- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.841
Hahahaha yapıyorum hep ya , hatta şimdi kafamda soru işareti 3 yıl bu yuzden mi hamıle kalamadım ıkılamaktan :)))) evet evet kayısı yıyıp arkasına ılık suYukardan baskı yap sende
Şaka bir yana kaynar laynar su içmek iyi oluyor
Hahaha kaptanım senden korkulur ajan gibisin , özgeçmişimizi arastırıyosun mubarek:))))Farkettik ama verdiğimiz hedefe ulaşana kadar takıma gelmek istemediğini düşündüm.
Gebe topiklerinde görüyorum seni
İçim şişe şoka geliyor sürekliSagol canım aoç migrostaymıs sanırım ama eşim bulamamış dün ,arada gelip hemen bitiyo demekki
Sagol canım şok yakın en azındanİçim şişe şoka geliyor sürekli
Yok kız değişmez o manyak. Bizimki sabırlı evetÜzüldüm kardeşiniz için,Allah yardımcısı olsun ne denirBizimki tam olarak ruh hastası değil ama cidden bir değişik
İyi olmalarına sevindim demekki kardeşiniz çok sabırlı biri,böyle kimseler kolay kolay değişmezlar ama belli de olmaz,inşallah düzelir enişte kişisi
Sağol cnm. Kayınvalidem biraz ağır geçiriyor hiç bişey yiyemiyormus ve ağrısı cokmus. Arada ateş de varmış. İnşallah düzelir.canım geçmiş olsun, kayınvaliden nasıl geçiriyor, sizler
Ya ben şimdiden kızım nasıl biriyle evlencek acaba , ya üzerse damat onu fln düşünuyorum kendimi geçtim :)) etraf manyak doluYok kız değişmez o manyak. Bizimki sabırlı evet
Kronık rahatsızlıgı varmıkayınvalidenın canım acilşifalarSağol cnm. Kayınvalidem biraz ağır geçiriyor hiç bişey yiyemiyormus ve ağrısı cokmus. Arada ateş de varmış. İnşallah düzelir.
Bizlerce çok şükür şimdilik belirgin bişey yok canım.
canım ben çok uğraştım ama baktım yok olmuyor ya kırkından sonra ya da ben beceremedim bilmiyorumBu düşünce yapısını değiştirmemiz lazım işte canım
Allah şifasını versin canımSağol cnm. Kayınvalidem biraz ağır geçiriyor hiç bişey yiyemiyormus ve ağrısı cokmus. Arada ateş de varmış. İnşallah düzelir.
Bizlerce çok şükür şimdilik belirgin bişey yok canım.
Ayda yılda bir girer canım,temizlikte de bana pek bir faydası olmazYa bi yumurta kırıp yemek zor olmasa gerek, hiç girmezmi mutfagaerkekler işte amannn
Seninki de hastalıklarını senle yarıştırmaya çalışmışAynen canım nazlı gerçekten,çok zor bir hamilelik geçirdim,tansiyon,şeker,kolestaz hepsi mevcuttu,tansiyonum yüksek diyorum "benimki de yüksek diyordu" sekerim var diyordum"benim de şeker var " idrar yolu enfeksiyonu olmuşum diyordum "ben de de var diyordusonra anneme de diyormuş ki"benim kizimin on sene sonra çocuğu oldu hiç haline aglamiyorda hep sukrediyordu,masal hep hastayım diyor,hepimiz hastayız ne var diyormuş sonuç olarak 37. Haftada düşmeyen tansiyonla doğuma gidip tansiyondan dolayı beslenemeyen 2020 Gr bebegimi doğurdum,hala da inanmadı kayimvalide benim de çocuklarım hep çok küçük dogarlardi,iki kilo bile yoklardi diyor.Sizlerde az çok bilirsiniz 37. Haftada bir bebebek iki kilo mu olur ? Hamdolsun saglikliydi ama ben çok zor donemler gecirdim yine de inandiramadim.
Öyledir o özellikle yeni üye konusunda ince eler sık dokur sonradan kötü olacağımıza baştan kötü olalım derHahaha kaptanım senden korkulur ajan gibisin , özgeçmişimizi arastırıyosun mubarek:))))
Bizim cinsel hayatımız 6. Ayda normale döndü. Ama bizde istemeyen eşimdi . Aklına gelmiyordu.Doğum ve bebek süreci ilişkileri sarsabiliyorDolunay etkısımıdır nedir bılmıyorum, ben de dezenfekte konusunda sanırım cok ustune gıdıyorum o da bunaldı artık cevap verıyo gıcık gıcık :)) bi de genel bi soru , cocukolduktan sonra bende eşime karşı bir soguma ve tahammulsızluk başladı , normal mi gecıcımı bılmıyorum, umarım geçer , canım afedersınız ne birliktelik istiyo ne sohbet
Bizim de daha tam rayına oturamadi oğlan geceleri özellikle bana yapışık uyuduğu içinBizim cinsel hayatımız 6. Ayda normale döndü. Ama bizde istemeyen eşimdi . Aklına gelmiyordu.Doğum ve bebek süreci ilişkileri sarsabiliyor
Bdv de geçen bi konu okudum bi üye püüüü üüü döktürmüştüAyda yılda bir girer canım,temizlikte de bana pek bir faydası olmaz
Yalnız olmadıgımı bilmek gusel ve düzelmeihtimaliBizim cinsel hayatımız 6. Ayda normale döndü. Ama bizde istemeyen eşimdi . Aklına gelmiyordu.Doğum ve bebek süreci ilişkileri sarsabiliyor
Bizim anneler grubunda hemen herkes aynı sıkıntıyı yaşadı canım. Düzeliyor merak etmeYalnız olmadıgımı bilmek gusel ve düzelmeihtimali
Aman var mı öyle kocalar,eeee kadının derdi neymişte konu açmışBdv de geçen bi konu okudum bi üye püüüü üüü döktürmüştübaşta her şeyi adamın yaptığını ima etmişti adamı nasıl muma çevirdiğini böbürlene böbürlene anlatırken kendi yapmadığı için. ama sonra çevirdi ben bunun da yanlış olduğunu söylediğimde
Aynı şey bizde de varDolunay etkısımıdır nedir bılmıyorum, ben de dezenfekte konusunda sanırım cok ustune gıdıyorum o da bunaldı artık cevap verıyo gıcık gıcık :)) bi de genel bi soru , cocukolduktan sonra bende eşime karşı bir soguma ve tahammulsızluk başladı , normal mi gecıcımı bılmıyorum, umarım geçer , canım afedersınız ne birliktelik istiyo ne sohbet
Övünmeye açmış heralde :)) ya koca da ibsan evladı abartmamak lazım bence makul ölcude paylasılmalı , empati yetenegi lazım, gorumcelik mi dersınız bikmem de bazen ben erkek kardesım için üzüluyorum :))Aman var mı öyle kocalar,eeee kadının derdi neymişte konu açmış
Yok konu açana akıl veriyorduAman var mı öyle kocalar,eeee kadının derdi neymişte konu açmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?