Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar sütten laf açılmışken , bebeklerinize gunluk pastorize sütten mi normal tam yaglı sütten mi yogurt yapıyorsunuz ve en fazla kaç gun yedırıyorsunuz bir yaptıgınız yıgurdu
Ben günlük pastörize alıyorum AOÇ en iyisiymiş ama bulamıyorum sürekli o nedenle içim şişe alıyorum. 3 mama kavanozu yapıyorum minik minik.açılmayınca ekşimediği için/3 4 günde bir yapıyorum canım

Senin kayınvalide de nazlı anam benimki gibi bi yıl bizde kalıp çocuğa baktı aman kırılmasın etmesin diye çok kastım kendimi
Aynen canım nazlı gerçekten,çok zor bir hamilelik geçirdim,tansiyon,şeker,kolestaz hepsi mevcuttu,tansiyonum yüksek diyorum "benimki de yüksek diyordu" sekerim var diyordum"benim de şeker var " idrar yolu enfeksiyonu olmuşum diyordum "ben de de var diyordu sonra anneme de diyormuş ki"benim kizimin on sene sonra çocuğu oldu hiç haline aglamiyorda hep sukrediyordu,masal hep hastayım diyor,hepimiz hastayız ne var diyormuş sonuç olarak 37. Haftada düşmeyen tansiyonla doğuma gidip tansiyondan dolayı beslenemeyen 2020 Gr bebegimi doğurdum,hala da inanmadı kayimvalide benim de çocuklarım hep çok küçük dogarlardi,iki kilo bile yoklardi diyor.Sizlerde az çok bilirsiniz 37. Haftada bir bebebek iki kilo mu olur ? Hamdolsun saglikliydi ama ben çok zor donemler gecirdim yine de inandiramadim.
Üzüldüm kardeşiniz için,Allah yardımcısı olsun ne denir Bizimki tam olarak ruh hastası değil ama cidden bir değişik
Yok kız kızkardeşin kocasını bi ruh hastası olarak benimseyip kabul etti. İyiler
İyi olmalarına sevindim demekki kardeşiniz çok sabırlı biri,böyle kimseler kolay kolay değişmezlar ama belli de olmaz,inşallah düzelir enişte kişisi

Sagol canım aoç migrostaymıs sanırım ama eşim bulamamış dün ,arada gelip hemen bitiyo demekki

Mükemmel olmuş canım eline sağlık,renklerde harika,peçete olculeri kaç? Bende bu ara kumaş bakitirdum Instagram'da kendime ve ablama yapmak için.
Saol cnm peçete ölçülerim 30×30 cm 40 cm kestim kenarlardan 5 er cm kıvırma payı idi ama bı dahakine dağa kucuk kıvırırim snrm youtubedaki tarife göre yapmıştım 34×34 olur yani o zmn da
Sorma bu ara gelemedim bak bi sen fark etmişsin yokluğumu
Bende nickini hatırlayamadım ya senin etiketleyecektim de
Bazen bencil olabiliyor erkekler
Çok güzeller canım ellerine sağlık
Saol cnm
kendi kendinemi ogrendin yoksa kursa felan gittinmi canim
Kendi kendime cnm video falan izleyerek ilki kusursuz olmasa da ikinci güzel oluyor denemeler hep kendime falan kalıyor
insAllah gelmez cnm dikkat edin
Kızlar sütten laf açılmışken , bebeklerinize gunluk pastorize sütten mi normal tam yaglı sütten mi yogurt yapıyorsunuz ve en fazla kaç gun yedırıyorsunuz bir yaptıgınız yıgurdu
Ben kaynamamjs süt alıp kaynatıp yoğurt yapıyorum cnm çok nadir pastörize süt alıyorum şu an daha tam başlamadık ama bı aya kadar minik kavanozlara yapicam oğlum için acilmadikxa eksimiyor bı hafta yiyoruz normal kendimize de saklama tencereleri ne yapıyorum
Cok güzel olmus canim ellerine saglik
Saol cnm
Aaa bnede bakayım bı cnm

Dolunay etkısımıdır nedir bılmıyorum, ben de dezenfekte konusunda sanırım cok ustune gıdıyorum o da bunaldı artık cevap verıyo gıcık gıcık :)) bi de genel bi soru , cocukolduktan sonra bende eşime karşı bir soguma ve tahammulsızluk başladı , normal mi gecıcımı bılmıyorum, umarım geçer , canım afedersınız ne birliktelik istiyo ne sohbet

Ya bi yumurta kırıp yemek zor olmasa gerek, hiç girmezmi mutfaga erkekler işte amannn

Bende 37. Haftada dogum yaptım 2900 dü , okdr cırpı bacaktıki popo hiç yoktu , bakımı zor oluyor senınkını dusunemıyorum , her konuda kendini öne süren insan tipi offf , Allah sabır versin vermiş

bende kv soyliyorum hep
hic is guc gostermemissin diye
erkek adam yapmaz diyo
helede babaannesiyle dedesi
esim nerdeyse 30 yasina geldi hala pofpofluyorlar sanki tek erkek torunlari esimmis gibi
Benim erkek kardesıme annem hiçbişey yaptırmadı , hersey onune gelırdı,meyvesi vs soyulurdu, yemegı ıstedıgı saatte hazırdıbiraz gecıkse soylenırdu,bi yedıgını bidaha yemezdı . Şimdi mi noldu? Evlendi : Camasır asar , yemek açlıktan olse de bekler, asla yemem dedugı seylerı yer, yemek secmeyi bıraktı,cayını kendi doldurur ( bekarken aslaaaa) yani tam da yetusmeyle alakalı da degıl bence . Kullanmayı bilmekle ilgili bi de erkegın biraz içinde olmasıyla :))

Canım senin için bugun wc de 1 saat oturuyorum nabımmm benımki nazlı bekleyınce gelıo

Sokaktan geçen sütçüden süt alıyorum

Bu düşünce yapısını değiştirmemiz lazım işte canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…