Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim ki altı kirliyse uykusu varsa mutfakta resmen dolapla arama girip beni ordan uzaklastirmaya çalışıyor sonra düşüyor falan ama mutlaka bi ihtiyacı olmuş oluyor. Yoksa bizde de hergün bi paçaya yapışma oluyor. Nefes almadan nefes olamazsin sözü cok hoşuma gitmiş ti. O yüzden bazen de nefes alabilmek için babasina yada kv ne birak.
Bugün kendime göre az yedim. Memem bomboş. Ben kıstığım an sütüm resmen çekiliyor ya
Cok az yersem ve kizimda cok emerse benim de göğsüm yumuşacık oluyo, ama bu aralar az emiyor gibi.

Buna kesinlikle inanıyorum ama eve girdiğim andan uyuduğu zamana kadar 1 saniye bırakmıyor beni. Ve hepsi okula başlayınca oldu. O kadar bunaldım ki gerçekten çıldırıcam artık ya. Babasına bırakıyorum bi balkona falan çıkayım ya da bi şey yapayım diye ağlıyor 2 dk sonra yanıma getiriyor

Güzel menü canım afiyet olsun

Kızlar resmen 2 saat temizlk yaptm ya salak gbi durduramadm kendmi. Herşey carsaflari degisdireym yarn yikarimla basladi sonra hadi yikiym dedm. Sonra baktm oglan uyudu 9bucukta bi basladm banyoyu tuvaleti ovaladm firini sildm musluklari sildim camasir yikandi astım bulasik makinesi bitmis bosalttim o arada tabi robot supurdu arkasina sildi. Tam isler bitti oturaym derken oglan uyandı simdi emiyor bende uyuycam hemen inşallah yarn guzel eksi gorruruz hepimiz

Ayrilik kaygısı var demek ki. Sen okula giderken falan söylüyor musun ona yoksa gizli mi çıkıyor sun evden. Bence sürekli konuş çünkü artık her şeyi anliyorlar.

Ohhh yarinnn mis gibi bir eve uyanacaksin. Eline sağlık iyi olmuş. Bende uyuttum uyurum şimdi. Ama tarti moralimi bozuyor. Şu an da bile geçen hafta ki kilomu göremiyorum baya baya artidayim. Yarin bildirim saati en son kaç acaba

Robot süpürgeden memnunmusun , ben de ekgıda sürecı için almak istıyorum ozellıkle

Çok iyi
5 Kasım 2020 Perşembe

12.20

4 tane köfte
Bir kase mevsim salata
1 avuç içi kadar lavaş

14.45
3 hurma
3 erik

su: 1,5 lt
Zorbimenu tebriklerr
Kahvaltı ozellıkle mi yapmıyorsun canım
5 kasim

10.30
3dlm tam bugday ekmegi
3dlm peynir
5 6 uzum tanesi
5 6 findik

14.20
yarim but

17.30
1 kase ton balikli salata
3 4 tane uzum.tanesi
2 yk menemen
1 avuc findik

su 2lt
spor 1 saat tempolu yuruyus 180 puan Pnrrr-12
Yaaa üzüm tanesi deyişini yerim afiyet olsun gusel menu

Aynen canım ben de uzaklaşıyorum bu sebepten ondan şikayet ede ede ben de soğuk nevale oldum
Hadi iyi uykular canım
Ayrilik kaygısı var demek ki. Sen okula giderken falan söylüyor musun ona yoksa gizli mi çıkıyor sun evden. Bence sürekli konuş çünkü artık her şeyi anliyorlar.
Evet eşim gizli çıkınca kapıya yapışıp ağlama krizine giriyordu bizimki artık konuşuyor ben işe gidiyorum gelecem gelirken ne alayım şeklinde rüşvet karşılığı ağlatmadan çıkıyor
Tok karnına görmezsin tabi elo yarın 2ye kadar yanlış bilmiyorsam

Ben de öyleydim Pınar 4-5 kere uyandığı gece şükrederdim bu gece iyi uyudu diye ne zamanki gece beslenme olayı bitti uykuları iyi kötü düzene girdi sayılır yine kalkıyor arada ama eskisi gibi değil
Anladim cnm ozaman bi 8 ayimiz falan var bitmesine bu surecin :) hayirlisi olsun
Ben kızların bilinçaltına "evlenmeyin, bekarlık sultanlık" düşüncesini işliyorum...
Başardım gibialacakları 1+1 evin hayalini kuruyorlar
Ama evlenip mutlu olanda var örmegin ben iyiki evlenmisim diyorm
Şu bdv beni hiç sarmiyor ya. Arada sıkılınca bakiyom ama hiç msj yazasim gelmiyor
Aynen benide bakiyrm ama polemige girmek istemiyorm sanrm bsi yazasm gelmiyor
Ay mukemmel ama ben koca evdeyken is yapamiyorm sanki ayak altinda dolaniyor hissiyati olusturuyor
Bence senin gidicegni dusunuyor heran o yuzden hep senin yaninda olmak istiyor onunla ilgilen istiyor, cok masum ama Senide anlıyorum yıpratır insani benim oglumda diş zamanları oleydi esortmani oyle cekerdi ki indirirdi bazen
Evet ya çok sukur icik huzur doldu
Her hafta eksi olamiyabillirz cnm sıkma canini insallah yinede guzel bi rakam gorursn yarn. Ama gecen hafta cok guzel verdin.
Robot süpürgeden memnunmusun , ben de ekgıda sürecı için almak istıyorum ozellıkle
Memnunum cnm guzel supuruyor silmeside fena degl idare eder ama iş goruyor gercekten. Tek sıkıntım oglan rahat bırakmıyor mecburen ya disari cikarken yada o uyuyorken calistiriyorm :)

Ben de gerçi odun gibi bi hatunum, ona kusur buluyorum da ben de sevgısını gosteren öpen sarılan bırı degılım, ikiz ler burcu var mı aranızda o beni anlar:))

Kaç yıllık evlısın , masallah daim olsun , ya biraz da beklentiyle alakalı sanırım mutluluk mutsuzluk evlilikte.

Oglan nabıyor ustune mi bınıyor yoksa instadaki videolardaki gibi :)) cok tatlı videolar var yarobot süpürge ve bebişler

Hangi modeli seninki , silme yapıomu

Bence senin gidicegni dusunuyor heran o yuzden hep senin yaninda olmak istiyor onunla ilgilen istiyor, cok masum ama Senide anlıyorum yıpratır insani benim oglumda diş zamanları oleydi esortmani oyle cekerdi ki indirirdi bazen
Bana da öyle geliyor benim çekiştireler de eşofmanın inmesiyle son buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…