- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #405.541
Altınız boş mu kız nasıl atladın o saatteYaptin mi zehroş leslie. Ben biraz plates yaptim ama sure tutmadim. Biraz dinlenmeli oldu cok uykum geldi atlayamadim ip.
Cnm serum fizyolojik sikip aspiratörle temizliyorum önce bizde de vardı aynı sıkıntı çörekotu ayva yaprağı kaynatıp verdim bı kaç kez fayda etti rahatlattı balgam söktürücü özelliği varmış çörek otunun nete bak istersen nane kekik kaynattim verdim hatta yarın yine çörek otu kaynatıp vericem minige büyüğe de ayva yaprağı kekik falan kaynatcamTecrübeli anneler bi akıl verin bana. Kızım 3,5 aylık. Büyük kızım grip olunca ona da bulaştı ve 5 gündür geniş akıntısı var. Serumfizyoloji yapıyorum devamlı ama balgamı atamıyor. Nefes alamayacak duruma geliyor. Doktorunu aradım burnunu açmaya devam et dedi. Viksli buhar makinası denedim. Başında soğan kesip koydum. Başka önerisi olan var mı basıl geçecek bu.
Canım çekiyorum doktor ilaç başlamayalım çok küçük dedi böyle geçecek dedi ama sürekli ağlıyor yaCanım öksürüğü varsa doktora bitkisel öksürük şurubu yazdır istersen ya da blgam sökücü özellikli bi şey. Serum fizyolojikten sonra aspiratörle Çek ayrıca
Küçüğe tam olarak nasıl veriyorsun canım kaç kaşık verdinCnm serum fizyolojik sikip aspiratörle temizliyorum önce bizde de vardı aynı sıkıntı çörekotu ayva yaprağı kaynatıp verdim bı kaç kez fayda etti rahatlattı balgam söktürücü özelliği varmış çörek otunun nete bak istersen nane kekik kaynattim verdim hatta yarın yine çörek otu kaynatıp vericem minige büyüğe de ayva yaprağı kekik falan kaynatcam
1 çay bardağı suya 8-10 çörek otu tanesi atıp kaynatıp 2-3 çay kaşığı veriyorum canım günde bı kez verdim fazlası sıkıntı olabilir diyeCanım çekiyorum doktor ilaç başlamayalım çok küçük dedi böyle geçecek dedi ama sürekli ağlıyor ya
Küçüğe tam olarak nasıl veriyorsun canım kaç kaşık verdin
Tamam canım çörek otum bitmiş sabah hemen alıp denicem çok teşekkürler inşallah şifa olur1 çay bardağı suya 8-10 çörek otu tanesi atıp kaynatıp 2-3 çay kaşığı veriyorum canım günde bı kez verdim fazlası sıkıntı olabilir diye
insAllah canımTamam canım çörek otum bitmiş sabah hemen alıp denicem çok teşekkürler inşallah şifa olur
Sen yazınca fark ettim oraya yazdığımı,bunu biliyordum aslında,o sırada bir taraftan kızı uyutmaya çalışırken yanlışlıkla fark etmeden oraya yorum yazmışım,daha dikkatli olayım o zaman,iyiki fark ettirdimMenü yorumlarını buraya yapıyoruz canım
Oraya sadece menüleri yazıyoruz alıntı alıp burada yorumluyoruz
İki yumurta haşlıyorum benim kız sadece beyazını yiyor sarılar bana kalıyor maalesef
Balgamı atabilmesi için tuz yalat (turşu tuzu) arkasından bir yudum su içir canım...Tecrübeli anneler bi akıl verin bana. Kızım 3,5 aylık. Büyük kızım grip olunca ona da bulaştı ve 5 gündür geniş akıntısı var. Serumfizyoloji yapıyorum devamlı ama balgamı atamıyor. Nefes alamayacak duruma geliyor. Doktorunu aradım burnunu açmaya devam et dedi. Viksli buhar makinası denedim. Başında soğan kesip koydum. Başka önerisi olan var mı basıl geçecek bu.
Menü sayfasının ilk mesajındada kurallar var canım, oraya da bak istersenSen yazınca fark ettim oraya yazdığımı,bunu biliyordum aslında,o sırada bir taraftan kızı uyutmaya çalışırken yanlışlıkla fark etmeden oraya yorum yazmışım,daha dikkatli olayım o zaman,iyiki fark ettirdim
Kahve ve leblebi her ikisi de kabızlığı artırır14:00 büyük fincan sade kahve bi avuç leblebi
Görünce gülümsedimAkşam 18.30
Kazan kebabi( 1 küçük patlicani yedim sadece arsinda kiyma oluyor)
Cuma günkü menünde kaçamak yoksa problem yokÖğle 14:30
3 kaşık garnitürlü makarna
1 küçük dilim petiborlu puding
O zaman demek ki sana iyi gelen bi beslenme değil bu canımCanim aralıklı orucu denedim. Yaklaşık 1 hafta kadar denedim. Ama o 1 haftada hiç tarti oynamadi. Bilmiyorum ya direnç kilom du yada if bana uygun bir diyet değil
Rica ederim canımmHayır cnm tam tersni düşünüyorum tek başına kilo vermek düşürmüyor ben her zmn söylüyorum ben kilo verdiğim halde direncim kırılmadi ne zmn yürüyüş yaptım o zmn kırıldı hemde çok kısa sürede sonrada sporu birakmadigum için tekrarlaması ama şu an durum ne bilmiorum unutmadan aşı için gidince vereyim bı tam kan bende senin gebelik planı ne durumda istiyorsun demi hala Rabb'im hayırlısyla nasip eder inşAllah
Haklsin yaşta ilerledikce daha da zorlaşıyor kilo vermek bı an önce ideal kiloya ulaşıp sabitlemek gerekir
Tamm cnm o zmn sıkıntı yok insAllah çok daha fazla gayret edicem emin olabilirsn
Yaaa dün biseyin yok gibiydigeçmiş olsun dikkat eidn kendinjze
Tşkler bilgilendirme için cnm denemek gerek aslında ama uygun zmnda
Hadi bakalım inşallah olumlu gelişmeler olurGusel menu afıyetolsun,
Kaşar kilo yapan bir peynir türü diye bılıyorum onun yerine belki az yaglı peynır yenebılır ,gusel menu afıyet olsun
Afiyey olsun kaptanım
Patetes kızartması sıkıntı gibi ama cok azmış ,bilemedım
Cookie ler bitmedımı yaw:))
Turşu miktarı ödem için azaltılabilir, sütlaç 1 kase yerine birkaç kaşıkla nefs koreltılebilinir, ama emzirene feda olsun:)) canım cektı cok ama fırında olandan
Omadtakipteyiz gelişmeleri
Güzel menu afıyet olsunnn
Afiyey olsun canım , kahvaltına belki yumurta ekleyebilirsin, hem protoin hem tok tutar
Öğle menusu biraz kalorili olmus , hem pudıng hem makarna . Eger amaç nefsi koreltmekse makarna tam bugday makarnadan yapılabılor, pudıng yerine ise pekmezle yapılan az kalorili tatlılar secilebilir
Sağol canımSabah pekmez varmış bittere gerek yokmuş sanki afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel bence
Afiyet olsun canım güzel bence
Afiyet olsun canım
Kızartma dışında güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun bugün herkes turşu yemiş sözleşmis gibi ha
Afiyet olsun canım
Bı dönem öyle oluyor bence Allah kolaylık ve sabır versin
Kolay gelsin canım iyi çamaşır benimde var bekliyor öyle salonda
Hepsi doğaçlama oldu annemler öğlen haber verdiler evde olan en pratik makarna idi diğerini de onlar getirmiş miktarlar çok değildi ama tabi olmadı hafif tatlı tariflerine bakarım canım
Sağol kuzumAfyt olsun cnm gayet hafif olmus omad yapiyormussun aciklamissin cok saglikli geldi.
Afyt olsun cnm guzel menu bulgur pilavi miktari biraz daha az olabillirmis
Guzel olms cnm afiyrt olsun spor da var
Ahhhhh yaaaa nasıl da anlamışsın beniçok iyi bi de spor olsaymış tadından yenmezmiş
Gayet güzel canım afiyet olsun sporunun da maşallahı var
Bana az sana çok menü yürüyüşün de harika
Kusur bulmaya çalışıyorum
Çorbanın türü nedir canım?
Patates kızartması kesin dilim cinsindendir ben 3 bütün patatesin kızartmasını yiyebilirim tabi herkeş ben değil o yüzden sormuyorum
Sütlaç bütün sporunu almış götürmüş farkındasın değil mi canım ?
Elmayı laf olsun diye yedin değil mi ? Ah bu göz açlığı ah tüm güne bölünce az gibi geliyor göze
İlk gün için iyisin canım
Akşam ki yarım dilim ekmeğe laf edeyim bari
Öğlenki petibörlü pasta olmasa gayet göze batmayan bir menü olurmuş
Sabah 9daki şeyleri görmesek olmuşmuş ama zopa geliyor dün yedin tamam daha bugün yemeyeydin
Yok canım kahvaltı omad yapmaya çalıştımKumpir dışında güzel görünüyor menun,sporda harika
Bu diyetten cok,nasıl kilo alırım menüsü olmuş canımafiyet olsun,tabiki et olmasın
Gayet güzel canım,sadece pekmez çok gibi,bana daha önce diyetisyenin bir tatlı kaşığı veriyordu,bir yemek kasigida olabilir ama diyette iki kaşık çok gibi geldi.
Sucuk dışında gayet güzel canim,afiyet olsun.
Menunu beğendim canım afiyet olsun,neden sadece yumurta sarısı,belki daha önce açıklama yaomissindir ben kacirmisimdir,merak ettim doğrusu.b
Spor harika ama menun miktar olarak dolmalar az olduğu için çok gelmedi gözüme ama çok sağlıklı ve dengeli görünmüyor canım.
Patates dışında gayet güzel bir menü.
Sütlaç olmamış canım,bir de kahvaltı yapmıyor musun?belki aciklamissindir ben kacirmisimdir.
Kahvaltı yok mu?lahmacun miktar olarak az olduğu için bence güzel bir öğün olmuş,elma bir tane de olabilirdi ama.
Menum Çok güzel canım afiyet olsun.
Gayet güzel canım afiyet olsun.
Şükür bitmiş baklavabaklava ve gofret dışında menun güzel canım.
Puding ve makarna disinda menun güzel canım afiyet olsun.
Bir avuç üzüm kaç tane ediyor acababir avuc kuru üzüm
3,5 aylık kuzum tuz kusturması için mi canımBalgamı atabilmesi için tuz yalat (turşu tuzu) arkasından bir yudum su içir canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?