- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.421
Boyum 158 cm ama yengem benden 2cm kadar daha kısa o 160 cm im diyor. Yani boyum da tereddutluyum. Normalde pek sıkı bi vücudum yok. Bakınca bütün kilom göbekte duruyor hatta gören göbeğin var hamile misin diyorlar.Canım video izledim
Basen
bel
Bacak
Kol
Ölçümü yapılıyordu. Ona göre ölçtüm ben de
Boyun benden 2 cm kısa ve 1 kilo fazlasın ama daha incesin demek ki daha sıkısın canım
Valla aldım artık ne kadar doğruysa o da var.Normal metreyle nasıl aldın kız
Daha ince olabilirsin o zaman
Bi de onunla alma canım çok tehlikeli elinden falan kayarsa damarını da falan kesersin Allah korusun. Bi daha yapma lütfen
Oh mis di zaten iyicr miss olmustur yavrun.Selam kızlar,mutlu hafta sonları olsun.Sabah temizlik yaptım, yarına kalmasın dedim.Kizçeyi yıkadık,küçük çapli bir kriz olsa da yıkamayı başardıksizlerin nasıl gidiyor haftasonu?
Keyifli okumalar canim
Yaaa benimkide cok yaoiyordu onu 2 aydir yapmiyor artikOkumaya başlamak için yatak odasına girdim ki, ne göreyim, bebeğim bütün çekmeceleri dökmüş
Rabbim gostermesin bir dahasona yaklastıkca cok zorlandım ben yaa4 kg gıtmedı bı
bosluk buldukca yuruyorym aslında gunde 11 12 saatım pc basında gecıyor
olabılır canım bugun 64.7 ı gordum bakalım
iyiler şükür sallanmıyoruz dıyordu en son şimdi kayınvalıdesı faln yanlarında çok arayamıyorum
Tamam kaptanim bugunden itiberen eksi 1 benimBu haftanın hedeflerini ben belirledim...
Bu haftadan sonra Cuma günü bildirim yapılırken yeni haftanın hedefini de yazalım
denizbenimadim >>>> 1.6 kg
@Pnrrr-20 >>>> 0.7 kg
Handandandan >>>> 1 kg
@strontium >>>> 1.6 kg
Fit mutlu anne >>>> 1 kg
@papatya_2014 >>>> 1 kg
E ela_2019 >>>> 1.5 kg
@medine66 >>>> 0.9 kg
@masal3487 >>>> 1.5 kg
M Manolya15 >>>> 1 kg
@Jasminimum84 >>>> 1 kg
Ucmelekannesi >>>> 1 kg
@Beyazkugu87 >>>> 1.7 kg
Yaa benimde var bir tane paylak ampul cikartiyin bari.Avizedeki patlamış lambayı çıkarmamıştık canım, o yanmış meğer
Patlayan bozulan lambayı bekletmemek gerekiyormuş meğer, öğrenmiş olduk
Çok uzun beBu videoyu çok beğendim kızlar.
Video başlığına bakmayın, genel bir video, muhakkak izleyin
Benim eltim de benden kısa 1.68 olduğunu iddia ediyorBoyum 158 cm ama yengem benden 2cm kadar daha kısa o 160 cm im diyor. Yani boyum da tereddutluyum. Normalde pek sıkı bi vücudum yok. Bakınca bütün kilom göbekte duruyor hatta gören göbeğin var hamile misin diyorlar.
Ondan göbek ölçünü sordum.
Tam olarak tüm ölçüleri yazsaydın keşke canımValla aldım artık ne kadar doğruysa o da var.
Mutfakta iş yaparken rafın birine koyup hem izleyip hem işimi yapıyorum canım, deneyebilirsinÇok uzun be
Anladım canım. Zaten kilo üst bacak ve göbekte birikir geneldeBoyum 158 cm ama yengem benden 2cm kadar daha kısa o 160 cm im diyor. Yani boyum da tereddutluyum. Normalde pek sıkı bi vücudum yok. Bakınca bütün kilom göbekte duruyor hatta gören göbeğin var hamile misin diyorlar.
150 küsürlerde olupta küsürünü söyleyen çok nadir canım, herkes yukarı yuvarlıyor.Boyum 158 cm ama yengem benden 2cm kadar daha kısa o 160 cm im diyor. Yani boyum da tereddutluyum. Normalde pek sıkı bi vücudum yok. Bakınca bütün kilom göbekte duruyor hatta gören göbeğin var hamile misin diyorlar.
darısı başıma30 dk leslie yapıldı. İlk sporum hayırlı ugurlu olsun
bende de vardı aynı tipten bi tane150 küsürlerde olupta küsürünü söyleyen çok nadir canım, herkes yukarı yuvarlıyor.
Bende 158 'im, benimle aynı boyda olanlar 165 cm im diyince içimden gülüyorum
Gece üstlerini çok açtıkları için kışın cesaret edemiyorum cnm ne kadar sıcak olsa da ev usutuyorBen genelde gece yatmadan yıkıyorum
insAllah cnm 8leri görmek beni baya mutlu etti tekrar 9lari görmemek için herşeyi yapicamBu haftanın hedeflerini ben belirledim...
Bu haftadan sonra Cuma günü bildirim yapılırken yeni haftanın hedefini de yazalım
denizbenimadim >>>> 1.6 kg
@Pnrrr-20 >>>> 0.7 kg
Handandandan >>>> 1 kg
@strontium >>>> 1.6 kg
Fit mutlu anne >>>> 1 kg
@papatya_2014 >>>> 1 kg
E ela_2019 >>>> 1.5 kg
@medine66 >>>> 0.9 kg
@masal3487 >>>> 1.5 kg
M Manolya15 >>>> 1 kg
@Jasminimum84 >>>> 1 kg
Ucmelekannesi >>>> 1 kg
@Beyazkugu87 >>>> 1.7 kg
Yok cnm küs değilim ama bazen bana karşı azıcık acimasz yorum yaptığını düşünüyorum geçen haftaki menulerimde abartı hiç bişey yoktu tok değildim yani eleştiriye açığım bu zamana kadar kimseye yorumunu bişey demedim snaa da haklsn birbirimizin iyiliğini istiyoruz burda bende sizler gibi inan çabalıyorum elimden geleni de yapıyorum görmezden geliyorsun gibi hissediyorum bütün menuelrdeki gayretini yoksayip mercimek çorbası içtin iki gün şişkinlik yapar dedin sakin sözümü yanlış anlama bende senelerdir kilo mücadelesi veren kendi caoimda vücudumu tanımış biriyim neyin bana yarayıp yaramadığını söylemek istedim sadece ama sana karşı bı küslük soğukluk yokSağol canım
Biraz küsmüsün bana, öyle hissediyorum
Benim yazıyor güncel kilomda yorumlarda gözüküyorKızlar nickimizin altındaki özel başlığa başlangıç, güncel ve hedef kilolarımızı yazarsak hem kendimiz hem takım arkadaşlarımız için motive edici olacaktır....
Eki Görüntüle 2716895
Hesap detaylarına gidiyoruz
Eki Görüntüle 2716896
Özel başlığı düzenleyip kaydediyoruz
Eki Görüntüle 2716899
Yok cnm hamilelikten sonra hiç baktrmadm şu an zaten ilaç kullanmam ama pazartesi gidince bı kan verebilirim bak haklsn iyi aklıma geldi diğer digerlerim nasıl hamile kalmadan baya önce insülin direncim kırılmıştıHiç baktırdın mı son zamanlarda canım? Pcos ün en büyük etkeni insülin direnci zaten
Bizdeki bu uzun olma merakı neyse :)) uzunların koca bulma sorunu oluyo:))darısı başıma
bende de vardı aynı tipten bi tane
üniversiteden bi arkadaşım benden kısaydı, ben 165im kız kendisinin 168 olduğunu söylerdi o kız yüzünden o sıra gittiğim her yerde boyumu ölçtürürdüm kendimden şüpheye düşmüştüm resmen
Kilo verdikçe insülin direnci düşüyor canım ben baya kilo verdikten sonra bile çıkmıştı geçen ay adetim gecikince gebelik testi vermeye gittiğimde baktırmıştım şükür çıkmadı bu seferYok cnm hamilelikten sonra hiç baktrmadm şu an zaten ilaç kullanmam ama pazartesi gidince bı kan verebilirim bak haklsn iyi aklıma geldi diğer digerlerim nasıl hamile kalmadan baya önce insülin direncim kırılmıştı
Canim ben evde yaptim. Musait olunca anlatirim.Kızlar haftaya rotavirüs ikinci dozumuz var agızdan yapılıyor, acaba alıp kendim yapsam ?
Özel aşı. Boyle bi durumda saglık ocagına gitmeye korkuyorum, hemşire elını gozumun onunde dezenfekte etmeden bebegın kafa olcumu vs aşı esnasında heryerıne dokunuyotırsuyorum heryer pozıtıf
Waww superrr30 dk leslie yapıldı. İlk sporum hayırlı ugurlu olsun
Cokkkk kiskandim sporunuuuuHiç baktırdın mı son zamanlarda canım? Pcos ün en büyük etkeni insülin direnci zaten
Maşallah nice sporların olsun akşam bi tur da Leslie yapayım da bu haftanın spor birincisi olayım
Nerden çıktılar bugüne taş koydular resmen ben de diyorum eloş niye yokCokkkk kiskandim sporunuuuu
Çok mutlusun de mi ? HissediyorumKayinvalidemler bizde kizlar surpriz yaptilaryoğun bir gün du. Pazara da gitmistim. Döneceğim Insallah
O değil de yarin ki yemeğim bittiÇok mutlusun de mi ? Hissediyorumben olsam en az senin kadar mutlu olurdum
Aa tamam sagol canım sevunırımCanim ben evde yaptim. Musait olunca anlatirim.
Waww superrr
Cokkkk kiskandim sporunuuuu
ben de aksine minyon kızları daha çok beğenirim keşke 3-4 cm daha kısa olsaydım diye düşünüyorumBizdeki bu uzun olma merakı neyse :)) uzunların koca bulma sorunu oluyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?