- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.021
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar
Küçüğümün gece çok ateşi çıktı, ateş düşürücü de içmedi asla
İnşallah bugüne toparlar, izin alıp yanında da duramıyorum çok önemli bir toplantım var izin alamam
Herkese güzel bir gün olsun
Pil alamazmisin cnm oglene kadar, böyle gecersiz sayılıyor bildirimsiz olucak ozmnGünaydın kızlar
Benim tartı dün çalışıyordu sorunsuz ama sabah tartildm çalışmadınoldu anlamdm pili de vardı sanki ama yine pil alıp denerim bugün olması büyük sıkıntı oldu evde de değilim ablama geldim onun tartısında da tartilmak yanlış olacak dunki kilomu bildirmicem mecbur fotoğrafta cekmemistim dün çok üzgünüm
Geçen hafta: 90
Bu hafta: 89.5
Fark: -500
Pazartesi artıma göre iyi bence hepinizden özür dilerim kızlar tartı konusunda
Wawww harikaaa. Bende dün kışlık kazagimi çıkardım giyince cok mutlu oldum. Geçen kış doğumdan sonra giyemiyordummBugün kısa ve dar diye uzun süredir giymediğim kazaklarımdan birini giydimGeçen hafta hala dardı. Bu hafta rahat oldu. Tartıda mutlu olmadım ama bu durum beni mutlu etti
Size de motivasyon olsun
Canım tartı resmi neredeGünaydın kızlar
Benim tartı dün çalışıyordu sorunsuz ama sabah tartildm çalışmadınoldu anlamdm pili de vardı sanki ama yine pil alıp denerim bugün olması büyük sıkıntı oldu evde de değilim ablama geldim onun tartısında da tartilmak yanlış olacak dunki kilomu bildirmicem mecbur fotoğrafta cekmemistim dün çok üzgünüm
insAllah çok üzüldüm gerçekten birden bire noldu tartıya anlamadmtuh insallah sorun olmaz resim konusunda canim
bu arada guzel eksi:)
Cnm eşim hadi hadiyle erkenden evden çıkardı tartıyı yanımav alma şansım da yoktu bı çanta bı puset poşet derken elimiz kolumuz doluydu evde olsam da hava çok soğuk çocuklarla dışarı çıkamazdım maalesef umarım sıkıntı olmaz üzgünümPil alamazmisin cnm oglene kadar, böyle gecersiz sayılıyor bildirimsiz olucak ozmn
Vermişsin ya önemli olan o canım tebrikler
Gayet güzel canım tebriklerKilo bildirimim:
Cuma: 69.0
Bugun: 68.4
Fark - 600gr
Yuzde: 0.858
Enazından az da olsa her hafta düzenli gidiyor şükür. Eki Görüntüle 2716235
Çok güzel çok olmayan kıyafetin olması baya mutlu ediyor tebrikler daha da bollassin insAllahBugün kısa ve dar diye uzun süredir giymediğim kazaklarımdan birini giydimGeçen hafta hala dardı. Bu hafta rahat oldu. Tartıda mutlu olmadım ama bu durum beni mutlu etti
Size de motivasyon olsun
Canım yazdım aslında ama tartim çalışmadı nedense ya bozuldu ya pili bitti o yüzden tartilmadim dolayısıyla çekemedim fotoğrafsız kabul olmayacak biliyorum ama elimde olan bı durum değil dün gayet çalışıyordu bugün çalışmadı pili çıkardım taktım ama yine olmadı birden pil biter mi onu da bilemedimCanım tartı resmi nerede
Artıda degilsin en azından canım haftaya telafi edersin insAllahAçlık inanilmaz baş ağrısı yaptii.
Tartımı paylaşayım.
Eki Görüntüle 2716240
Geçen hafta 73.9
Bugün 73.9
Sonuç sabitttceza olarak her gün spor yaziyorum kendime.
Allah şifa versin canım geçmiş olsunGünaydın kızlar
İnşallah bugüne toparlar, izin alıp yanında da duramıyorum çok önemli bir toplantım var izin alamam
Oh tekrardan 6lara inmişsin yeter ki iste sen isteyince çok istikrarlı ilerliyorsunİlk bildirimi ben yapayım o zaman
geçen hafta: 71,8
Bu hafta: 69,6
Fark: 2,2
Yüzde: 3,02
Eki Görüntüle 2716140
Bazen ben de öyle düşünüyorum 2. Çocuk fikrinden soğuyorum resmenBende bir kaç aydır çocuk olmasada olurmuş diyorum, hayatımı yaşamak yerine kendimi kendi ellerimle hizmetçiye köleye dönüştürdüm
Listedesin canım sonuçta bunu artık çözmek gerekYok mercimekle bağlantılı olduğunu sanmıyorum kesinlikle vücudumu tanıyorum o kadar canım tamamen döngüsel regl şişkinliği hissediyorum artık bu hafta da vermezsem çok şaşırcam kendime açıkçası
nerde hareket orda bereketGunaydinlarr
Bugun misafirlerim var pek gelemeyebilirim canlar. Firsat buldukca igrarim yine
Pazartesi 77.0
Cuma 76.3
harekete gecirenlere minnettarim
Gayet iyisin canımGecen hafta 74.5
Bu hafta 74.0
Fark: 500
Çok iyi yapmışsın birazcık da onlar kafa yorsunlar yaaynen öyle çünkü kimse anlamıyor sadece erkekler de değil aslında kimseye açık açık söylemezsen anlamıyor
sabah ben de eşimle tartıştım
AÖF derslerim başlıyor dedim haftaya onun üzerine annemlere de mi söyledin dedi evet niye söylemeyeyim dedim
eeee yapamayıp bıraktığında -dikkatini çekerim bırakırsan değil- ne diyecek
Allaaaahhhh bana gelenler geldi açtım ağzımı
bi kere de desteğini göreyim senin dedim her konuda istisnasız aynı şekilde davranıyorsun dedim
yapamayacağımı düşünsen bile insan yalandan gaza getirir dedim
her konuda aynısın kilom konusunda da aynı şeyi yaptın kilo almaya başladıkça güvensiz güvensiz konuştun şiştikçe şiştim o yüzden dedim
senin ne yapmaya çalıştığını anlıyorum ben dedim aklınca beni sinir edip gaza getireceksin ama 10 senedir beni zerre tanımamışsın ben böyle gaza gelmem aksine ters teper dedim ben gazla çalışıyorum dedim yaparsın başarırsın de bak bakalım ben nasıl uçuruyorum kendimi
bunun üzerine ee iyi işte bana kendini ispatla benim inadıma başarılı ol dedi
ben de onun üzerine ben kimse için bişe yapmıyorum dedim ben sadece kendim için yapıyorum bunu da ister gör ister görme dedim
sonra da çıktım gittim diğer odaya kızların yanına
Sağlık olsundu gelecek hafta yine bireysel derece gelirGünaydın kızlar
Cuma:63.7
Bugün:63.6
Fark:100 g
Yüzde:0.1569
Kısmet bu haftalık böyle oldu
Canım tartı fotoğrafı olmadan bildirimin herhangi bir önemi yok biliyorsun vaktimiz var fotoğraflı bildirim bekliyoruz sendenGünaydın kızlar
Gayet iyi canım ekside olmak harika haftaya daha iyisi olur inşallah
Seni kendime benzetiyorum Pınar düzenli şekilde ilerliyorsun maşallahKilo bildirimim:
Cuma: 69.0
Bugun: 68.4
Fark - 600gr
Yuzde: 0.858
Enazından az da olsa her hafta düzenli gidiyor şükür. Eki Görüntüle 2716235
Çok da güzel olmuş canım gayet de güzel olmuşBugün kısa ve dar diye uzun süredir giymediğim kazaklarımdan birini giydimGeçen hafta hala dardı. Bu hafta rahat oldu. Tartıda mutlu olmadım ama bu durum beni mutlu etti
Size de motivasyon olsun
Niran haklıydı bi hafta çok kasınca ertesi hafta düşüş oluyor haftaya yine güzel bir eksiyle geleceksin inşallah canımAçlık inanilmaz baş ağrısı yaptii.
Tartımı paylaşayım.
Eki Görüntüle 2716240
Geçen hafta 73.9
Bugün 73.9
Sonuç sabitttceza olarak her gün spor yaziyorum kendime.
Tamamda canım, sonuçta tartıldın ablanın tartısında...Canım yazdım aslında ama tartim çalışmadı nedense ya bozuldu ya pili bitti o yüzden tartilmadim dolayısıyla çekemedim fotoğrafsız kabul olmayacak biliyorum ama elimde olan bı durum değil dün gayet çalışıyordu bugün çalışmadı pili çıkardım taktım ama yine olmadı birden pil biter mi onu da bilemedim
Evet yaaa kesinlikle cok haklı. Bu hafta full spor yapacağım insallah. Haftaya telâfi edeceğim. Çok üzgünümAllah şifa versin canım geçmiş olsun
Oh tekrardan 6lara inmişsin yeter ki iste sen isteyince çok istikrarlı ilerliyorsun
Bazen ben de öyle düşünüyorum 2. Çocuk fikrinden soğuyorum resmen
Listedesin canım sonuçta bunu artık çözmek gerek
nerde hareket orda bereket
Gayet iyisin canım
Çok iyi yapmışsın birazcık da onlar kafa yorsunlar ya
Sağlık olsundu gelecek hafta yine bireysel derece gelir
Canım tartı fotoğrafı olmadan bildirimin herhangi bir önemi yok biliyorsun vaktimiz var fotoğraflı bildirim bekliyoruz senden
Gayet iyi canım ekside olmak harika haftaya daha iyisi olur inşallah
Seni kendime benzetiyorum Pınar düzenli şekilde ilerliyorsun maşallahkaç ay listede kaldım ne takım içi ne etap derecem hiç olmadı ama neredeyse bütün haftalar ekside idim
Çok da güzel olmuş canım gayet de güzel olmuş
Niran haklıydı bi hafta çok kasınca ertesi hafta düşüş oluyor haftaya yine güzel bir eksiyle geleceksin inşallah canım
Fit mutlu anne birşey yiyip içmeden tartı resmi bekliyorum canım (tarihli ve nickli olarak)
Eksi gelmek için elimden geleni yapıyorum canım regl şişkinliği için ne yapabilirim kiListedesin canım sonuçta bunu artık çözmek
Dediğim gibi evde değilim ama ablamın tartısı ile bildirim yapayım kızlar doğru sonuç olacağını düşünmüyorum amaCanım tartı fotoğrafı olmadan bildirimin herhangi bir önemi yok biliyorsun vaktimiz var fotoğraflı bildirim bekliyoruz senden
Bence o dünün bildirimi. Ablasinda tartılmamış. Ben öyle anladim galibaTamamda canım, sonuçta tartıldın ablanın tartısında...
Resim çekmen gerektiğini biliyorsun, bunu benim tekrar hatırlatmama gerek var mı
Ablamın tartısında baya farklı çıktı bildirim ya kilo dün evde kendi tartımda tartıldıgim kilo ama işte dün evde farklıydi kabul olacaksa atayımTamamda canım, sonuçta tartıldın ablanın tartısında...
Resim çekmen gerektiğini biliyorsun, bunu benim tekrar hatırlatmama gerek var mı
4,5 canım amin sagolasın. Aynen olabillir belkide :)Kaç yıllık evlısın , masallah daim olsun , ya biraz da beklentiyle alakalı sanırım mutluluk mutsuzluk evlilikte.
Oglan nabıyor ustune mi bınıyor yoksa instadaki videolardaki gibi :)) cok tatlı videolar var yarobot süpürge ve bebişler
Hangi modeli seninki , silme yapıomu
Ayy cok fenalarBana da öyle geliyorbenim çekiştireler de eşofmanın inmesiyle son buluyor
Sagol cnm. Aynen birtek o uzuyor bazen aileye yakın olamamak cok zor ama şükur gorusuyoruz gene korona olmas daha sık gidip gelirdikte iste şansa boyle geciyorMaşallah canımhele senin aile yurt dışında üstelik
Delü
Ayy benimde oyle bir anım var dha kucuk oglan biraktm mecbur wc gircem kimsede yok ama acayip sıkıstım, neyse ben cıkana aglamaktan sesi ksldi nerdeyse o nasl aglamadır aşıda oyle aglamadı yani cok kotu olmustm bende.Yeminle banyoya girmekte lüks oldu bana tam emzirdim yatırdım oynasiyordu o arada bı banyo yapayım dedim değmez olaydım feryat figan ağlıyor sıpa susmuyorda nasıl çıktım banyodan farkında değilim hiç bela eksi iç çeke çeke sanırsın dövdük meme tiryakisi oldu iyice geceleri
Hosgeldin cnm gel ama ozlettin kendiniHayırlı geceler kızlar geçmişe bakamadım sormuşsunuz iyiyim çok şükür deprem fln ruhsal dengemi bozdu
Bide hiç birseye yetisememe hissi bunaltti beni
Gunaydn cnm gecmis olsn insallah toparlar cabucakGünaydın kızlar
Woww kazandın rakibem tebriklerrİlk bildirimi ben yapayım o zaman
geçen hafta: 71,8
Bu hafta: 69,6
Fark: 2,2
Yüzde: 3,02
Eki Görüntüle 2716140
Kaynanam aslında baskın karakterde ama iyi yönü hicbirşeye karışmaz. Esimide yönetmeye kalkmaz cok sükür bende babamn babannemi nasl doldurusa getirip yonettigni gordukten sonra cok sukur diyorm bu duruma.Senin eşin mülayim gibi sanki
Kv den de mülayim ve sessizdi.
Çocuklar karakteri çoğunlukla anneden alırlar yada annenin yetiştirdiği gibi olurlar.
Bence kv ne teşekkür etmelisin
Muhtesem cnm tbrklerGunaydinlarr
Bugun misafirlerim var pek gelemeyebilirim canlar. Firsat buldukca igrarim yine
Pazartesi 77.0
Cuma 76.3
harekete gecirenlere minnettarim
Bu haftada boyle olsun cnm haftaya acısını cikartirsin eminimGünaydın kızlar
Cuma:63.7
Bugün:63.6
Fark:100 g
Yüzde:0.1569
Kısmet bu haftalık böyle oldu
Tbeklwe cnm az da olsa eksidesn
Cok guzel duruyor cnm :) sıkılaşma olmus demekkiBugün kısa ve dar diye uzun süredir giymediğim kazaklarımdan birini giydimGeçen hafta hala dardı. Bu hafta rahat oldu. Tartıda mutlu olmadım ama bu durum beni mutlu etti
Size de motivasyon olsun
Tabiki atAblamın tartısında baya farklı çıktı bildirim ya kilo dün evde kendi tartımda tartıldıgim kilo ama işte dün evde farklıydi kabul olacaksa atayım
Kızzzzz nekadannn tatlı olmuşsunBugün kısa ve dar diye uzun süredir giymediğim kazaklarımdan birini giydimGeçen hafta hala dardı. Bu hafta rahat oldu. Tartıda mutlu olmadım ama bu durum beni mutlu etti
Size de motivasyon olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?