Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım video izledim
Basen
bel
Bacak
Kol
Ölçümü yapılıyordu. Ona göre ölçtüm ben de
Boyun benden 2 cm kısa ve 1 kilo fazlasın ama daha incesin demek ki daha sıkısın canım
Boyum 158 cm ama yengem benden 2cm kadar daha kısa o 160 cm im diyor. Yani boyum da tereddutluyum. Normalde pek sıkı bi vücudum yok. Bakınca bütün kilom göbekte duruyor hatta gören göbeğin var hamile misin diyorlar.
Ondan göbek ölçünü sordum.

Selam kızlar,mutlu hafta sonları olsun.Sabah temizlik yaptım, yarına kalmasın dedim.Kizçeyi yıkadık,küçük çapli bir kriz olsa da yıkamayı başardık sizlerin nasıl gidiyor haftasonu?
Oh mis di zaten iyicr miss olmustur yavrun.
Bende bugun mutfaktaydim mutfak sandalyelerini sildim derken kendimi mutfak dolaplarinda buldum. Bide baktim esim erken geldi. Onunla konusmaya da dalinca aksam oldu iste.
Keyifli okumalar canim
Okumaya başlamak için yatak odasına girdim ki, ne göreyim, bebeğim bütün çekmeceleri dökmüş
Yaaa benimkide cok yaoiyordu onu 2 aydir yapmiyor artik
Rabbim gostermesin bir daha
Tamam kaptanim bugunden itiberen eksi 1 benim
Avizedeki patlamış lambayı çıkarmamıştık canım, o yanmış meğer
Patlayan bozulan lambayı bekletmemek gerekiyormuş meğer, öğrenmiş olduk
Yaa benimde var bir tane paylak ampul cikartiyin bari.

Bu videoyu çok beğendim kızlar.
Video başlığına bakmayın, genel bir video, muhakkak izleyin

Çok uzun be
Benim eltim de benden kısa 1.68 olduğunu iddia ediyor dedim ben 1.68 im ne ettin hacı?

Anladım canım. Zaten kilo üst bacak ve göbekte birikir genelde

150 küsürlerde olupta küsürünü söyleyen çok nadir canım, herkes yukarı yuvarlıyor.
Bende 158 'im, benimle aynı boyda olanlar 165 cm im diyince içimden gülüyorum

30 dk leslie yapıldı. İlk sporum hayırlı ugurlu olsun
darısı başıma

150 küsürlerde olupta küsürünü söyleyen çok nadir canım, herkes yukarı yuvarlıyor.
Bende 158 'im, benimle aynı boyda olanlar 165 cm im diyince içimden gülüyorum
bende de vardı aynı tipten bi tane
üniversiteden bi arkadaşım benden kısaydı, ben 165im kız kendisinin 168 olduğunu söylerdi o kız yüzünden o sıra gittiğim her yerde boyumu ölçtürürdüm kendimden şüpheye düşmüştüm resmen

Ben genelde gece yatmadan yıkıyorum
Gece üstlerini çok açtıkları için kışın cesaret edemiyorum cnm ne kadar sıcak olsa da ev usutuyor

insAllah cnm 8leri görmek beni baya mutlu etti tekrar 9lari görmemek için herşeyi yapicam

Sağol canım
Biraz küsmüsün bana, öyle hissediyorum
Yok cnm küs değilim ama bazen bana karşı azıcık acimasz yorum yaptığını düşünüyorum geçen haftaki menulerimde abartı hiç bişey yoktu tok değildim yani eleştiriye açığım bu zamana kadar kimseye yorumunu bişey demedim snaa da haklsn birbirimizin iyiliğini istiyoruz burda bende sizler gibi inan çabalıyorum elimden geleni de yapıyorum görmezden geliyorsun gibi hissediyorum bütün menuelrdeki gayretini yoksayip mercimek çorbası içtin iki gün şişkinlik yapar dedin sakin sözümü yanlış anlama bende senelerdir kilo mücadelesi veren kendi caoimda vücudumu tanımış biriyim neyin bana yarayıp yaramadığını söylemek istedim sadece ama sana karşı bı küslük soğukluk yok
Benim yazıyor güncel kilomda yorumlarda gözüküyor
Hiç baktırdın mı son zamanlarda canım? Pcos ün en büyük etkeni insülin direnci zaten
Yok cnm hamilelikten sonra hiç baktrmadm şu an zaten ilaç kullanmam ama pazartesi gidince bı kan verebilirim bak haklsn iyi aklıma geldi diğer digerlerim nasıl hamile kalmadan baya önce insülin direncim kırılmıştı

Bizdeki bu uzun olma merakı neyse :)) uzunların koca bulma sorunu oluyo:))

Kilo verdikçe insülin direnci düşüyor canım ben baya kilo verdikten sonra bile çıkmıştı geçen ay adetim gecikince gebelik testi vermeye gittiğimde baktırmıştım şükür çıkmadı bu sefer

Canim ben evde yaptim. Musait olunca anlatirim.
30 dk leslie yapıldı. İlk sporum hayırlı ugurlu olsun
Waww superrr
Hiç baktırdın mı son zamanlarda canım? Pcos ün en büyük etkeni insülin direnci zaten

Maşallah nice sporların olsun akşam bi tur da Leslie yapayım da bu haftanın spor birincisi olayım
Cokkkk kiskandim sporunuuuu

Çok mutlusun de mi ? Hissediyorum ben olsam en az senin kadar mutlu olurdum
O değil de yarin ki yemeğim bitti
2 günlük yapmistim. Kiz seviyom ben kaynanami bana cok haksizlik etti ama yaşlı bide eşi yok diye biraz duygusal bakiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…