- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.941
Benimki üstüne çıkıyor ya da onu kovalıyorKaç yıllık evlısın , masallah daim olsun , ya biraz da beklentiyle alakalı sanırım mutluluk mutsuzluk evlilikte.
Oglan nabıyor ustune mi bınıyor yoksa instadaki videolardaki gibi :)) cok tatlı videolar var yarobot süpürge ve bebişler
Hangi modeli seninki , silme yapıomu
5 kasımda 15 .00 e kadarhiçbişey yememişsin , oyuzden afiyet bal şeker olsun pırasa , masallah sana04.11.2020
12:00
1 dilim kızarmıs cavdar ekmegı
ustune labne
17:00
1 tabak kıymalı karnıbahar
su 2lt
05.11.2020
15:00
1dolu tabak pırasa(dayanamadım cok guzel olmus)
17:00
1 muz
1 mandalına
1 amasya elması
su2lt
Bay bay kızım gidiyorum geri gelicem diyorum ama yemiyor ağlıyor arkamdan hep. Çok pişmanım 2 yıl izin almadığıma. Melek gibi bi çocuğum vardı. Saçımı yoluyor sürekli ısırıyor sürekli vuruyor benimle hem çok mutlu hem aşırı agresif napıcamı şaşırdımAyrilik kaygısı var demek ki. Sen okula giderken falan söylüyor musun ona yoksa gizli mi çıkıyor sun evden. Bence sürekli konuş çünkü artık her şeyi anliyorlar.
Yarın tartı yüzünü güldürür insAllah bu açlıkla canımAçım valla. Güzel olsa tok olurdumhafta sonu yediklerim tırmalıyor
Ohhh yarın mis gibi eve uyanacaksin canım emeğine sağlıkKızlar resmen 2 saat temizlk yaptm ya salak gbi durduramadm kendmi. Herşey carsaflari degisdireym yarn yikarimla basladi sonra hadi yikiym dedm. Sonra baktm oglan uyudu 9bucukta bi basladm banyoyu tuvaleti ovaladm firini sildm musluklari sildim camasir yikandi astım bulasik makinesi bitmis bosalttim o arada tabi robot supurdu arkasina sildi. Tam isler bitti oturaym derken oglan uyandı simdi emiyor bende uyuycam hemen inşallah yarn guzel eksi gorruruz hepimiz
Yaaaa su videolardaki bebekler geldi aklıma sen öyle diyinceMemnunum cnm guzel supuruyor silmeside fena degl idare eder ama iş goruyor gercekten. Tek sıkıntım oglan rahat bırakmıyor mecburen ya disari cikarken yada o uyuyorken calistiriyorm :)
Maşallah canımAma evlenip mutlu olanda var örmegin ben iyiki evlenmisim diyorm
DelüBen de gerçi odun gibi bi hatunum, ona kusur buluyorum da ben de sevgısını gosteren öpen sarılan bırı degılım, ikiz ler burcu var mı aranızda o beni anlar:))
Şuan izin alma hakkın yokmu sonradan? Maddiyat zorlamıcaksa ve 2 yıl hakkınız varsa kullanın ya , ben cok isterdımBay bay kızım gidiyorum geri gelicem diyorum ama yemiyor ağlıyor arkamdan hep. Çok pişmanım 2 yıl izin almadığıma. Melek gibi bi çocuğum vardı. Saçımı yoluyor sürekli ısırıyor sürekli vuruyor benimle hem çok mutlu hem aşırı agresif napıcamı şaşırdım
Bence kesinlikle destek al canim. Bununla ilgili bi cocuk psikoloğu yazmistiBay bay kızım gidiyorum geri gelicem diyorum ama yemiyor ağlıyor arkamdan hep. Çok pişmanım 2 yıl izin almadığıma. Melek gibi bi çocuğum vardı. Saçımı yoluyor sürekli ısırıyor sürekli vuruyor benimle hem çok mutlu hem aşırı agresif napıcamı şaşırdım
Bay bay kızım gidiyorum geri gelicem diyorum ama yemiyor ağlıyor arkamdan hep. Çok pişmanım 2 yıl izin almadığıma. Melek gibi bi çocuğum vardı. Saçımı yoluyor sürekli ısırıyor sürekli vuruyor benimle hem çok mutlu hem aşırı agresif napıcamı şaşırdım
Sen 2 . Çocuk düşünüyorsun canim bence o zaman a sakla daha çok lazim olacakBay bay kızım gidiyorum geri gelicem diyorum ama yemiyor ağlıyor arkamdan hep. Çok pişmanım 2 yıl izin almadığıma. Melek gibi bi çocuğum vardı. Saçımı yoluyor sürekli ısırıyor sürekli vuruyor benimle hem çok mutlu hem aşırı agresif napıcamı şaşırdım
Kim bakıyor canım anneanne babanne fln mı bakıcımı?Bay bay kızım gidiyorum geri gelicem diyorum ama yemiyor ağlıyor arkamdan hep. Çok pişmanım 2 yıl izin almadığıma. Melek gibi bi çocuğum vardı. Saçımı yoluyor sürekli ısırıyor sürekli vuruyor benimle hem çok mutlu hem aşırı agresif napıcamı şaşırdım
Aynen canım ben de uzaklaşıyorum bu sebepten ondan şikayet ede ede ben de soğuk nevale oldum
Hadi iyi uykular canım
Evet eşim gizli çıkınca kapıya yapışıp ağlama krizine giriyordu bizimki artık konuşuyor ben işe gidiyorum gelecem gelirken ne alayım şeklinde rüşvet karşılığı ağlatmadan çıkıyor
Tok karnına görmezsin tabi elo yarın 2ye kadar yanlış bilmiyorsam
Evettt niran geldim kuzum
Yaaa en bi sevdiğim şarkı ❤
Kuzum yetişemiyorum hiç bir yere kv geldi,kardeşim doğum yaptı evdi kızımdı yoğun geçti bu ara yine kızımın ayak bileği ağrıları başladıPembe Lotus beyazım kuğum kaymağım kaç gündür doğru dürüst giremiyorum Niran’ın mesajından fark ettim geçen yazdığın mesajdan sonra gelmemişsin bi sıkıntın yoktur inşallah ?
Geldim kuzum geldim
1. Yi beceremedim ki 2. Yi düşüneyim. Kendimi berbat bi anne gibi hissediyorumSen 2 . Çocuk düşünüyorsun canim bence o zaman a sakla daha çok lazim olacak
Baba anneKim bakıyor canım anneanne babanne fln mı bakıcımı?
SanmıyorumYarın tartı yüzünü güldürür insAllah bu açlıkla canım
Hoşgeldin canım. Nasıl oldun?Evettt niran geldim kuzum
Hoş geldin canım nasılsın ? Özlettin kendini gönderdin mi kaynanayıHayırlı geceler kızlar geçmişe bakamadım sormuşsunuz iyiyim çok şükür deprem fln ruhsal dengemi bozdu
Bide hiç birseye yetisememe hissi bunaltti beni
Yok bacim ne odulu. Diyete baslayamaya baslama cabalari bunlar.Simit kek kurabiye üçlüsü kulagıma cok iyi gelmedi ama nefsi koreltmek yada ödül içinse sorun yok , afiyet olsun canım
Nasip degilmis canim. Gunler kisalmaya baslamisken bende tutmak istiyorum. Simdi reglim ins bitince baslarim bendegunaydin kizlar:))
oruc tutacaktim bugun ama kalkamadim yarim saatle kacirdim
Kizarmis ekmek gibiyse ve yagsiz biseyse guzel bence canim. Kuru meyvede varmis.ok acıkmadım canım, sabah acıkır gibi oldum ama kahve içince o his de geçti
selanik kurusu kızarmış ekmek içine kuru meyve atılmış gibi :)
hafif şekerli bişe
Faydasi olurmuki denesekmikiBendeeeee. Ailecek anason demleyip içersek belki
Konusmanin seyride onemli tabi canim.Ben bu ara bir de kayınvalide tribiyle uğraşıyorum,kandilde annemle konuşmuşlar annem de diyorki normal konuşurken İpek'ten (kızım) laf açılmış annemde demis ki "masal diyorki ipek çok ağlıyor,edepsiz inşallah kayınvalidem bakabilir" (bu cümleyi gerçekten kötü niyetle soylememis)hani ay sonu gelecek ya ondan,kayınvalidem "misafirim var diye yüzüne kapatmış,aynı akşam ben iki kere kandil için aradım açmadı.Aynu gece oğluyla konuştu amaİki gün sonra annemlerde eşyalarımız vardı buraya yollanacak,annem mecburen yine aramak zorunda kalmış,evdeyseniz eşyaları birakalim diye,açmamış telefonu bir saat sonra tekrar aramış bu defa meşgule atmış tabiki de dönmemiş.Sizce gelince nasıl davranayim,anneme yaptığı şeyden dolayı çok sinirliyim.Sizce bu kadar alınacak bir şey mi demis annem?
Cok dikkat lazim canim diyecektimki sonraki.mesajini gordum. İse gidip geleni varmis koronali komsularin arasinda. Of off sonra niye bitmiyor .... Nasil bitsinki bu illetKızlar 10 dairelik apartmanımızda 4 daire korona olmuş. Pipirıklıgım ve stresım 10 a katladı. Annem astım gelip gitti , bu haberi alıncaya kadar bılmıyordum şimdi gelmıyor da , annem ve cıcugum için cok korkuyorum ozellıkle , biz hep evdeyız de , eşim işe gıdıp gelıyo, inş olmaz ve taşımaz
Ya gercekten oyle zamanda etraftan denen kotu sozler dikkate alinmiyor hic..Aynı şeyi biz de kızkardeşimde yaşadık. Hatta bi arkadaşımız damadın annesi için ruh hastası demişti başka bi arkadaşımız da takılmayın ona kıskanıyor demişti. Sonuç kadın ve yetiştirdiği oğlu ruh hastası çıktılar
Kac gundur salata corba besleniyorsun . ins guzel eksi gelir5 Kasım Perşembe
Saat 11:00
Büyük bı bardak ılık su
Kahvaltı 12:00
2 haşlanmış yumurta ile yeşillik salatası(koca bı tabakti yeşilliği baya fazla)
1 kupa rezene
Ara 15:00
1 bardak süt
Akşam 16:30
2 kepçe mercimek çorbası
Bolca salata(iki gündür pırasa ile salataa sardım domates marul pırasa dogradm bol bol )
Akşam 1 kupa rezene daha içerim
Su 3 lt olur
Spor yok
Bugünü erken kapaticam bklm yarına tartıda ne gorucem
Super tam bir persembe menusu canim5 kasım
09.00 haslsnmıs yumurta, 2 dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir
13.00 domatesli yumurta, 1 dilim tam bugday ekmek
17.00 bir kepce kırmızı mercimek corba, 7 kaşık kıymalı kabak yemegi
spor yok
su 2.5 litre
Allahim insan bunlarla nasil doyar.5 Kasım Perşembe
13:00 >>> 2 kase salata
3 kepçe yoğurt
15:00 >>> 1 fincan kabak çekirdeği
1 adet Trabzon hurması
10 'ar adet badem ve fındık
Su >>> 2 lt
Spor >>> yok
Guzel tam bir persembe menusu bence canim5kasım MENUM:
9:30 tavada 1 yumurta
11:30 2 dilim cavdar, 5 zeytin, domates, 1tk krem peynir, 1 dilim hindi fume salam
16:30 kahve, 2 gün kurusu
17:30 5 kanat fırın, yarım domates, 1 biber, 1 kabak, kucuk kase salata
1lt ödem suyu
1.5 lt Su
Spor 15dk leslie 45p
600 hoplama 60p
150 mekik 30p =toplam 145p
Allahim birr az menu de burda. Doyduysan sikinti yok canim5 Kasım 2020 Perşembe
12.20
4 tane köfte
Bir kase mevsim salata
1 avuç içi kadar lavaş
14.45
3 hurma
3 erik
su: 1,5 lt
Guzel dengeli olmus bence canim5 kasım çrş
09.00
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 kahve
12.30
1 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
1 krep
1 yk pekmez
16.00
1 kase ton balığı
2 tb ekmeği
1 elma
18.00
5 yk kıymakı yemek
2 lt su
Spor bakalım yapabilirsem yaparım
Guzel menu canim.5 kasim
10.30
3dlm tam bugday ekmegi
3dlm peynir
5 6 uzum tanesi
5 6 findik
14.20
yarim but
17.30
1 kase ton balikli salata
3 4 tane uzum.tanesi
2 yk menemen
1 avuc findik
su 2lt
spor 1 saat tempolu yuruyus 180 puan @Pnrrr-20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?