Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pekmez nadiren koyuyorm cnm. Cay veriyorm evet ama papatya veyatta rezene cayı
Oyle deme cnm cok yapiyor ama uyandiginda genelde emmeye va kalkiyor ya derin uykuda yapmiyor tabiki
Cok haklısın cnm zamanla bazı seyleri gormezden gelmekte zorlaşıyor ben bile kendimde farkediyorm evlendigmiz ilk zamanla şu zamanımda bile fark var.
Ayy bu erkekler gercktn dayaklık bazen. Birde cocuga bakmayi amma buyutuyorlar, benimkide hic bakamaz dursa bakarda benmkide anne meme durmuyorki evde bi wc girsem onunde agliyor
Kızlar sütten laf açılmışken , bebeklerinize gunluk pastorize sütten mi normal tam yaglı sütten mi yogurt yapıyorsunuz ve en fazla kaç gun yedırıyorsunuz bir yaptıgınız yıgurdu
4-5 gun veriyorm cnm gerci 5 gune kalmiyor bizde yiyorz cnku 2 lt sutten mayaliyorm pastorize gunluk sut aliyorm genelde denkgelirse pazardan acık sut aliyorm oyle daha lezzetli oluyor.
Bende bir bakaym. Gerci 4 kg kaldı benim artık ama yinede kilo hep sorun :)
Sokaktan geçen sütçüden süt alıyorum
Ayy bizmde eski oturdugmuz yerde gecerdi burd gecmiyor malesef anca pazarda acık alabiliyorm cok sanslisin cnm

Aynı şey bizde de var doğum yapali üç ay oldu tık yok
Bizim de 2 ayı geçmişti çocuğun stresi vs birbirimize sarıp duruyorduk
Oyle deme cnm cok yapiyor ama uyandiginda genelde emmeye va kalkiyor ya derin uykuda yapmiyor tabiki
İşte tam da bundan canım gece emmeye uyandığı sıra çiş yapıyor gece beslenmeleri bitip uykusu düzene girince bezi kuru şekilde uyanır hatta

Guzel cnm afyt olsun. Guzel bi eksi gorursn insallah
5 kasım

09.00 haslsnmıs yumurta, 2 dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir

13.00 domatesli yumurta, 1 dilim tam bugday ekmek

17.00 bir kepce kırmızı mercimek corba, 7 kaşık kıymalı kabak yemegi

spor yok

su 2.5 litre
Guzel cnm gayet hafif afyt olsun
5 Kasım Perşembe

13:00 >>> 2 kase salata
3 kepçe yoğurt

15:00 >>> 1 fincan kabak çekirdeği
1 adet Trabzon hurması
10 'ar adet badem ve fındık

Su >>> 2 lt

Spor >>> yok
Guzel cnm afyt olsun baya erken kapatmissin gunu
Ayy insallah iple cekiyorm o gunleri biyandanda hic buyumese keske diyorm :)

Ayy insallah iple cekiyorm o gunleri biyandanda hic buyumese keske diyorm :)
Ben de öyleydim Pınar 4-5 kere uyandığı gece şükrederdim bu gece iyi uyudu diye ne zamanki gece beslenme olayı bitti uykuları iyi kötü düzene girdi sayılır yine kalkıyor arada ama eskisi gibi değil

5 Kasım Perşembe

13:00 >>> 2 kase salata
3 kepçe yoğurt

15:00 >>> 1 fincan kabak çekirdeği
1 adet Trabzon hurması
10 'ar adet badem ve fındık

Su >>> 2 lt

Spor >>> yok
Off kaptanım cok ağır bi menu , sen tek basına bile bu hırsla bu grubu 1. Liğe taşırsın

Kızlar pozıtıf komsularım var demiştim. Asonsorlerde apartman içinde vs gören cok. Hatta eşi halı yıkamacı. Hergun işe gudıp gelıomus , dellenıyorum, şikayet mi etsemnereye edılıokı
HES uygulamasından şikayet edebilirsin

Ya ben şimdiden kızım nasıl biriyle evlencek acaba , ya üzerse damat onu fln düşünuyorum kendimi geçtim :)) etraf manyak dolu
Ben kızların bilinçaltına "evlenmeyin, bekarlık sultanlık" düşüncesini işliyorum...
Başardım gibialacakları 1+1 evin hayalini kuruyorlar

canım ben çok uğraştım ama baktım yok olmuyor ya kırkından sonra ya da ben beceremedim bilmiyorum
Seninki daha zordur canım(hemşerilerinden tahmin edebiliyorum)
Sende fazlasıyla mülayimsin ondan başaramamışsındır.

Merak ettim konuyu
Korkudan uğrayamaz oldum malum

Saat 4 te smoothie ile kapattım mutfağı yarin i iole çekiyorum. Cocuklar uyudu. Kızım saat 7 de uyandi ve gün boyunca sadece yarim saat uyudu
Şimdi kalkıp kocam beye çay çekirdek fasli yapacağım. Sonra namaz kur-an sonra perşembe gününü film izleme günü ilan etmiştim ve bu sefer sözümü tutacaktim ama uykum var diline düşemem izlemem lazim bi sade kahveyapsam iyi olacak. Alıntılara da gece donerim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…