Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yukardan baskı yap sende
Şaka bir yana kaynar laynar su içmek iyi oluyor
Hahahaha yapıyorum hep ya , hatta şimdi kafamda soru işareti 3 yıl bu yuzden mi hamıle kalamadım ıkılamaktan :)))) evet evet kayısı yıyıp arkasına ılık su
Farkettik ama verdiğimiz hedefe ulaşana kadar takıma gelmek istemediğini düşündüm.
Gebe topiklerinde görüyorum seni
Hahaha kaptanım senden korkulur ajan gibisin , özgeçmişimizi arastırıyosun mubarek:))))

Yok kız değişmez o manyak. Bizimki sabırlı evet

canım geçmiş olsun, kayınvaliden nasıl geçiriyor, sizler
Sağol cnm. Kayınvalidem biraz ağır geçiriyor hiç bişey yiyemiyormus ve ağrısı cokmus. Arada ateş de varmış. İnşallah düzelir.
Bizlerce çok şükür şimdilik belirgin bişey yok canım.

Sağol cnm. Kayınvalidem biraz ağır geçiriyor hiç bişey yiyemiyormus ve ağrısı cokmus. Arada ateş de varmış. İnşallah düzelir.
Kronık rahatsızlıgı varmıkayınvalidenın canım acilşifalar

Bu düşünce yapısını değiştirmemiz lazım işte canım
canım ben çok uğraştım ama baktım yok olmuyor ya kırkından sonra ya da ben beceremedim bilmiyorum

Allah şifasını versin canım

Seninki de hastalıklarını senle yarıştırmaya çalışmış
Hahaha kaptanım senden korkulur ajan gibisin , özgeçmişimizi arastırıyosun mubarek:))))
Öyledir o özellikle yeni üye konusunda ince eler sık dokur sonradan kötü olacağımıza baştan kötü olalım der Handandandan

Bizim cinsel hayatımız 6. Ayda normale döndü. Ama bizde istemeyen eşimdi . Aklına gelmiyordu.Doğum ve bebek süreci ilişkileri sarsabiliyor

Bizim cinsel hayatımız 6. Ayda normale döndü. Ama bizde istemeyen eşimdi . Aklına gelmiyordu.Doğum ve bebek süreci ilişkileri sarsabiliyor
Bizim de daha tam rayına oturamadi oğlan geceleri özellikle bana yapışık uyuduğu için

Ayda yılda bir girer canım,temizlikte de bana pek bir faydası olmaz
Bdv de geçen bi konu okudum bi üye püüüü üüü döktürmüştü başta her şeyi adamın yaptığını ima etmişti adamı nasıl muma çevirdiğini böbürlene böbürlene anlatırken kendi yapmadığı için. ama sonra çevirdi ben bunun da yanlış olduğunu söylediğimde

Aman var mı öyle kocalar,eeee kadının derdi neymişte konu açmış

Aynı şey bizde de var doğum yapali üç ay oldu tık yok

Aman var mı öyle kocalar,eeee kadının derdi neymişte konu açmış
Övünmeye açmış heralde :)) ya koca da ibsan evladı abartmamak lazım bence makul ölcude paylasılmalı , empati yetenegi lazım, gorumcelik mi dersınız bikmem de bazen ben erkek kardesım için üzüluyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…