Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İns sizede sifa olur turp canim. Bende yapiyordum arada kizlara antibiyotik etkisi var deniyor
Kizlar soylemisler canim. Sogana karanilde batir iyi oluyormus. Kiz kardesimde demis gerci corekotu ve ayva yapragiyla atlatti onlarda
Günaydın Kızlar
Mutlu, huzurlu, kaçamaksız bir gününüz olsun

Ben güne adet sancıları ile uyandım
4-5 gün geçilmeli olarak oldum nihayet
Günüm yatakta geçecek muhtemelen
Gecmis olsun canim. Kendini sicak tutmaktan baska yapacagin bisey yok gibi

Çocuklar hasta olunca dünya duruyor resmen ya kızım yazın idrar yolları iltihabı geçirdi perişan oldu çocuk. 6 tane iğne 41 derece ateş
Offf cokk yüksek yaa. Ben yazin hep yıkadım hiç silmedim. Cok şükür bit şey olmadi ama yaz geldi tekrar pamuğa döndüm. Kisin tehlikeli. Benim oğlumun cok yukselir ateşi. Onunda bence doğumdan kaynakli ya. Plasenta ayrılması oldu kan falan yutunca zarar verdi diye düşünüyorum
Yokk kız leslienin yine 2 mil.
Bende kahve sonrasi giderm genelde tuvalette benimde metoyu clistiriyor sabah ac karna icmek bence

Ama cok sıcak da iyi degl cocuklar icin, eve derece alip 22 dereceyi korumak en iyisi
Ben de aç deniyim sade yi

Ben işe koyuluyorum kaç gündür saldım iyice evi
Kolay gelsin canim
Kızlar aksama menüde ne var
sabah saglam yaptim kahvaltiyi ara öğün kahve fln içerim
balığa niyetlendim esim disardan spariş veririz dedi yanina bol salata yeter
Daha dusunmedim belli degil benim menu.

Afiyet olsun yazin pek sevmiyorum ben balik artik aliriz bizde canim cekti esime teklif ediyim bakalim bi

Köfte ya kaptanım izin verirse bir tane hamburger yapabılırmıyım bu kofte ile aksama . Hamburger ekmegım var

Eşim evde değil bugün yoksa bizde balık yapardık,yarına artık.Ben ıspanak kavuracagim akşama yanına salata ve yoğurtla yerim

hey Rabbim ne kadar şuursuz insanlar var ya, Allah akıl fikir versin

Ben de balık düşünüyorum canım. Biz balıkçıda pişirtip alıyoruz zaten. Eşim evde kokusunu sevmiyor

küçüğüm uyuyorken çamaşırlarımı yıkadım astım, evi süpürdüm bi de viledayla sildim yine motor takmış gibiydim öfff canım çıktı
şimdi sıra büyüğümün derslerinde
Bende küçüğüm uyuyor diye hiç bir iş yapamiyorum bari leslie yapayim dedim. 30 dk yaptim bi de zehroşumun verdiklerini yaparim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…