- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.561
Hakikaten geldi kışGünaydın kızlar tamamen kış gelmiş uzun zamandır bu saatte dışarı çıkmıyordum kafamı bi çıkarttım buz buz
Büyük kız diye okudum ya..3,5 aylık kuzum tuz kusturması için mi canım
Wasa nedir canım7 kasim
10.30
2wasa
3 servis kaşığı mercimek yemeği fazla olmuş sanki canım afiyet olsun7 kasim
10.30
1dlm ekmek
2dlm peynir
3 4 uzum tanesi
2wasa
15.00
1 elma
18.00
3servis kasigi yesil mercimek yemegi
2yk bulgur pilavi
salata
sus biber
su 2lt
20 dk tempolu yuriyus 60 puanPnrrr-12
Cuma günkü menünde kaçamak yoksa problem yok
Varsa makarna ve Puding olmamalıydı.
Kuralları biliyorum ama farklı bir kural eklenmiştir belki bakıp okurum canım.Menü sayfasının ilk mesajındada kurallar var canım, oraya da bak istersen
Günaydın canımGünaydın kızlar mutlu pazarlarıniz olsun
Diyetisyen iki yk kuru üzüm koymuş ara öğüne,ortalama bir avuç içine denk geliyor.Siyah çekirdekli canım.Bir avuç üzüm kaç tane ediyor acaba
Siyah çekirdekli üzüm mü, çekirdeksiz mi
Sayı ile tüketmeni tavsiye ederim (7 ideal olan, en fazla 21 de olur, fazlası olmaz)
GünaydınGünaydınlar kızlar
Evet canim tencerede. Bende bayadir yapmiyodum. Eşim ekmekle yemek istiyor ekmekte almadığımız için yapmiyodum. Ben hiç sevmiyorumGörünce gülümsedim
Eskiden çok fazla yapardım kazan kebabını.
Yapmaya yapmaya unuttum tarifi
Tencerede mi yapıyorsun sende
Yok canım kızım uyuyor alıntılara dönüp hemen başlıyorum sporaYaptin mi zehroş leslie. Ben biraz plates yaptim ama sure tutmadim. Biraz dinlenmeli oldu cok uykum geldi atlayamadim ip.
AnladımCanimm hizmettt bekleyenler vardiii
Ben de bi iki tarif vardı bebekler için kendi kızıma da deniyordum atayım canımTecrübeli anneler bi akıl verin bana. Kızım 3,5 aylık. Büyük kızım grip olunca ona da bulaştı ve 5 gündür geniş akıntısı var. Serumfizyoloji yapıyorum devamlı ama balgamı atamıyor. Nefes alamayacak duruma geliyor. Doktorunu aradım burnunu açmaya devam et dedi. Viksli buhar makinası denedim. Başında soğan kesip koydum. Başka önerisi olan var mı basıl geçecek bu.
Bugün de dinlen canımGünaydın Kızlar
Mutlu, huzurlu, kaçamaksız bir gününüz olsun
Ben güne adet sancıları ile uyandım
4-5 gün geçilmeli olarak oldum nihayet
Günüm yatakta geçecek muhtemelen
Çünkü ben de öyleyimAhhhhh yaaaa nasıl da anlamışsın beni
Aynen öyle sırf yaa daha sonra canım elma isterse diye yemiş olmak için yedim
Zaten şu halden bi vazgeçsem asla kilo almam da işte boşboğazlığım yok mu ahhh
Afyt olsn guzel bence cnm7 kasim
10.30
1dlm ekmek
2dlm peynir
3 4 uzum tanesi
2wasa
15.00
1 elma
18.00
3servis kasigi yesil mercimek yemegi
2yk bulgur pilavi
salata
sus biber
su 2lt
20 dk tempolu yuriyus 60 puanPnrrr-12
Ay gecmis olsn cnm cok zor yaptiklarn disinda bisi gelmiyor aklıma malesefTecrübeli anneler bi akıl verin bana. Kızım 3,5 aylık. Büyük kızım grip olunca ona da bulaştı ve 5 gündür geniş akıntısı var. Serumfizyoloji yapıyorum devamlı ama balgamı atamıyor. Nefes alamayacak duruma geliyor. Doktorunu aradım burnunu açmaya devam et dedi. Viksli buhar makinası denedim. Başında soğan kesip koydum. Başka önerisi olan var mı basıl geçecek bu.
Kız o kadar küçük mü senin beben3,5 aylık kuzum tuz kusturması için mi canım
kuru ekmek gibi biseyWasa nedir canım
Ekmek yerine yenen krakerimsi bi şey. Migros’larda var. Ama nedense tok tutsa da bana ekmek yemişim hissi vermiyorWasa nedir canım
Sürekli ağlaması çok normal. Bebekler ağızdan nefes alamaz o aylarda. Sadece burundan alabilirler. Yani çocuk nefes alamıyorCanım çekiyorum doktor ilaç başlamayalım çok küçük dedi böyle geçecek dedi ama sürekli ağlıyor ya
Wooow baby35 Dakika Leslie
2 videoyu peşpeşe yapıyorum normal Leslie videolarına göre daha hızlı tavsiye ederim
Ben dw baktim yiyeceğim hemen yemin ediyorumEvde oldu mu yiyorumAlmıcam artık
Biz de aynı durumdayizzz..Tecrübeli anneler bi akıl verin bana. Kızım 3,5 aylık. Büyük kızım grip olunca ona da bulaştı ve 5 gündür geniş akıntısı var. Serumfizyoloji yapıyorum devamlı ama balgamı atamıyor. Nefes alamayacak duruma geliyor. Doktorunu aradım burnunu açmaya devam et dedi. Viksli buhar makinası denedim. Başında soğan kesip koydum. Başka önerisi olan var mı basıl geçecek bu.
Canin doktorlar artık öksürük şurubu tavsiye etmiyorlar. Öksürük balgamın çıkmasına yardimci oluyormuşCanım öksürüğü varsa doktora bitkisel öksürük şurubu yazdır istersen ya da blgam sökücü özellikli bi şey. Serum fizyolojikten sonra aspiratörle Çek ayrıca
Kiz atlamadim. Boş değil valla ama arada atlarsam kimseyi rahatsiz etmez bide parmak ucundan atliyodum eskidenAltınız boş mu kız nasıl atladın o saatte
Geçmiş olsun canim yataktan cikmaman için bahane işte ne guzelGünaydın Kızlar
Mutlu, huzurlu, kaçamaksız bir gününüz olsun
Ben güne adet sancıları ile uyandım
4-5 gün geçilmeli olarak oldum nihayet
Günüm yatakta geçecek muhtemelen
Kiz kahve benimkini hemen çalıştırır. Mutlaka kahveden sonra gideim wc yeKahve ve leblebi her ikisi de kabızlığı artırır
Bir arada etkisi katlanır muhtemelen
Sende böyle bir etkisi olmuyor mu
Harikasinnnn canim. Kaydettim gerçi bunları daha önce söylemiştin yapmıştım galiba. Bende sana bi video atayim bütün vucudu çalıştırıyor ve videolardan en coçk onu sevdim hep onu yapiyorum35 Dakika Leslie
2 videoyu peşpeşe yapıyorum normal Leslie videolarına göre daha hızlı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?