Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cnm serum fizyolojik sikip aspiratörle temizliyorum önce bizde de vardı aynı sıkıntı çörekotu ayva yaprağı kaynatıp verdim bı kaç kez fayda etti rahatlattı balgam söktürücü özelliği varmış çörek otunun nete bak istersen nane kekik kaynattim verdim hatta yarın yine çörek otu kaynatıp vericem minige büyüğe de ayva yaprağı kekik falan kaynatcam

Canım öksürüğü varsa doktora bitkisel öksürük şurubu yazdır istersen ya da blgam sökücü özellikli bi şey. Serum fizyolojikten sonra aspiratörle Çek ayrıca
Canım çekiyorum doktor ilaç başlamayalım çok küçük dedi böyle geçecek dedi ama sürekli ağlıyor ya
Küçüğe tam olarak nasıl veriyorsun canım kaç kaşık verdin

Canım çekiyorum doktor ilaç başlamayalım çok küçük dedi böyle geçecek dedi ama sürekli ağlıyor ya

Küçüğe tam olarak nasıl veriyorsun canım kaç kaşık verdin
1 çay bardağı suya 8-10 çörek otu tanesi atıp kaynatıp 2-3 çay kaşığı veriyorum canım günde bı kez verdim fazlası sıkıntı olabilir diye

1 çay bardağı suya 8-10 çörek otu tanesi atıp kaynatıp 2-3 çay kaşığı veriyorum canım günde bı kez verdim fazlası sıkıntı olabilir diye
Tamam canım çörek otum bitmiş sabah hemen alıp denicem çok teşekkürler inşallah şifa olur

Menü yorumlarını buraya yapıyoruz canım
Oraya sadece menüleri yazıyoruz alıntı alıp burada yorumluyoruz
İki yumurta haşlıyorum benim kız sadece beyazını yiyor sarılar bana kalıyor maalesef
Sen yazınca fark ettim oraya yazdığımı,bunu biliyordum aslında,o sırada bir taraftan kızı uyutmaya çalışırken yanlışlıkla fark etmeden oraya yorum yazmışım,daha dikkatli olayım o zaman,iyiki fark ettirdim

Balgamı atabilmesi için tuz yalat (turşu tuzu) arkasından bir yudum su içir canım...

Menü sayfasının ilk mesajındada kurallar var canım, oraya da bak istersen

Canim aralıklı orucu denedim. Yaklaşık 1 hafta kadar denedim. Ama o 1 haftada hiç tarti oynamadi. Bilmiyorum ya direnç kilom du yada if bana uygun bir diyet değil
O zaman demek ki sana iyi gelen bi beslenme değil bu canım
Bana en iyi aralıklı oruç geldiği için omad denemek istedim

Rica ederim canımm

Hadi bakalım inşallah olumlu gelişmeler olur

Sağol canım

Afyt olsun cnm gayet hafif olmus omad yapiyormussun aciklamissin cok saglikli geldi.

Afyt olsun cnm guzel menu bulgur pilavi miktari biraz daha az olabillirmis

Guzel olms cnm afiyrt olsun spor da var
Sağol kuzum

Ahhhhh yaaaa nasıl da anlamışsın beni
Aynen öyle sırf yaa daha sonra canım elma isterse diye yemiş olmak için yedim
Zaten şu halden bi vazgeçsem asla kilo almam da işte boşboğazlığım yok mu ahhh

Yok canım kahvaltı omad yapmaya çalıştım

bir avuc kuru üzüm
Bir avuç üzüm kaç tane ediyor acaba
Siyah çekirdekli üzüm mü, çekirdeksiz mi
Sayı ile tüketmeni tavsiye ederim (7 ideal olan, en fazla 21 de olur, fazlası olmaz)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…