- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.101
Şimdi daha çok sevdim kayinvalideniKaynanam aslında baskın karakterde ama iyi yönü hicbirşeye karışmaz. Esimide yönetmeye kalkmaz cok sükür bende babamn babannemi nasl doldurusa getirip yonettigni gordukten sonra cok sukur diyorm bu duruma.
Biraz spor mu eklesen acaba canımartı geldım bu hafta cok özür dılerım anlamadım neden daha nasıl yemegımden kısıcam
Tahliller de problem yok canımhiç tahlil yaptırdın mı
insülin direnci tiroid d vitamini eksikliği gibi şeyler olabilir mi
Haftasonu biraz ye canım. Vücudunu şaşırtartı geldım bu hafta cok özür dılerım anlamadım neden daha nasıl yemegımden kısıcam
Ben çok bunaldığımda kendime izin veriyorum canım, çocukları eşime bırakıp beni arama diyip çıkıyorum.İnsan düşüncelerinden ve tahammülsüzlüğünden dolayı kendini de suçluyor. Ama ben cidden bazen nefes alacak minik bi alana çok ihtiyaç duyuyorum. Sinirlerim yıpranıyor tahammülüm azalıyor sonra vicdan azabıÇok acaip bi Kısır döngü
Kuzum aynı binada sonuçta ve yabancı değil Annesi dışarıya Da çıkmıyor şikayetlik bi durum yok benceKızlar üst komşum poztif , karşı komşum da üst komşumun annesi o da pozitif. Delikten goruyorum ust komşum annesının kapısını açıp tepsiyle yemek getırıyo. Tabi apartmwn içinde dolanıyo yani pozıtuf pozıtıf . Şikayet etsem bile o anı nası ıl bılcekler , 5 dk yemek bırakıp gıdıyo ama risk te bırakıyo. Benım bıldıgım aynı evın içinde bıle bi odada karantınada olmuomu kişi
Kesinlikle öyle, doğurduğumuz çocuğunda duygularını ve ilerde oluşabilecek düşüncelerini düşünmemiz lazımYa hiç ya en az 2 ortası yok bence de
Evet empati yapmaya da calısıyorum ama ben olsam cocugum negatif onu gonderırdım yemek bırakmaya , Allah korusun herkesiKuzum aynı binada sonuçta ve yabancı değil Annesi dışarıya Da çıkmıyor şikayetlik bi durum yok bence
Böbreklerinde problem olan kişiler kilo almaya yatkın olur ve kolay kolay kilo veremezler canım.Canım sen bi doktora git bence. Senin menülerinle normal bi insan haftada 2 kilo verir. Bu işte bi terslik var
Haftaya fazlasıyla telafi edeceğine inanıyorum canımBu hafta anlamadım adam akıllı yemek yemedım hafta bası 1 kg fazlam vardı bu kadar dusurebildim birşey yemeyerek ama hala karnım semsert
Gecen hafta 64.6
Bugun 64.9
Fark +0.3
Yuzde - 0.005
Tmm canım, bildirimini resimli ve nickli yapmıştın değil miAaaa o vakit geldi mi yuppiiii istıyorum kaptanımmm sözzxz
Bildiriminde resim yokGecen hafta 74.5
Bu hafta 74.0
Fark: 500
Bugün hava güzel, yağmur çamur yok, yürüyüşe çıkacağım inşallahKaptanim senden de haftaya %2 bekliyorum. Biraz da biz seni motive edelim. Bu hafta biraz yürüyüş duzenli beslenme ödem atıcı şeyler le haftaua %2 gelirsin belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?