Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi aksamlar kızlar poffff yarın sanki yine tartıda güzel bı rakam goremiycem gibi bu hafta baya çabaladım oysa yine şişkinlik var bugün acayip şekilde dün çok rahatken bugün karnım davul gibi regl ağrım var suyumu içiyorum sıcak tutuyorum ama ödem var snrm napcam ben bu şişliği ya sanki adet olsam hafifliycek gibi hissediyorum

Onu affedemediğin bir durum mu var canım ?

Bundan sonra böle. Baktım ne yapsamda aynı o yüzden boşladim baya işleri.
Aynen yapsan da bir yapmasan da o yüzden kendimizi düşünelim
Daha adet olamadın değil mi canım

Onu affedemediğin bir durum mu var canım ?
Yok aksine çok iyi birisidir. Cok anlayıslı yardımsever , ne şidddet ne aldatma . En sinir oldugum şeyi üşengeclıgı. Cok az konusur, sohbet etmemekten, bana sevgısını gostermemesınden boyle oldum sanırım , oturup tüm gun telefonından oyun oynamasından dizi izlemesınden, paylasımlsrımızın azalmasından sıkıldım

Evet canım biraz fazla mülayimim hatta, hiç sevmiyorum bu özelliğimi
Eve yardıma gelen temizlikçi abla, bakıcı falan bile beni ciddiye almıyor ki kocam alsın da benim ihtiyaçlarımı anlasın
O ciddiye almamak değil canım iyi niyeti suistimal

Nasıl yapıyorsun uyanıkken ya. Benimki paçamı bırakmıyor valla. Bu saat oldu hala uyumadı. Allah’ın gücüne gitmesin valla çocuk akıl işi değil ya yıprandım yeminle. 10 ayda 5 yıllık yıprandım

Ben de 2 gündür kayısılı doğan form çay içtim tuvalete çıkayım diye. Bana bi etkisi olmadı ama kızım ishal oldu. Sanırım şu an da karnı ağrıyor
Bunlar sıkılmak için gayet geçerli sebepler.Ama geneli 3 aşağı 5 yukarı aynı canım Büyü falan saçmalık. İnanma öyle şeylere. Allah izin vermezse kimse bi şey yapamaz.

Ben de 2 gündür kayısılı doğan form çay içtim tuvalete çıkayım diye. Bana bi etkisi olmadı ama kızım ishal oldu. Sanırım şu an da karnı ağrıyor
Form bitki çayı da içmiyorum ben tuvalet sıkıntım yok aslında ama şişkinlik var
Menülere baktım
Gören açlık grevi yapılan fabrika yemeği sanır
Benden başka kimse bi şey yememiş
Ben de çok bi şey yemedim zaten çünkü açım
Pazartesiden bu yana menülerim gayet hafif yine eksi olmazsam çok uzulcem cidden

Benim ki karnı toksa altı temizse süt içmişse biraz oyalanıyor. Oğlum baya oyuncağı var kullanmadigimiz odada hepsi yerde o odada biraz oyalanıyor. Yada ben mutfaktayken erzak dolabini açıp kavanozlari poşetleri inceliyor yada mama sandalyesine koyuyorum, önüne yiyebileceği şeyler koyuyorum bende mutfaktaki işimi hallediyorum.

Benim kızım
Sabah 7 den akşam 7 ye kadar sadece yarim saat uyudu. 7 den sonra da bu 3. Uyanışı

Menülere baktım
Gören açlık grevi yapılan fabrika yemeği sanır
Benden başka kimse bi şey yememiş
Ben de çok bi şey yemedim zaten çünkü açım
Bu akşam harika bir çorba yanina köfte biber domates harika bir salçalı bulgur pilavi ve yogurtlu karnabahar ☹☹☹ gözümün önünde yedilerrr. Yarını 4 gözle bekliyorum.

Bu dediklerinin hepsini denedim başkasının yanında kuzu gibi duran çocuk ben ordaysam asla başka bir şeyle oyalanmıyor deli olucam

Bu dediklerinin hepsini denedim başkasının yanında kuzu gibi duran çocuk ben orduysam asla başka bir şeyle oyalanmıyor deli olucam
Canim benim iki çocuğumda da aynı şey var di. Eğer ayaktaysam ve iş yapiyorsam oyalanirlar, ama eğer oturuyorsam surekli tepemde kucağımda lar

Off galiba bende acıktım, hemen uyusam iyi olacak ama oğlum uyandı uykusu kaçmış galiba, kızımi da uyandır di emiyor şu an. Ikiside uyusun hemen uyuycam

Canim benim iki çocuğumda da aynı şey var di. Eğer ayaktaysam ve iş yapiyorsam oyalanirlar, ama eğer oturuyorsam surekli tepemde kucağımda lar
Benimki tam tersi yanında oturuyorsam sakin ama bi iş yapıyorsam resmen paçama yapışıyor öyle ki kıyafetimi çekip çıkarıyor. Nefes alacak alanım kalmadı resmen. 2 yıl ücretsiz izin almamakta hata mı ettim acaba

Off galiba bende acıktım, hemen uyusam iyi olacak ama oğlum uyandı uykusu kaçmış galiba, kızımi da uyandır di emiyor şu an. Ikiside uyusun hemen uyuycam
Bugün kendime göre az yedim. Memem bomboş. Ben kıstığım an sütüm resmen çekiliyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…