saat 1 di ciş sızdırdı ki bez de dolu dolu. Diyormki baska bezmi denesem en iyisi diyolar ya ondan gerci onda kimyasal var diye almak istemiyorm ama. Böyle de eziyrt oluyor. Bir de siz kackez gece alt degistiriyorsnuz ve sızdırma oluyormu. Biz 16ayliga gun sayiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?