- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.081
Ben 12 temmuzda yaptım cnm 22 ağustosta adet oldum snrm bı daha olmadimCanım bende 8 ağustosta doğum yaptım ben de hala regl olmadim
Bende kızımda olmuştum bunda olamadmBen 40. Gün pat diye adet oldum canım hiç bilmiyorum nasıl olur
Saol cnmtebrikler canim:)
Tebrikler kızlar
Süper cnm tebriklergecen cuma 62.4
bu cuma 61.7
fark -700
yuzde 1.12Eki Görüntüle 2716332
carsamba 61.2 di
reglim gecikti belki ondandir
Haklsn istisna bı durum oldu insAllah pilden kaynaklıdr evde yedek pil bulundurmak gerek snrmTekrar tebrik ederim canım.
Tartı resmi bildiriminden daha önemli
Resimsiz bildirim yapmak boşa giden bir bildirim oluyor.
Hatta bu hafta bildirimsiz olacağın için haftaya da yüzden ikiye bölünecek.
Yani ki hafta üst üste takımı olumsuz etkileyeceksin.
Takımın yüzdesinin düşmesi demek takımın motivasyonunun düşmesi demek.
Bünyeden bünyeye değişiyor snrm kızımda hemen olmuştumCanım henüz adet olman için çok erken, bebeğin küçük, emzirmeni azalttığında adet olursun.
Ben en erken 9 ay sonra oluyorum mesela
Menülerin gayet az aslında senin bünye baya zor veriyor sanrm daha fazla eksi bekliyordum ben sednen tebrikler cnm eksi eksidir
Resimli olmazsa tabi resimde de nick ve tarih lazım canım, yoksa bildirim yapılmamış gibi oluyor.Tebriklwr cnm gayet guzel ama kendi tartında resm olmaması sanrm genede sayılmayacak bildiriminHandandandan Handandandan dogru mu anladım
Bilemiyorum canım nolacakTebriklwr cnm gayet guzel ama kendi tartında resm olmaması sanrm genede sayılmayacak bildiriminHandandandan Handandandan dogru mu anladım
Aynen cnm 12 temmuzBizimkindei sinir istedigni yaptirma huyları var ve dogumzamanlari ayniydi sanki dmi 12 temmuz bizim yengec erkegi :)
Neyseki halletin canım, yüreğime indirecektin az kalsınHaklsn istisna bı durum oldu insAllah pilden kaynaklıdr evde yedek pil bulundurmak gerek
tebrikler canım kilona göre iyi vermişsin bencegecen cuma 62.4
bu cuma 61.7
fark -700
yuzde 1.12Eki Görüntüle 2716332
carsamba 61.2 di
reglim gecikti belki ondandir
tebrikler canım
vücut ödemini ancak atabildi diye düşünüyorum o yüzden bu kadar çok verdim sanırımGecen haftaki eksine gore sabit sasırtmadi cnm haftaya guzel olucak eminjm
Uzgunum cnm
Cok sagol canim insallah böylede devam ederm her hafta gitmesi beni daha cok motive ediyor aslında cok verip duraklama olmasındansa :)
Tebrikler cnm gayet guzel eksi bence
Tebriklwr cnm gayet guzel ama kendi tartında resm olmaması sanrm genede sayılmayacak bildiriminHandandandan dogru mu anladım
Tebrikl3r cnm gercktn cok guzel vermissin
Bizimkinde sinir istedigni yaptirma huyları var ve dogumzamanlari ayniydi sanki dmi 12 temmuz bizim yengec erkegi :)
Sagol cnm
Sagol kaptanım haftaya en az 1% olucak insallah
2 gun sporla 3 oldun zaten cnm bu hafta iyilesip atak yaparsn insallah :)
Tebrkler cnm gayet guzel eksi
Yinede 3 gun yurumussun cnm o da guzel haftaya daha iyi olur insallah
Az da olsa eksidesin tebrikler kaptanım
Menülerime bakınca her hafta 2 kg gitmesi lazım ama kendi bedenimde hala çözemediğim şeyler var, sporsuz ne olursa olsun gitmiyor meselaMenülerin gayet az aslında senin bünye baya zor veriyor sanrm daha fazla eksi bekliyordum ben sednen tebrikler cnm eksi eksidir
hiç tahlil yaptırdın mıMenülerime bakınca her hafta 2 kg gitmesi lazım ama kendi bedenimde hala çözemediğim şeyler var, sporsuz ne olursa olsun gitmiyor mesela
Menülerime bakınca her hafta 2 kg gitmesi lazım ama kendi bedenimde hala çözemediğim şeyler var, sporsuz ne olursa olsun gitmiyor mesela
Bekarken yada evlenirken çok anaç bir yapım yoktu, çocukları sevmezdim hattaAllah evlatlarina hayırlı uzun ömürler versin,ben hastane kapılarında çok bekledim,çok kere tup bebek denedik negatif aldık,düşükler kurtajlar oldu,Allah'a binlerce kez hamdolsun umudumun bittiği yerde kızım geldi,bunlara rağmen gerçekten bebek bakmak çok zor diyorum,hatta iyiki böyle süreç zorlu olmus,hemen oluverseydi belki bu kadar sabırlı olamayabilirdim,eminim sende mükemmel olmasada harika bir annesindir,dünyaları verseler evlatlarını vermezsin ama kafa dinlemeye biraz kendimizle vakit geçirmeye de ihtiyacımız olabiliyor,böyle zamanlarda eş,babaanne anane desteği çok gerekli,yoksa çocuksuz bir yaşam eminimki sende istemezsin.
Evet canım. Bırakmamak için sürekli bi şey bulmaya çalışıyorum. Hepimiz yaşıyoruz süreç yorucu. O nedenle nefsimizi ikna etmemiz gerekiyor. Bu hafta daha dikkatli olucam inşallah. Haftaya 2 haftayı birden kurtarmam lazım. Bana ceza verEmeklerinin karşılığını ne güzel alıyorsun.
Hem ödül hem motivasyon
Bir tane olduktan sonra ona kardeş gerekiyor canım.Ahh işte bu düşünce 2.çocuk fikri
Bi yandanda kızımın kardeşim olsun ıstiyorum demesi bende istiyorum ama işte artıları
Bu haftanın %1 den eksik kalanı ile haftayanın % 1 'i.... yani %1.883 gibi birşey, 1.2 kg tekabül ediyorEvet canım. Bırakmamak için sürekli bi şey bulmaya çalışıyorum. Hepimiz yaşıyoruz süreç yorucu. O nedenle nefsimizi ikna etmemiz gerekiyor. Bu hafta daha dikkatli olucam inşallah. Haftaya 2 haftayı birden kurtarmam lazım. Bana ceza ver
İnsan düşüncelerinden ve tahammülsüzlüğünden dolayı kendini de suçluyor. Ama ben cidden bazen nefes alacak minik bi alana çok ihtiyaç duyuyorum. Sinirlerim yıpranıyor tahammülüm azalıyor sonra vicdan azabıBekarken yada evlenirken çok anaç bir yapım yoktu, çocukları sevmezdim hattazaten onun için cocukt istemiyorum diyerek evlendim, yine istemiyordum tabi ama ilki olunca hormonlarınsa etkisiyle aslında çok anaç bir yapımın olduğunu farkettim...
Rabbim hepsine sağlık ve hayırlı ömürler versin tabiki ama çocuk insanın sırtında bir yük, bunu da görüyorum
Ya hiç ya en az 2 ortası yok bence deBir tane olduktan sonra ona kardeş gerekiyor canım.
Bu istek artık senden de öte hayattaki çocuğun hakkı diye düşünüyorum.
Eşim tek çocuk, nasıl üzüldüğünü ben bilirim, kimi görse niyete bakmaksızın kardeş niyetinde sarılmak istiyor...
Aşırı fedakar ve verici olmak ilerdede bu düşüncelere sebep oluyor canımdeme öyle, senin çocuklarına nasıl düşkün olduğunu nasıl iyi bi anne olduğunu biliyorum, şu sıralar kafan yorgun böyle şeyler geliyor aklına bence
Tamamdır kaptan. Hedefim 1.6 kg inşallah. KaydetBu haftanın %1 den eksik kalanı ile haftayanın % 1 'i.... yani %1.883 gibi birşey, 1.2 kg tekabül ediyor
Onun fikirlerini çok önemsiyorsun ve dönüşü böyle oluyor...aynen öyle çünkü kimse anlamıyor sadece erkekler de değil aslında kimseye açık açık söylemezsen anlamıyor
sabah ben de eşimle tartıştım
AÖF derslerim başlıyor dedim haftaya onun üzerine annemlere de mi söyledin dedi evet niye söylemeyeyim dedim
eeee yapamayıp bıraktığında -dikkatini çekerim bırakırsan değil- ne diyecek
Allaaaahhhh bana gelenler geldi açtım ağzımı
bi kere de desteğini göreyim senin dedim her konuda istisnasız aynı şekilde davranıyorsun dedim
yapamayacağımı düşünsen bile insan yalandan gaza getirir dedim
her konuda aynısın kilom konusunda da aynı şeyi yaptın kilo almaya başladıkça güvensiz güvensiz konuştun şiştikçe şiştim o yüzden dedim
senin ne yapmaya çalıştığını anlıyorum ben dedim aklınca beni sinir edip gaza getireceksin ama 10 senedir beni zerre tanımamışsın ben böyle gaza gelmem aksine ters teper dedim ben gazla çalışıyorum dedim yaparsın başarırsın de bak bakalım ben nasıl uçuruyorum kendimi
bunun üzerine ee iyi işte bana kendini ispatla benim inadıma başarılı ol dedi
ben de onun üzerine ben kimse için bişe yapmıyorum dedim ben sadece kendim için yapıyorum bunu da ister gör ister görme dedim
sonra da çıktım gittim diğer odaya kızların yanına
Yazdım not defterimeTamamdır kaptan. Hedefim 1.6 kg inşallah. Kaydet
Canım sen bi doktora git bence. Senin menülerinle normal bi insan haftada 2 kilo verir. Bu işte bi terslik var
Bencillik yapmayınBazen ben de öyle düşünüyorum 2. Çocuk fikrinden soğuyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?