Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızzzzz nekadannn tatlı olmuşsun darısı bize benim kazakların hepsi de öyle hele siyah patolonumu basıl özledim
Bana ve Hepimize motivasyon olsun diye zaten. Devam etmeliyiz Duraklama da olsa artı da olsa yola devam

Bu hafta spor yapamadım fazla hastalıktan dolayı. Yemek saatlerim yediklerim çok düzensizdi menüde yazamadım bu yüzden ama yine de gitti. Inşallah haftaya daha şok gidecek
Cuma:74.8
Cuma:74.0
Fark:-800

Eklentiler

• C70C513A-B575-4B12-BE04-14207B917D9B.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu hafta spor yapamadım fazla hastalıktan dolayı. Yemek saatlerim yediklerim çok düzensizdi menüde yazamadım bu yüzden ama yine de gitti. Inşallah haftaya daha şok gidecek
Harika canım

tebrikler canımm

Harika canım tebrik ederim
sağol canım

Geçmiş olsun canım.
Sen ne iş yapıyordun
bir okulun mali işlerinde çalışıyorum canım

Eki Görüntüle 2716234
Geçen hafta 76.9
Bu hafta 76.5
Fark -400

Yine az vermişim
tebrikler kuzum

Kilo bildirimim:
Cuma: 69.0
Bugun: 68.4
Fark - 600gr
Yuzde: 0.858

Enazından az da olsa her hafta düzenli gidiyor şükür. Eki Görüntüle 2716235
önemli olan ekside olmak tebrikler canım

sağol kuzumm
inaşşalh böyle de devam edebilirim

eveeetttt bu haftanın galibi benim
darısı başına

tebrikler canım

Bende başlıyorum bugün. Her gün 1 saat yapacagim. Menü yazmayi unutuyorum yaa ona saat ayarliycam
Aynen ya sporlarım kaldı düzenim bozuldu eski Halime dönmek istiyorum haftaya cuma iznim bitiyor. Bu seneyi senelik izinlerle kapatıcam inşallah

Eksi gelmek için elimden geleni yapıyorum canım regl şişkinliği için ne yapabilirim ki
Canım regl şişkinliği bi hafta olur senin yaklaşık 3 haftadır böyle bi şikayetin var doğum sonrası adet olamamandan kaynaklı da olabilir ya da Farklı bir sebepten
Tebrik ederim canım
Geçen hafta: 90
Bu hafta: 89.1
Fark: -900
Yüzde: %1
Tebrik ederim canım yüzde 1 Üyelerden haftalık beklentimiz bu yönde zaten canım

Ay bu da aynı insAllah düzelir resmen çatlayacak gibi ağlıyor beni görmeyince o an
Saol cnm

Canım regl şişkinliği bi hafta olur senin yaklaşık 3 haftadır böyle bi şikayetin var doğum sonrası adet olamamandan kaynaklı da olabilir ya da Farklı bir sebepten
Evet normalde bı hafta olur ama ağustostan bu yana adet olmuyorum bklm pazartesi sağlık ocağına gidicem aile hekiminize danışcam ne dicek ona göre belki bı kadın dogumcuya giderim belki ama snrm bı seneye kadar normal der o da
Tebrik ederim canım yüzde 1 Üyelerden haftalık beklentimiz bu yönde zaten canım
Saol cnm

Canım bende 8 ağustosta doğum yaptım ben de hala regl olmadim

Ben 40. Gün pat diye adet oldum canım hiç bilmiyorum nasıl olur

Evet son 2 gün toparladım biraz. Çok kötü beslendim bu hafta.özellikle cuma cmt pazar. Arada böyle oluyor. Önümüzdeki hafta toparlıcam inşallah
insallah canim:)
Eki Görüntüle 2716234
Geçen hafta 76.9
Bu hafta 76.5
Fark -400

Yine az vermişim
sonucta her hafta eksidesin:)
Kilo bildirimim:
Cuma: 69.0
Bugun: 68.4
Fark - 600gr
Yuzde: 0.858

Enazından az da olsa her hafta düzenli gidiyor şükür. Eki Görüntüle 2716235
tebrikler canim:)
Bugün kısa ve dar diye uzun süredir giymediğim kazaklarımdan birini giydimGeçen hafta hala dardı. Bu hafta rahat oldu. Tartıda mutlu olmadım ama bu durum beni mutlu etti
Size de motivasyon olsun
incelme oldu demekki:)) ne guzel
Açlık inanilmaz baş ağrısı yaptii.
Tartımı paylaşayım.
Eki Görüntüle 2716240
Geçen hafta 73.9
Bugün 73.9
Sonuç sabittt ceza olarak her gün spor yaziyorum kendime.
haftaya telafi edersin insallah canim:)
cok iyi tebrikler canim:))
Geçen hafta: 90
Bu hafta: 89.1
Fark: -900
Yüzde: %1
tebrikler canim:)
Ben 40. Gün pat diye adet oldum canım hiç bilmiyorum nasıl olur
ben doguldan sonra 50 gun hic kesilmeden olmustum

Günaydın kızlar
Cuma:63.7
Bugün:63.6
Fark:100 g
Yüzde:0.1569
Kısmet bu haftalık böyle oldu
Kaç haftadır çok iyi veriyordun canım
Bu haftada böyle olsun
Haftaua yine çok iyi bir çıkış yapacağına inanıyorum

Bugün kısa ve dar diye uzun süredir giymediğim kazaklarımdan birini giydimGeçen hafta hala dardı. Bu hafta rahat oldu. Tartıda mutlu olmadım ama bu durum beni mutlu etti
Size de motivasyon olsun
Emeklerinin karşılığını ne güzel alıyorsun.
Hem ödül hem motivasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…