- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.921
Atayım özelden. Şimdi senin merakını giderim derken banlanmayımMerak ettim konuyu
Korkudan uğrayamaz oldum malum
Benim ki altı kirliyse uykusu varsa mutfakta resmen dolapla arama girip beni ordan uzaklastirmaya çalışıyor sonra düşüyor falan ama mutlaka bi ihtiyacı olmuş oluyor. Yoksa bizde de hergün bi paçaya yapışma oluyor. Nefes almadan nefes olamazsin sözü cok hoşuma gitmiş ti. O yüzden bazen de nefes alabilmek için babasina yada kv ne birak.Benimki tam tersi yanında oturuyorsam sakin ama bi iş yapıyorsam resmen paçama yapışıyor öyle ki kıyafetimi çekip çıkarıyor. Nefes alacak alanım kalmadı resmen. 2 yıl ücretsiz izin almamakta hata mı ettim acaba
Cok az yersem ve kizimda cok emerse benim de göğsüm yumuşacık oluyo, ama bu aralar az emiyor gibi.Bugün kendime göre az yedim. Memem bomboş. Ben kıstığım an sütüm resmen çekiliyor ya
Buna kesinlikle inanıyorum ama eve girdiğim andan uyuduğu zamana kadar 1 saniye bırakmıyor beni. Ve hepsi okula başlayınca oldu. O kadar bunaldım ki gerçekten çıldırıcam artık ya. Babasına bırakıyorum bi balkona falan çıkayım ya da bi şey yapayım diye ağlıyor 2 dk sonra yanıma getiriyorBenim ki altı kirliyse uykusu varsa mutfakta resmen dolapla arama girip beni ordan uzaklastirmaya çalışıyor sonra düşüyor falan ama mutlaka bi ihtiyacı olmuş oluyor. Yoksa bizde de hergün bi paçaya yapışma oluyor. Nefes almadan nefes olamazsin sözü cok hoşuma gitmiş ti. O yüzden bazen de nefes alabilmek için babasina yada kv ne birak.
Güzel menü canım afiyet olsun5 kasım çrş
09.00
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 kahve
12.30
1 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
1 krep
1 yk pekmez
16.00
1 kase ton balığı
2 tb ekmeği
1 elma
18.00
5 yk kıymakı yemek
2 lt su
Spor bakalım yapabilirsem yaparım
Açım valla. Güzel olsa tok olurdumGüzel menü canım afiyet olsun
Benim mutfağı toplamam lazımOff galiba bende acıktım, hemen uyusam iyi olacak ama oğlum uyandı uykusu kaçmış galiba, kızımi da uyandır di emiyor şu an. Ikiside uyusun hemen uyuycam
Ayrilik kaygısı var demek ki. Sen okula giderken falan söylüyor musun ona yoksa gizli mi çıkıyor sun evden. Bence sürekli konuş çünkü artık her şeyi anliyorlar.Buna kesinlikle inanıyorum ama eve girdiğim andan uyuduğu zamana kadar 1 saniye bırakmıyor beni. Ve hepsi okula başlayınca oldu. O kadar bunaldım ki gerçekten çıldırıcam artık ya. Babasına bırakıyorum bi balkona falan çıkayım ya da bi şey yapayım diye ağlıyor 2 dk sonra yanıma getiriyor
Ohhh yarinnn mis gibi bir eve uyanacaksin. Eline sağlık iyi olmuş. Bende uyuttum uyurum şimdi. Ama tarti moralimi bozuyor. Şu an da bile geçen hafta ki kilomu göremiyorum baya baya artidayim. Yarin bildirim saati en son kaç acabaKızlar resmen 2 saat temizlk yaptm ya salak gbi durduramadm kendmi. Herşey carsaflari degisdireym yarn yikarimla basladi sonra hadi yikiym dedm. Sonra baktm oglan uyudu 9bucukta bi basladm banyoyu tuvaleti ovaladm firini sildm musluklari sildim camasir yikandi astım bulasik makinesi bitmis bosalttim o arada tabi robot supurdu arkasina sildi. Tam isler bitti oturaym derken oglan uyandı simdi emiyor bende uyuycam hemen inşallah yarn guzel eksi gorruruz hepimiz
Araları kaç yaştı ,birbirleriyle de oyalanırlar azsaOff galiba bende acıktım, hemen uyusam iyi olacak ama oğlum uyandı uykusu kaçmış galiba, kızımi da uyandır di emiyor şu an. Ikiside uyusun hemen uyuycam
Robot süpürgeden memnunmusun , ben de ekgıda sürecı için almak istıyorum ozellıkleKızlar resmen 2 saat temizlk yaptm ya salak gbi durduramadm kendmi. Herşey carsaflari degisdireym yarn yikarimla basladi sonra hadi yikiym dedm. Sonra baktm oglan uyudu 9bucukta bi basladm banyoyu tuvaleti ovaladm firini sildm musluklari sildim camasir yikandi astım bulasik makinesi bitmis bosalttim o arada tabi robot supurdu arkasina sildi. Tam isler bitti oturaym derken oglan uyandı simdi emiyor bende uyuycam hemen inşallah yarn guzel eksi gorruruz hepimiz
Hahahaha bize de at yaa:))))Atayım özelden. Şimdi senin merakını giderim derken banlanmayım
Çok iyi5kasım MENUM:
9:30 tavada 1 yumurta
11:30 2 dilim cavdar, 5 zeytin, domates, 1tk krem peynir, 1 dilim hindi fume salam
16:30 kahve, 2 gün kurusu
17:30 5 kanat fırın, yarım domates, 1 biber, 1 kabak, kucuk kase salata
1lt ödem suyu
1.5 lt Su
Spor 15dk leslie 45p
600 hoplama 60p
150 mekik 30p =toplam 145p
Zorbimenu tebriklerr5 Kasım 2020 Perşembe
12.20
4 tane köfte
Bir kase mevsim salata
1 avuç içi kadar lavaş
14.45
3 hurma
3 erik
su: 1,5 lt
Kahvaltı ozellıkle mi yapmıyorsun canım5 kasım çrş
09.00
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 kahve
12.30
1 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
1 krep
1 yk pekmez
16.00
1 kase ton balığı
2 tb ekmeği
1 elma
18.00
5 yk kıymakı yemek
2 lt su
Spor bakalım yapabilirsem yaparım
Yaaa üzüm tanesi deyişini yerim5 kasim
10.30
3dlm tam bugday ekmegi
3dlm peynir
5 6 uzum tanesi
5 6 findik
14.20
yarim but
17.30
1 kase ton balikli salata
3 4 tane uzum.tanesi
2 yk menemen
1 avuc findik
su 2lt
spor 1 saat tempolu yuruyus 180 puanPnrrr-12
Aynen canım ben de uzaklaşıyorum bu sebepten ondan şikayet ede ede ben de soğuk nevale oldumYok aksine çok iyi birisidir. Cok anlayıslı yardımsever , ne şidddet ne aldatma . En sinir oldugum şeyi üşengeclıgı. Cok az konusur, sohbet etmemekten, bana sevgısını gostermemesınden boyle oldum sanırım , oturup tüm gun telefonından oyun oynamasından dizi izlemesınden, paylasımlsrımızın azalmasından sıkıldım
Hadi iyi uykular canımKızlar resmen 2 saat temizlk yaptm ya salak gbi durduramadm kendmi. Herşey carsaflari degisdireym yarn yikarimla basladi sonra hadi yikiym dedm. Sonra baktm oglan uyudu 9bucukta bi basladm banyoyu tuvaleti ovaladm firini sildm musluklari sildim camasir yikandi astım bulasik makinesi bitmis bosalttim o arada tabi robot supurdu arkasina sildi. Tam isler bitti oturaym derken oglan uyandı simdi emiyor bende uyuycam hemen inşallah yarn guzel eksi gorruruz hepimiz
Evet eşim gizli çıkınca kapıya yapışıp ağlama krizine giriyordu bizimki artık konuşuyor ben işe gidiyorum gelecem gelirken ne alayım şeklinde rüşvet karşılığı ağlatmadan çıkıyorAyrilik kaygısı var demek ki. Sen okula giderken falan söylüyor musun ona yoksa gizli mi çıkıyor sun evden. Bence sürekli konuş çünkü artık her şeyi anliyorlar.
Ohhh yarinnn mis gibi bir eve uyanacaksin. Eline sağlık iyi olmuş. Bende uyuttum uyurum şimdi. Ama tarti moralimi bozuyor. Şu an da bile geçen hafta ki kilomu göremiyorum baya baya artidayim. Yarin bildirim saati en son kaç acaba
Anladim cnm ozaman bi 8 ayimiz falan var bitmesine bu surecin :) hayirlisi olsunBen de öyleydim Pınar 4-5 kere uyandığı gece şükrederdim bu gece iyi uyudu diye ne zamanki gece beslenme olayı bitti uykuları iyi kötü düzene girdi sayılır yine kalkıyor arada ama eskisi gibi değil
Ama evlenip mutlu olanda var örmegin ben iyiki evlenmisim diyormBen kızların bilinçaltına "evlenmeyin, bekarlık sultanlık" düşüncesini işliyorum...
Başardım gibialacakları 1+1 evin hayalini kuruyorlar
Aynen benide bakiyrm ama polemige girmek istemiyorm sanrm bsi yazasm gelmiyorŞu bdv beni hiç sarmiyor ya. Arada sıkılınca bakiyom ama hiç msj yazasim gelmiyor
Ay mukemmel ama ben koca evdeyken is yapamiyorm sanki ayak altinda dolaniyor hissiyati olusturuyorBugün hep mutfaktaydım
Yarının yemeklerini hazırladım
Yarın koca evde yokken dinleneceğim.
İş yapma felsefemi bugün itibariyle değiştirdim.
Koca evdeyken hiç oturmayacağım, o yokken de yan gelip yatacağım, işlere bakmayacağım
Bence senin gidicegni dusunuyor heran o yuzden hep senin yaninda olmak istiyor onunla ilgilen istiyor, cok masum ama Senide anlıyorum yıpratır insani benim oglumda diş zamanları oleydi esortmani oyle cekerdi ki indirirdi bazenBuna kesinlikle inanıyorum ama eve girdiğim andan uyuduğu zamana kadar 1 saniye bırakmıyor beni. Ve hepsi okula başlayınca oldu. O kadar bunaldım ki gerçekten çıldırıcam artık ya. Babasına bırakıyorum bi balkona falan çıkayım ya da bi şey yapayım diye ağlıyor 2 dk sonra yanıma getiriyor
Evet ya çok sukur icik huzur dolduOhhh yarinnn mis gibi bir eve uyanacaksin. Eline sağlık iyi olmuş. Bende uyuttum uyurum şimdi. Ama tarti moralimi bozuyor. Şu an da bile geçen hafta ki kilomu göremiyorum baya baya artidayim. Yarin bildirim saati en son kaç acaba
Memnunum cnm guzel supuruyor silmeside fena degl idare eder ama iş goruyor gercekten. Tek sıkıntım oglan rahat bırakmıyor mecburen ya disari cikarken yada o uyuyorken calistiriyorm :)Robot süpürgeden memnunmusun , ben de ekgıda sürecı için almak istıyorum ozellıkle
Ben de gerçi odun gibi bi hatunum, ona kusur buluyorum da ben de sevgısını gosteren öpen sarılan bırı degılım, ikiz ler burcu var mı aranızda o beni anlar:))Aynen canım ben de uzaklaşıyorum bu sebepten ondan şikayet ede ede ben de soğuk nevale oldum
Hadi iyi uykular canım
Evet eşim gizli çıkınca kapıya yapışıp ağlama krizine giriyordu bizimki artık konuşuyor ben işe gidiyorum gelecem gelirken ne alayım şeklinde rüşvet karşılığı ağlatmadan çıkıyor
Tok karnına görmezsin tabi elo yarın 2ye kadar yanlış bilmiyorsam
Kaç yıllık evlısın , masallah daim olsun , ya biraz da beklentiyle alakalı sanırım mutluluk mutsuzluk evlilikte.Anladim cnm ozaman bi 8 ayimiz falan var bitmesine bu surecin :) hayirlisi olsun
Ama evlenip mutlu olanda var örmegin ben iyiki evlenmisim diyorm
Aynen benide bakiyrm ama polemige girmek istemiyorm sanrm bsi yazasm gelmiyor
Ay mukemmel ama ben koca evdeyken is yapamiyorm sanki ayak altinda dolaniyor hissiyati olusturuyor
Bence senin gidicegni dusunuyor heran o yuzden hep senin yaninda olmak istiyor onunla ilgilen istiyor, cok masum ama Senide anlıyorum yıpratır insani benim oglumda diş zamanları oleydi esortmani oyle cekerdi ki indirirdi bazen
Evet ya çok sukur icik huzur doldu
Her hafta eksi olamiyabillirz cnm sıkma canini insallah yinede guzel bi rakam gorursn yarn. Ama gecen hafta cok guzel verdin.
Memnunum cnm guzel supuruyor silmeside fena degl idare eder ama iş goruyor gercekten. Tek sıkıntım oglan rahat bırakmıyor mecburen ya disari cikarken yada o uyuyorken calistiriyorm :)
Bana da öyle geliyorBence senin gidicegni dusunuyor heran o yuzden hep senin yaninda olmak istiyor onunla ilgilen istiyor, cok masum ama Senide anlıyorum yıpratır insani benim oglumda diş zamanları oleydi esortmani oyle cekerdi ki indirirdi bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?