Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Seninki daha zordur canım(hemşerilerinden tahmin edebiliyorum)
Sende fazlasıyla mülayimsin ondan başaramamışsındır.
Evet canım biraz fazla mülayimim hatta, hiç sevmiyorum bu özelliğimi
Eve yardıma gelen temizlikçi abla, bakıcı falan bile beni ciddiye almıyor ki kocam alsın da benim ihtiyaçlarımı anlasın

Ayyyyy kızlar yarını iple çekiyorum
Kendime ekşi maya ekmekle tost sözüm var
Bir an önce sabah olsa da yesem
Ben de kaç gündür kumpirr yapacağım, cumayi bekliyorum. Patatesler bozulmadiysa yapacağım insallah

Ben kızların bilinçaltına "evlenmeyin, bekarlık sultanlık" düşüncesini işliyorum...
Başardım gibialacakları 1+1 evin hayalini kuruyorlar
Hahaha bizdede baba oyle, hemcınslerını bıldıgınden demekki , evlendirmıycek , aman o da zor , bisürü aşk acısı fln cekcek bekarken de gönlü boş durmıycak ki :)))

Canim daha tam değil. Hala burunları akıyor. Geniz akıntısı var. Az önce uyuttum kızımı şimdi tekrar uyandi. Bende kas eklem ciğer baş hepsi iç içe girdi. Evettt o şarki benim için yazıldı
Eşim içti eve gelince bozulmamış ti
Abartmazsan olan ödemini bile atarsın
Hadi yaaa ben sporun ödem yaptığını da ilk senden öğrenmiştim demek ki azla çok arasında da fark var.
Geçen hafta ucundan da olsa 73 'ü görecem diye uğraşmayacaktın
Sormaaaa sormaaaaa. Cokkkk pişmanım. Kesin birinci oluruz diye uğraşmıştım oysaki
Cumartesi aldıysan bugün içirme artık
En fazla 3 gün, 4.gün tad değişiyor...
Ictim valla bir şey olmadi
Şu tatlı tatli püskürtülür işe yarıyor gerçekten
Bu konu bizim aramızda da yaşandı ve her defasında ben haklı çıkınca vazgecti. Şimdi artık bana soruyor

Benciller. Kadın 40 şeye yetişiyor halbuki
Kadın 40 şeye yetisebildigini gösterdiği için belkide
Valla çok korkuyorum görücez. Artı çıkmasam bile eksi gelme ihtimalim çok düşük. Sabah artıydım sen naptın
Bende artiyim yaa sabaha ne olur bilmiyorum.
Gelmedi canim. Kiminde 3 gün kiminde 3 ay sürüyor.
Benim burasi dışında yazdığım hir yer var ama takip ettigim ve faydasını gördüğüm bir kaç yer var.
Ağustos annelerine yazıyorum ara ara,kaptan senin gözün,kulağında her yerde maşallah
Hangi ağustos kiz. Benim oğlum da ağustos doğumlu
Abartmış bence. Hiç bir k.validenin gelinine evlat gibi baktığını düşünmüyorum sorsan hepsi öyle bakiyoruz der.
Kızlar sütten laf açılmışken , bebeklerinize gunluk pastorize sütten mi normal tam yaglı sütten mi yogurt yapıyorsunuz ve en fazla kaç gun yedırıyorsunuz bir yaptıgınız yıgurdu
Bize köyden mayalanmış olarak geliyor içine tahta kaşık kullaniyorum. Hiç metal değdirmiyorum ve hiç ekşime olmuyor. Ondan veriyorum. Haftalik geliyor.
Evet bende takip ediyorum onu. Bi dene bakalim bende istiyordum yapamadim.
Ayy şu ana kadar hiç yazmadim bdv ye nirandan sonra iyice korkaroldum ordan

Kızlar pozıtıf komsularım var demiştim. Asonsorlerde apartman içinde vs gören cok. Hatta eşi halı yıkamacı. Hergun işe gudıp gelıomus , dellenıyorum, şikayet mi etsemnereye edılıokı
Şikayet et canım yakın temas kurduğu herkese bulaştırır ya bu ne düşüncesizlik
Ben kızların bilinçaltına "evlenmeyin, bekarlık sultanlık" düşüncesini işliyorum...
Başardım gibialacakları 1+1 evin hayalini kuruyorlar
Harikasın tövbe Estağfirullah b.k vardı sanki evlendik hele ben memleketimde ailemin yanındayken evlenip gurbete düştüm sonra da ağlanıyorum yalnızım diye
Evet canım biraz fazla mülayimim hatta, hiç sevmiyorum bu özelliğimi
Eve yardıma gelen temizlikçi abla, bakıcı falan bile beni ciddiye almıyor ki kocam alsın da benim ihtiyaçlarımı anlasın
Maalesef ne kadar naifsen o kadar eziliyorsun sen kendine öncelik tanımadıkça kimse sana öncelik tanıyıp değer vermiyor
Şu bdv beni hiç sarmiyor ya. Arada sıkılınca bakiyom ama hiç msj yazasim gelmiyor
Ha boşluğa yazmışın ha oraya herkes bildiğini okuyor
U UcanSupurge bugün pek gözükmedin canım, okula mı gittin
Uyumuşum canım çocuğu uyutunca sen napıyorsun

Ben de kaç gündür kumpirr yapacağım, cumayi bekliyorum. Patatesler bozulmadiysa yapacağım insallah
Ohhhh afiyet bal olsun o zaman şimdiden

Çok haklısın canım ben de memnun değilim bu özelliğimden çünkü suistimal ediliyor hep ama huy işte değiştiremiyorum.

5 kasım

09.00 haslsnmıs yumurta, 2 dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir

13.00 domatesli yumurta, 1 dilim tam bugday ekmek

17.00 bir kepce kırmızı mercimek corba, 7 kaşık kıymalı kabak yemegi

spor yok

su 2.5 litre

5 Kasım Perşembe

13:00 >>> 2 kase salata
3 kepçe yoğurt

15:00 >>> 1 fincan kabak çekirdeği
1 adet Trabzon hurması
10 'ar adet badem ve fındık

Su >>> 2 lt

Spor >>> yok

5 Kasım 2020 Perşembe

12.20

4 tane köfte
Bir kase mevsim salata
1 avuç içi kadar lavaş

14.45
3 hurma
3 erik

su: 1,5 lt
Afiyet olsun kızlar tam Perşembe menüleri olmuş

Ben de önceden salak gibi iş yapmaya kasardım
Estağfirullah kız öyle deme. Valla iş miş umrumda değil artık. Kizim 1 saat uyudumu oturur kahve keyfimi yaparim. İşleri genelde onlar uyanıkken yapiyorum çünkü onlar uyanıkken asla dinlenemem, ama onlar uyurken dinlenebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…