- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.041
Bana ve Hepimize motivasyon olsun diye zaten. Devam etmeliyizKızzzzz nekadannn tatlı olmuşsundarısı bize benim kazakların hepsi de öyle hele siyah patolonumu basıl özledim
Aynen canım bende şu gribi atlatayım hayvan gibi spor yapıcamBana ve Hepimize motivasyon olsun diye zaten. Devam etmeliyizDuraklama da olsa artı da olsa yola devam
Canım evde değilmiş. Yani paylaşamazFit mutlu anne birşey yiyip içmeden tartı resmi bekliyorum canım (tarihli ve nickli olarak)
Harika canımBu hafta spor yapamadım fazla hastalıktan dolayı. Yemek saatlerim yediklerim çok düzensizdi menüde yazamadım bu yüzden ama yine de gitti. Inşallah haftaya daha şok gidecek
Cuma:74.8
Cuma:74.0
Fark:-800
Bende başlıyorum bugün. Her gün 1 saat yapacagim. Menü yazmayi unutuyorum yaa ona saat ayarliycamAynen canım bende şu gribi atlatayım hayvan gibi spor yapıcam
tebrikler canımmGünaydın kızlar
Benim tartı dün çalışıyordu sorunsuz ama sabah tartildm çalışmadınoldu anlamdm pili de vardı sanki ama yine pil alıp denerim bugün olması büyük sıkıntı oldu evde de değilim ablama geldim onun tartısında da tartilmak yanlış olacak dunki kilomu bildirmicem mecbur fotoğrafta cekmemistim dün çok üzgünüm
Geçen hafta: 90
Bu hafta: 89.5
Fark: -500
Pazartesi artıma göre iyi bence hepinizden özür dilerim kızlar tartı konusunda
sağol canımHarika canım tebrik ederim
bir okulun mali işlerinde çalışıyorum canımGeçmiş olsun canım.
Sen ne iş yapıyordun
tebrikler kuzum
önemli olan ekside olmak tebrikler canımKilo bildirimim:
Cuma: 69.0
Bugun: 68.4
Fark - 600gr
Yuzde: 0.858
Enazından az da olsa her hafta düzenli gidiyor şükür. Eki Görüntüle 2716235
sağol kuzummAllah şifa versin canım geçmiş olsun
Oh tekrardan 6lara inmişsin yeter ki iste sen isteyince çok istikrarlı ilerliyorsun
Bazen ben de öyle düşünüyorum 2. Çocuk fikrinden soğuyorum resmen
Listedesin canım sonuçta bunu artık çözmek gerek
nerde hareket orda bereket
Gayet iyisin canım
Çok iyi yapmışsın birazcık da onlar kafa yorsunlar ya
Sağlık olsundu gelecek hafta yine bireysel derece gelir
Canım tartı fotoğrafı olmadan bildirimin herhangi bir önemi yok biliyorsun vaktimiz var fotoğraflı bildirim bekliyoruz senden
Gayet iyi canım ekside olmak harika haftaya daha iyisi olur inşallah
Seni kendime benzetiyorum Pınar düzenli şekilde ilerliyorsun maşallahkaç ay listede kaldım ne takım içi ne etap derecem hiç olmadı ama neredeyse bütün haftalar ekside idim
Çok da güzel olmuş canım gayet de güzel olmuş
Niran haklıydı bi hafta çok kasınca ertesi hafta düşüş oluyor haftaya yine güzel bir eksiyle geleceksin inşallah canım
eveeetttt bu haftanın galibi benim4,5 canım amin sagolasın. Aynen olabillir belkide :)
Ustune de cikiyor eliyle kaldirmaya calisiyor bazende vuruyoraynen bende gordm oyle videolar cok tatli ama benmki hic sevimli degl o konuda parcaliycak
Robot xaomi 2 in1 diye geciyor silmede yapiyor cnm
Ayy cok fenalar
Sagol cnm. Aynen birtek o uzuyor bazen aileye yakın olamamak cok zor ama şükur gorusuyoruz gene korona olmas daha sık gidip gelirdikte iste şansa boyle geciyor
Ayy benimde oyle bir anım var dha kucuk oglan biraktm mecbur wc gircem kimsede yok ama acayip sıkıstım, neyse ben cıkana aglamaktan sesi ksldi nerdeyse o nasl aglamadır aşıda oyle aglamadı yani cok kotu olmustm bende.
Bizmki hala oyle istedigi olmasn nasl agliyor gorsen dersin kesin bisi yaptılar bu cocuga
Hosgeldin cnm gel ama ozlettin kendini
Gunaydn cnm gecmis olsn insallah toparlar cabucak
Woww kazandın rakibem tebriklerr
Kaynanam aslında baskın karakterde ama iyi yönü hicbirşeye karışmaz. Esimide yönetmeye kalkmaz cok sükür bende babamn babannemi nasl doldurusa getirip yonettigni gordukten sonra cok sukur diyorm bu duruma.
Muhtesem cnm tbrkler
Bu haftada boyle olsun cnm haftaya acısını cikartirsin eminim
Tbeklwe cnm az da olsa eksidesn
Cok guzel duruyor cnm :) sıkılaşma olmus demekki
tebrikler canımBu hafta spor yapamadım fazla hastalıktan dolayı. Yemek saatlerim yediklerim çok düzensizdi menüde yazamadım bu yüzden ama yine de gitti. Inşallah haftaya daha şok gidecek
tebrikler kuzumGeçen hafta: 90
Bu hafta: 89.1
Fark: -900
Yüzde: %1
Aynen ya sporlarım kaldı düzenim bozuldu eski Halime dönmek istiyorum haftaya cuma iznim bitiyor. Bu seneyi senelik izinlerle kapatıcam inşallahBende başlıyorum bugün. Her gün 1 saat yapacagim. Menü yazmayi unutuyorum yaa ona saat ayarliycam
Canım regl şişkinliği bi hafta olur senin yaklaşık 3 haftadır böyle bi şikayetin var doğum sonrası adet olamamandan kaynaklı da olabilir ya da Farklı bir sebeptenEksi gelmek için elimden geleni yapıyorum canım regl şişkinliği için ne yapabilirim ki
Tebrik ederim canımBu hafta spor yapamadım fazla hastalıktan dolayı. Yemek saatlerim yediklerim çok düzensizdi menüde yazamadım bu yüzden ama yine de gitti. Inşallah haftaya daha şok gidecek
Tebrik ederim canım yüzde 1Geçen hafta: 90
Ay bu da aynı insAllah düzelir resmen çatlayacak gibi ağlıyor beni görmeyince o anAyy benimde oyle bir anım var dha kucuk oglan biraktm mecbur wc gircem kimsede yok ama acayip sıkıstım, neyse ben cıkana aglamaktan sesi ksldi nerdeyse o nasl aglamadır aşıda oyle aglamadı yani cok kotu olmustm bende.
Bizmki hala oyle istedigi olmasn nasl agliyor gorsen dersin kesin bisi yaptılar bu cocuga
Saol cnmtebrikler kuzum
Evet normalde bı hafta olur ama ağustostan bu yana adet olmuyorum bklm pazartesi sağlık ocağına gidicem aile hekiminize danışcam ne dicek ona göre belki bı kadın dogumcuya giderim belki ama snrm bı seneye kadar normal der o daCanım regl şişkinliği bi hafta olur senin yaklaşık 3 haftadır böyle bi şikayetin var doğum sonrası adet olamamandan kaynaklı da olabilir ya da Farklı bir sebepten
Saol cnmTebrik ederim canım yüzde 1Üyelerden haftalık beklentimiz bu yönde zaten canım
Canım bende 8 ağustosta doğum yaptım ben de hala regl olmadimEvet normalde bı hafta olur ama ağustostan bu yana adet olmuyorum bklm pazartesi sağlık ocağına gidicem aile hekiminize danışcam ne dicek ona göre belki bı kadın dogumcuya giderim belki ama snrm bı seneye kadar normal der o da
Saol cnm
Ben 40. Gün pat diye adet oldum canım hiç bilmiyorum nasıl olurEvet normalde bı hafta olur ama ağustostan bu yana adet olmuyorum bklm pazartesi sağlık ocağına gidicem aile hekiminize danışcam ne dicek ona göre belki bı kadın dogumcuya giderim belki ama snrm bı seneye kadar normal der o da
insallah canim:)Evet son 2 gün toparladım biraz. Çok kötü beslendim bu hafta.özellikle cuma cmt pazar. Arada böyle oluyor. Önümüzdeki hafta toparlıcam inşallah
sonucta her hafta eksidesin:)
tebrikler canim:)Kilo bildirimim:
Fark - 600gr
incelme oldu demekki:)) ne guzelBugün kısa ve dar diye uzun süredir giymediğim kazaklarımdan birini giydimGeçen hafta hala dardı. Bu hafta rahat oldu. Tartıda mutlu olmadım ama bu durum beni mutlu etti
Size de motivasyon olsun
haftaya telafi edersin insallah canim:)Açlık inanilmaz baş ağrısı yaptii.
Tartımı paylaşayım.
Eki Görüntüle 2716240
Geçen hafta 73.9
Bugün 73.9
Sonuç sabitttceza olarak her gün spor yaziyorum kendime.
cok iyi tebrikler canim:))Bu hafta spor yapamadım fazla hastalıktan dolayı. Yemek saatlerim yediklerim çok düzensizdi menüde yazamadım bu yüzden ama yine de gitti. Inşallah haftaya daha şok gidecek
tebrikler canim:)Geçen hafta: 90
ben doguldan sonra 50 gun hic kesilmeden olmustumBen 40. Gün pat diye adet oldum canım hiç bilmiyorum nasıl olur
Kaç haftadır çok iyi veriyordun canımGünaydın kızlar
Cuma:63.7
Bugün:63.6
Fark:100 g
Yüzde:0.1569
Kısmet bu haftalık böyle oldu
Muhteşem bir sonuçKilo bildirimim:
Fark - 600gr
Emeklerinin karşılığını ne güzel alıyorsun.Bugün kısa ve dar diye uzun süredir giymediğim kazaklarımdan birini giydimGeçen hafta hala dardı. Bu hafta rahat oldu. Tartıda mutlu olmadım ama bu durum beni mutlu etti
Size de motivasyon olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?