- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.061
Sporu ceza olarak değil kilo verme sürecinin bir parçası olarak düşünmelisinAçlık inanilmaz baş ağrısı yaptii.
Tartımı paylaşayım.
Eki Görüntüle 2716240
Geçen hafta 73.9
Bugün 73.9
Sonuç sabitttceza olarak her gün spor yaziyorum kendime.
Takımdan ayrı düşmenin sonucu böyle oluyor
Eksin gayet güzel, tebrik ederim canımgecen cuma 62.4
bu cuma 61.7
fark -700
yuzde 1.12Eki Görüntüle 2716332
carsamba 61.2 di
reglim gecikti belki ondandir
Tebrik ederim eksin gayet güzelBu hafta spor yapamadım fazla hastalıktan dolayı. Yemek saatlerim yediklerim çok düzensizdi menüde yazamadım bu yüzden ama yine de gitti. Inşallah haftaya daha şok gidecek
Cuma:74.8
Cuma:74.0
Fark:-800
Tekrar tebrik ederim canım.Geçen hafta: 90
Bu hafta: 89.1
Fark: -900
Yüzde: %1
daha cok eksi bekliyodum bendeEksin gayet güzel, tebrik ederim canım
Senden beklentim daha yüksekti ama
Canım henüz adet olman için çok erken, bebeğin küçük, emzirmeni azalttığında adet olursun.Evet normalde bı hafta olur ama ağustostan bu yana adet olmuyorum bklm pazartesi sağlık ocağına gidicem aile hekiminize danışcam ne dicek ona göre belki bı kadın dogumcuya giderim belki ama snrm bı seneye kadar normal der o da
Aaa öyle mi oldu tamam canımTebrik ederim eksin gayet güzelama 0.8 değil 0.6 eksidesin.
74.8 'e takıldı kaldı aklın
Tabi ki öyle düşünüyorum. Ceza olan kısmı her gün yapacak olmamSporu ceza olarak değil kilo verme sürecinin bir parçası olarak düşünmelisin
Haftaya %2 bekliyoruz senden, fazlasına da yok demeyiz
artilar gitmis eksiye gecmissin
3 gündür ödem çayı içiyorumartilar gitmis eksiye gecmissin
tebrikler:)
Gecen haftaki eksine gore sabit sasırtmadi cnm haftaya guzel olucak eminjmAçlık inanilmaz baş ağrısı yaptii.
Tartımı paylaşayım.
Eki Görüntüle 2716240
Geçen hafta 73.9
Bugün 73.9
Sonuç sabitttceza olarak her gün spor yaziyorum kendime.
Uzgunum cnminsAllah çok üzüldüm gerçekten birden bire noldu tartıya anlamadm
Cnm eşim hadi hadiyle erkenden evden çıkardı tartıyı yanımav alma şansım da yoktu bı çanta bı puset poşet derken elimiz kolumuz doluydu evde olsam da hava çok soğuk çocuklarla dışarı çıkamazdım maalesef umarım sıkıntı olmaz üzgünüm
Vermişsin ya önemli olan o canım tebrikler
Gayet güzel canım tebrikler
Çok güzel çok olmayan kıyafetin olması baya mutlu ediyor tebrikler daha da bollassin insAllah
Canım yazdım aslında ama tartim çalışmadı nedense ya bozuldu ya pili bitti o yüzden tartilmadim dolayısıyla çekemedim fotoğrafsız kabul olmayacak biliyorum ama elimde olan bı durum değil dün gayet çalışıyordu bugün çalışmadı pili çıkardım taktım ama yine olmadı birden pil biter mi onu da bilemedim
Artıda degilsin en azından canım haftaya telafi edersin insAllah
Cok sagol canim insallah böylede devam ederm her hafta gitmesi beni daha cok motive ediyor aslında cok verip duraklama olmasındansa :)Allah şifa versin canım geçmiş olsun
Oh tekrardan 6lara inmişsin yeter ki iste sen isteyince çok istikrarlı ilerliyorsun
Bazen ben de öyle düşünüyorum 2. Çocuk fikrinden soğuyorum resmen
Listedesin canım sonuçta bunu artık çözmek gerek
nerde hareket orda bereket
Gayet iyisin canım
Çok iyi yapmışsın birazcık da onlar kafa yorsunlar ya
Sağlık olsundu gelecek hafta yine bireysel derece gelir
Canım tartı fotoğrafı olmadan bildirimin herhangi bir önemi yok biliyorsun vaktimiz var fotoğraflı bildirim bekliyoruz senden
Gayet iyi canım ekside olmak harika haftaya daha iyisi olur inşallah
Seni kendime benzetiyorum Pınar düzenli şekilde ilerliyorsun maşallahkaç ay listede kaldım ne takım içi ne etap derecem hiç olmadı ama neredeyse bütün haftalar ekside idim
Çok da güzel olmuş canım gayet de güzel olmuş
Niran haklıydı bi hafta çok kasınca ertesi hafta düşüş oluyor haftaya yine güzel bir eksiyle geleceksin inşallah canım
Tebrikler cnm gayet guzel eksi benceBu hafta spor yapamadım fazla hastalıktan dolayı. Yemek saatlerim yediklerim çok düzensizdi menüde yazamadım bu yüzden ama yine de gitti. Inşallah haftaya daha şok gidecek
Cuma:74.8
Cuma:74.0
Fark:-800
Tebriklwr cnm gayet guzel ama kendi tartında resm olmaması sanrm genede sayılmayacak bildiriminGeçen hafta: 90
Bu hafta: 89.1
Fark: -900
Yüzde: %1
Tebrikl3r cnm gercktn cok guzel vermissintebrikler canımm
sağol canım
bir okulun mali işlerinde çalışıyorum canım
tebrikler kuzum
önemli olan ekside olmak tebrikler canım
sağol kuzumm
inaşşalh böyle de devam edebilirim
eveeetttt bu haftanın galibi benim
darısı başına
tebrikler canım
Bizimkinde sinir istedigni yaptirma huyları var ve dogumzamanlari ayniydi sanki dmi 12 temmuz bizim yengec erkegi :)Ay bu da aynı insAllah düzelir resmen çatlayacak gibi ağlıyor beni görmeyince o an
Saol cnm
Sagol cnminsallah canim:)
sonucta her hafta eksidesin:)
tebrikler canim:)
incelme oldu demekki:)) ne guzel
haftaya telafi edersin insallah canim:)
cok iyi tebrikler canim:))
tebrikler canim:)
ben doguldan sonra 50 gun hic kesilmeden olmustum
Sagol kaptanım haftaya en az 1% olucak insallahMuhteşem bir sonuç
Yüzde 1 'i yakalamış sayılırsın.
2 gun sporla 3 oldun zaten cnm bu hafta iyilesip atak yaparsn insallah :)Ya ben hasta oldum olmasaydım ah ah
Tebrkler cnm gayet guzel eksigecen cuma 62.4
bu cuma 61.7
fark -700
yuzde 1.12Eki Görüntüle 2716332
carsamba 61.2 di
reglim gecikti belki ondandir
Yinede 3 gun yurumussun cnm o da guzel haftaya daha iyi olur insallahBu hafta burası çok yağışlı olduğu için yürüyemedim maalesef
Az da olsa eksidesin tebrikler kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?