- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.861
Ben deÖvünmeye açmış heralde :)) ya koca da ibsan evladı abartmamak lazım bence makul ölcude paylasılmalı , empati yetenegi lazım, gorumcelik mi dersınız bikmem de bazen ben erkek kardesım için üzüluyorum :))
Pekmez nadiren koyuyorm cnm. Cay veriyorm evet ama papatya veyatta rezene cayıEline sağlık canim renkler çok hoş. Cıvıl cıvıl.
O bebeler her gün bizim kucagimizda nedense bizim bel tutulmalarimiz kimsenin umrunda olmuyor. Onlar da bi kere tutuyorlar ahh belim ah başım. Bizim ki her söylendiginde ben Gün boyu bu durumdayım diyorum.
Bendeee aynı durumdayimmmmyarını cokkk merak ediyorummmm.
Aynen canim. Sütte de su var zaten. Birde mama ya pekmez koymazsan cok fazla susatmaz bence. Birde çay dedin dikkati mi çekti. Çay mi veriyon kiz.
Ben 1 haftadir hiç yapmadim bide o yüzden korkuyorum
Kizz alınmadı mi kocan sen öyle dediğinde. Biz eşimle ikimizde qz konuşuruz ve ikimizde çok konuşanları kaldiramayizhele eşim cok konuşan biri oldu mu bi süre sonra dinlemiyor boş boş bakiyor
Oyle deme cnm cok yapiyor ama uyandiginda genelde emmeye va kalkiyor ya derin uykuda yapmiyor tabikiToparlanamadınız mı daha eloş ?
O zaman değildir canım dikkat et kendine Allah şifa versin
Olmaz olmaz canım uykudayken ne kadar çiş yapabilir ki çocuk
Eline sağlık canım suplaları merak ettim yuvarlak bir şeyin üzerine geçirilmiş gibi çıkarılabiliyor mu yıkanması açısından soruyorum
Huyunu öğrenmişsin artık canım duymazdan görmezden gel
Yoksa o sen misin eloş
Cumartesiden bu yana çokmuş gibi geldi ama kaynatınca çökme olmadıysa ekşimemiştir bence
Cok haklısın cnm zamanla bazı seyleri gormezden gelmekte zorlaşıyor ben bile kendimde farkediyorm evlendigmiz ilk zamanla şu zamanımda bile fark var.Canım akşam bebeği uyuturken uyuyakalmışım, haliyle bulaşıkları sabah yerleştirmeye başlamıştım, bir an evvel bitirip kahvaltı hazırlayayım derdindeydim.
Bu kadar ilgi bekleyen adam, "karım çocuğu uyuturken uyuyakalmış, bugünde bulaşıkları ben yerleştireyim" diye düşünmeyip her durumda kendine özel ilgi beklemesi çok bencilce..
Bu evde 3 tane çocuk var
Uzaktan çalışıyorum diye evdeki her işi üstlendim, ondan birşey beklemiyorum.
Üstüne yaptığı karı dırdırına katlanacak sabrım kalmadı
Ayy bu erkekler gercktn dayaklık bazen. Birde cocuga bakmayi amma buyutuyorlar, benimkide hic bakamaz dursa bakarda benmkide anne meme durmuyorki evde bi wc girsem onunde agliyorSabah sabah bir düşüncesiz koca sendromu da biz yasadik,raporum bitmişti bugün,sabah dokuzda hastaneye gittim,evime çok uzak hastane bir saat kadar gidişim gelişim bekleme suremle üç saati buldu,eve girer girmez daha kızımı bile kucaklayıp doyurmadan benim öküz koca demezdi"acımdan öluyorum kahvaltı hazırla" tabi ben biraz sinirlenip söylenince,"o zaman ben de bir şey yemem"dedi.Aman yemessen yeme yani,sanki lutfetmis çocuğa bakmakla
4-5 gun veriyorm cnm gerci 5 gune kalmiyor bizde yiyorz cnku 2 lt sutten mayaliyorm pastorize gunluk sut aliyorm genelde denkgelirse pazardan acık sut aliyorm oyle daha lezzetli oluyor.Kızlar sütten laf açılmışken , bebeklerinize gunluk pastorize sütten mi normal tam yaglı sütten mi yogurt yapıyorsunuz ve en fazla kaç gun yedırıyorsunuz bir yaptıgınız yıgurdu
Bende bir bakaym. Gerci 4 kg kaldı benim artık ama yinede kilo hep sorun :)Kızlar bu arada Instagram'da bir diyetisyen var (mehtap yakut)hatta bir ara onun detokslarini uygulayıp güzel kilolar vermiştim,YouTube de emziren anneler için diyet listesi paylaşmış,hem süt artırıcı hem kilo verdiriciymis bakalım inşallah haftaya uygulamayı düşünüyorum.
Ayy bizmde eski oturdugmuz yerde gecerdi burd gecmiyor malesef anca pazarda acık alabiliyorm cok sanslisin cnmSokaktan geçen sütçüden süt alıyorum
Bizim de 2 ayı geçmişti çocuğun stresi vs birbirimize sarıp duruyordukAynı şey bizde de vardoğum yapali üç ay oldu tık yok
İşte tam da bundan canım gece emmeye uyandığı sıra çiş yapıyor gece beslenmeleri bitip uykusu düzene girince bezi kuru şekilde uyanır hattaOyle deme cnm cok yapiyor ama uyandiginda genelde emmeye va kalkiyor ya derin uykuda yapmiyor tabiki
Guzel cnm afyt olsun. Guzel bi eksi gorursn insallah5 Kasım Perşembe
Saat 11:00
Büyük bı bardak ılık su
Kahvaltı 12:00
2 haşlanmış yumurta ile yeşillik salatası(koca bı tabakti yeşilliği baya fazla)
1 kupa rezene
Ara 15:00
1 bardak süt
Akşam 16:30
2 kepçe mercimek çorbası
Bolca salata(iki gündür pırasa ile salataa sardım domates marul pırasa dogradm bol bol )
Akşam 1 kupa rezene daha içerim
Su 3 lt olur
Spor yok
Bugünü erken kapaticam bklm yarına tartıda ne gorucem
Guzel cnm gayet hafif afyt olsun5 kasım
09.00 haslsnmıs yumurta, 2 dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir
13.00 domatesli yumurta, 1 dilim tam bugday ekmek
17.00 bir kepce kırmızı mercimek corba, 7 kaşık kıymalı kabak yemegi
spor yok
su 2.5 litre
Guzel cnm afyt olsun baya erken kapatmissin gunu5 Kasım Perşembe
13:00 >>> 2 kase salata
3 kepçe yoğurt
15:00 >>> 1 fincan kabak çekirdeği
1 adet Trabzon hurması
10 'ar adet badem ve fındık
Su >>> 2 lt
Spor >>> yok
Ayy insallah iple cekiyorm o gunleri biyandanda hic buyumese keske diyorm :)Bizim de 2 ayı geçmişti çocuğun stresi vs birbirimize sarıp duruyorduk
İşte tam da bundan canım gece emmeye uyandığı sıra çiş yapıyor gece beslenmeleri bitip uykusu düzene girince bezi kuru şekilde uyanır hatta
Ben de öyleydim Pınar 4-5 kere uyandığı gece şükrederdim bu gece iyi uyudu diye ne zamanki gece beslenme olayı bitti uykuları iyi kötü düzene girdi sayılır yine kalkıyor arada ama eskisi gibi değilAyy insallah iple cekiyorm o gunleri biyandanda hic buyumese keske diyorm :)
Off kaptanım cok ağır bi menu , sen tek basına bile bu hırsla bu grubu 1. Liğe taşırsın5 Kasım Perşembe
13:00 >>> 2 kase salata
3 kepçe yoğurt
15:00 >>> 1 fincan kabak çekirdeği
1 adet Trabzon hurması
10 'ar adet badem ve fındık
Su >>> 2 lt
Spor >>> yok
Yok cnm kronik rahatsızlığı.Kronık rahatsızlıgı varmıkayınvalidenın canım acilşifalar
İyi bari, ınsallah hepınız atlstırsınıx kolsycaYok cnm kronik rahatsızlığı.
Amin. Sağol cnm❤İyi bari, ınsallah hepınız atlstırsınıx kolsyca
HES uygulamasından şikayet edebilirsinKızlar pozıtıf komsularım var demiştim. Asonsorlerde apartman içinde vs gören cok. Hatta eşi halı yıkamacı. Hergun işe gudıp gelıomus , dellenıyorum, şikayet mi etsemnereye edılıokı
Bir süre sonra tahammülü kalmaz canımYok kız değişmez o manyak. Bizimki sabırlı evet
Ben kızların bilinçaltına "evlenmeyin, bekarlık sultanlık" düşüncesini işliyorum...Ya ben şimdiden kızım nasıl biriyle evlencek acaba , ya üzerse damat onu fln düşünuyorum kendimi geçtim :)) etraf manyak dolu
13 bittiBir süre sonra tahammülü kalmaz canım
Kaç yıllık evliler
Seninki daha zordur canım(hemşerilerinden tahmin edebiliyorum)canım ben çok uğraştım ama baktım yok olmuyor ya kırkından sonra ya da ben beceremedim bilmiyorum
Namım yürüyorÖyledir o özellikle yeni üye konusunda ince eler sık dokur sonradan kötü olacağımıza baştan kötü olalım derHandandandan Handandandan
Merak ettim konuyuBdv de geçen bi konu okudum bi üye püüüü üüü döktürmüştübaşta her şeyi adamın yaptığını ima etmişti adamı nasıl muma çevirdiğini böbürlene böbürlene anlatırken kendi yapmadığı için. ama sonra çevirdi ben bunun da yanlış olduğunu söylediğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?