Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım.
Sen ne iş yapıyordun

Pil alamazmisin cnm oglene kadar, böyle gecersiz sayılıyor bildirimsiz olucak ozmn

Bugün kısa ve dar diye uzun süredir giymediğim kazaklarımdan birini giydimGeçen hafta hala dardı. Bu hafta rahat oldu. Tartıda mutlu olmadım ama bu durum beni mutlu etti
Size de motivasyon olsun

Eklentiler

• 7E61F20E-204C-45A5-9426-4128F7A986A1.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 42
Bugün kısa ve dar diye uzun süredir giymediğim kazaklarımdan birini giydimGeçen hafta hala dardı. Bu hafta rahat oldu. Tartıda mutlu olmadım ama bu durum beni mutlu etti
Size de motivasyon olsun
Wawww harikaaa. Bende dün kışlık kazagimi çıkardım giyince cok mutlu oldum. Geçen kış doğumdan sonra giyemiyordumm

Canım tartı resmi nerede

tuh insallah sorun olmaz resim konusunda canim
bu arada guzel eksi:)
insAllah çok üzüldüm gerçekten birden bire noldu tartıya anlamadm
Pil alamazmisin cnm oglene kadar, böyle gecersiz sayılıyor bildirimsiz olucak ozmn
Cnm eşim hadi hadiyle erkenden evden çıkardı tartıyı yanımav alma şansım da yoktu bı çanta bı puset poşet derken elimiz kolumuz doluydu evde olsam da hava çok soğuk çocuklarla dışarı çıkamazdım maalesef umarım sıkıntı olmaz üzgünüm
Eki Görüntüle 2716234
Geçen hafta 76.9
Bu hafta 76.5
Fark -400

Yine az vermişim
Vermişsin ya önemli olan o canım tebrikler
Kilo bildirimim:
Cuma: 69.0
Bugun: 68.4
Fark - 600gr
Yuzde: 0.858

Enazından az da olsa her hafta düzenli gidiyor şükür. Eki Görüntüle 2716235
Gayet güzel canım tebrikler
Size de motivasyon olsun
Çok güzel çok olmayan kıyafetin olması baya mutlu ediyor tebrikler daha da bollassin insAllah
Canım tartı resmi nerede
Canım yazdım aslında ama tartim çalışmadı nedense ya bozuldu ya pili bitti o yüzden tartilmadim dolayısıyla çekemedim fotoğrafsız kabul olmayacak biliyorum ama elimde olan bı durum değil dün gayet çalışıyordu bugün çalışmadı pili çıkardım taktım ama yine olmadı birden pil biter mi onu da bilemedim
Açlık inanilmaz baş ağrısı yaptii.
Tartımı paylaşayım.
Eki Görüntüle 2716240
Geçen hafta 73.9
Bugün 73.9
Sonuç sabittt ceza olarak her gün spor yaziyorum kendime.
Artıda degilsin en azından canım haftaya telafi edersin insAllah

Allah şifa versin canım geçmiş olsun
İlk bildirimi ben yapayım o zaman

geçen hafta: 71,8
Bu hafta: 69,6
Fark: 2,2
Yüzde: 3,02

Eki Görüntüle 2716140
Oh tekrardan 6lara inmişsin yeter ki iste sen isteyince çok istikrarlı ilerliyorsun
Bende bir kaç aydır çocuk olmasada olurmuş diyorum, hayatımı yaşamak yerine kendimi kendi ellerimle hizmetçiye köleye dönüştürdüm
Bazen ben de öyle düşünüyorum 2. Çocuk fikrinden soğuyorum resmen
Listedesin canım sonuçta bunu artık çözmek gerek
Gunaydinlarr

Bugun misafirlerim var pek gelemeyebilirim canlar. Firsat buldukca igrarim yine

Pazartesi 77.0
Cuma 76.3

harekete gecirenlere minnettarim
nerde hareket orda bereket
Gecen hafta 74.5
Bu hafta 74.0
Fark: 500
Gayet iyisin canım
Çok iyi yapmışsın birazcık da onlar kafa yorsunlar ya
Günaydın kızlar
Cuma:63.7
Bugün:63.6
Fark:100 g
Yüzde:0.1569
Kısmet bu haftalık böyle oldu
Sağlık olsundu gelecek hafta yine bireysel derece gelir
Canım tartı fotoğrafı olmadan bildirimin herhangi bir önemi yok biliyorsun vaktimiz var fotoğraflı bildirim bekliyoruz senden
Eki Görüntüle 2716234
Geçen hafta 76.9
Bu hafta 76.5
Fark -400

Yine az vermişim
Gayet iyi canım ekside olmak harika haftaya daha iyisi olur inşallah
Kilo bildirimim:
Cuma: 69.0
Bugun: 68.4
Fark - 600gr
Yuzde: 0.858

Enazından az da olsa her hafta düzenli gidiyor şükür. Eki Görüntüle 2716235
Seni kendime benzetiyorum Pınar düzenli şekilde ilerliyorsun maşallah kaç ay listede kaldım ne takım içi ne etap derecem hiç olmadı ama neredeyse bütün haftalar ekside idim
Size de motivasyon olsun
Çok da güzel olmuş canım gayet de güzel olmuş
Açlık inanilmaz baş ağrısı yaptii.
Tartımı paylaşayım.
Eki Görüntüle 2716240
Geçen hafta 73.9
Bugün 73.9
Sonuç sabittt ceza olarak her gün spor yaziyorum kendime.
Niran haklıydı bi hafta çok kasınca ertesi hafta düşüş oluyor haftaya yine güzel bir eksiyle geleceksin inşallah canım

Tamamda canım, sonuçta tartıldın ablanın tartısında...
Resim çekmen gerektiğini biliyorsun, bunu benim tekrar hatırlatmama gerek var mı

Evet yaaa kesinlikle cok haklı. Bu hafta full spor yapacağım insallah. Haftaya telâfi edeceğim. Çok üzgünüm

Fit mutlu anne birşey yiyip içmeden tartı resmi bekliyorum canım (tarihli ve nickli olarak)

Listedesin canım sonuçta bunu artık çözmek
Eksi gelmek için elimden geleni yapıyorum canım regl şişkinliği için ne yapabilirim ki
Canım tartı fotoğrafı olmadan bildirimin herhangi bir önemi yok biliyorsun vaktimiz var fotoğraflı bildirim bekliyoruz senden
Dediğim gibi evde değilim ama ablamın tartısı ile bildirim yapayım kızlar doğru sonuç olacağını düşünmüyorum ama

Resim çekmen gerektiğini biliyorsun, bunu benim tekrar hatırlatmama gerek var mı
Bence o dünün bildirimi. Ablasinda tartılmamış. Ben öyle anladim galiba

Ablamın tartısında baya farklı çıktı bildirim ya kilo dün evde kendi tartımda tartıldıgim kilo ama işte dün evde farklıydi kabul olacaksa atayım

4,5 canım amin sagolasın. Aynen olabillir belkide :)
Ustune de cikiyor eliyle kaldirmaya calisiyor bazende vuruyor aynen bende gordm oyle videolar cok tatli ama benmki hic sevimli degl o konuda parcaliycak
Robot xaomi 2 in1 diye geciyor silmede yapiyor cnm
Bana da öyle geliyor benim çekiştireler de eşofmanın inmesiyle son buluyor
Ayy cok fenalar
Maşallah canım hele senin aile yurt dışında üstelik

Delü
Sagol cnm. Aynen birtek o uzuyor bazen aileye yakın olamamak cok zor ama şükur gorusuyoruz gene korona olmas daha sık gidip gelirdikte iste şansa boyle geciyor
Ayy benimde oyle bir anım var dha kucuk oglan biraktm mecbur wc gircem kimsede yok ama acayip sıkıstım, neyse ben cıkana aglamaktan sesi ksldi nerdeyse o nasl aglamadır aşıda oyle aglamadı yani cok kotu olmustm bende.
Bizmki hala oyle istedigi olmasn nasl agliyor gorsen dersin kesin bisi yaptılar bu cocuga
Hayırlı geceler kızlar geçmişe bakamadım sormuşsunuz iyiyim çok şükür deprem fln ruhsal dengemi bozdu

Bide hiç birseye yetisememe hissi bunaltti beni
Hosgeldin cnm gel ama ozlettin kendini
Gunaydn cnm gecmis olsn insallah toparlar cabucak
İlk bildirimi ben yapayım o zaman

geçen hafta: 71,8
Bu hafta: 69,6
Fark: 2,2
Yüzde: 3,02

Eki Görüntüle 2716140
Woww kazandın rakibem tebriklerr
Senin eşin mülayim gibi sanki
Kv den de mülayim ve sessizdi.
Çocuklar karakteri çoğunlukla anneden alırlar yada annenin yetiştirdiği gibi olurlar.
Bence kv ne teşekkür etmelisin
Kaynanam aslında baskın karakterde ama iyi yönü hicbirşeye karışmaz. Esimide yönetmeye kalkmaz cok sükür bende babamn babannemi nasl doldurusa getirip yonettigni gordukten sonra cok sukur diyorm bu duruma.
Gunaydinlarr

Bugun misafirlerim var pek gelemeyebilirim canlar. Firsat buldukca igrarim yine

Pazartesi 77.0
Cuma 76.3

harekete gecirenlere minnettarim
Muhtesem cnm tbrkler
Günaydın kızlar
Cuma:63.7
Bugün:63.6
Fark:100 g
Yüzde:0.1569
Kısmet bu haftalık böyle oldu
Bu haftada boyle olsun cnm haftaya acısını cikartirsin eminim
Eki Görüntüle 2716234
Geçen hafta 76.9
Bu hafta 76.5
Fark -400

Yine az vermişim
Tbeklwe cnm az da olsa eksidesn
Size de motivasyon olsun
Cok guzel duruyor cnm :) sıkılaşma olmus demekki

Size de motivasyon olsun
Kızzzzz nekadannn tatlı olmuşsun darısı bize benim kazakların hepsi de öyle hele siyah patolonumu basıl özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…