- 9 Mayıs 2015
- 1.329
- 5.274
- 358
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.961
saol canım anlamadım karnımda fecı şişlik var havalar cok sogudu ondan mı sıstım bılmıyorum bıraz artıydım oyuzden yemeyı ıcmeyı kestım5 kasımda 15 .00 e kadarhiçbişey yememişsin , oyuzden afiyet bal şeker olsun pırasa , masallah sana
ayy tebrıkler canım 6 ların hayırlı olsunİlk bildirimi ben yapayım o zaman
geçen hafta: 71,8
Bu hafta: 69,6
Fark: 2,2
Yüzde: 3,02
Eki Görüntüle 2716140
Eksin muhteşem canım, çok güzel ilerliyorsunİlk bildirimi ben yapayım o zaman
Eki Görüntüle 2716140
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Küçüğümün gece çok ateşi çıktı, ateş düşürücü de içmedi asla
İnşallah bugüne toparlar, izin alıp yanında da duramıyorum çok önemli bir toplantım var izin alamam
Herkese güzel bir gün olsun
Damdan düşenin halini damdan düşen anlar diyorsunAman kaptanım dikkat :)))))
İyi biri ama evliliğin gereğini tam olarak yerine getirmiyor.Yok aksine çok iyi birisidir. Cok anlayıslı yardımsever , ne şidddet ne aldatma . En sinir oldugum şeyi üşengeclıgı. Cok az konusur, sohbet etmemekten, bana sevgısını gostermemesınden boyle oldum sanırım , oturup tüm gun telefonından oyun oynamasından dizi izlemesınden, paylasımlsrımızın azalmasından sıkıldım
Eşin de oyalamayı bilmiyor yada istemiyor demekki canımBuna kesinlikle inanıyorum ama eve girdiğim andan uyuduğu zamana kadar 1 saniye bırakmıyor beni. Ve hepsi okula başlayınca oldu. O kadar bunaldım ki gerçekten çıldırıcam artık ya. Babasına bırakıyorum bi balkona falan çıkayım ya da bi şey yapayım diye ağlıyor 2 dk sonra yanıma getiriyor
Hepsi üst üste geldi cnm güne güzel baslarsn insAllahKızlar ben çok kötüyüm sürekli yatıyorum giremedim hiç kusura bakmayın. Uzun zamandır diyet çocukların hasta olması gece gündüz başlarında bekledim derken sonunda vücut düştü. Sabah bildirim yapıcam herkese iyi geceler
insAllah canımKac gundur salata corba besleniyorsun . ins guzel eksi gelir
Çok geçmiş olsun canım insAllah toparlarGünaydın kızlar
İnşallah bugüne toparlar, izin alıp yanında da duramıyorum çok önemli bir toplantım var izin alamam
İlk bildirimi ben yapayım o zaman
Eki Görüntüle 2716140
Senin eşin mülayim gibi sankiAma evlenip mutlu olanda var örmegin ben iyiki evlenmisim diyorm
Bende bir kaç aydır çocuk olmasada olurmuş diyorum, hayatımı yaşamak yerine kendimi kendi ellerimle hizmetçiye köleye dönüştürdümNasıl yapıyorsun uyanıkken ya. Benimki paçamı bırakmıyor valla. Bu saat oldu hala uyumadı. Allah’ın gücüne gitmesin valla çocuk akıl işi değil ya yıprandım yeminle. 10 ayda 5 yıllık yıprandım
Benim koca istisna o zmn annesi çok baskın karaktermis iki kez görmem yetti gerçi bana da hayatta anlaşmazlıkSenin eşin mülayim gibi sanki
Kv den de mülayim ve sessizdi.
Çocuklar karakteri çoğunlukla anneden alırlar yada annenin yetiştirdiği gibi olurlar.
Bence kv ne teşekkür etmelisin
Canım şişlik yapacak besinler tüketiyorsun ama..Form bitki çayı da içmiyorum ben tuvalet sıkıntım yok aslında ama şişkinlik var
Yok mercimekle bağlantılı olduğunu sanmıyorum kesinlikle vücudumu tanıyorum o kadar canım tamamen döngüsel regl şişkinliği hissediyorum artık bu hafta da vermezsem çok şaşırcam kendime açıkçasıCanım şişlik yapacak besinler tüketiyorsun ama..
İki gündür menünde mercimek çorbası var ve şişlik yapar, bunu sende biliyorsun..
Aynen öyle oldu canım ben zaten yılda bir kere böyle hasta olurum hala kafam kalkmıyor biran önce geçseydi biHepsi üst üste geldi cnm güne güzel baslarsn insAllah
insAllah canım
Çok geçmiş olsun canım insAllah toparlar
Ooooo süper eksi canım tebrikler
Maşallah canım tebriklerGunaydinlarr
Bugun misafirlerim var pek gelemeyebilirim canlar. Firsat buldukca igrarim yine
Pazartesi 77.0
Cuma 76.3
harekete gecirenlere minnettarim
Ah kuzum daha neler neler luks oluyor bir bilsenYeminle banyoya girmekte lüks oldu bana tam emzirdim yatırdım oynasiyordu o arada bı banyo yapayım dedim değmez olaydım feryat figan ağlıyor sıpa susmuyorda nasıl çıktım banyodan farkında değilim hiç bela eksi iç çeke çeke sanırsın dövdük meme tiryakisi oldu iyice geceleri
Rabbik ic ferahligi versin canim.Hayırlı geceler kızlar geçmişe bakamadım sormuşsunuz iyiyim çok şükür deprem fln ruhsal dengemi bozdu
Bide hiç birseye yetisememe hissi bunaltti beni
Gecmis olsun canim.Günaydın kızlar
Tebrikler canim cooool guzel eksiİlk bildirimi ben yapayım o zaman
Eki Görüntüle 2716140
Ya deme oyle. Senki cocuk icin evlendim diyordun. Kiz dorduncuyu istiyordunBende bir kaç aydır çocuk olmasada olurmuş diyorum, hayatımı yaşamak yerine kendimi kendi ellerimle hizmetçiye köleye dönüştürdüm
Günaydın kızlar
Çpk geçmiş olsun canım tam hastalık zamanı. Ne güzel 6 ları gördün darısı bize inşallahİlk bildirimi ben yapayım o zaman
Eki Görüntüle 2716140
Edıyırum ara ara ama bukadar kafaya taktıgımı bılmıyo , halimi farkedip sorsun istiyorum da nerdeee :)). O sormadan bi aksam konu açayımİyi biri ama evliliğin gereğini tam olarak yerine getirmiyor.
Bunları onada da ifade ettin mi
Çok geçmiş olsun acil şifalarGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?