Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım bende 8 ağustosta doğum yaptım ben de hala regl olmadim
Ben 12 temmuzda yaptım cnm 22 ağustosta adet oldum snrm bı daha olmadim
Ben 40. Gün pat diye adet oldum canım hiç bilmiyorum nasıl olur
Bende kızımda olmuştum bunda olamadm
tebrikler canim:)
Saol cnm
Spor listesi Sonuclar

1. @Pnrrr-20 (998 puan)

2. @medine66 (820 puan)
3. Papatya_2014 (648 puan)

Tebrikler kizlar

Bu hafta 2 gun haric hergun spor yaptım birinciligi kaptım darısı size

Tebrikler kızlar spor bakanı olarak süper orneksin
gecen cuma 62.4
bu cuma 61.7
fark -700
yuzde 1.12Eki Görüntüle 2716332

carsamba 61.2 di
reglim gecikti belki ondandir
Süper cnm tebrikler
Haklsn istisna bı durum oldu insAllah pilden kaynaklıdr evde yedek pil bulundurmak gerek snrm
Canım henüz adet olman için çok erken, bebeğin küçük, emzirmeni azalttığında adet olursun.
Ben en erken 9 ay sonra oluyorum mesela
Bünyeden bünyeye değişiyor snrm kızımda hemen olmuştum
Cuma 72.2
Bugün 72.0
Fark 0.2 (% 0.277)

Eki Görüntüle 2716340
Menülerin gayet az aslında senin bünye baya zor veriyor sanrm daha fazla eksi bekliyordum ben sednen tebrikler cnm eksi eksidir

Tebriklwr cnm gayet guzel ama kendi tartında resm olmaması sanrm genede sayılmayacak bildirimin Handandandan Handandandan dogru mu anladım
Resimli olmazsa tabi resimde de nick ve tarih lazım canım, yoksa bildirim yapılmamış gibi oluyor.
Ertesi hafta da yüzde ikiye bölünüyor, tümden zarar yani

gecen cuma 62.4
bu cuma 61.7
fark -700
yuzde 1.12Eki Görüntüle 2716332

carsamba 61.2 di
reglim gecikti belki ondandir
tebrikler canım kilona göre iyi vermişsin bence

Cuma 72.2
Bugün 72.0
Fark 0.2 (% 0.277)

Eki Görüntüle 2716340
tebrikler canım

vücut ödemini ancak atabildi diye düşünüyorum o yüzden bu kadar çok verdim sanırım
ama ben gr gr da olsa razıyım be canım vermeye nihayetinde hepsini vereceğim geç olsun güç olmasın

Menülerin gayet az aslında senin bünye baya zor veriyor sanrm daha fazla eksi bekliyordum ben sednen tebrikler cnm eksi eksidir
Menülerime bakınca her hafta 2 kg gitmesi lazım ama kendi bedenimde hala çözemediğim şeyler var, sporsuz ne olursa olsun gitmiyor mesela

Menülerime bakınca her hafta 2 kg gitmesi lazım ama kendi bedenimde hala çözemediğim şeyler var, sporsuz ne olursa olsun gitmiyor mesela
hiç tahlil yaptırdın mı
insülin direnci tiroid d vitamini eksikliği gibi şeyler olabilir mi

Bekarken yada evlenirken çok anaç bir yapım yoktu, çocukları sevmezdim hatta zaten onun için cocukt istemiyorum diyerek evlendim, yine istemiyordum tabi ama ilki olunca hormonlarınsa etkisiyle aslında çok anaç bir yapımın olduğunu farkettim...
Rabbim hepsine sağlık ve hayırlı ömürler versin tabiki ama çocuk insanın sırtında bir yük, bunu da görüyorum

Emeklerinin karşılığını ne güzel alıyorsun.
Hem ödül hem motivasyon
Evet canım. Bırakmamak için sürekli bi şey bulmaya çalışıyorum. Hepimiz yaşıyoruz süreç yorucu. O nedenle nefsimizi ikna etmemiz gerekiyor. Bu hafta daha dikkatli olucam inşallah. Haftaya 2 haftayı birden kurtarmam lazım. Bana ceza ver

Ahh işte bu düşünce 2.çocuk fikri
Bi yandanda kızımın kardeşim olsun ıstiyorum demesi bende istiyorum ama işte artıları
Bir tane olduktan sonra ona kardeş gerekiyor canım.
Bu istek artık senden de öte hayattaki çocuğun hakkı diye düşünüyorum.
Eşim tek çocuk, nasıl üzüldüğünü ben bilirim, kimi görse niyete bakmaksızın kardeş niyetinde sarılmak istiyor...

Bu haftanın %1 den eksik kalanı ile haftayanın % 1 'i.... yani %1.883 gibi birşey, 1.2 kg tekabül ediyor

İnsan düşüncelerinden ve tahammülsüzlüğünden dolayı kendini de suçluyor. Ama ben cidden bazen nefes alacak minik bi alana çok ihtiyaç duyuyorum. Sinirlerim yıpranıyor tahammülüm azalıyor sonra vicdan azabı Çok acaip bi Kısır döngü

Son düzenleme:
Ya hiç ya en az 2 ortası yok bence de

deme öyle, senin çocuklarına nasıl düşkün olduğunu nasıl iyi bi anne olduğunu biliyorum, şu sıralar kafan yorgun böyle şeyler geliyor aklına bence
Aşırı fedakar ve verici olmak ilerdede bu düşüncelere sebep oluyor canım

Onun fikirlerini çok önemsiyorsun ve dönüşü böyle oluyor...
Kendini sev önce, kendi fikirlerini önemse lütfen, gerisi boş....
Bu hayatı en uzun kendi kendinle yaşayacaksın.

Bazen ben de öyle düşünüyorum 2. Çocuk fikrinden soğuyorum resmen
Bencillik yapmayın çocukların penceresinden bakın biraz da.
Arkadaşa ihticyaları var ve en iyi arkadaş aynı anne babadan olma, aynı evde ortak yaşantı paylaşılmış olan kardeştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…