- Konu Sahibi Handandandan
-
- #404.981
Hahahaha aynen :)))Damdan düşenin halini damdan düşen anlar diyorsun
4. MüAh kuzum daha neler neler luks oluyor bir bilsen
Rabbik ic ferahligi versin canim.
Gel gel buralara geldikce acilirsin
Gecmis olsun canim.
Bebeler hasta olmasin yaa
Tebrikler canim cooool guzel eksi
Ya deme oyle. Senki cocuk icin evlendim diyordun. Kiz dorduncuyu istiyordun
Allah evlatlarina hayırlı uzun ömürler versin,ben hastane kapılarında çok bekledim,çok kere tup bebek denedik negatif aldık,düşükler kurtajlar oldu,Allah'a binlerce kez hamdolsun umudumun bittiği yerde kızım geldi,bunlara rağmen gerçekten bebek bakmak çok zor diyorum,hatta iyiki böyle süreç zorlu olmus,hemen oluverseydi belki bu kadar sabırlı olamayabilirdim,eminim sende mükemmel olmasada harika bir annesindir,dünyaları verseler evlatlarını vermezsin ama kafa dinlemeye biraz kendimizle vakit geçirmeye de ihtiyacımız olabiliyor,böyle zamanlarda eş,babaanne anane desteği çok gerekli,yoksa çocuksuz bir yaşam eminimki sende istemezsin.Bende bir kaç aydır çocuk olmasada olurmuş diyorum, hayatımı yaşamak yerine kendimi kendi ellerimle hizmetçiye köleye dönüştürdüm
Biraz daha iyiyim çok şükür canım ❤Sanmıyorum
Hoşgeldin canım. Nasıl oldun?
HosbuldumHoş geldin canım nasılsın ? Özlettin kendini gönderdin mi kaynanayı
Maşallah çok bi eksi gelmiş tebrikler canimmİlk bildirimi ben yapayım o zaman
geçen hafta: 71,8
Bu hafta: 69,6
Fark: 2,2
Yüzde: 3,02
Eki Görüntüle 2716140
Ahh işte bu düşünce 2.çocuk fikriBende bir kaç aydır çocuk olmasada olurmuş diyorum, hayatımı yaşamak yerine kendimi kendi ellerimle hizmetçiye köleye dönüştürdüm
Tebrikler canımGunaydinlarr
Bugun misafirlerim var pek gelemeyebilirim canlar. Firsat buldukca igrarim yine
Pazartesi 77.0
Cuma 76.3
harekete gecirenlere minnettarim
TebriklerGecen hafta 74.5
Bu hafta 74.0
Fark: 500
Gayet güzel bir başlangıçGunaydinlarr
Pazartesi 77.0
Cuma 76.3
Yok kız, çocuk için evlenmedimYa deme oyle. Senki cocuk icin evlendim diyordun. Kiz dorduncuyu istiyordun
Geçer insAllahAynen öyle oldu canım ben zaten yılda bir kere böyle hasta olurum hala kafam kalkmıyor biran önce geçseydi bi
Ooo mükemmel böyle devamGunaydinlarr
Pazartesi 77.0
Cuma 76.3
Doktor mu verdi cnm antibiyotigi şifa olsun insAllahGünaydın kızlar ben antibiyotik içmek zorunda kaldım zaten gecem gündüzüme karışmış durumda öğlene doğru bildirim yapacağım içtiğim suyu bi eriteyim
Yaaaaa demeee büyükte düşünüyorum oldu da unuttum mu diye ama bu evrelerde bu kadr sıkıntılı degildiAh kuzum daha neler neler luks oluyor bir bilsen
Tebrikker cnm güzel eksiGecen hafta 74.5
Bu hafta 74.0
İletişimde ki en büyük yanlış "o anlasın, o farketsin" diye düşünmek...Edıyırum ara ara ama bukadar kafaya taktıgımı bılmıyo , halimi farkedip sorsun istiyorum da nerdeee :)). O sormadan bi aksam konu açayım
Tebrik ederim canım, gayet iyi bir eksiGecen hafta 74.5
Bu hafta 74.0
Sabah 3 dilim ekmek çok diyecektim ki akşama dengelemissin5 kasim
10.30
3dlm tam bugday ekmegi
3dlm peynir
5 6 uzum tanesi
5 6 findik
14.20
yarim but
17.30
1 kase ton balikli salata
3 4 tane uzum.tanesi
2 yk menemen
1 avuc findik
su 2lt
spor 1 saat tempolu yuruyus 180 puan @Pnrrr-20
Baya aç duruyorsun cnm ya04.11.2020
12:00
1 dilim kızarmıs cavdar ekmegı
ustune labne
17:00
1 tabak kıymalı karnıbahar
su 2lt
05.11.2020
15:00
1dolu tabak pırasa(dayanamadım cok guzel olmus)
17:00
1 muz
1 mandalına
1 amasya elması
su2lt
Afiyet olsun canım güzel menü5 kasim persembe
11.00
2 dlm tb ekmek
1 yumurta
1 dlm peynir
1yk aci sos
1 kase yogurt
13.30
Sade kahve 2 kare bitter
14.50
1 elma,1 mandalin
17.00
Bolca salata
3 yk kisir(esim istedi,)
1 kase dere otlu yogurt
Sogan sogus
Su 2 litre
40 dk tempolu yuruyus 120 @Pnrrr-20
Çarşıya çıktım, yolda yürüyorum, bir yandan da size yazıyorum, kendimden haberim yok, eve dönünce artıkNirannnn kaptannn durumunnn nedirrr
sağol canım darısı 5lere inşallahsaol canım anlamadım karnımda fecı şişlik var havalar cok sogudu ondan mı sıstım bılmıyorum bıraz artıydım oyuzden yemeyı ıcmeyı kestım
ayy tebrıkler canım 6 ların hayırlı olsun
sağol kuzummEksin muhteşem canım, çok güzel ilerliyorsun
sabah evden çıkarken daha iyiydi bakıcıyı tembihledim ateşi yine çıkarsa muhakkak haberdar et ki atlayıp gelirim diyeGeçmiş olsun canım
Sadece toplantıya gidip gelsen olmaz mı
Mevzu çocuk olunca anlayış gösterirler muhtemelen
amin kuzum inşallahHepsi üst üste geldi cnm güne güzel baslarsn insAllah
insAllah canım
Çok geçmiş olsun canım insAllah toparlar
Ooooo süper eksi canım tebrikler
deme öyle, senin çocuklarına nasıl düşkün olduğunu nasıl iyi bi anne olduğunu biliyorum, şu sıralar kafan yorgun böyle şeyler geliyor aklına benceBende bir kaç aydır çocuk olmasada olurmuş diyorum, hayatımı yaşamak yerine kendimi kendi ellerimle hizmetçiye köleye dönüştürdüm
tebrikler canımmGunaydinlarr
Pazartesi 77.0
Cuma 76.3
keşke olmasalar valla sabahı zor ettik korktum valla 39u geçince bi de inatla atşe düşürücüde içmedi sıpaAh kuzum daha neler neler luks oluyor bir bilsen
Rabbik ic ferahligi versin canim.
Gel gel buralara geldikce acilirsin
Gecmis olsun canim.
Bebeler hasta olmasin yaa
Tebrikler canim cooool guzel eksi
Ya deme oyle. Senki cocuk icin evlendim diyordun. Kiz dorduncuyu istiyordun
sağol canımÇpk geçmiş olsun canım tam hastalık zamanı. Ne güzel 6 ları gördün darısı bize inşallah
sağol kuzummÇok geçmiş olsun acil şifalar
tebrikler canımmGecen hafta 74.5
Bu hafta 74.0
sağol canımm :)Biraz daha iyiyim çok şükür canım ❤
Hosbuldum
Bu aksam üzeri gidiyorlar canım sonunda
Maşallah çok bi eksi gelmiş tebrikler canimm
Ahh işte bu düşünce 2.çocuk fikri
Bi yandanda kızımın kardeşim olsun ıstiyorum demesi bende istiyorum ama işte artıları eksileri kısmet hayırlısı neyse o olsun diyorum artık
Tebrikler canım
Tebrikler
Telafi edecgim kaptanımTebrik ederim canım, gayet iyi bir eksi
Tabi %1 olsa tadından yenmezdi
Pazartesi ekside olduğun için senden beklentim daha fazlaydı ama
Haklısın canım kesınlıkleİletişimde ki en büyük yanlış "o anlasın, o farketsin" diye düşünmek...
Bebekler ağlamazlarsa hasta olduklarını anlayabilir miyiz.
Her konuda kendini ifade etmelisin
Benim de tüp bebekle oldu , oyuzden cok sabırlıyım yoksa zorlu mucadele sonrası degıl de kolay olsaydı kesın of puf yapardım zor iş vesselam , cocuklu hayat herseye ragmen cok guselllllAllah evlatlarina hayırlı uzun ömürler versin,ben hastane kapılarında çok bekledim,çok kere tup bebek denedik negatif aldık,düşükler kurtajlar oldu,Allah'a binlerce kez hamdolsun umudumun bittiği yerde kızım geldi,bunlara rağmen gerçekten bebek bakmak çok zor diyorum,hatta iyiki böyle süreç zorlu olmus,hemen oluverseydi belki bu kadar sabırlı olamayabilirdim,eminim sende mükemmel olmasada harika bir annesindir,dünyaları verseler evlatlarını vermezsin ama kafa dinlemeye biraz kendimizle vakit geçirmeye de ihtiyacımız olabiliyor,böyle zamanlarda eş,babaanne anane desteği çok gerekli,yoksa çocuksuz bir yaşam eminimki sende istemezsin.
aynen öyle çünkü kimse anlamıyor sadece erkekler de değil aslında kimseye açık açık söylemezsen anlamıyorİletişimde ki en büyük yanlış "o anlasın, o farketsin" diye düşünmek...
Bebekler ağlamazlarsa hasta olduklarını anlayabilir miyiz.
Her konuda kendini ifade etmelisin
Sabah sabah ne işin var canim çarşıdaÇarşıya çıktım, yolda yürüyorum, bir yandan da size yazıyorum, kendimden haberim yok, eve dönünce artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?