- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.821
evlilikleri devam.ediyomuAynı şeyi biz de kızkardeşimde yaşadık. Hatta bi arkadaşımız damadın annesi için ruh hastası demişti başka bi arkadaşımız da takılmayın ona kıskanıyor demişti. Sonuç kadın ve yetiştirdiği oğlu ruh hastası çıktılar
Yok kız kızkardeşin kocasını bi ruh hastası olarak benimseyip kabul etti. İyilerBoşandılar mı geçmiş olsun, ruh hastası coketrafta
Yok kız kızkardeşin kocasını bi ruh hastası olarak benimseyip kabul etti. İyiler
Cok güzel olmus canim ellerine saglikKızlar bı takım bitti unutmadan size de atayım dedim
Ben günlük pastörize alıyorum AOÇ en iyisiymiş ama bulamıyorum sürekli o nedenle içim şişe alıyorum. 3 mama kavanozu yapıyorum minik minik.açılmayınca ekşimediği için/3 4 günde bir yapıyorum canımKızlar sütten laf açılmışken , bebeklerinize gunluk pastorize sütten mi normal tam yaglı sütten mi yogurt yapıyorsunuz ve en fazla kaç gun yedırıyorsunuz bir yaptıgınız yıgurdu
Aynen canım nazlı gerçekten,çok zor bir hamilelik geçirdim,tansiyon,şeker,kolestaz hepsi mevcuttu,tansiyonum yüksek diyorum "benimki de yüksek diyordu" sekerim var diyordum"benim de şeker var " idrar yolu enfeksiyonu olmuşum diyordum "ben de de var diyorduSenin kayınvalide de nazlı anam benimki gibi bi yıl bizde kalıp çocuğa baktı aman kırılmasın etmesin diye çok kastım kendimi
Üzüldüm kardeşiniz için,Allah yardımcısı olsun ne denirAynı şeyi biz de kızkardeşimde yaşadık. Hatta bi arkadaşımız damadın annesi için ruh hastası demişti başka bi arkadaşımız da takılmayın ona kıskanıyor demişti. Sonuç kadın ve yetiştirdiği oğlu ruh hastası çıktılar
İyi olmalarına sevindim demekki kardeşiniz çok sabırlı biri,böyle kimseler kolay kolay değişmezlar ama belli de olmaz,inşallah düzelir enişte kişisiYok kız kızkardeşin kocasını bi ruh hastası olarak benimseyip kabul etti. İyiler
Sagol canım aoç migrostaymıs sanırım ama eşim bulamamış dün ,arada gelip hemen bitiyo demekkiBen günlük pastörize alıyorum AOÇ en iyisiymiş ama bulamıyorum sürekli o nedenle içim şişe alıyorum. 3 mama kavanozu yapıyorum minik minik.açılmayınca ekşimediği için/3 4 günde bir yapıyorum canım
Saol cnm peçete ölçülerim 30×30 cm 40 cm kestim kenarlardan 5 er cm kıvırma payı idi ama bı dahakine dağa kucuk kıvırırim snrm youtubedaki tarife göre yapmıştım 34×34 olur yani o zmn daMükemmel olmuş canım eline sağlık,renklerde harika,peçete olculeri kaç? Bende bu ara kumaş bakitirdum Instagram'da kendime ve ablama yapmak için.
Bende nickini hatırlayamadım ya senin etiketleyecektim deSorma bu ara gelemedim bak bi sen fark etmişsin yokluğumu
Sabah sabah bir düşüncesiz koca sendromu da biz yasadik,raporum bitmişti bugün,sabah dokuzda hastaneye gittim,evime çok uzak hastane bir saat kadar gidişim gelişim bekleme suremle üç saati buldu,eve girer girmez daha kızımı bile kucaklayıp doyurmadan benim öküz koca demezdi"acımdan öluyorum kahvaltı hazırla" tabi ben biraz sinirlenip söylenince,"o zaman ben de bir şey yemem"dedi.Aman yemessen yeme yani,sanki lutfetmis çocuğa bakmakla
Saol cnmÇok güzeller canım ellerine sağlık
Kendi kendime cnm video falan izleyerek ilki kusursuz olmasa da ikinci güzel oluyor denemeler hep kendime falan kalıyorkendi kendinemi ogrendin yoksa kursa felan gittinmi canim
insAllah gelmez cnm dikkat edinKızlar 10 dairelik apartmanımızda 4 daire korona olmuş. Pipirıklıgım ve stresım 10 a katladı. Annem astım gelip gitti , bu haberi alıncaya kadar bılmıyordum şimdi gelmıyor da , annem ve cıcugum için cok korkuyorum ozellıkle , biz hep evdeyız de , eşim işe gıdıp gelıyo, inş olmaz ve taşımaz
Ben kaynamamjs süt alıp kaynatıp yoğurt yapıyorum cnm çok nadir pastörize süt alıyorum şu an daha tam başlamadık ama bı aya kadar minik kavanozlara yapicam oğlum için acilmadikxa eksimiyor bı hafta yiyoruz normal kendimize de saklama tencereleri ne yapıyorumKızlar sütten laf açılmışken , bebeklerinize gunluk pastorize sütten mi normal tam yaglı sütten mi yogurt yapıyorsunuz ve en fazla kaç gun yedırıyorsunuz bir yaptıgınız yıgurdu
Saol cnmCok güzel olmus canim ellerine saglik
Aaa bnede bakayım bı cnmKızlar bu arada Instagram'da bir diyetisyen var (mehtap yakut)hatta bir ara onun detokslarini uygulayıp güzel kilolar vermiştim,YouTube de emziren anneler için diyet listesi paylaşmış,hem süt artırıcı hem kilo verdiriciymis bakalım inşallah haftaya uygulamayı düşünüyorum.
Dolunay etkısımıdır nedir bılmıyorum, ben de dezenfekte konusunda sanırım cok ustune gıdıyorum o da bunaldı artık cevap verıyo gıcık gıcık :)) bi de genel bi soru , cocukolduktan sonra bende eşime karşı bir soguma ve tahammulsızluk başladı , normal mi gecıcımı bılmıyorum, umarım geçer , canım afedersınız ne birliktelik istiyo ne sohbetSabah sabah bir düşüncesiz koca sendromu da biz yasadik,raporum bitmişti bugün,sabah dokuzda hastaneye gittim,evime çok uzak hastane bir saat kadar gidişim gelişim bekleme suremle üç saati buldu,eve girer girmez daha kızımı bile kucaklayıp doyurmadan benim öküz koca demezdi"acımdan öluyorum kahvaltı hazırla" tabi ben biraz sinirlenip söylenince,"o zaman ben de bir şey yemem"dedi.Aman yemessen yeme yani,sanki lutfetmis çocuğa bakmakla
Ya bi yumurta kırıp yemek zor olmasa gerek, hiç girmezmi mutfagaSabah sabah bir düşüncesiz koca sendromu da biz yasadik,raporum bitmişti bugün,sabah dokuzda hastaneye gittim,evime çok uzak hastane bir saat kadar gidişim gelişim bekleme suremle üç saati buldu,eve girer girmez daha kızımı bile kucaklayıp doyurmadan benim öküz koca demezdi"acımdan öluyorum kahvaltı hazırla" tabi ben biraz sinirlenip söylenince,"o zaman ben de bir şey yemem"dedi.Aman yemessen yeme yani,sanki lutfetmis çocuğa bakmakla
Bende 37. Haftada dogum yaptım 2900 dü , okdr cırpı bacaktıki popo hiç yoktu , bakımı zor oluyor senınkını dusunemıyorum , her konuda kendini öne süren insan tipi offf , Allah sabır versin vermişAynen canım nazlı gerçekten,çok zor bir hamilelik geçirdim,tansiyon,şeker,kolestaz hepsi mevcuttu,tansiyonum yüksek diyorum "benimki de yüksek diyordu" sekerim var diyordum"benim de şeker var " idrar yolu enfeksiyonu olmuşum diyordum "ben de de var diyordusonra anneme de diyormuş ki"benim kizimin on sene sonra çocuğu oldu hiç haline aglamiyorda hep sukrediyordu,masal hep hastayım diyor,hepimiz hastayız ne var diyormuş sonuç olarak 37. Haftada düşmeyen tansiyonla doğuma gidip tansiyondan dolayı beslenemeyen 2020 Gr bebegimi doğurdum,hala da inanmadı kayimvalide benim de çocuklarım hep çok küçük dogarlardi,iki kilo bile yoklardi diyor.Sizlerde az çok bilirsiniz 37. Haftada bir bebebek iki kilo mu olur ? Hamdolsun saglikliydi ama ben çok zor donemler gecirdim yine de inandiramadim.
Üzüldüm kardeşiniz için,Allah yardımcısı olsun ne denirBizimki tam olarak ruh hastası değil ama cidden bir değişik
İyi olmalarına sevindim demekki kardeşiniz çok sabırlı biri,böyle kimseler kolay kolay değişmezlar ama belli de olmaz,inşallah düzelir enişte kişisi
Benim erkek kardesıme annem hiçbişey yaptırmadı , hersey onune gelırdı,meyvesi vs soyulurdu, yemegı ıstedıgı saatte hazırdıbiraz gecıkse soylenırdu,bi yedıgını bidaha yemezdı . Şimdi mi noldu? Evlendi : Camasır asar , yemek açlıktan olse de bekler, asla yemem dedugı seylerı yer, yemek secmeyi bıraktı,cayını kendi doldurur ( bekarken aslaaaa) yani tam da yetusmeyle alakalı da degıl bence . Kullanmayı bilmekle ilgili bi de erkegın biraz içinde olmasıyla :))bende kv soyliyorum hep
hic is guc gostermemissin diye
erkek adam yapmaz diyo
helede babaannesiyle dedesi
esim nerdeyse 30 yasina geldi hala pofpofluyorlar sanki tek erkek torunlari esimmis gibi
Canım senin için bugun wc de 1 saat oturuyorumGünaydın Kızlar
Bugün menüler Perşembeye uygun olsun.
Akşam 5 ten sonray öğün kalmasın kızlar.
Suyu da çok geç vakte kadar içmeyelim.
Sporları da ihmal etmeyelim
Haftalardır gelmeyen 1.lik bu hafta gelsin de biraz daha motive olalım
Sokaktan geçen sütçüden süt alıyorumKızlar sütten laf açılmışken , bebeklerinize gunluk pastorize sütten mi normal tam yaglı sütten mi yogurt yapıyorsunuz ve en fazla kaç gun yedırıyorsunuz bir yaptıgınız yıgurdu
Yukardan baskı yap sendeCanım senin için bugun wc de 1 saat oturuyorumnabımmm benımki nazlı bekleyınce gelıo
Kayısılı çayda iyi geliyorbagirsaklari calistirdigini bilmiyodum
benimde wc problemim var.kaysi cayi ictim
bugun fayde eder insllh
Bu düşünce yapısını değiştirmemiz lazım işte canımerkekte empati arama
balımm hepimizin kocasında var olmayan gerçekten numunelik
ben her işe koşuyorum evin yemeği temizliği kızın ütüsü dersi ödevi bi de işe gidip geliyorum
canıma okunuyor her gün
kırk yılda bir bi kuaföre bi bakıma gitmek istediğimde ki küçüğümü uyuytup gidiyorum muhakkak bana dediği şey ya uyanırsa
eeee be adam ben 7/24 iki çocuk yanında zibilyon tane iş yapıyorum hala da yaşıyorum
uynasa da 1 saat idare etsen ölür müsün
Kaçmaz bendenAğustos annelerine yazıyorum ara ara,kaptan senin gözün,kulağında her yerde maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?