Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaynanam aslında baskın karakterde ama iyi yönü hicbirşeye karışmaz. Esimide yönetmeye kalkmaz cok sükür bende babamn babannemi nasl doldurusa getirip yonettigni gordukten sonra cok sukur diyorm bu duruma.
Şimdi daha çok sevdim kayinvalideni
Bende baskın bir kadınım ama hergün kendime söz veriyorum, çocuklarımın hayatına karışmayacağım diye.
Kızları şimdiden özgür bıraktım, sadece ders çalışıp kitap okumaları konusunda baskı yapıyorum.
Doğurduğumuz evladımızı kendi karakterimizin altında ezip, edilgen duruma getirmememiz lazım

Kızlar üst komşum poztif , karşı komşum da üst komşumun annesi o da pozitif. Delikten goruyorum ust komşum annesının kapısını açıp tepsiyle yemek getırıyo. Tabi apartmwn içinde dolanıyo yani pozıtuf pozıtıf . Şikayet etsem bile o anı nası ıl bılcekler , 5 dk yemek bırakıp gıdıyo ama risk te bırakıyo. Benım bıldıgım aynı evın içinde bıle bi odada karantınada olmuomu kişi

Ben çok bunaldığımda kendime izin veriyorum canım, çocukları eşime bırakıp beni arama diyip çıkıyorum.
Bu dinlenme bana çok iyi geliyor.
Keşke erkekler biraz anlayışlı olsa da bütün kadınlar da biraz kendine vakit ayrılabilse

Kuzum aynı binada sonuçta ve yabancı değil Annesi dışarıya Da çıkmıyor şikayetlik bi durum yok bence

Canım sen bi doktora git bence. Senin menülerinle normal bi insan haftada 2 kilo verir. Bu işte bi terslik var
Böbreklerinde problem olan kişiler kilo almaya yatkın olur ve kolay kolay kilo veremezler canım.
Başka hiçbir şeyde sorun yok, tek sorun bu

Bu hafta anlamadım adam akıllı yemek yemedım hafta bası 1 kg fazlam vardı bu kadar dusurebildim birşey yemeyerek ama hala karnım semsert
Gecen hafta 64.6
Bugun 64.9
Fark +0.3
Yuzde - 0.005
Haftaya fazlasıyla telafi edeceğine inanıyorum canım
Haftaya senden beklentimiz %2.5
Haftasonu vücudunu biraz şaşırtmayı dene, meyve yada tatlı ile, tabiki abartmadan

Kaptanim senden de haftaya %2 bekliyorum. Biraz da biz seni motive edelim. Bu hafta biraz yürüyüş duzenli beslenme ödem atıcı şeyler le haftaua %2 gelirsin belki.
Bugün hava güzel, yağmur çamur yok, yürüyüşe çıkacağım inşallah
% 2 benim bedene hayal ama senin için zorlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…